آخه خیلی جالبه ، حتی به داوینچی هم رحم نکردند ! آنها می گویند آئین داوینچی هم ....... بوده :lol:
بله ایین داوینچی هم ...... بوده هست
حالا بیخیال سیستما به کجا رسید علی آقا
آخه خیلی جالبه ، حتی به داوینچی هم رحم نکردند ! آنها می گویند آئین داوینچی هم ....... بوده :lol:
می خواهم آموزش های چاقو را بزارم . از سلاح شناسی چاقو گرفته تا ...... اما میترسم !بله ایین داوینچی هم ...... بوده هست
حالا بیخیال سیستما به کجا رسید علی آقا
می خواهم آموزش های چاقو را بزارم . از سلاح شناسی چاقو گرفته تا ...... اما میترسم !
نظر شما چیه ؟
واسه چی بترسین؟؟
بخاطر اینکه امکان داره ازش استفاده نادرست بشه؟؟
شاید . اما تصمیمم را گرفتم . باید از دست خودم با چاقو عکس بگیرم و مرحله به مرحله آموزش بدم .
ممنون این روش هم خوبه
راستی دگ قصد ندارید سیستما رو به ثبت برسونید؟؟
برای ثبت تهران اقدام کردین یا اصفهان؟نه . بیخیالش شدم .
برای ثبت تهران اقدام کردین یا اصفهان؟
چرا بیخیال شدید؟ اگه میشه توضیح بدید بلاخره اینجا همه استاد هستند وشاید راهی داشته باشه به نظر بنده ناامید نشید..
برای ثبت تهران اقدام کردین یا اصفهان؟
چرا بیخیال شدید؟ اگه میشه توضیح بدید بلاخره اینجا همه استاد هستند وشاید راهی داشته باشه به نظر بنده ناامید نشید..
تهران اقدام کردم . اگر دهن باز کنم آبروی خیلی ها میره . بگذریم . کلا منصرف شدم . کم بود بهم انگ ...... بزنن .
خوب و اما چاقو . برای چاقوی نظامی تقریبا 12 مدل استاندارد وجود دارد . به علت اینکه بنده کلکسیون چاقو ندارم ، فعلا از یکسری مدل های ساده شروع میکنم . اگر استقبال شد و موافق ادامه دادن این موضوع بودید ، مدل های دیگر را هم تشریح می کنم . در نهایت بعد از معرفی مدل های متداول چاقوی نظامی ، به بررسی نحوه در دست گرفتن و مصارف مختلف چاقو می پردازم .
120 % موافقم ! :happy:
کار بسیار ارزنده ای میکنید ... سپاسگذارم ازتون
خودم هم یک مقدار از بیان کردن این مسایل میترسم، ولی اگر استقبال بشه بنده هم تکنیکهای کارامبیت رو خواهم گفتم با اجازه اساتید
تهران اقدام کردم . اگر دهن باز کنم آبروی خیلی ها میره . بگذریم . کلا منصرف شدم . کم بود بهم انگ ...... بزنن .
من اگه باشم تسلیم نمیشم انقدر تلاش میکنم تا دهن همه اونایی که میخوان سنگ اندازی کنن رو سرویس کنم و به هدفم برسم
بارها شده که برای کاری بحث رشوه و سنگ اندازی توی کارهای ما بشه ولی خدارو شکر رفع شده وگرنه خیلی وقته با خودم قرار گذاشتم اگه جایی رفتم و کسی خواست کارمو با بهانه الکی سنگ اندازی در خواست رشوه و این چیزا انجام نده یا اذیت کنه ازش به صورت مخفی فیلم بگیرمو صدا ضبط کنم تا ابرو حیسیته نداشتشا ببرم تا دیگران ازین کارها نکنن ولی هنوز کارم به اینجاها نکشیده خدا رو شکر
ولی بهت پیشنهاد میکنم نه به خاطر خودت به خاطر کسای دیگه ای هم که مثه تو ان و بعدا کارشان به این افراد برمیخوره زیرابشانو بزنی تا بفهمن دینا دسته کیه
خوشبختانه دادگستری هم خیلی خوب از شاکی های این مواردی پشتیبانی میکنه
تسلیم نشووووووووووووووووو
یا علی