چرا دوست عزیز خودتو ناراحت میکنی حالا ؟
چرا باید شرط ببندم؟
من صرفا دارم نظرم رو عنوان میکنم و اصلا هم اصراری به اتباتش ندارم.اینکه کنتور نداره مشکل فروم نیست حسن فروم.اینجوری هر کسی آزاد و راحت میتونه حرفش رو بزنه.
من کارشناس نیستم.اقتصاد هم نخوندم.معماری خوندم.
دوست عزیز بجای جبهه گرفتن یه ذره فکر کن و تامل کن.
همین آدامهایی که میلیاردی دارن بقول شما توی آتی سکه خرید و فروش میکنن اینا هیچ فرقی با اونایی ندارن که توی بازار ملک چند سال پیش زمین خوردن.
حدود 4 سال پیش همین دولت بقول انتصابی و فلان و فلان و... اومد گفت میخایم قیمت زمین و مسکن رو مهار کنیم.گفت مسکن مهر رو میخایم راه ندازی کنیم.من در جریانش بودم.خیلها تحلیل کردن که دولت نمی تونه این طرح رو به نتیجه برسونه و در عین حالی که باعث یک رکود موقت میشه بعدش یه جهش حسابی پیدا میکنه ملک.هیچ کدوم از اونایی که سرمایه های آنچنانی توی قضیه داشتن فکر اینجور رکودی رو نمی کردن.
اینم مثل همونه.بنظر من نباید بصرف اینکه چند سرمایه دار دارن توی آتی سکه رو برای اردیبهشت 750 میخرن پس باید تا اون تاریخ این قیمت بشه.بررسی کنید ببینید تحلیلهای این میلیاردرها برای آبان ماه و آذر ماه چقدر درست بوده.(
در تاریخ 21/6 /1390 سکه تحویل آبان ماه تا 640 هم خریده شده. البته قیمت 465 هم معامله شده چند ماه قبلش ).اگه فردا انس بیاد پایین قیمت سکه اردیبهشت هم توی آتی میاد پایین.این یعنی اینکه یا همه یه بازیه برای اینکه امثال مال جذب این بازار بشیم و روز به روز به اینا منفعت برسونیم یا اونایی که دارن خرید میکنن همینجوری دارن قیمت میدن.
اتمام مسکن مهر یعنی تقریبا 1 سال دیگه برابر با یک فاجعه بزرگ هستش.ببینید که چه رکودی در کشور حاکم خواهد شد.مگر اینکه دوباره اعتبارات عمرانی رو زیاد کنن.
همه دارن سکه میخرن یکسال دیگه یه عده ای میخان بفروشن.این سکه ها رو کی باید بخره؟
وقتی خریداری نداشته باشه چه اتفاقی میوفته؟
حداقلش اینه که حبابش از بین بره.بازم اگه مشتری نداشت چی ؟....
اینا تفکرات منه نه تحلیل یا کارشناسی های من
دوستان صرفا چون میگم خوب نیست از خرید منصرف نشن.اگه پاسخی برای سوالای من دارن لطفا جواب بدن تا منم برم سکه بخرم.