• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
آقای annoy، جایی دیدم که شما ادعا کرده بودید که تدریس می کنید و مقالاتی نوشتید، این ادبیاتی که در نوشتار شماست، بیشتر به یک پادو شباهت دارد، یا یک دانش آموز تازه بالغ دبیرستانی که می خواهد خود را جلوی دوستان مطرح کند، و یا دانشجوی سال اولی که می خواهد جلوی دوشیزگان دانشگاه، خودنمایی کند. با کمال تاسف....

هر کسی یک مدت در این بازار کار می کرد و حرفه ای بود، این را می فهمید که اون موقع وقت خرید نبود.

پیش بینی شما هم، که غلط از آب در اومد.

شما علاوه بر پیش بینی غلط، دیگران را هم با تکبر و غرور به تمسخر می گیرید. اهانت به دیگران، نشاندهنده سطح فرهنگ پایین است.

البته شما نسلی هستید که، متاسفانه با فرهنگ روزهای خوش قبل از انفلاب که پر از صفا و مهربانی و دوستی بود، فاصله زیادی دارید، تقصیری هم شاید ندارید. فرزندسالاریهای دهه هفتاد و هشتاد، خروجیش امثال شماست.

البته، من برای آرامش خویش، ارزش زیادی قائلم و وقتم را با درگیریهای لفظی احمقانه و بچه گانه تلف نمی کنم، این جور مسایل برای همان کودکان ونوجوانان مناسب است.

متاسفانه ما فرهنگ استفاده صحیح از خیلی چیزها را نداریم، از موبایل گرفته تا خودرو و.....اینترنت هم یکی از همانهاست، این تالار، برای به اشتراک گذاشتن معلومات است، نه اهانت کردن به دیگران و خالی کردن عصبیت....

چند سال پیش، من در یک تالار دانشگاه دولتی عضو بودم. بحثی پیش آمد ، خب من معلوماتم در آن زمینه بالا بود، در کل تالار، کسی حریف من نبود و همه در مناظره ها شکست می خوردند. اما من متاسفانه، به جای آنکه با آنها با مهربانی و احترام برخورد کنم ، به همه با تکبر و تحقیر برخورد می کردم. که این از جهالت من بود.

به هر حال، اگر کسی به پیش بینی عمل کرده و سود میکند، خرسندم که کمکی کرده ام، به قول حضرت حافظ:

به شعر حافظ شیراز می رقصند می نازند
سیه چشمان کشمیری و ترکان سمرقندی

بنظر من زیادی کانالهای ماهواره رو نگاه میکنن و بهش اعتماد دارن.

اینکه خرید زیاد شده رو قبول دارم ولی فکر نمیکنم به این زودی مثل مسکن بشه. شما این فروم رو نگاه نکنید که مسایل پیگیری و تحلیل میشه. اکثریت مردم هنوز متوجه ماجرا نشدن. نمیدونن دلار چنده، تفاوت قیمت بانک و بازار چقدره و دلیلش چیه، نوسانات ارز در ماهای اخیر به چه صورت بوده، پول بی پشتوانه چاپ کردن یعنی چی، تحریم بانک مرکزی یعنی چی، سفر کهن به امارات چه مسایلی رو به دنبال داره و کلا همه اطلاعات رو از تی وی میگیرن. چه بسا بزودی اون اکثریت هم آگاه بشه به فکر تبدیل ریال به طلا و ارز بیافته.

