LAPD
Registered User
با توجه به جوی که برای سکه راه می افته بخاطر این کار بانک , دلار هم طبیعتا باید بیاد پایین , اگه این اتفاق بیفته خوبه , همه چیز بستگی به این داره بانک تا چه زمانی با این قیمت سکه پخش کنه.
عزیز دل من کی از بازار بورس و یا اون پیر مرد و پیر زن حرفی زدم؟دوست عزيز، سود سوده و كسي كار به جالب بودن يا نبودنش نداره ! :happy: براي خيلي ها(از جمله اون دلالها كه با موتور روزي 3 تا شعبه مي گيرند و همون پيرمرد و پيرزن ها كه حتي نمي تونه بايسته ولي اومده دم شعبه سكه بخره ) اين سودها معني داره و كسي نميگه اخه پيفه چون سود سوده.
شما كار توليدي يا مولدي معرفي كن كه تحت تاثير قيمت قبضهاي ميليوني برق و گاز و افزايش بهاي اجاره و سرقفلي ضرر ده نشده باشه و بشه پول رو برد توش. خيلي حرف جالبي زدي: روش جالبي براي سودآوري نيست. شما بيا و يك روش جالب براي سودآوري معرفي كن. حتما بازار بورس مد نظرته؟ :lol: كه ملت دارن سكته مي كنن كه با وجود اينكه مدير بورس آمده و كلي نماد رو بسته و وعده داده كه بالا مي ره نفروشيد و ....، بازم داره ميره پايين و همه تو صف فروشن !
عزیز دل من کی از بازار بورس و یا اون پیر مرد و پیر زن حرفی زدم؟
تو کشور های مترقی بانکها یکطرفه عمل نمیکنند. هم میخرن و هم میفروشن. اما در ایران بانکها فقط میفروشن و هیچوقت نمیخرند. سکه رایج معنیش اینه که شما بتونی اونو از بانک بخری بعدشم اگه پول لازم شد ببری بانک و بفروشی. اینجا همش نعل وارونه هستش و با این مدل کسی نمیتونه سود ببره. شما سکه رو از بانک میخری بعد میفتی تو دست دلال و اینا . اونام شما رو بازی میدن. اینه که میگم جالب نیست. شاید اگه میگفتم سر تا پا غلطه بهتر میشد. یه محلی باید باشه که به قیمت بخره و نگه نه. اینو ما تو ایران نداریم.
بانکها سکه رو به قیمت روز میفروشن بعدش با سیاست سکه رو ارزون میکنند و توسط دلال هاشون مجددا از بازار جمع میکنند بعد دوباره گرون میکنند و باز میفروشن و سود میلیاردی به جیب میزنن. اینو دقت کن.
وقتی شکل معامله صحیح نباشه مردم بازی میخورن و بیچاره میشن. یک نفر سود میکنه ده نفر ضرر. خوب همه این ماجرا رو ده ساله که هر روز داریم میبینیم. فقط توجه نمیکنیم.
ویستا جان میشه بگی چه مدارکی لازم داشت .فقط کارت ملی میخواد؟ بعد چه روزهایی هست شنبه 2 شنبه 4 شنبه از چه ساعتی تا چه ساعتی
بزنم تو دهن بهمنی بیشعور که قیمت چیو آورده پایین
کارت ملی فقط
من نرفتم ولیعصر ولی میگن میدون ولیعصر تو بلوار کشاورز نزدیک بیمارستان ساسان قبل ساعت 8 اونجا باشی ساعت 8 کارمند بانک از روی کارت ملی اسم مینویسه
20 نفرو که نوشت میگه برید 11 بیایید
اینطوری بهتره برای کارمند ها
هر روز هم فروش داره فقط پنجشنبه رو نمیدونم
دوستان با توجه به این که احتمال ضرب سکه 90 قطعی شده ، ایا شما باز هم الان حاضرید سکه بخرید؟ گیریم که قیمت سکه افت کرده وداره به کف میرسه ،با ورود سکه جدید سکه 86 افت نمیکنه ؟
از بانک هنوز سکه نگرفتم،
سوال:
سکه های بانکی که بدون پلمپ هستش؛ موقع فروش چقدر اختلاف قیمت داره با پلمپ شده ها؟
فروختن این سکه ها که سخت تر از پلمپ شده ها نیست ؟
.
./ماجرای سکه 90 چیه؟ بازم نقشه ای کشیدن؟
من رفتم تو سایت بانک ملی نوشته بود شنبه 2 شنبه و 4 شنبه بعدم ویستا بقیشو توضیح داد ولی من امروز رفتم سکه بخرم 1 نیم خریدم بعد آقاهه گفت خانوم اگه خوب بود ما خودمون میرفتیم میگرفتیم 3 تا بیشتر نمیدن از 7 باید بری تو صف ارزش نداره حالا نمیدونم دیگه
تو گوگل بزن شعبه های بانک ملی فروش سکه خودش میاد 7 تیر .فردوسی .زده دیگه میتونی ببینی
من مطمینم سکه 90 در کار نیست خیالتون راحت مطمین .
خبر فوری: بانک از زمستون به تعداد زیادی سکه 90 می ده تو بازار و سکه های 86 تا مرز حتی 490000 هم می آید بریم سریع بفروشیم هر کی سکه می خواهد من تا 560000 هم بهش می فروشم 10 تا دارم و به پولش احتیاج دارم دلارم که می گند به زیر 1250 می رسه درسته؟