• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با توجه به جوی که برای سکه راه می افته بخاطر این کار بانک , دلار هم طبیعتا باید بیاد پایین , اگه این اتفاق بیفته خوبه , همه چیز بستگی به این داره بانک تا چه زمانی با این قیمت سکه پخش کنه.

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزيز، سود سوده و كسي كار به جالب بودن يا نبودنش نداره ! :happy: براي خيلي ها(از جمله اون دلالها كه با موتور روزي 3 تا شعبه مي گيرند و همون پيرمرد و پيرزن ها كه حتي نمي تونه بايسته ولي اومده دم شعبه سكه بخره :rolleyes: ) اين سودها معني داره و كسي نميگه اخه پيفه چون سود سوده.

شما كار توليدي يا مولدي معرفي كن كه تحت تاثير قيمت قبضهاي ميليوني برق و گاز و افزايش بهاي اجاره و سرقفلي ضرر ده نشده باشه و بشه پول رو برد توش. خيلي حرف جالبي زدي: روش جالبي براي سودآوري نيست. شما بيا و يك روش جالب براي سودآوري معرفي كن. حتما بازار بورس مد نظرته؟ :lol: كه ملت دارن سكته مي كنن كه با وجود اينكه مدير بورس آمده و كلي نماد رو بسته و وعده داده كه بالا مي ره نفروشيد و ....، بازم داره ميره پايين و همه تو صف فروشن !
عزیز دل من کی از بازار بورس و یا اون پیر مرد و پیر زن حرفی زدم؟
تو کشور های مترقی بانکها یکطرفه عمل نمیکنند. هم میخرن و هم میفروشن. اما در ایران بانکها فقط میفروشن و هیچوقت نمیخرند. سکه رایج معنیش اینه که شما بتونی اونو از بانک بخری بعدشم اگه پول لازم شد ببری بانک و بفروشی. اینجا همش نعل وارونه هستش و با این مدل کسی نمیتونه سود ببره. شما سکه رو از بانک میخری بعد میفتی تو دست دلال و اینا . اونام شما رو بازی میدن. اینه که میگم جالب نیست. شاید اگه میگفتم سر تا پا غلطه بهتر میشد. یه محلی باید باشه که به قیمت بخره و نگه نه. اینو ما تو ایران نداریم.
بانکها سکه رو به قیمت روز میفروشن بعدش با سیاست سکه رو ارزون میکنند و توسط دلال هاشون مجددا از بازار جمع میکنند بعد دوباره گرون میکنند و باز میفروشن و سود میلیاردی به جیب میزنن. اینو دقت کن.
وقتی شکل معامله صحیح نباشه مردم بازی میخورن و بیچاره میشن. یک نفر سود میکنه ده نفر ضرر. خوب همه این ماجرا رو ده ساله که هر روز داریم میبینیم. فقط توجه نمیکنیم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
عزیز دل من کی از بازار بورس و یا اون پیر مرد و پیر زن حرفی زدم؟
تو کشور های مترقی بانکها یکطرفه عمل نمیکنند. هم میخرن و هم میفروشن. اما در ایران بانکها فقط میفروشن و هیچوقت نمیخرند. سکه رایج معنیش اینه که شما بتونی اونو از بانک بخری بعدشم اگه پول لازم شد ببری بانک و بفروشی. اینجا همش نعل وارونه هستش و با این مدل کسی نمیتونه سود ببره. شما سکه رو از بانک میخری بعد میفتی تو دست دلال و اینا . اونام شما رو بازی میدن. اینه که میگم جالب نیست. شاید اگه میگفتم سر تا پا غلطه بهتر میشد. یه محلی باید باشه که به قیمت بخره و نگه نه. اینو ما تو ایران نداریم.
بانکها سکه رو به قیمت روز میفروشن بعدش با سیاست سکه رو ارزون میکنند و توسط دلال هاشون مجددا از بازار جمع میکنند بعد دوباره گرون میکنند و باز میفروشن و سود میلیاردی به جیب میزنن. اینو دقت کن.
وقتی شکل معامله صحیح نباشه مردم بازی میخورن و بیچاره میشن. یک نفر سود میکنه ده نفر ضرر. خوب همه این ماجرا رو ده ساله که هر روز داریم میبینیم. فقط توجه نمیکنیم.

