• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
شب بخیر سمیه عزیز , کاشکی گاهی وقتا بچه ها همگی دورهم جمع میشدیم و یه گفتگوی کوتاه رو در این تاپیک میداشتیم .....
این طوری بچه ها بیشتر با همدیگه آشنا میشدن و صمیمت بیشتری هم بینمون ایجاد میشد . مینشستیم یه موضوع رو انتخاب می کردیم و هر کی هر چی دلش میخواست واسش میگفت.
مثل همین پاییز ......
اینم پیشنهاد خوبیه اگه دوستان نازنین استقبال کنن و البته اگه مدیر عزیز هم مخالفتی نداشته باشن...
این بی حوصله گی من هم نمونه اش الان یه متنی رو بداهه در جواب متن شما تایپ کردم توی تاپیک حالات و احوالات که پرید یهو دیگه حوصله نداشتم از نو تایپش کنم(حافظه ام خوبه واسه همین تقریبا بداهه رو هم توی ذهنم میمونه تا یه مدت کوتاه که بنویسمش روی کاغذ :) )

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
شب بخیر سمیه عزیز , کاشکی گاهی وقتا بچه ها همگی دورهم جمع میشدیم و یه گفتگوی کوتاه رو در این تاپیک میداشتیم .....
این طوری بچه ها بیشتر با همدیگه آشنا میشدن و صمیمت بیشتری هم بینمون ایجاد میشد . مینشستیم یه موضوع رو انتخاب می کردیم و هر کی هر چی دلش میخواست واسش میگفت.
مثل همین پاییز ......

دروود

بسیار هم خوبه از نظر من که هیچ ایرادی نداره و بسیار هم عالی میشه فقط اگه دوستان رعایت کنند و اسپم نکنند.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
فکر میکنم برای یک گپ و گفت خودمانی لااقل باید یک شناخت حداقل از طرف مقابل داشته باشیم.پس دوستان اگر لطف کنند و هر جور که صلاح میدونند خودشون رو معرفی کنند ممنون میشم

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
صندلی داغ با حضور کاربران فعال بخش ادبیات:p

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
دروود

بسیار هم خوبه از نظر من که هیچ ایرادی نداره و بسیار هم عالی میشه فقط اگه دوستان رعایت کنند و اسپم نکنند.
ممنون ندا جان از شما بخاطر توجه به پیشنهادات دوستان و یادآوری خوبی که کردین اینکه بحث و تبادل نظر بدون اسپم باشه
فکر میکنم برای یک گپ و گفت خودمانی لااقل باید یک شناخت حداقل از طرف مقابل داشته باشیم.پس دوستان اگر لطف کنند و هر جور که صلاح میدونند خودشون رو معرفی کنند ممنون میشم
حسین عزیز درست میگین فکر کنم شروعش با ندای عزیز یا خودتون یا محسن عزیز که پیشنهاد خودشون بوده باشه خیلی هم عالیه

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
دروود

مثل همیشه پیگیر , ممون از مدیر محبوب بخش . :happy:
بسیار خب پس برای این که تعداد پست ها خارج از کنترل نشه و تاپیک حالت اسپم نداشته باشه , پس پیشنهاد میکنم دوستان برای هر موضوعی فقط یه پست بزنند .

با این حرف حسین جان کاملا موافقم و با اینکه با خیلی از دوستان خیلی وقته هستم ولی آشنایی خیلی کمی باهاشون دارم .
صندلی داغ با حضور کاربران فعال بخش ادبیات:p

بله ممنون دوست عزیز . ولی مطمئنا بخش ادبیات متعلق به همه بچه ها هستش و فرقی نداره دوستانی که حتی قبلا فعالیت هم نداشتند درهای این تاپیک به روشون بازه . ( البته اگه مدیریت و سایر دوستان موافق باشند .)

خب حالا که نظر دوستان مثبت هستش پس این هفته رو موضوع پاییز گفتگو میکنیم
هر کسی میتونه هر چیزی که به ذهنش در این مورد میاد بیان کنه , فرقی نداره مثل یه احساس باشه یا یه خاطره , یا یه شعر و دلنوشته .