اینجوری که شما فکر میکنید نیست.همونجوری که خیلیها اینوری اطلاع ندارند خیلیها هم زود جو گیر میشوند و خرید میکنند.
آدمهای زیادی رو میشناسم که دارن ماهیانه سکه میخرند.حالا بسته به وسعشون از ربع گرفته تا کامل
طلا ارزش خودشو داره ولی الان حباب داره بدلیل تقاضای زیاد و یه جورایی بازار داغی.این حباب وقتی رکود حاکم بشه از بین میره و حتی باید زیر قیمت هم فروخته بشه.تصورش رو بکنید الان این حباب حدود 35 هزار تونه بخاین 35 هزار تومن هم زیر قیمت بفروشید.
اگه قیمت جهانی طلا بیاد پایین که ..... هر کسی هم که بگه قیمت جهانی ربطی به قیمت داخلی نداره بنظر من کارشناسی نشده حرف زده ممکنه تو یه مقطع کوچیکی بخاطر تقاضای داخلی یا رکود داخلی مسیرش رو جدا کنه ولی دوباره برمیگرده سر جای خودش.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
آقای annoy، جایی دیدم که شما ادعا کرده بودید که تدریس می کنید و مقالاتی نوشتید، این ادبیاتی که در نوشتار شماست، بیشتر به یک پادو شباهت دارد، یا یک دانش آموز تازه بالغ دبیرستانی که می خواهد خود را جلوی دوستان مطرح کند، و یا دانشجوی سال اولی که می خواهد جلوی دوشیزگان دانشگاه، خودنمایی کند. با کمال تاسف....

هر کسی یک مدت در این بازار کار می کرد و حرفه ای بود، این را می فهمید که اون موقع وقت خرید نبود.

پیش بینی شما هم، که غلط از آب در اومد.

شما علاوه بر پیش بینی غلط، دیگران را هم با تکبر و غرور به تمسخر می گیرید. اهانت به دیگران، نشاندهنده سطح فرهنگ پایین است.

البته شما نسلی هستید که، متاسفانه با فرهنگ روزهای خوش قبل از انفلاب که پر از صفا و مهربانی و دوستی بود، فاصله زیادی دارید، تقصیری هم شاید ندارید. فرزندسالاریهای دهه هفتاد و هشتاد، خروجیش امثال شماست.

البته، من برای آرامش خویش، ارزش زیادی قائلم و وقتم را با درگیریهای لفظی احمقانه و بچه گانه تلف نمی کنم، این جور مسایل برای همان کودکان ونوجوانان مناسب است. من دیگر در اینجا پستی نخواهم داشت.

متاسفانه ما فرهنگ استفاده صحیح از خیلی چیزها را نداریم، از موبایل گرفته تا خودرو و.....اینترنت هم یکی از همانهاست، این تالار، برای به اشتراک گذاشتن معلومات است، نه اهانت کردن به دیگران و خالی کردن عصبیت....

چند سال پیش، من در یک تالار دانشگاه دولتی عضو بودم. بحثی پیش آمد ، خب من معلوماتم در آن زمینه بالا بود، در کل تالار، کسی حریف من نبود و همه در مناظره ها شکست می خوردند. اما من متاسفانه، به جای آنکه با آنها با مهربانی و احترام برخورد کنم ، به همه با تکبر و تحقیر برخورد می کردم. که این از جهالت من بود.

به هر حال، اگر کسی به پیش بینی من عمل کرده و سود می کند، خرسندم که کمکی کرده ام، به قول حضرت حافظ:

به شعر حافظ شیراز می رقصند می نازند
سیه چشمان کشمیری و ترکان سمرقندی

در این بازار گر سودیست با درویش خرسندست
خدایا منعمم گردان، به درویشی و خرسندی

خوب شد یه دو هفته نیست واقعا رو اعصاب بود!!منم داشتم جو گیر میشدم برم بخرم!اینکه هر چی بخری فرداش گرون شده با این وضع تورم و همه میدونن و گفتنش هنری نیس. ولی همین جو سازی های امثالی مثل آقای annoy هس که باعث میشه مردم جو گیر بشن گیر بدن به یه چیزی و قیمت هارو بالا ببرن و این دور باطل و هی ادامه بدن.همشم حرفای تکراریش و تکرار میکنه یکیم مخالفش حرف بزنه شروع میکنه مزخرف گفتن.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
خوب شد یه دو هفته نیست واقعا رو اعصاب بود!!منم داشتم جو گیر میشدم برم بخرم!اینکه هر چی بخری فرداش گرون شده با این وضع تورم و همه میدونن و گفتنش هنری نیس. ولی همین جو سازی های امثالی مثل آقای