دقیقا همینه.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
فقط نميدونم مستر.دماونديه مياد و اينجا رو ميخونه يا نه. :f34r: احتمالا به صورت ناشناس مياد كه كسي نبينتش !

چي شد اوستايي كه من پادوتم؟ كوجايي؟ چرا رفتي كه نيايي؟ دلمون تنگ شد براي تحليل هاي اينجوريت: :upsided:

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
آقا پشت سرش حرف نزنید خوب نیست. اون هم تحلیل خودش رو داشت دیگه

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
ویستا جان میشه بگی چه مدارکی لازم داشت .فقط کارت ملی میخواد؟ بعد چه روزهایی هست شنبه 2 شنبه 4 شنبه از چه ساعتی تا چه ساعتی
بزنم تو دهن بهمنی بیشعور که قیمت چیو آورده پایین

کارت ملی فقط
من نرفتم ولیعصر ولی میگن میدون ولیعصر تو بلوار کشاورز نزدیک بیمارستان ساسان قبل ساعت 8 اونجا باشی ساعت 8 کارمند بانک از روی کارت ملی اسم مینویسه
20 نفرو که نوشت میگه برید 11 بیایید
اینطوری بهتره برای کارمند ها
هر روز هم فروش داره فقط پنجشنبه رو نمیدونم

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
کارت ملی فقط
من نرفتم ولیعصر ولی میگن میدون ولیعصر تو بلوار کشاورز نزدیک بیمارستان ساسان قبل ساعت 8 اونجا باشی ساعت 8 کارمند بانک از روی کارت ملی اسم مینویسه
20 نفرو که نوشت میگه برید 11 بیایید
اینطوری بهتره برای کارمند ها
هر روز هم فروش داره فقط پنجشنبه رو نمیدونم

از بانک هنوز سکه نگرفتم،
سوال:
سکه های بانکی که بدون پلمپ هستش؛ موقع فروش چقدر اختلاف قیمت داره با پلمپ شده ها؟
فروختن این سکه ها که سخت تر از پلمپ شده ها نیست ؟

.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
دوستان با توجه به این که احتمال ضرب سکه 90 قطعی شده ، ایا شما باز هم الان حاضرید سکه بخرید؟ گیریم که قیمت سکه افت کرده وداره به کف میرسه ،با ورود سکه جدید سکه 86 افت نمیکنه ؟

این چی میگه !!؟؟:blink::wacko::D

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
از بانک هنوز سکه نگرفتم،
سوال:
سکه های بانکی که بدون پلمپ هستش؛ موقع فروش چقدر اختلاف قیمت داره با پلمپ شده ها؟
فروختن این سکه ها که سخت تر از پلمپ شده ها نیست ؟

.

من تا حالا سکه بانکی نفروختم فقط خریدم برای آینده
ولی اونجا همین رو پرسیدم از حرفه ای ها
هم راحت میخرن هم حتی میشه سکه ای 1000 تا 2500 بدید یک صرافی پلمپ کنه که در اونصورت خودش هم بعدا میخره
ولی حتما میخرن
این سکه ها از بانک همشون بیرون میاد

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
اولا سکه در بازار آزاد 605000 تومان به فروش می رسد و قیمت خرید هم بسته به کرم صراف و یا دلال دارد 585000 تومان همه میخرند.پس سکه در بانک به خرده دلال با قیمت 535560 تومان فروخته می شود و خرده دلال با سودی معادل 49500 تومان به صراف و یا به واسطه می فروشد و صراف با قیمت 605000 تومان به مردم عادی می فروشد.نتیجه این طرح اینستکه صرافی که تا کنون به سود 3 الی 5000 تومان راضی بود این روز ها بابت فروش هر سکه به راحتی 20000 تومان بدست می آورد و همچنین دلالی که تا دیروز به سود 5000 تومان برای هر سکه راضی بود امروز 49500 تومان بابت هر سکه سود می کند.و از همه مهمتر اینستکه صرافان و دلال ها به این سودها عادت می کنند.این است نتیجه کاهش قیمت سکه.!!!!!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه ویستا ارزش نداره .حداقل برای من .ممنون از راهنماییت
بعدم سکه 90 ضرب نمیشه اگه بخواد ضرب بشه از اول سال ضرب میشه نه از آخر سال .بعدم اینکه حتی اگر ضرب بشه بازم ارزش 86 سر جاش هست

