• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
به نظر من هر چی زودتر بخرین بهتره. قیمت جهانی رسیده به کف، داخلی هم که مدام میره بالا

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهمنی در پاسخ به پرسش‌های فارس خبر داد:
کاهش 80هزار تومانی قیمت سکه از امروز؛ تأمین ارز برای واردات به هر میزان :medieval:

خبرگزاری فارس: رئیس کل بانک مرکزی با تأکید بر اینکه قیمت سکه و ارز طی امروز و فردا به شدت کاهش پیدا خواهد کرد، گفت: نرخ تورم آبان ماه به 20 درصد نمی‌رسد.
خبرگزاری فارس: کاهش 80هزار تومانی قیمت سکه از امروز؛ تأمین ارز برای واردات به هر میزان

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» محمود بهمنی در حاشیه پانزدهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر برنامه بانک مرکزی برای مقابله با تحریم‌های اخیر، اظهار داشت: هفته گذشته برنامه انگلیس برای تحریم ایران در شرایطی منتشر شد که مدت‌ها با این کشور هیچ رابطه‌ای نداشتیم.
وی با اشاره به تأثیر اثرات روانی بر التهابات بازار ارز گفت: با کشور انگلیس نه تنها رابطه سیاسی بلکه هیچ رابطه بانکی هم نداریم به همین دلیل تحریم آنها غیراصولی است.
بهمنی با انتقاد از اقدام برخی کشورها برای تحریم بانک مرکزی تصریح کرد: بانک مرکزی متعلق به ملت است نه دولت، به همین خاطر تحریم این بانک به معنای برخورد با ملت است.

*اذعان بهمنی به وجود حباب 80 هزار تومانی در بازار سکه

خبرنگار فارس از بهمنی خواست تا برنامه‌های این بانک را برای کنترل بازار ارز و سکه و همچنین اجرای مصوبه هفته گذشته شورای پول و اعتبار اعلام کند.
رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ با بیان اینکه قیمت ارز و سکه ظرف یک روز 60 الی 70 هزار تومان افزایش پیدا نمی‌کند گفت: زمانی که قیمت جهانی نوسانات جزئی را دارد در ایران قیمت‌ها با این ارقام بالا می‌رود و این به معنای حباب است.
وی با اذعان بر اینکه حباب 70 الی 80 هزار تومانی در بازار سکه و ارز مشهود است اضافه کرد: امروز صبح به همکارانم در بانک مرکزی گفتم این حباب را تخلیه نمایند.
بهمنی ادامه داد: امروز و فردا حتماً حباب از بازار ارز و سکه خارج می‌شود؛ البته نباید شرایط روانی را در نوسانات این بازارها نادیده گرفت.

* امروز و فردا منتظر کاهش قیمت‌ها باشید

رئیس کل بانک مرکزی به نقش واسطه‌ها و دلال‌ها در بازار اشاره و تصریح کرد: گاهی اوقات واسطه‌ها شرایطی را به وجود می‌آورند که موجب زیان برخی افراد می‌شود که شناختی نسبت به این بازار ندارند و بانک مرکزی نگران همین امر است.
بهمنی درباره افزایش قیمت سکه نیز بار دیگر به ذخایر طلا و تأمین نیاز طلای 15 سال آینده کشور اشاره کرد و گفت: ابایی نداریم از اینکه طلا را بیش از قیمت واقعی وارد بازار کنیم ولی این کار را به خاطر غیراقتصادی بودنش انجام نمی‌دهیم.
وی ادامه داد: امروز و فردا قیمت سکه از نظر عرضه بانک مرکزی 70 الی 80 هزار تومان کاهش پیدا خواهد کرد، البته تأثیر این امر در بازار را نمی‌دانم، ولی باید تأکید کنم که بانک مرکزی به شدت بازار را رصد می‌کند.

*دستورالعمل جدید ارزی؛ ارز را وارد بازار می‌کنیم

رئیس کل بانک مرکزی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به تأکید خبرنگار فارس برای برنامه دقیق بانک مرکزی برای کنترل بازار گفت: طی روزهای جاری دستورالعملی را به شبکه بانکی ابلاغ خواهیم کرد تا هر کسی به هر میزان ارز بخواهد از بانک مرکزی دریافت کند اما فقط برای واردات نه سرمایه‌گذاری شخصی.
بهمنی از برنامه دیگر این بانک برای کنترل بازار سکه خبر داد و گفت:‌ امروز بار دیگر اعلام می‌کنم که شمش‌ها را آزاد کنند و هر میزان سکه مردم بخواهند از طریق سیستم بانکی دریافت کنند.

