somebody314
Registered User
ارز همینطوری داره گرون میشه. به نظرتون بانک مرکزی کمبود ارز داره یا ...؟
در پي رشد تقاضا در بازار آتي
سكه تير ماه به 860 هزار تومان رسيد
گروه بورس کالا- رشد قیمت دلار و افزایش تقاضا در بازار آتی سکه روز گذشته سبب شد تا معاملهگران بیشتری وارد مبادلات بورس کالا شوند كه اين موضوع باعث شد قيمت سكه تير ماه با ثبت بالاترين رقم به 860 هزار تومان برسد.
به گفته فعالان اقتصادی، احتمال دارد بانک مرکزی طی چند روز آینده تصمیم بگیرد نرخ دلار را کنترل کند، اما این موضوع مقطعی است و نمیتواند در درازمدت عملی شود. این در حالی است که بیشتر آگاهان بازار احتمال میدهند نرخ دلار به 1500 تومان نیز برسد و پیشبینیها همچنان از بازار طلا صعودی است. اگر چه روز گذشته نرخ طلا در بازارهای جهانی در سطح قیمتی 1680 دلار در هر اونس بسته شد، اما بازار داخل از بازار جهانی طلا تبعیت نکرد. به گفته فعالان اقتصادی، بازار طلا در این روز از بازار ارز تبعیت کرد و به این ترتیب با افزایش تقاضا روبهرو شد. گفته میشود بیشتر معاملهگران در بازار سکه با توجه به عملی نشدن قولهای مسوولان در خصوص تک نرخی شدن ارز و همچنین اعمال محدودیتهای بینالمللی، بنابرصلاحديد خود عمل ميكنند. این در حالی است که روز گذشته نرخ دلار به یک هزار و 380 تومان و سپس به یک هزار و 370 تومان رسید.
البته همچنان چشماندازها از بازار طلا مثبت است و به همین دلیل بیشتر معاملهگران به سرمایهگذاری در بازار طلا و ارز روی آوردهاند. گفته میشود محدودیتهای بینالمللی یکی از عاملهای مهم در تصمیمگیری معاملهگران برای سرمایهگذاری در حوزه طلا و ارز به شمار میرود.
بازار آتی زیاد مطمعن نیست.به معاملاتی که تحویل اون آبانماه بوده یه نگاهی بیندازید.اگه نمودار تغییراتش رو رسم کنید مبینید که تغییراتش با تغییرات روز بوده و هیچ پشتوانهای از نظر دور اندیشی در اون وجود نداره.من فکر میکنم یه عده ای معامله سوری میکنن که ما تشویق به خرید و بالا بردن قیمتها بشیم.من شنیدم میگن تیرماه 91 نیم سکه میشه 800 .نمیدونم مطمینم میره بالا تا 450 ولی 800 اغراق آمیز نیست؟
در بازارهای جهانی ارتباط بین دلار و طلا عکس هم هست. یعنی هر وقت دلار تقویت بشه اونس ارزون میشه، هر وقت هم دلار بخوره توی سرش طلا رکورد میزنه. البته این ارتباط یک قانون قطعی نیست اما تا حالا تجربه نشون داده که اینطور هست.
خیلی عالی بودقیمت حدودی پارسال همین موقع:
اونس 1373$
تمام 343 هزار تومان
نیم 172 هزار تومان
ربع 87.5 هزار تومان
دلار 1058 تومان
که نسبت به امسال درصد افزایش هر کدوم تقریبا میشه:
اونس 22%
تمام 82%
نیم 76%
ربع 75%
دلار 29%
اما در 25 سپتامبر که اونس پیک زد(هرچند که در ایران تاثیر این پیک رو با تاخیر دیدیم) حدودی:
اونس 1895$
تمام 590 هزار تومان
نیم 285 هزار تومان
ربع 147 هزار تومان
دلار 1245 تومان
که درصد افزایش 25 سپتامبر نسبت به امروز تقریبا میشه:
اونس -11% (کاهش)
تمام 6%
نیم 6%
ربع 4%
دلار 9%
قبلن هم گفتم به نظرم در کنار عوامل دیگه اقتصاد، کاهش اونس روی افزایش دلار(به تومان) تاثیر داره. حالا دیگه درست و غلط و تحلیلش پای خودتون.
اگر ضرب و تقسیمهام هم مشکل داشت خوشحال میشم متذکر بشید.
سلام . ممنون از تحلیلهات .
تورم 50 درصد ، رو همه چیز تاثیر میذاره . از سکه گرفته تا ملک . چه اصراری هست که حتما سکه باشه ؟