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
آقا راهنمایی بدین برای خرید سکه بانکی فردا 5 شنبه میشه رفت؟ چه شعبه هایی بریم؟ چه ساعتی؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من رفتم تو سایت بانک ملی نوشته بود شنبه 2 شنبه و 4 شنبه بعدم ویستا بقیشو توضیح داد ولی من امروز رفتم سکه بخرم 1 نیم خریدم بعد آقاهه گفت خانوم اگه خوب بود ما خودمون میرفتیم میگرفتیم 3 تا بیشتر نمیدن از 7 باید بری تو صف ارزش نداره حالا نمیدونم دیگه
تو گوگل بزن شعبه های بانک ملی فروش سکه خودش میاد 7 تیر .فردوسی .زده دیگه میتونی ببینی

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
ماجرای سکه 90 چیه؟ بازم نقشه ای کشیدن؟
./
چون به احتمال زیاد سکه 90 پلمب شده و دارای هولوگرام و فاقد سال ساخت می باشد(دقیقا مانند 1گرمی ها) به اعتقاد من بازار اونو پس می زنه و سکه 86 گرون و نایاب می شه
دوست دارم نظر دوستان رو راجع به سکه 90 بدونم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من مطمینم سکه 90 در کار نیست خیالتون راحت مطمین .

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من رفتم تو سایت بانک ملی نوشته بود شنبه 2 شنبه و 4 شنبه بعدم ویستا بقیشو توضیح داد ولی من امروز رفتم سکه بخرم 1 نیم خریدم بعد آقاهه گفت خانوم اگه خوب بود ما خودمون میرفتیم میگرفتیم 3 تا بیشتر نمیدن از 7 باید بری تو صف ارزش نداره حالا نمیدونم دیگه
تو گوگل بزن شعبه های بانک ملی فروش سکه خودش میاد 7 تیر .فردوسی .زده دیگه میتونی ببینی

آخه اختلاف قیمت شده حدود 70 تومن! معلومه که بهتر از بازار هست. حالا اگه 10-12 تومن بود یه چیزی.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره واقعا اگه آدم وقتشو داشته باشه بره بگیره چرا که نه به قول شما 70 تومن کم نیست ولی من شنیدم به هر بانک 200 تا سکه میدن 50 تا رییس بانک برمیداره 150 تا هم به 30 نفر میدن باید بری اسم بنویسی صبح بعد میگن 11 بیا بگیر ولی اگه میتونین بگیرین خیلی خوبه مخصوصا تمام سکه

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
همه نقشه های بهمنی با این صعود طلا و... نقش بر اب شد حجم وسیعی از نقدینگی داره وارد بازار سکه و...میشه چشم انداز انس2000ودلار 2000 دور از دسترس نیست هر کی میتونه تا خر خره باید خرید کنه بذار اینام با شو هاشون مشغول باشن کار از پایه خرابه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
من مطمینم سکه 90 در کار نیست خیالتون راحت مطمین .

همه احتمالها رو باید در نظر گرفت;)

خبر فوری: بانک از زمستون به تعداد زیادی سکه 90 می ده تو بازار و سکه های 86 تا مرز حتی 490000 هم می آید بریم سریع بفروشیم هر کی سکه می خواهد من تا 560000 هم بهش می فروشم 10 تا دارم و به پولش احتیاج دارم دلارم که می گند به زیر 1250 می رسه درسته؟

:blink:

Last edited:
بالا