• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اولا که 4 سال پیش شما بهترین کارو کردی که زمینتو فروختی عقلت رسید .بعدم اینکه احتمال 91 هم که باشه به اندازه 5 سال دست مردم سکه های 86 هست .بعدم این فکرو بکن اگه از سکه های 91 استقبال نشه چه اتفاقی میفته؟
تو هم فکر این و بکن این همه سکه رو که ملت حرص زدن و خریدن به همون اندازه خریدار حریص اون موفق خواهد داشت؟کلا امکان نداره تو یه معامله یهو همه مردم سود کنند!زرنگاش و کار بلداش و اونایی که کارشون دلالیه و بچه بازارن از آب گل آلود ماهی میگیرن بقیه فقط جو گیر میشن!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظر من اگه کسی شرایطی براش پیش بیاد که بخواد بفروشه بازم باید خرد خرد بفروشه ..عرضه و تقاضاست دیگه .بعدم اینکه دیگه معادن طلایی هم وجود نداره همه استخراج شده

تو هم فکر این و بکن این همه سکه رو که ملت حرص زدن و خریدن به همون اندازه خریدار حریص اون موفق خواهد داشت؟کلا امکان نداره تو یه معامله یهو همه مردم سود کنند!زرنگاش و کار بلداش و اونایی که کارشون دلالیه و بچه بازارن از آب گل آلود ماهی میگیرن بقیه فقط جو گیر میشن!

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
کاملا موافقم
دوستان برگردید به 4 سال پیش و بازار زمین و مسکن رو ببینید.من توی اوج گرونی زمین فروختم همه بهم میگفتن داری اشتباه میکنی به هر چی که بدی اینقدر توش سود نیست.همون زمین رو بقیمت نصف اون موقع الان میتونم بخرم.
اینم دیر با زود همینه.
نظر من اینه که خرید کلی نکنید در حد نهایتا 2 3 میلیون.این نظر منه خودتون بشینید و بقول معروف کلاهتون رو قاضی کنید.
بعضی از دوستان میگن احتمال اومدن سکه 90 وجود نداره.91 که وجود داره.بعدشم اگه خریدار کم بشه پول اضافی که بابت تاریخ دادین اولین چیزیه که از دستتون میره.
اونچیزی که تا به حال دست من اومده :
نتیجه 1 : سود شما در گرو ضرر یکی دیگست . پس همه سود نمی کنند.{ دقیقا مثل بازار آتی }
نتیجه 2 : هر کی خرید { تو ارزونی } و فروخت سود کرد . هر کی نگه داشت نهایت سرمایش حفظ شد.خیلی ها هم ضرر کردند . { مثل مورد زمین }

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
:lol::lol::lol:

آقا يك استاد ديگه(بجز مستر.دماونديه) پيدا شد. (با صداي بابا شاه بخونيد): اسسسستاااااادددد ! مرحمت فرموده تحليل هم ارائه بديد بجز پيشگويي..

گوشه ای از مقاله "دگرآزاری" در ویکی پدیا:

معمولاً هر انسانی درجه های مختلفی از رفتارهای سادومازوخیسمیک را از خود نشان میدهد و تنها کم و کیف آنها متفاوت است. دانشمندان دیگرآزاری را در افراد گوناگون تا بدو کودکی انسان ها ریشه یابی کرده اند و در بسیاری، رفتارهای دیگرآزارانه، ریشه در دوران کودکی و محیط رشد آنها داشته است و یا همراه با خاطراتی از دوران کودکی به دوران بلوغ پیوند خورده است. واکنش های رفتاری کودکی که از آزار حشره‌ای لذت میبرد یا پرنده‌ای کوچک را در دستان خودمی‌آزارد و از آن لذت میبرد، می تواند از نشانه های رفتارهای دیگرآزار در دوران کودکی باشد. رفتار های متداول دیگرآزارانه را معمولا در لایه های متفاوت روابط اجتماعی نیز میتوان مشاهده کرد. افرادی که در مهمانی ها و حتی مجامع علمی سعی در تحقیر و خرد کردن دیگران دارند نیز شامل این نوع رفتار میشوند تا حدی که این نوع برخورد می تواند به مرحله ناهنجاری نزدیک می شود. به عنوان مثال رییسی که از آزار و سختگیری بی‌مورد زیر دستان خود لذت میبرد یا معلمی که سعی در کوچک و ناچیز بودن شاگردانش را دارد، را می‌توان اشاره نمود. این رفتارها در برخی افراد ثابت می ماند و رشد نمیکند ولی در برخی افراد رشد کرده و هر روز فرد خشونتی بیشتر را برای ارضاء شدن خود به کار میبندد. دیگرآزاری در صورت غیرقابل کنترل بودن و همچنین در صورت مسبب آسیب های اجتماعی برای خود شخص دیگرآزار و اطرافین وی بودن، به عنوان ناهنجاری رفتاری تلقی شده و در صورت افراط در آن، بیماری خوانده می شود. در علم روانشناسی روشها و نظریه هایی برای کنترل یا محدود کردن ناهنجاری های دیگرآزارانه ارائه شده، هرچند هنوز مورد مطالعه قرار دارند. و درمان قاطع برای آن هنوز ارائه نشده است. بنابراین، مصرف دارو، تأثیری بر بیماری ندارد و تنها می تواند همراه با جلسه های روان درمانی، به کنترل و مسکوت گذاشتن پاسخ برای نیازهای این حس، کمک کند.