برای من :
دورتــر از این نرو
هوای چشمانم ابری ست ،
مسیر هم مه گرفته
می ترسم اگر
بادی هم بوزد
در پاییــــز ، هیچ چیز
قابل پیش بینی نیست
حتی سردی دستان گرمــــت.....

پ ن : پاییز رو دوست دارم , به خاطر زردیش , به خاطر تولد دوباره , به خاطر یلداش و اون همه شبای بارونیش ......
ولی خب پاییز فصل محبوب من نیستش و وقتی صحبت از زندگی میشه , بی اختیار زمستون رو بیاد میارم .
نمیدونم شاید چون زاده زمستان هستم و سپیدی و صداقت رو فقط تو دونه های برف میبینم .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
گو شمع میارید در این جمع که امشب

در مجلس ما ماه رخ دوست تمام ست

از چاشنی قند مگو هیچ و ز شکّر

زان رو که مرا از لب شیرین تو کام ست

« 20 مهر، روز بزرگداشت حافظ گرامی باد.»

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بخش ادبيات تالار پرشين تولز يكي از بهترين بخشهاي اين انجمن هست . كه مديريت خوب به همراه كاربران فهيمي هست . كه دوستاني خوب من در اين بخش دارم .

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
بخش ادبيات تالار پرشين تولز يكي از بهترين بخشهاي اين انجمن هست . كه مديريت خوب به همراه كاربران فهيمي هست . كه دوستاني خوب من در اين بخش دارم .

از تمامی دوستان نازنینم معذرت خواهی میکنم که " در عین بودنم ، نبودم " .... پاره ای از مشکلات شخصی برایم پیش آمده که چون مثل همیشه "خدا" را همراهم و پشتیبانم دارم ، دلم آرام میگیرد ...

از سمیه عزیز هم نمیدانم چه بگویم ، که در تمام این مدت چون خواهری مهربان در کنارم بودند .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
آقایون.خانما.یه معرفی ساده انقدر ترسناک نیست
شاید الان بگید که اول خودم شروع کنم.ولی من این کار رو نمیکنم.
در مورد دوست داشتنی هاتون بگید.کتاب ها و وغ ادبیاتی که دوست دارید.هنرهایی که بهشون علاقه دارید.شغلتون و هزار تا چیز دیگه
راستش من فضول نیستم و ندونستن این چیزا فرق زیادی برام نداره.اما از اون جا که معتقدم آدم تا جایی که میتونه باید از خودش حرف بزنه دوست دارم اطرافیانم رو بشناسم.فضای این جا کمی صمیمی و دوستانه هست ولی به بهتر شدنش با این کار کمک کنید.
فکر میکنم اول از همه همکار و مدیر بخش/کاربرهای فعال و کسانی که طی یک ماه نشان کاربر برتر رو داشتند شروع کنند بهتره

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
سلام به همه دوستان
تشکر میکنم از مرتضی عزیز بابت لطفی که به این بخش داره :happy:
آخرین حضور من تو این تاپیک جوری بود که شاید خیلی ها فکر کنن موجود خشنی هستم :D ولی خب واقعا حرف هایی که زده شد باعث اون واکنش بود و البته نمیخوام دوباره اون موضوع رو پیش بکشم پس بیخیال ...
فکر کنم خیلی ها این جا اصلا من رو نمیشناسن و حتی نمیدونن دختر هستم یا پسر !
اسم من پگاهه ، فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ! سوالی بود بپرسید جواب میدم :دی
حالا نوبت بقیه است :D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به همه دوستان
تشکر میکنم از مرتضی عزیز بابت لطفی که به این بخش داره :happy:
آخرین حضور من تو این تاپیک جوری بود که شاید خیلی ها فکر کنن موجود خشنی هستم :D ولی خب واقعا حرف هایی که زده شد باعث اون واکنش بود و البته نمیخوام دوباره اون موضوع رو پیش بکشم پس بیخیال ...
فکر کنم خیلی ها این جا اصلا من رو نمیشناسن و حتی نمیدونن دختر هستم یا پسر !
اسم من پگاهه ، فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ! سوالی بود بپرسید جواب میدم :دی
حالا نوبت بقیه است :D

ای بابا.باز به من میگه مرتضی :(
چی چی رو نوبت بقیه است.درست سن و سالت رو میگی.میگی چرا طرفدار معروفی هستی.و ....