annoy هس که باعث میشه مردم جو گیر بشن گیر بدن به یه چیزی و قیمت هارو بالا ببرن
و این دور باطل و هی ادامه بدن.همشم حرفای تکراریش و تکرار میکنه یکیم مخالفش حرف بزنه شروع میکنه مزخرف گفتن.

ببخشید این تالار چند میلیون بازدید کننده داره که بیان و مطالب این آقا رو بخونن و جوگیر بشن و برن بخرن و قیمت رو ببرن بالا! دو نفر و نصفی اینجان، هر کسی هم حرف خودشو میزنه. اون عده کمی هم که جوگیر میشن سر حرفهای یک نفر گمون نکنم روی هیچ قیمتی تاثیر داشته باشن :)

البته من هم با طرز صحبت کردنش موافق نیستم (یه خورده تند هست) ولی حالا که بنده خدا رفته شروع کردین به کوبیدنش؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
عزیز جان پرشین تولز یکی از پربازدیدکننده ترین سایت های ایران هست. این بنده خدا هم من نمیدونم کیه ولی در کل چند وقتیه اینجا نخاله زیاد شده مدیرها هم رسیدگی نمیکنن؛ شما محل نگذارید خودش خسته میشه میره. الان با این بحث ها فکر می کنه آدم مهمیه باز برمیگرده اینجا میره روی منبر :D

دم همه بچه هایی که اطلاعات خوب و علمی میدن هم گرم، خیلی ارادت دارم.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
من امروز از 6 و نیم رفتم بانک دو نفر بودیم نفر اول و دوم و کلا 50 تا تو لیست بودیم گفته 10 نفر بیشتر نمیدن
بانک ساعت 12:30 لیست رو گرفت گفت تا ساعت 1 هم بیشتر نمیدیم
میگیم چرا میگه دستور فروشش تازه اومد
این ساعت شر.ع کنن و نیم ساعت سکه بدن درسته یا حقه بازی میکنن؟
فقط هم نفری 2 تا تمام و یک نیم و یک ربع و یک گرمی میدادن که من غیر از ربع و گرمی باقی رو گرفتم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حالا این سکه فروشهای منفعت طلب اگه بریم بهمون میفروشن ؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
ببخشید این تالار چند میلیون بازدید کننده داره که بیان و مطالب این آقا رو بخونن و جوگیر بشن و برن بخرن و قیمت رو ببرن بالا! دو نفر و نصفی اینجان، هر کسی هم حرف خودشو میزنه. اون عده کمی هم که جوگیر میشن سر حرفهای یک نفر گمون نکنم روی هیچ قیمتی تاثیر داشته باشن :)

البته من هم با طرز صحبت کردنش موافق نیستم (یه خورده تند هست) ولی حالا که بنده خدا رفته شروع کردین به کوبیدنش؟

میگم امثال اقای annoy! نه یک نفر تنها!

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
ایشون به نظر من سطح سواد اکادمیک بالایی داره و نباید بدون دلیل شروع کرد به کوبیدن شخصیتی طرف ....اینم مهمه مدیریت سرمایه با خود شخص هست پس خودتون در نهایت تصمیم بگیرین

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
موافقم .بعدم خیلی از کسایی که الان دارن میتوپن به ایشون من دارم صفحات قبل رو میخونم دیدم که به ایشون استناد میکردن و خیلی جاها از ایشون نظر میخواستن .