متاسفانه من وقتی ببینم کاسه ای زیر نیم کاسه هست نمیتونم ساکت بشینم !
جووی که از این تاپیک دارم میبینم , اینه که سعی دارن کنترل تاپیکو بدست بگیرن , دیگران رو کنار بزنن , حرفشون به کرسی نشونده بشه , این جریان خطرناکه , بچه ها مواظب باشید . کسی که نون توی این کارا براش نباشه خودشو درگیر نمیکنه اعصابشو خورد نمیکنه , میاد نظرشو میگه میره , نظرشو تحمیل نمیکنه بهتون , اگه دیدید اینجوری نیست بدونید ماجرایی پشت پرده هست .
از اون طرف , باز کسی که قصد و غرضی نداشته باشه به موقع پیشنهاد خرید بهتون میده , به موقع هم پیشنهاد فروش بهتون میده , چون میدونه بازار بالا رفتن داره پایین اومدن هم داره , اگه نداد بدونید قصد و غرضی هست , کسی که همه سرمایشو سکه کرده , دوباره از کجا میاره هی سکه میگیره ؟ ایا توی گرون شدن سکه فروخته که حالا دوباره پول دستش اومده که میخواد بگیره ؟ اگه توی گرون شدن سکه فروخته چرا پیشنهادشو به بقیه نداده؟ ایا هدف این بوده که جو پایین اومدن راه نندازه تا قیمت پایین نیاد ؟ یا اگه نفروخته ماهی چند میلیون درامد از جای دیگه داره؟
دیگران رو مسخره کنه ادم که اهای گفتی پایین میاد نیومد !! ولی وقتی پایین میاد ادم نگه خب اشتباه کردم !! بگه من دیدم مال یک سال دیگست !! هنره؟؟
بعد الان سکه پایین نیومده؟؟ از بانک میشه سکه رو 530 گرفت یا نه؟ اگه میشه گرفت سکه پایین اومده !!

به همتون اخطار میکنم , بازیچه نشید , میخواید بخرید , ارزون شد بخرید گرون شد بفروشید , ولی بازیچه دست افراد نشید .
فکرم نکنید این تاپیک پرشین تولز ارزشی نداره بیننده نداره , پرشین تولز توی اینترنت و سرچ حرف اول رو میزنه , یعنی این تاپیک رو امکان نداره کسی بخواد در مورد سکه تحقیق کنه و بهش نرسه , از هزار نفر هم یه نفر پست میده !
باز میگم اگه فکر کردید این معامله ها دو سر سوده اشتباه میکنید , یا شما باید سود کنید , یا بانک , حتی اگه باعث ضرر بانک بشید جوری میچرخونتش که شما ضرر کننده باشید. پس جوگیر نشید !! نمیگم نخرید ! ولی اول فکر کنید همه چیزو بسنجید بعد ببینید میخواید چیکار کنید.

نکته دیگه اینکه سکه بخرید , یه روزی به پولش احتیاج پیدا کنید ممکنه خریدارش نباشه , اینم در نظر بگیرید , چون این مملکت یدفه همه خریدارن , یه دفه همه فروشنده , برای همین وقتی همه خریدارن فروش نیست , وقتی فروشنده خرید نیست !!