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
ای بابا.باز به من میگه مرتضی :(
چی چی رو نوبت بقیه است.درست سن و سالت رو میگی.میگی چرا طرفدار معروفی هستی.و ....
ببخشید حسین ، اصلن فکر میکردم درستش مرتضی باشه :دی
بله اینا رو هم میگم ولی بعد از این که بقیه و از جمله خودت کامل خودشونو معرفی کردن :D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ببخشید حسین ، اصلن فکر میکردم درستش مرتضی باشه :دی
بله اینا رو هم میگم ولی بعد از این که بقیه و از جمله خودت کامل خودشونو معرفی کردن :D

خوب حالا طوری نیس
منو که همه میشناسن.از بس معروفم آخه :دی
بذار سران بخش بیان معرفی کنن.از من اگه بخوای زودتر از بقیه حرف بکشی باید بیای تو بخش بقلی :دی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خیلی خوب.اول خودم مینویسم که بعد نگید چرا شروع نکردی و کسی جرات نکرد حرفی بزنه.
قصدم از این کار ایجاد یه فضای صمیمی تره.خودتون میدونید که گروه ها پاک شده.بخش گفت و گوی آزاد تعطیل شده و حدودا" میشه گفت همه ی بخش ها تخصصی هستند.این جا هم همین طوره
ولی یه کم جو این تاپیک سنگینه.مثلا" ما تو بخش عکاسی یه دوره ای تو تاپیک " گپ و گفت و گو " خیلی راحت حرف میزدیم.دور هم بودیم و خوب یه ذره هم زیاده روی میکردیم.
خوب اون جا با اون بچه هایی که قدیم بودند شاید خاک گرفته.میدونید وقتی یه جا تعطیل میشه دیگه مثل قبل نمیشه.جدا از این من هم نمیتونم تو بخشی که خودم همکارشم خیلی با بچه ها صمیمی بشم.البته خدایی اش هر کی کاری داره و یا نظری و یا نقدی تو پی ام میگه و هیچ مشکلی هم نداریم.ولی تو خود بخش میدونید یه کم (مخصوصا" با این آواتار خشمناک :دی ) هم خوانی نداره
راستش نمیخوام این جا هم اون طوری بشه.بچه هایی که اون جا بودند و من بعضی وقتا دلمون تنگ میشه و ازش حرف میزنیم.از رفقایی که رفتند و دیگه نیومدند و یا کمتر میان.البته بعضی هاشو ن رو تو فیس بوک میبینم ولی بعضی ها خیلی کم پیدا میشند.مثل علی هوپ/نسیم/فرزادد که چند وقت یه بار پیداش نیست/حامد که الان زن گرفته و خیلیای دیگه که تا بتونم ارتباطم رو باهاشون قطع نمیکنم.
خودتون بهتر میدونید که فعالیت تو یه محیط مجازی بیشتر قصدش بیشتر شدن روابطه.این روابط وقتی دوستانه تر بشه خوب آدم رغبت بیشتری پیدا میکنه به فعالیت
رو همین حساب (اگر کسی مشکلی نداره) یه بیوگرافی از خودش بذارهبه طرز دلخواهش.

