• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبک رزمی سیستما (کارشناس متخصص استاد فایرنایت)

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ولی هنوزم جوجیتسو خطرناک ترین سبکه دفاع شخصیه

بیلی جی آمریکایی که خودش سالها در ژاپن برای فراگیری جوجیتسو تمرین میکرد گفته بود با وجود پیچیدگی های جوجیتسو هنوزم هیچ سبک رزمی قادر به شکست دادن جوجیتسو نیست

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

بیلی جی آمریکایی که خودش سالها در ژاپن برای فراگیری جوجیتسو تمرین میکرد گفته بود با وجود پیچیدگی های جوجیتسو هنوزم هیچ سبک رزمی قادر به شکست دادن جوجیتسو نیست

جوک میگی بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس هاپکیدو رو ندیدی
خشن ترین دفاع شخصی هارو داده

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
جوک میگی بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس هاپکیدو رو ندیدی
خشن ترین دفاع شخصی هارو داده

اگه راست میگی یه کلییپ بذار حال کنیم

منم کلیپ باحال جوجیتسو دارم اصل جنس

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438

big help

Registered User
لایک‌ها
19
رفیق بگو ببینم کدوم باشگاهی...فکر کنم هم باشگاهی خودم باشی اصلا:d
محمد نیستی تو؟

big help

Registered User
لایک‌ها
19
ببخشید شما منظورتون کدوم یوزره؟؟
خدا ببخشه...من منظورم با استارتر بود چون بچه اصفهانه و تو اصفهانم فکر نکنم بیشتر از یه باشگاه باشه که سیستما کار کنه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خدا ببخشه...من منظورم با استارتر بود چون بچه اصفهانه و تو اصفهانم فکر نکنم بیشتر از یه باشگاه باشه که سیستما کار کنه

خب ایشون گفتن که تو ایران کسی نیس که به صورت رسمی سیستما کارکنه!!!!!!
حالا قضیه چیه؟؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

اگه راست میگی یه کلییپ بذار حال کنیم

منم کلیپ باحال جوجیتسو دارم اصل جنس

Jiu-Jitsu Feder.mp4 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

تماشا کنید و انگشت به دهن
هیچ سبک رزمی قادر به شکست دادن جوجیتسو اصل ژاپن نیست

متاسفانه شما به هیچ وجه به عرایض بنده توجه نمیکنید . به هر حال من قصد ندارم نظر خودم را تحمیل کنم . قبلا عرض کردم ، هر سبکی ویژگی های خودش را دارد . شما هم نظر خود را دارید . یک بار میگویید نیک مپ و بار دیگر میگویید کراو ماگا . الان هم میگویید جوجیتسو و بعدا .... :wacko: ، امیدوارم در آینده با این طرز فکر دچار مشکل نشوید . مهم نیست . اون کلیپی که شما قرار دادید مال سبکی به نام quantumjujitsu است و اون شخص هم سنسی jeremy corbell هستند . منکر این قضیه نیستم که جوجیتسو بهترین سبک برای نبرد تن به تن است . شخصا چندین سال این سبک را تمرین کردم . اما متاسفانه این سبک در زمان جنگ های جهانی به طور کلی دستخوش تغییر شده و این جوجیتسوی زمان حال ( تقریبا سال 1868 و دوره میجی ) به هیچ وجه با جوجیتسوی اصیل دوران قدیم ( ادو ) قابل مقایسه نیست . کوانتوم جوجیتسو ، جوجیتسو اصیل نیست . ترکیبی از یکسری روش ها است . در طی مکاتبه ای کامل که با این سازمان داشتم ، اهدافی را دنبال میکنند که به نظر من خیلی بهتر از جوجیتسو موریس است . اما خوب در حال حاضر کسی را نداریم که دانش آموخته این سبک باشد . شخصا در ایران تنها یک نفر را میشناسم که جوجیتسوی اصیل را کار میکند، میلاد نینجا (milad ninja ) که در تاپیک هنرهای رزمی هستند ( اگر شخص دیگری هم کار کند ، من نمیدانم . در حال حاضر من فقط ایشون را میشناسم ) . در ضمن در مورد جوجیتسو به طور مفصل صحبت شده است . اگر در تاپیک هنر های رزمی مطالب جوجیتسو را بخوانید به طور کلی نظرتان در مورد جوجیتسو زمان حال عوض میشود .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
رفیق بگو ببینم کدوم باشگاهی...فکر کنم هم باشگاهی خودم باشی اصلا:d
محمد نیستی تو؟