Like

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اونچیزی که تا به حال دست من اومده :
نتیجه 1 : سود شما در گرو ضرر یکی دیگست . پس همه سود نمی کنند.{ دقیقا مثل بازار آتی }
نتیجه 2 : هر کی خرید { تو ارزونی } و فروخت سود کرد . هر کی نگه داشت نهایت سرمایش حفظ شد.خیلی ها هم ضرر کردند . { مثل مورد زمین }
دقیقا همینطوره!من سواد علم اقتصاد ندارم ولی با عقل هم جور در نمیاد که تو یه کار تجاری همه با هم فقط سود کنند!اونم وقتی نه کار مفیدی صورت گرفته نه جنسی تولید شده.بازم کار تولیدی هم هر کی بزنه سود نمیکنه و باید بلد باشی چطور بازاریابی کنی و کلی ریز کاری های دیگه.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
اصولا حکومتهای ناکارآمد فکر می کنند با جاروجنجال و تبلیغات می توانند بی عرضگی و ناکارآمدی خود را بپوشانند نمونه بارز این تبلیغاتچی ها سعدالصحاف وزیر اطلاع رسانی صدام بود که نیروهای امریکایی فرودگاه بغداد را اشغال کرده بودند می گفت هیچ خبری نیست
حالا نقل این حضرات است و تبلیغات بی پایه و اساسشان نتیجه این همه شوهای تلویزیونی اقایون رو دیدیم نه سکه ارزون شد نه دلار تازه تحریمهای جدیدم به سلامتی تا چند ساعت دیگه اعلام میشه و این یعنی سقوط هر چه بیشتر ریال بعضی اقایون هم که اوفتادن دنبال دنکیشوت بهمنی ......

anony

Registered User
لایک‌ها
48
تئوری Zero sum بودن و مجموع صفر بودن بازیها و خنثی بودن سود و زیانها یکدیگر را، در حالت کلی درسته و البته فقط در دراز مدت. مثال:

حالت کلی: صحبتی که شما می فرمایید این فرض رو به ذهن میاره که من اگر روز سکه سود کردم یک نفر دیگه ضرر کرده. اشتباهه چون:

وقتی روند بلندمدت سکه صعودی هست(اگر موافقید که هیچ، اگر مخالفید دلیل بیارید. الان همه متفق القولند-از جمله بازار آتی 860 تومنی تیر 91- که بازار صعودیه)، تنها کسی که توی معاملات سکه ضرر میکنه، دولت هست و نه هیچ کس دیگه. دولت(یا همون بانک مرکزی چون بانک مرکزی مستقل نداریم) سکه ارزون 530 تومنی میده و مردم(=دلالها) می برن تو بازار و 620 می فروشن. (قیمتها مال امروز است). پس بانک داره ضرر میکنه و از سود 90 هزار تومنی-اختلاف سکه بانکی و بازار-صرفنظر می کنه تا بگن که ارزون کردیم. حالا بگذریم که سکه بانکی دست کسی نمیرسه و فقط رئیس شعب و کارکنان بانک حالشو میبرن. 530 هست ولی برای از ما بهترون.

این قضیه مثل یک شرطبندی محدود به چند نفر نیست که اگر من سود کردم حتما پول یکی دیگس که گذاشتم جیبم. نه، این دولته که داره ضرر میده و البته ضرر دانشم بی دلیل نیست. داره نقدینگی رو از دست من و شما جمع می کنه با دو هدف:

1- جلوگیری از تورم با کاستن از سرعت گردش پول
2- تامین نقدینگی مورد نیاز الف)یارانه ها ب) شکاف بودجه

نتیجه: در بازی سکه تا اطلاع ثانوی-تا وقتی الف نون هست که برای اینکه ثابت کنن که انتصابات 88 تقلبی نبود، حتما نگهش می دارن به هر قیمتی که شده حتی به ... رفتن مملکت- فعلا خریدارها سود می برند همشون و دولت متضرر میشه. البته دولت هم داره به قصدی که داره میرسه ولی بلحاظ اقتصادی به ضرر میره. فرض اینکه سود سکه شما از جیب کس دیگری آمده غلطه چون از جیب دولته. اینم یک چیزی شبیه یارانه است که ماه به ماه میدن، یک رانته که دارن میدن...