*تک‌نرخی کردن در قیمت‌های بالاست یا پایین؟!

خبرنگار فارس از رئیس کل بانک مرکزی خواست تا سیاست این بانک را برای تک‌نرخی کردن ارز در قیمت بالا یا قیمت پایین اعلام کند که بهمنی در پاسخ اعلام کرد: نرخ ارز تابع عرضه و تقاضا و شناور مدیریت‌شده است.
وی تأکید کرد: هم‌اکنون به نقطه‌ای رسیدیم که حباب در بازار وجود دارد به همین منظور برای تک‌نرخی کردن می‌طلبد ابتدا نرخ ارز را واقعی نماییم، اما هدف بانک مرکزی تک‌نرخی کردن است.

قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 12:15 دوشنبه 07/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم: 645000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 630000
نيم سکه بهار آزادی : 304000
ربع سکه بهار آزادی : 153000
سکه يک گرمی : 80000
قيمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی: 11:54 دوشنبه 07/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 598000
نيم سکه بهار آزادی : 289120
ربع سکه بهار آزادی : 145080
سکه گرمی : 75920

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یعنی فردا هم صبر کنم .باشه این 1 روز هم رووووششششششششش.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
بهمنی در پاسخ به پرسش‌های فارس خبر داد:
کاهش 80هزار تومانی قیمت سکه از امروز؛ تأمین ارز برای واردات به هر میزان :medieval:

* امروز و فردا منتظر کاهش قیمت‌ها باشید

رئیس کل بانک مرکزی به نقش واسطه‌ها و دلال‌ها در بازار اشاره و تصریح کرد: گاهی اوقات واسطه‌ها شرایطی را به وجود می‌آورند که موجب زیان برخی افراد می‌شود که شناختی نسبت به این بازار ندارند و بانک مرکزی نگران همین امر است.
بهمنی درباره افزایش قیمت سکه نیز بار دیگر به ذخایر طلا و تأمین نیاز طلای 15 سال آینده کشور اشاره کرد و گفت: ابایی نداریم از اینکه طلا را بیش از قیمت واقعی وارد بازار کنیم ولی این کار را به خاطر غیراقتصادی بودنش انجام نمی‌دهیم.
وی ادامه داد: امروز و فردا قیمت سکه از نظر عرضه بانک مرکزی 70 الی 80 هزار تومان کاهش پیدا خواهد کرد، البته تأثیر این امر در بازار را نمی‌دانم، ولی باید تأکید کنم که بانک مرکزی به شدت بازار را رصد می‌کند.

آقا تقویم هاتون رو دم دست بذارین!

قيمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی: 11:54 دوشنبه 07/09/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 598000
نيم سکه بهار آزادی : 289120
ربع سکه بهار آزادی : 145080
سکه گرمی : 75920

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
شما هم ته دلت باور نداری یعنی؟چرت میگن anonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اومد پایین

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
خب اونس شد 1714 دلار اميدوارم به 1800 برسه! از اون طرف ارز هم بياد پايين خيلي عالي ميشه:دي

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حالا بچه ها الان باید چی کار کنیم بخریم نخریم ؟وایسیم
البته من میرم امروز 1 میگیرم

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
راستش من چند وقتی که تو بازار گشتم تجربی به این نکته رسیدم.
کاسب جماعت که چیزی بهت نمی‌گن ولی من می‌دیدم که وقتی اونس پایین می‌کشید سکه‌فروشها یا سکه نمی‌خریدند یا خیلی زیر قیمت می‌خریدند و سکه‌های خودشون رو هم سعی می‌کردند سریع ردکنند و دلار تهیه‌کنند.