ایشون به نظر من سطح سواد اکادمیک بالایی داره و نباید بدون دلیل شروع کرد به کوبیدن شخصیتی طرف ....اینم مهمه مدیریت سرمایه با خود شخص هست پس خودتون در نهایت تصمیم بگیرین

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
من یه روشی رو تو کار سکه بلدم که همیشه هم باهاش سود میکنم. اینو توضیح میدم تا دوستان اگه موافق بودن از این روش استفاده بکنند. این روش از روس محاسبات ریاضی بدست اومده و ساده شده که بسیار هم عالی است.
روش کار من به این صورت هست.
ابتدا کل سرمایه ریالی خودم رو به دو قسمت تقسیم کردم.
نصف سرمایه رو بشکل ریالی و نصف اونو سکه خریدم.
هر موقع که سکه بشدت گرون میشه من میفروشم و سود میکنم.
اگه قیمت سکه زیادی پائین باشه با اون بخش از سرمایه نقدی سکه میخرم.
در این حالت اون خرید اولیه من قیمتش سر شکن میشه و کمتر ضرر میکنه.
بعد که دو بخش سرمایه من پولی شد موقع پائین بودن نرخ سکه همشو مجددا سکه میخرم. به محض اینکه یکم گرون شد باز نصفشو میفروشم و نصف بقیه سرمایه رو بعنوان تنخواه نگه میدارم و این دور تسلسل رو همیشه ادامه میدم. بازم اگه نقطه مبهمی بود بگید تا توضیح بدم.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
خوب اگه سکه گرون شد، شما فروختی سکه هات رو بعد هم ارزون نشد چی؟

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
خوب اگه سکه گرون شد، شما فروختی سکه هات رو بعد هم ارزون نشد چی؟
این کار ممکن نیست. نوسان سکه هر روز و هر ساعت ممکنه. همیشه هم گرون نمیشه. باید صبر کنی تا ارزون بشه و بخری و بذاری جاش. حتی با تک فروشی هم که سود داره و خریدن و جایگزینی سریع باز هم میشه سود کرد. یا از قیمت تموم شده اش کم کرد.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
باز چشم من را دور ديديد واسه خودتون بافتيد؟:D

آره عزيزم، من تدريس مي كردم(ديگه نمي كنم) و در روزنامه هاي شرق و دنياي اقتصاد هم مقاله دارم. اين البته چيزي رو اثبات يا رد نمي كنه. نه باعث ميشه من آدم روشنفكري باشم، نه كه پادو...اگر اينطور بود نخاله هايي مثل جوانفكر الان آخر روشنفكر محسوب مي شدند چون توي هر شماره ايران مطلب داره :p
بنظر من توي ايران نوشتن، خجالت داره و البته اگر شما تونستي تو همونجا بنويس ;)

درباره سكه: جوجه را آخر پاييز مي شمارند و گفتني ها گفته شده. خدا رو شكر قيمت پايين و من قصد خريد مجدد دارم(هنوز پولم نرسيده، بهمني يكم زود شروع كرد :happy: )

همونطور كه مي بينيد با اينكه بهمني بيچاره به خيال خودش قيمت را پايين آورده، قيمت تعادلي بازار حتي به اندازه نصفش هم پايين نرفت. هر چند گزاره اي كه گفتم بود: معاملات قفل شده و طلا فروشها به سختي مي فروشند(اگر توانستيد بخريد، بهتان قيمت بالاي 600 مي دهند). سود دلالها بيشتر شده(ديروز بانك 618 بود و بازار 630، اختلاف 12 تومن. الان بانك 566 هست و بازار 595(كه نمي دهند!)، = بيش از 20 هزار تومن اختلاف كه دقيقا اين اختلاف سود دلال هست.