(اگر کسی آمد و درست مثل آدمیزاد جواب تحلیلی به تحلیلهای من داد، عالیه. اگر نه همه شما هم بریزید و مثل آقای دماوندیه به من فحش بدید هم باز حرفم را خواهم زد چون کسی منطقی و با تحلیل پست نمی زنه).

- به طلا فروشم سپردم برام نیم کنار بگذاره به قیمت 301. قراره عصر برم بگیرم ازش. همونطور که بارها گفتم، آخر شاهنامه از همه جاش خوش تره و کسی که خنده آخرو میکنه برندس.

Last edited:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
تئوری Zero sum بودن و مجموع صفر بودن بازیها و خنثی بودن سود و زیانها یکدیگر را، در حالت کلی درسته و البته فقط در دراز مدت. مثال:

حالت کلی: صحبتی که شما می فرمایید این فرض رو به ذهن میاره که من اگر روز سکه سود کردم یک نفر دیگه ضرر کرده. اشتباهه چون:

وقتی روند بلندمدت سکه صعودی هست(اگر موافقید که هیچ، اگر مخالفید دلیل بیارید. الان همه متفق القولند-از جمله بازار آتی 860 تومنی تیر 91- که بازار صعودیه)، تنها کسی که توی معاملات سکه ضرر میکنه، دولت هست و نه هیچ کس دیگه. دولت(یا همون بانک مرکزی چون بانک مرکزی مستقل نداریم) سکه ارزون 530 تومنی میده و مردم(=دلالها) می برن تو بازار و 620 می فروشن. (قیمتها مال امروز است). پس بانک داره ضرر میکنه و از سود 90 هزار تومنی-اختلاف سکه بانکی و بازار-صرفنظر می کنه تا بگن که ارزون کردیم. حالا بگذریم که سکه بانکی دست کسی نمیرسه و فقط رئیس شعب و کارکنان بانک حالشو میبرن. 530 هست ولی برای از ما بهترون.

این قضیه مثل یک شرطبندی محدود به چند نفر نیست که اگر من سود کردم حتما پول یکی دیگس که گذاشتم جیبم. نه، این دولته که داره ضرر میده و البته ضرر دانشم بی دلیل نیست. داره نقدینگی رو از دست من و شما جمع می کنه با دو هدف:

1- جلوگیری از تورم با کاستن از سرعت گردش پول
2- تامین نقدینگی مورد نیاز الف)یارانه ها ب) شکاف بودجه

نتیجه: در بازی سکه تا اطلاع ثانوی-تا وقتی الف نون هست که برای اینکه ثابت کنن که انتصابات 88 تقلبی نبود، حتما نگهش می دارن به هر قیمتی که شده حتی به ... رفتن مملکت- فعلا خریدارها سود می برند همشون و دولت متضرر میشه. البته دولت هم داره به قصدی که داره میرسه ولی بلحاظ اقتصادی به ضرر میره. فرض اینکه سود سکه شما از جیب کس دیگری آمده غلطه چون از جیب دولته. اینم یک چیزی شبیه یارانه است که ماه به ماه میدن، یک رانته که دارن میدن...

(اگر کسی آمد و درست مثل آدمیزاد جواب تحلیلی به تحلیلهای من داد، عالیه. اگر نه همه شما هم بریزید و مثل آقای دماوندیه به من فحش بدید هم باز حرفم را خواهم زد چون کسی منطقی و با تحلیل پست نمی زنه).

- به طلا فروشم سپردم برام نیم کنار بگذاره به قیمت 301. قراره عصر برم بگیرم ازش. همونطور که بارها گفتم، آخر شاهنامه از همه جاش خوش تره و کسی که خنده آخرو میکنه برندس.
تموم این شرایط و صعود قیمت ها برا مسکن هم بود تازه با این توجیح که مسکن چیزیه که همه دیر و زود بهش احتیاج پیدا میکنن و هیچ وقت از سود دهی نمیفته!چرا پس افتاد؟!

anony

Registered User
لایک‌ها
48
جواب شما:

1) مسکن استهلاک دارد (سکه ندارد)
2) مسکن کالای استاندارد نیست (سکه هست و پلمب هست و غیر از تاریخ ساخت که اونم توفیری ایجاد نمیکنه، همش مثل همه)
3) مسکن خواب سرمایه دارد
4) نقدشوندگی بازار مسکن به اندازه سکه نیست
5) سکه ارزش ذاتی دارد(لااقل به اندازه طلاش)

بازم بگم؟ ;)

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
من چند بار پرسیدم بازم میپرسم شما که اینقدر سنگ آتی رو به سینه میزنید قیمت آبان و آذر چقدر درست بود؟
سکه تا وقتی بازارش گرم باشه تاریخش مهمه بعدش اهمیتی نداره.میرسه روزی که همین سکه ها رو ذوب کنن و از طلای اون استفادن کنن.اون روز کسی پول طرح قدیم و جدید یا تاریخ این و اون رو بهتون نمیده.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
جواب شما:

2) مسکن کالای استاندارد نیست (سکه هست و پلمب هست و غیر از تاریخ ساخت که اونم توفیری ایجاد نمیکنه، همش مثل همه)
3) مسکن خواب سرمایه دارد

بازم بگم؟ ;)

خوب تمام این فاکتور ها چند سال پیشم بود!استهلاک و نقد شوندگی و اینا!ولی دقیقا اون موقع هم همه فکر میکردن نخرن از قافله سود همگانی عقبن!ولی عده خاصی سود کردن اون موقع.من نمیخوام نتیجه بگیرم سکه نخرن دوستان و جزو عوامل بسیج و مزدور و...بشم!!!دیدم شرایط الان مثل چند سال پیش مسکنه گفتم عنوان کنم!

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
جواب شما:

3) مسکن خواب سرمایه دارد

بازم بگم؟ ;)

مسکن همنجوری که استهلاک داره نیاز هم بهش وجود داره کسی بدون مسکن نمیتونه باشه ولی بدون سکه چی؟
سکه قابل تولیده ولی زمین اینجوری نیست.4 سال پیش خواب سرمایه نبود اسمش سرمایه گذاری بود.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
اونهایی که از بانک خریدین لطفا بیاین اینجا توضیج بدین

امروز میدون ولیعصر بودم از دم شعبه پیام انقلاب هم رد شدم
دیروز شعبه صبا چهار راه ولیعصر دعوا شده اون شعبه تا اطلاع ثانوی سکه نمیده برای همین یکسری لاشخور واقعا بی پدر و مادر پخش شدن میدون ولیعصر و شعبه خشایار و پیام انقلاب و تمام صف ها رو بهم زدم
تو میدون ولیعصر آخرش هم دو لیست درست شد و رئیس بانک هم نداد و در نهایت کارت ملی ها رو جمع کردن وعده شنبه ساعت 10:30 دادن
تو صف زن و مردهایی بودن با شخصیت آدم حسابی اصلا خشکشون زده بود این وحشی ها رو میدیدن
3 تا گردن کلفت گوش شکسته مثلا کشتی گیر اومدن میگن ما تو لیست نباشیم جزو 10 تای اول اجازه نمیدیم کسی سکه بگیره !
بانک فقط در صورتی ارزش داره که یا این ارزون فروشی ادامه داشته باشه تب خریدش کم بشه یا مثل قبل فرق زیادی با بازار نداشته باشه
اون دو روز شانس آوردم بهم رسید چون اکثرا آدم های محترمی تو صف بودم نه مثل امروز
زنی تو جمعیت بود برای خودش کلی طیب بود :blink:
رئیس بانک لیست 70 نفره رو نادیده گرفت بخاطر 3 تا عوضی

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
.در این ده سالی که در اینترنت بودم هرگز از فرومی اخراج نشدم نمیخوام حرفی بزنم که اخراج بشم.از توهین ها،تهمت ها با اینکه بار معنایی بسیار سنگینی داره میگذرم جوابی نمیدم.بچه ها هیچ کدام حرف بدی نزدند تنها نظر خودشون رو گفتند.من هم یک بار نظرم را گفتم.صلاح کار خویش خسروان دانند.

Last edited:

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزیز 2 ساعت تو صف ارزش 60 تومان رو داره اگه من بودم که میرفتم تو صف . مگه ما واسه همون کار بانکی عادی 1 ساعت منتظر نیستیم.