حالا خودم رو کامل معرفی میکنم تا بقیه ( مثل پگاه که اولش فکر میکردم نسرینه اسمش :D ) بیان و خودشون رو معرفی کنند

حسین نوری
24 سال سن و متولد هشتم اسفند سال شصت و هشت
قیافه هم که معلومه دیگه :دی
در حال حاضر علاقه مند به عکاسی/نوشتن و بعضی وقت ها کارای یه ذره خاص (در موردش توضیح میدم بعدا")
خوب راستش من و برادرم با هم یه اکانت داریم که قبلا" این یوزر Morteza137 بود و برای همین پگاه بهم میگه مرتضی (جواد ورزیده هم بهم میگفت مرتضی :دی) ولی وقتی فعالیت من بیشتر بود و برادرم بیشتر تو بخش بازارچه پیداش میشد و از اون جایی که فعالیت من تو بخش عکاسی بیشتر بود یوزر رو تغییر دادیم
فلسفه ی اون عدد 137 هم خیلی معمولیه و خنده دار.شماره پلاک خونه مون.راستش وقتی میخواستیم یوزر رو بسازیم به این فکر کردیم که یه پسوند برا ایجاد کنیم
فیلم میبینم/موسیقی گوش میدم و تلاش میکنم که تا جایی که امکانش هتس از خودم یه آدم بهتر بسازم.شاید تو محیط واقعی من یه آدم اعصاب خورد کن و بد اخلاق باشم ولی وقتی میام این جا به خودم میگم برای چی؟ برای چی بقیه رو ناراحت کنم؟ پس تا جایی که میتونم تو محیط مجازی یه آدم بهتری میشم.این که تا جا تو این کار موفق بودم خوب به نظر خودم خوب پیش رفتم.همین که اگه بخوام با کسی این جا دوست بشم و یا حرف بزنم مخالفتی نمیکنه خوب خوشحالم میکنه.همین که میبینم با وجود شخصیت چند گانه ای که دارم هنوز هم بهم بی احترامی نمیشه و تا جایی که بتونم کاری رو برای دوستان مجازی ام انجام میدم
در مورد کارهای خاص هم باید بگم که از بچگی من یه ذره کنجکاو بودم.اسباب بازی هام رو خراب میکردم تا ببینم چی توشه.چطور کار میکنه و ....
یه دوره از نوجوانی رو صرف کارهای معرق چوب کردم که خوب زیاد حرفه ای نبود ولی نسبت به سن و سالم بد نبود.بعد علاقه پیدا کردم به برق و بعد از اون ساختن اسپیکر (اولین دلیل عضو شدن من در این فروم فروش اسپیکرهام بود) که خوب تو دوران خودم بد کار نمیکردم هر چند اطلاعت فنی زیادی نداشتم.کارای نسبتا" زیادی رو تجربه کردم.سیم پیچی/کابینت سازی/فر سازی/ نجاری/خدمات کامپیوتری (با همین مرتضی ) /کاشی معرق/قاب سازی و قاب فروشی/یه دوره هم فیلم و سریال و ... میفروختم .با یه سری کارای خورده ای دیگه
از سه یا چهار سال پیش به عکاسی علاقه مند شدم.یه دوربین دیجیتال داشتیم که افتاد تو آب و از بین رفت و بعد از اون خرید دوربین جدید و بعد فهمیدن محدودیت های دوربینم و خرید دوربین حرفه ای تر و بعد از اون هم راه اندازی آتلیه ی عکاسی
در مورد نوشتن هم باید بگم که اول (شاید 10 یا 12 سال پیش) یه سری چیزا مینوشتم که میشد گفت یه ذره مثل شعر نو میمونه.کتاب میخوندم و معمولا" یه مشوق هم برای نوشتن داشتم.
این یه موردش زیاد برام جالب نیست ولی میخوام کاملش کنم.از دوران بچگی تا الان به ظاهر 3 تا دختر رو دوست داشتم.اولی که نه اسمش رو میدونم و نه حتی باهاش حرف زدم مال دوران اهنمایی بوده .و بعدی هم مال دوران دبیرستان که خوب با این یکی یکی دو بار (به اضافه ی سری آخر) حرف هم زدم و یه جورایی شاید میتونستم الان بگم زنمه.ولی خوب مثل همیشه انتخابم اشتباه بود و بعد فهمیدم دوستش ندارم .شماه ی قبل و همراه این هم دختر یکی از فامیلا بود که خوب راستش من خودم دوستش نداشتم ولی اون بهم علاقه داشت.سری آخرم تیر خلاص رو زدم و باعث شدم بره شوهر کنه و الان فکر میکنم زندگی خوبی داره.
مورد آخر هم یه توهم بود.مربوط به دوران آخر دانشگاه و ترمای آخر.که به هر حال رکب خوردیم و در کل یه موضوع دروغی بود.یه نفر هم بود چند وقت پیش که یه ذره ذهنم رو درگیر کرده بود که فهمیدم اون هم توهمه.میدونید من وقتی مثلا" کسی رو دوست دارم چند سال آینده مون رو تصور میکنم.این که اون از من چه انتظای داره و این که براش حاضرم چه کارهایی بکنم.این که اخلاقش با من همخونی داره؟ میتونه من رو بهتر کنه و یا نه و هزار تا چیز دیگه.رو همین حساب دوست ندارم تجربه ی بدی تو این زمینه دیگه داشته باشم
شاید الان ندونم باید از خودم بدم بیاد و یا با خودم بگم که چرا این طوری شده؟ چرا انقدر اشتباه ؟ ولی نمیگم.چون میدونم اگه این چندین سال رو دوباره سپری میکردم ممکن بود بدتر از این بشه.
یک سال پیش یه هفته رفتم دانشگاه برای ادامه ی تحصیل و گرفتن مدرک لیسانس (رشته ام از همون اول برق بود.زیر شاخه ی ماشین های الکتریکی).ولی دیدم کار من نیست و نمیشه هم به عکاسی برسم و هم تحصیل.و ول کردم
فکر نمیکردم یه روزی تاپیکی که تو این بخش زدم انقدر شلوغ بشه و طرفدار پیدا کنه.ولی دیدم اون اتفاق افتاد و بقیه هم اومدند و نوشتند.بی ربط و با ربط.از خودشون و یا شبه خودشون (منظورم تاپیک بداهه نویسی هست)