درود بر شما . نه دوست عزیز ، من محمد نیستم . باشگاهی هم ندارم . شما سیستما کار میکنید ؟
در اصفهان باشگاه سیستما داریم ؟؟ :eek: عجب !!! جدیدا شنیده بودم یک نفر به طور غیر رسمی در آذربایجان اقدام به آموزش غیر رسمی سیستما میکرد . اما در اصفهان ، عجیبه . در حال حاضر در حال ثبت این سبک هستم و تا جایی که از فدراسیون اطلاع دارم ، نه کسی تا حالا این سبک را ثبت کرده ،و نه هیچ کسی به صورت رسمی این سبک را آموزش میدهد . دوست من مواظب باش . طبق شرایطی که در این تاپیک گفتم هر کسی به راحتی نمیتواند سیستما کار کند و آموزش دهد . امیدوارم استاد شما در روسیه و مستقیما در ارتش آموزش دیده باشد .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
متاسفانه شما به هیچ وجه به عرایض بنده توجه نمیکنید . به هر حال من قصد ندارم نظر خودم را تحمیل کنم . قبلا عرض کردم ، هر سبکی ویژگی های خودش را دارد . شما هم نظر خود را دارید . یک بار میگویید نیک مپ و بار دیگر میگویید کراو ماگا . الان هم میگویید جوجیتسو و بعدا .... :wacko: ، امیدوارم در آینده با این طرز فکر دچار مشکل نشوید . مهم نیست . اون کلیپی که شما قرار دادید مال سبکی به نام quantumjujitsu است و اون شخص هم سنسی jeremy corbell هستند . منکر این قضیه نیستم که جوجیتسو بهترین سبک برای نبرد تن به تن است . شخصا چندین سال این سبک را تمرین کردم . اما متاسفانه این سبک در زمان جنگ های جهانی به طور کلی دستخوش تغییر شده و این جوجیتسوی زمان حال ( تقریبا سال 1868 و دوره میجی ) به هیچ وجه با جوجیتسوی اصیل دوران قدیم ( ادو ) قابل مقایسه نیست . کوانتوم جوجیتسو ، جوجیتسو اصیل نیست . ترکیبی از یکسری روش ها است . در طی مکاتبه ای کامل که با این سازمان داشتم ، اهدافی را دنبال میکنند که به نظر من خیلی بهتر از جوجیتسو موریس است . اما خوب در حال حاضر کسی را نداریم که دانش آموخته این سبک باشد . شخصا در ایران تنها یک نفر را میشناسم که جوجیتسوی اصیل را کار میکند، میلاد نینجا (milad ninja ) که در تاپیک هنرهای رزمی هستند ( اگر شخص دیگری هم کار کند ، من نمیدانم . در حال حاضر من فقط ایشون را میشناسم ) . در ضمن در مورد جوجیتسو به طور مفصل صحبت شده است . اگر در تاپیک هنر های رزمی مطالب جوجیتسو را بخوانید به طور کلی نظرتان در مورد جوجیتسو زمان حال عوض میشود .

به به
چه عجب شما امدین
چند وقتی بود که کم پیدا بودین
قرار بود بیشتر راجع به سیستما بگین که چجوری یه روش هست که میشه یاد گرفت!!!!
اومدین و ازین سبک گفتین و مارو تو کف گذاشتین:دی:)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
به به
چه عجب شما امدین
چند وقتی بود که کم پیدا بودین
قرار بود بیشتر راجع به سیستما بگین که چجوری یه روش هست که میشه یاد گرفت!!!!
اومدین و ازین سبک گفتین و مارو تو کف گذاشتین:دی

دورد بر شما . روی چشمم . حتما میزارم . باید مطالب را جوری بزارم که قابل استفاده باشد . در اولین فرصت مطالب را قرار میدهم .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود بر شما . نه دوست عزیز ، من محمد نیستم . باشگاهی هم ندارم . شما سیستما کار میکنید ؟
در اصفهان باشگاه سیستما داریم ؟؟ :eek: عجب !!! جدیدا شنیده بودم یک نفر به طور غیر رسمی در آذربایجان اقدام به آموزش غیر رسمی سیستما میکرد . اما در اصفهان ، عجیبه . در حال حاضر در حال ثبت این سبک هستم و تا جایی که از فدراسیون اطلاع دارم ، نه کسی تا حالا این سبک را ثبت کرده ،و نه هیچ کسی به صورت رسمی این سبک را آموزش میدهد . دوست من مواظب باش . طبق شرایطی که در این تاپیک گفتم هر کسی به راحتی نمیتواند سیستما کار کند و آموزش دهد . امیدوارم استاد شما در روسیه و مستقیما در ارتش آموزش دیده باشد .

ای بابا چه فایده شما تو اصفهان هستید
پس ماکه مشهدیم بریم پی کارمون:دی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ای بابا چه فایده شما تو اصفهان هستید
پس ماکه مشهدیم بریم پی کارمون:دی

مگر شما هاپکیدو کار نمیکنید . خوشبختانه مشخص شد که سبک شما در ایران رسمیت دارد . پس دیگه چرا ناراحتید ؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نه من هنوز شروع نکردم
ولی خواستم بدونم که سبک شما چجوریه
واطلاعاتی به دست بیارم
راستی این سبک نحوه زندگی کردن در شرایط سخت رو هم یاد میده؟؟؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
نه من هنوز شروع نکردم
ولی خواستم بدونم که سبک شما چجوریه
واطلاعاتی به دست بیارم
راستی این سبک نحوه زندگی کردن در شرایط سخت رو هم یاد میده؟؟؟

مثل هر سبک ارتشی ، در این سبک هم زندگی در شرایط سخت و .... آموزش داده میشود . مدتش 6 ماه است . 3 ماه از فصل گرما و 3 ماه از فصل سرما

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مثل هر سبک ارتشی ، در این سبک هم زندگی در شرایط سخت و .... آموزش داده میشود . مدتش 6 ماه است . 3 ماه از فصل گرما و 3 ماه از فصل سرما

درود دوست عزیز
دگ به غیر اینا و دفاع شخصی چی یاد داده میشه؟؟؟

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91

با سلام و عرض ادب خدمت تمامی اساتید و سروران بنده***
بعد از بنیانگذاری جودو توسط کانو شاگردان مدرسه جودو به راحتی شاگردان مدارس جیوجیتسو رو در مسابقات شکست میدادن...
البته این دلیل بر برتری نمیشه چون نمیشه گفت یه ورزشی ورزش دیگه ای رو شکست داده دلیل بر برتری اون بر یکدیگر یا سایر ورزش ها باشه..

بالا