somebody314
Registered User
به نظر من هر چی زودتر بخرین بهتره. قیمت جهانی رسیده به کف، داخلی هم که مدام میره بالا
بهمنی در پاسخ به پرسشهای فارس خبر داد:
کاهش 80هزار تومانی قیمت سکه از امروز؛ تأمین ارز برای واردات به هر میزان :medieval:
* امروز و فردا منتظر کاهش قیمتها باشید
رئیس کل بانک مرکزی به نقش واسطهها و دلالها در بازار اشاره و تصریح کرد: گاهی اوقات واسطهها شرایطی را به وجود میآورند که موجب زیان برخی افراد میشود که شناختی نسبت به این بازار ندارند و بانک مرکزی نگران همین امر است.
بهمنی درباره افزایش قیمت سکه نیز بار دیگر به ذخایر طلا و تأمین نیاز طلای 15 سال آینده کشور اشاره کرد و گفت: ابایی نداریم از اینکه طلا را بیش از قیمت واقعی وارد بازار کنیم ولی این کار را به خاطر غیراقتصادی بودنش انجام نمیدهیم.
وی ادامه داد: امروز و فردا قیمت سکه از نظر عرضه بانک مرکزی 70 الی 80 هزار تومان کاهش پیدا خواهد کرد، البته تأثیر این امر در بازار را نمیدانم، ولی باید تأکید کنم که بانک مرکزی به شدت بازار را رصد میکند.
راستش من چند وقتی که تو بازار گشتم تجربی به این نکته رسیدم.
کاسب جماعت که چیزی بهت نمیگن ولی من میدیدم که وقتی اونس پایین میکشید سکهفروشها یا سکه نمیخریدند یا خیلی زیر قیمت میخریدند و سکههای خودشون رو هم سعی میکردند سریع ردکنند و دلار تهیهکنند.
فهمیدید چی شد
الان اختلاف سکه بانکی با آزاد حدود 20 تومن
بعد بهمنی میگه 80 تومن حباب را میترکونیم!!!
یعنی خیلی خوش خرم در رسانه رسمی کشور رسما اعتراف کرد تا همین الان بانک مرکزی سکه را با 60 هزار تومان گرانتر به مردم میفروخته و مشغول کاسبی بوده! شرم حیا هم خوب چیزیست.
دوستانی که این چند روز خرید داشتن خیلی خسته نباشن
دوستانی که چند روز آینده میخوان خرید داشته باشن چی؟![]()
چقدر پایینتر آخه ؟؟!!
راستش با صحبتهاي خيلي كارشناسي كه اينجا ميشه ديگه علاقه اي به نوشتن ندارم ! ولي در هر حال جوجه را آخر پاييز مي شمارند و آنچه لازم بود گفته شده.
دوست دارم مستر.دماونديه الان تشريف بيارن و بگن كه دليل افزايش قيمت امروز سكه، علي رغم كاهش اونس و كاهش قيمت سكه بانك مركزي چي بوده! الكي با ندونم كاري ميايد به دل مردم شك مي اندازيد كه نخريد، ارزونتر ميشه...همه شدن تحليلگر ! فكر كرديد اگر شير يا خط انداختيد(باور كنيد تحليلهاي شما در همين حده) و 2 بار درست درآمد، اسمتون هست تحليل گر؟
ضمنا شرايط ايران تحليل نميخواهد. هر آدم عاقلي كه از رئيس جمهور انتصابي مملكت تا وضعيت اقتصاد و بانكها و بازارها و رسانه ها و كلا گردش اطلاعات و پول در ايران رو مشاهده كنه رو به خريد سكه مياره همونطور كه اكثريت عاقل مردم روي آوردن. اون پيرمرد و پيرزني كه زير بارون توي صف بانك مي ايستند تا سكه بخرند توان تحليلشون از شما كه يك چارت گذاشتي جلوت و روش خط و خوط ميكشي، بيشتره !
در جواب احسان: بازار آتي نوسان بيشتري از اسپات داره ولي هر قيمتي كه بود شما حساب بكنيد كه بدبينانه اينه! ضمنا روزي ميلياردها تومن در بازار آتي معامله باز ميشه، براي همون قيمت 750 تومن براي هر سكه. اگر فكر ميكنيد كه شما از كسي كه ميلياردري خريد ميكنه، عاقلتريد، تحليلتون قويتره، بيشتر تحقيق كرديد و ... اشتباه مي كنيد. اين افراد حاضرند اين ريسك رو بپذيرند(هر چند بنظر من ريسكي نيست!) تا پولشون رو نقد نگه دارند. فكر ميكنيد ضرر ميكنند؟ وايسيد تا ارديبهشت تا قيافه شما و البته اونها رو ببينيم !
جوجه را آخر پاييز مي شمرند. حتي قيمت 800 هم براي ارديبهشت قابل تصوره و الكي دلتون رو به حرف اين كارشناسان آبكي خوش نكنيد كه صبر كنيد ارزونتر ميشه. امروز بخريد بهتر از فرداست.