تند نوشتن من به خودم مربوطه. ببينيد حرفم درسته يا نه. اگر غلط بود سكه بفروشيد(اگر قصد فروش كرديد با من تماس بگيريد، خريدارم ولي كسي زير 600 بهم نميده!)، اگر درست بود، بخريد.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اینقدر از این آدمهاییکه در یک پست حرف خودشونو نقض میکنن و جواب خودشونو میدن خوشم میاد :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
از یک منبع بسیار نزدیک و موثق شنیدم سکه تا 530 - 520 پایین خواهد اومد و تا آخر آذر اون حول و حوش بازی میکنه تا به یکباره با جهش شدیدی تا عید یا فروردین 91 به مبلغ 700 تا 710 برسه

این پست بمونه تا 4 ماه دیگه که بیام کوت کنم ببینید منبع چقدر موثق و قابل اعتماد بوده

anony

Registered User
لایک‌ها
48
جهت اطلاع بعضی افراد که منو پادو می دونن:

چندی قبل یکی از آشناها بهم 5 میلیون دست خوش داد، حدود خرداد ترغیبش کردم زمینی که پولشو قفل کرده بود به همون قیمت خرید 2 سال پیش بفروشه و سکه بخره...

ببینید چقدر سود کرده بود ! نوش جانش و نوش جان همه افراد عاقلی که نگاه می کنند که چه گفته می شود و نه اینکه چه کسی می گوید...

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
از یک منبع بسیار نزدیک و موثق شنیدم سکه تا 530 - 520 پایین خواهد اومد و تا آخر آذر اون حول و حوش بازی میکنه تا به یکباره با جهش شدیدی تا عید یا فروردین 91 به مبلغ 700 تا 710 برسه

این پست بمونه تا 4 ماه دیگه که بیام کوت کنم ببینید منبع چقدر موثق و قابل اعتماد بوده

در مورد قیمت دلار داخلی درست اما قیمت سکه وابسته به قیمت اونس هست. قیمت اونس رو که تا اون موقع نمیشه پیش بینی کرد!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
در مورد قیمت دلار داخلی درست اما قیمت سکه وابسته به قیمت اونس هست. قیمت اونس رو که تا اون موقع نمیشه پیش بینی کرد!
الان توی بازار ما قیمت دلار رو میشه گفت درصد زیادی وابسته به انس شده , با بالا رفتن انس دلار رو پایین میارن , و برعکس , که نرخ سکه و طلا روی اون نرخی که میخوان ثابت بمونه , اگه بخوان سکه رو پایین بیارن انس هم ثابت باشه با بازی با قیمت دلار این کارو میکنن. که اگه جنگ یا تحریم شدید یا اتفاق غیر منتظره دیگه ای نیفته بلاخره یه روزی هم این اتفاق می افته , البته باز دوباره پایین نمیمونه برمیگرده.
و اما توصیه به کسانی که میخوان خرید و فروش کنن , اومد پایین بخر - رفت بالا بفروش , اگه غیر از این عمل کنی اخرش ضرر میکنی . وقتی قیمت میره بالا , یه عده میان جو رو شدید تر میکنن , که قیمت بالاتر بره سود کنن , وگرنه هر بالا رفتنی یه پایین اومدنی داره , نیومد هم نیومد عوضش کار درست و عقلانی رو کردی.
و توصیه دیگه برای هزارمین بار , این کارها برای دلال ها و سرمایه دارای بزرگ سود داره , نه برای دوزار ده شاهی , اگه کار زندگی درست حسابی دارید برید دنبال همون وقتتونو روی این چیزا نزارید . پول اضافه هم دارید بخرید بزارید یه گوشه خودتونو درگیرش نکنید دیگه هر روز دوزار اومد پایین سه تومن رفت بالا رو بیخیال بشید.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

نه دوست عزیز :

قضیه اونجوری که شما فکر میکنی نیست ... قیمت جهانی طلا فقط تاثیر داره وگرنه منبع اصلی تو ایران حساب نمیشه

خیلی چیزارو نمیشه گفت که چرا قیمت یدفه 80 میاد پایین بعد 100 میره بالا ... بماند ... این حرف منو 4 ماه دیگه بخون

بالا