در کل تا جایی که تونستم حرف زدم :دی و باید این رو اضافه کنم که آدم وراجی هستم.راستی غلط املایی هم تو نوشتن زیاد دارم.یه دلیلش اینه که تند مینویسم و دلیل دیگه اش ظرفیت کم مغزمه.چون وقتی دارم به نوشتن فکر میکنم بعضی وقتا یادم میره که کدوم کلمه رو درست نوشتم و کدوم رو غلط

حالا نوبت شماست :)
خلاصه این که آدم وراجی هستم.دوست دارم تو هر زمینه ای که بهش علاقه دارم اطلاعات کافی داشته باشم.از اشتباهات خودم پشیمون نیستم.و به هر حال

Last edited:

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
درود
من برای معرفی مشکلی ندارم اما به نظرم بهتره همنجور که حسین عزیز گفتن از بزرگان شروع بشه... بنده منتظرم تا نوبتم بشه :)

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
چقدر جالبه که همیشه دوست داریم تنها باشیم !!! و حتی تو محیط مجازی هم محتاطانه گام برداریم و همیشه نظاره گر باشیم .............

چند وقتی بود نبودم ، ولی انگار تنها این من نیستم که نبودم !!!!!

چقدر فضای انجمن سوت و کور شده این مدت ...............

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
درود
من برای معرفی مشکلی ندارم اما به نظرم بهتره همنجور که حسین عزیز گفتن از بزرگان شروع بشه... بنده منتظرم تا نوبتم بشه :)

و من ته تاقاری فووروووممم
4gq6d6h.gif

نوبت من اخریه
2lxe53l.gif

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
دروود

ایشالا که همه خوب هستن و پاییزشون زیبا و رنگین ....

من پست ها رو خوندم متوجه شدم من باید خودم و معرفی کنم ؟:D درسته؟؟!

راستش من دقیقا نمیدونم چی باید در مورد خودم بگم :blush: و خب البته گفتن برخی جزئیات هم معذورات اخلاقی دارن :دی :D

بالا