آخه مشکل سر اسپرد معامله هست. من اگه بخوام سکه و دلار رو به هم تبدیل کنم، بعد از هر تبدیل، تازه باید چند درصدی رشد ادامه داشته باشه تا به سوددهی برسم. مثلا اگه سکه ام رو کردم دلار و دلار رو 1360 خریدم، همون موقع اگه بخوام دلار رو بفروشم ازم میخرن 1350 یعنی اول کاری من روی هر دلار 10 تومن ضرر کردم. باید شانس داشته باشم (یا تحلیل خوبی داشته باشم) که قیمت 10 تومن بره بالا تا من ضررم بشه صفر. برای همین این تبدیل کردن بین طلا و ارز حداقل در بازه های کوتاه مدت (یعنی مثلا سکه رو بکنم دلار، هفته بعد برگردونم به سکه) فکر نکنم سودآوری داشته باشه. نظر شما چیه؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
فهمیدید چی شد
الان اختلاف سکه بانکی با آزاد حدود 20 تومن
بعد بهمنی میگه 80 تومن حباب را میترکونیم!!!
یعنی خیلی خوش خرم در رسانه رسمی کشور رسما اعتراف کرد تا همین الان بانک مرکزی سکه را با 60 هزار تومان گرانتر به مردم میفروخته و مشغول کاسبی بوده! شرم حیا هم خوب چیزیست.

خوب وقتی خریدار هس چرا نفروشه؟!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اون موقع كه سكه 400 بود داشت ميرفت به بالا 500 كه شد همين حرفو زد كه قيمتارو مياريم پايين
جدي نگيريد حتما باز ميره بالا

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117
2ماه دیگه :

سکه میره بالای 800 تومان

دلار بالای 1800 تومان

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
دوستانی که این چند روز خرید داشتن خیلی خسته نباشن

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
سکه بانکی 32 تومن ارزون تر شده نسبت به دیروز. اما توی بازار 20 تومن ارزون شده (طرح جدید)

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
عزیزان کی بریم بخریم میترسم طمع کنم 80 تومن پایین نیاد که هیچ همینم از دست بدم.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
دوستانی که چند روز آینده میخوان خرید داشته باشن چی؟ :)

دوست عزیز بنده بطور کلی به این بازار اعتقادی ندارم و بنظر من با حجم خریدی که توی این مدت توسط مردم انجام شده دیر یا زود بازار سکه هم مثل مسکن میشه و مجبور میشن زیر قیمت بفروشن سکه هاشون رو.
ولی اگه از نوسان قیمت میخاید سود ببرید بنظر من تا فردا صبر کنید اگه قیمت تغییری نداشت خرید کنید.
دوست عزیز من کارشناس نیستم و صرفا دارم نظرم رو عنوان میکنم . شما نظر بقیه اساتید رو بگیرد.

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
چقدر پایینتر آخه ؟؟!!

بسیار خوب، همانطور که دیدید، پیش بینی من درست در آمد و سکه الان، 580000 تومان است، کسانی قصد خرید سکه دارند، موقعیت خوبی است.

این پایین آمدن را قبلا پیش بینی کرده بودم:

http://forum.persiantools.com/t116063-page126.html

ضمنا این پیش بینی که من کردم، به لطف یزدان نیک نهاد بوده است و گرنه من..

Last edited:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اینکه خرید زیاد شده رو قبول دارم ولی فکر نمیکنم به این زودی مثل مسکن بشه. شما این فروم رو نگاه نکنید که مسایل پیگیری و تحلیل میشه. اکثریت مردم هنوز متوجه ماجرا نشدن. نمیدونن دلار چنده، تفاوت قیمت بانک و بازار چقدره و دلیلش چیه، نوسانات ارز در ماهای اخیر به چه صورت بوده، پول بی پشتوانه چاپ کردن یعنی چی، تحریم بانک مرکزی یعنی چی، سفر کهن به امارات چه مسایلی رو به دنبال داره و کلا همه اطلاعات رو از تی وی میگیرن. چه بسا بزودی اون اکثریت هم آگاه بشه به فکر تبدیل ریال به طلا و ارز بیافته.

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
راستش با صحبتهاي خيلي كارشناسي كه اينجا ميشه ديگه علاقه اي به نوشتن ندارم ! ولي در هر حال جوجه را آخر پاييز مي شمارند و آنچه لازم بود گفته شده.

