ehsan_y1
Registered User
- نوشتهها
- 146
- لایکها
- 14
آقای annoy، جایی دیدم که شما ادعا کرده بودید که تدریس می کنید و مقالاتی نوشتید، این ادبیاتی که در نوشتار شماست، بیشتر به یک پادو شباهت دارد، یا یک دانش آموز تازه بالغ دبیرستانی که می خواهد خود را جلوی دوستان مطرح کند، و یا دانشجوی سال اولی که می خواهد جلوی دوشیزگان دانشگاه، خودنمایی کند. با کمال تاسف....
هر کسی یک مدت در این بازار کار می کرد و حرفه ای بود، این را می فهمید که اون موقع وقت خرید نبود.
پیش بینی شما هم، که غلط از آب در اومد.
شما علاوه بر پیش بینی غلط، دیگران را هم با تکبر و غرور به تمسخر می گیرید. اهانت به دیگران، نشاندهنده سطح فرهنگ پایین است.
البته شما نسلی هستید که، متاسفانه با فرهنگ روزهای خوش قبل از انفلاب که پر از صفا و مهربانی و دوستی بود، فاصله زیادی دارید، تقصیری هم شاید ندارید. فرزندسالاریهای دهه هفتاد و هشتاد، خروجیش امثال شماست.
البته، من برای آرامش خویش، ارزش زیادی قائلم و وقتم را با درگیریهای لفظی احمقانه و بچه گانه تلف نمی کنم، این جور مسایل برای همان کودکان ونوجوانان مناسب است.
متاسفانه ما فرهنگ استفاده صحیح از خیلی چیزها را نداریم، از موبایل گرفته تا خودرو و.....اینترنت هم یکی از همانهاست، این تالار، برای به اشتراک گذاشتن معلومات است، نه اهانت کردن به دیگران و خالی کردن عصبیت....
چند سال پیش، من در یک تالار دانشگاه دولتی عضو بودم. بحثی پیش آمد ، خب من معلوماتم در آن زمینه بالا بود، در کل تالار، کسی حریف من نبود و همه در مناظره ها شکست می خوردند. اما من متاسفانه، به جای آنکه با آنها با مهربانی و احترام برخورد کنم ، به همه با تکبر و تحقیر برخورد می کردم. که این از جهالت من بود.
به هر حال، اگر کسی به پیش بینی عمل کرده و سود میکند، خرسندم که کمکی کرده ام، به قول حضرت حافظ:
به شعر حافظ شیراز می رقصند می نازند
سیه چشمان کشمیری و ترکان سمرقندی
بنظر من زیادی کانالهای ماهواره رو نگاه میکنن و بهش اعتماد دارن.
اینکه خرید زیاد شده رو قبول دارم ولی فکر نمیکنم به این زودی مثل مسکن بشه. شما این فروم رو نگاه نکنید که مسایل پیگیری و تحلیل میشه. اکثریت مردم هنوز متوجه ماجرا نشدن. نمیدونن دلار چنده، تفاوت قیمت بانک و بازار چقدره و دلیلش چیه، نوسانات ارز در ماهای اخیر به چه صورت بوده، پول بی پشتوانه چاپ کردن یعنی چی، تحریم بانک مرکزی یعنی چی، سفر کهن به امارات چه مسایلی رو به دنبال داره و کلا همه اطلاعات رو از تی وی میگیرن. چه بسا بزودی اون اکثریت هم آگاه بشه به فکر تبدیل ریال به طلا و ارز بیافته.
اینجوری که شما فکر میکنید نیست.همونجوری که خیلیها اینوری اطلاع ندارند خیلیها هم زود جو گیر میشوند و خرید میکنند.
آدمهای زیادی رو میشناسم که دارن ماهیانه سکه میخرند.حالا بسته به وسعشون از ربع گرفته تا کامل
طلا ارزش خودشو داره ولی الان حباب داره بدلیل تقاضای زیاد و یه جورایی بازار داغی.این حباب وقتی رکود حاکم بشه از بین میره و حتی باید زیر قیمت هم فروخته بشه.تصورش رو بکنید الان این حباب حدود 35 هزار تونه بخاین 35 هزار تومن هم زیر قیمت بفروشید.
اگه قیمت جهانی طلا بیاد پایین که ..... هر کسی هم که بگه قیمت جهانی ربطی به قیمت داخلی نداره بنظر من کارشناسی نشده حرف زده ممکنه تو یه مقطع کوچیکی بخاطر تقاضای داخلی یا رکود داخلی مسیرش رو جدا کنه ولی دوباره برمیگرده سر جای خودش.