دوست دارم مستر.دماونديه الان تشريف بيارن و بگن كه دليل افزايش قيمت امروز سكه، علي رغم كاهش اونس و كاهش قيمت سكه بانك مركزي چي بوده! الكي با ندونم كاري ميايد به دل مردم شك مي اندازيد كه نخريد، ارزونتر ميشه...همه شدن تحليلگر ! فكر كرديد اگر شير يا خط انداختيد(باور كنيد تحليلهاي شما در همين حده) و 2 بار درست درآمد، اسمتون هست تحليل گر؟

ضمنا شرايط ايران تحليل نميخواهد. هر آدم عاقلي كه از رئيس جمهور انتصابي مملكت تا وضعيت اقتصاد و بانكها و بازارها و رسانه ها و كلا گردش اطلاعات و پول در ايران رو مشاهده كنه رو به خريد سكه مياره همونطور كه اكثريت عاقل مردم روي آوردن. اون پيرمرد و پيرزني كه زير بارون توي صف بانك مي ايستند تا سكه بخرند توان تحليلشون از شما كه يك چارت گذاشتي جلوت و روش خط و خوط ميكشي، بيشتره !‌

در جواب احسان: بازار آتي نوسان بيشتري از اسپات داره ولي هر قيمتي كه بود شما حساب بكنيد كه بدبينانه اينه! ضمنا روزي ميلياردها تومن در بازار آتي معامله باز ميشه، براي همون قيمت 750 تومن براي هر سكه. اگر فكر ميكنيد كه شما از كسي كه ميلياردري خريد ميكنه، عاقلتريد، تحليلتون قويتره، بيشتر تحقيق كرديد و ... اشتباه مي كنيد. اين افراد حاضرند اين ريسك رو بپذيرند(هر چند بنظر من ريسكي نيست!) تا پولشون رو نقد نگه دارند. فكر ميكنيد ضرر ميكنند؟ وايسيد تا ارديبهشت تا قيافه شما و البته اونها رو ببينيم !

جوجه را آخر پاييز مي شمرند. حتي قيمت 800 هم براي ارديبهشت قابل تصوره و الكي دلتون رو به حرف اين كارشناسان آبكي خوش نكنيد كه صبر كنيد ارزونتر ميشه. امروز بخريد بهتر از فرداست.

آقای annoy، جایی دیدم که شما ادعا کرده بودید که تدریس می کنید و مقالاتی نوشتید، این ادبیاتی که در نوشتار شماست، بیشتر به یک پادو شباهت دارد، یا یک دانش آموز تازه بالغ دبیرستانی که می خواهد خود را جلوی دوستان مطرح کند، و یا دانشجوی سال اولی که می خواهد جلوی دوشیزگان دانشگاه، خودنمایی کند. با کمال تاسف....

هر کسی یک مدت در این بازار کار می کرد و حرفه ای بود، این را می فهمید که اون موقع وقت خرید نبود.

پیش بینی شما هم، که غلط از آب در اومد.

شما علاوه بر پیش بینی غلط، دیگران را هم با تکبر و غرور به تمسخر می گیرید. اهانت به دیگران، نشاندهنده سطح فرهنگ پایین است.

البته شما نسلی هستید که، متاسفانه با فرهنگ روزهای خوش قبل از انفلاب که پر از صفا و مهربانی و دوستی بود، فاصله زیادی دارید، تقصیری هم شاید ندارید. فرزندسالاریهای دهه هفتاد و هشتاد، خروجیش امثال شماست.

البته، من برای آرامش خویش، ارزش زیادی قائلم و وقتم را با درگیریهای لفظی احمقانه و بچه گانه تلف نمی کنم، این جور مسایل برای همان کودکان ونوجوانان مناسب است. من دیگر در اینجا پستی نخواهم داشت.

متاسفانه ما فرهنگ استفاده صحیح از خیلی چیزها را نداریم، از موبایل گرفته تا خودرو و.....اینترنت هم یکی از همانهاست، این تالار، برای به اشتراک گذاشتن معلومات است، نه اهانت کردن به دیگران و خالی کردن عصبیت....

چند سال پیش، من در یک تالار دانشگاه دولتی عضو بودم. بحثی پیش آمد ، خب من معلوماتم در آن زمینه بالا بود، در کل تالار، کسی حریف من نبود و همه در مناظره ها شکست می خوردند. اما من متاسفانه، به جای آنکه با آنها با مهربانی و احترام برخورد کنم ، به همه با تکبر و تحقیر برخورد می کردم. که این از جهالت من بود.

به هر حال، اگر کسی به پیش بینی من عمل کرده و سود می کند، خرسندم که کمکی کرده ام، به قول حضرت حافظ:

به شعر حافظ شیراز می رقصند می نازند
سیه چشمان کشمیری و ترکان سمرقندی

در این بازار گر سودیست با درویش خرسندست
خدایا منعمم گردان، به درویشی و خرسندی

Last edited:
بالا