من زنگ زدم ببینم کدوم شعبه ها شنبه توزیع سکه دارن. یکی نزدیک خونه مون بود (پونک) زنگ زدم گفنت مردم صبح میان کارت ملی هاشون رو میریزن تو گونی خودشون قرعه کش میکنن کسایی که اسمشون در میاد 10 روز تا 2 هفته دیگه نوبتشون میشه بیان سکه بگیرن :blink:

یه شعبه دیگه طرفهای هفت تیر هم زنگ زدم. گفت صبح زود مردم میان ساعتهای 3، 4 صبح. به ترتیب صف سکه رو میدیم. گفتم سکه رو کی میارن براتون؟ یارو هم حوصله جواب دادن نداشت جواب سربالا داد.

خلاصه موندم. من که شنبه صبح زود میرم یه سر. البته نه 3 صبح :) . حالا اگه تونستم بگیرم گزارشش رو میدم اینجا

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
مسکن در سالهای گذشته یکدفعه خیلی گرون شد و بعدقیمتها پایین امد اما این نکته مهم است که بدونیم مثلا قیمت یک متر اپارتمان در شهر ساوه از 250000 به 1100000 رسید اما وقتی راکد شد قیمت فقط 300000 ارزانتر شد منظورم اینه که تو ایران هرکالایی سریع گرون میشه ولی لاک پشتی ارزون میشه مثلا 4 برابر گرون میشه و فقط یک برابر ارزون میشه سکه همین طور است

درمورد عرضه سکه توسط بانک مرکزی
1-تا زمانی که بانک مرکزی سکه را بهصورت لاک پشتی یا قطره چکانی عرضه کنه قیمت سکه پایین نمیاد شاید در کوتاه مدت حدود 10 یا 20 هزار تومان پایین بیاد ولی در بلند مدت به رشد حباب خود ادامه می دهد0
2-عامل اصلی گرانی سکه در روزهای اخیر خود بانک مرکزی بود که سکه را در بانک با قیمت 617000 تومن فروخت و داشت بازار را ازمایش می کرد که بسنجد حالا هم اومده وسکه را 530000 تومن کرده که ببسند چه می شود (کلا از روش ازمایش وخطا استفاده می کند)مردم هم به این قضیه پی برده اند و دیگر به بهمنی و بانک مرکزی اعتماد ندارند
بهمین خاطر سکه پایین نمی اید
3- 3 ماه است که مردم سکه را با قیمت 565000 تا 600000 تومن خرید می کنند وهیچ موقع راضی نمشن که با قیمت مثلا 550000 تومن بفروشند پس روش جدید بانک مرکزی هم صددرصد باشکست مواجه می شود
4-اما اون چیزی که از همه مهمتره اینه که انس در بلند مدت صعودی است
5-بازار سکه هم شده مثل بازار دلار مثلا بانک مرکزی دلار و تو بانک می فروشه 1090 تومن و دلار در بازار ازاد 1350 تومنه بانک مرکزی اومد دلارو تک نرخی کنه اما می بینیم که نه تنها دلارو تک نرخی نکرد بلکه سکه را هم دو نرخی کرده سکه دولتی 530000 تومن و سکه ازاد 615000 تومن

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
جواب شما:

3) مسکن خواب سرمایه دارد

بازم بگم؟ ;)

البته ملک تجاری تفاوت داره
کسی که سرمایه داره برای ملک تجاری و کار مطمئنا سود دهی بالاتری داره
ور د رحالت نرمال همون سکه جواب می ده نسبت به سرمایه گذرای های دیگه

anony

Registered User
لایک‌ها
48
دوست عزیز، من نمی دونم. شما بگید بازار آتی آبان و ...چقدر درست بود؟ با حرف زدن که نمیشه استدلال کرد. نمودار بگذارید. فایل اکسل بگذارید. از همون قیمت آتی عکس بگیرید و روندش رو تحلیل کنید. من همینطور قبول نمیکنم که بگید چقدر درست بود یا نبود؟! با حرف خالی نمیشه استدلال کرد...

شما پست های من رو بخونید. تحلیل توشه و نه ادعا(حداقل خودم اینطور فکر میکنم و مخاطبینی هم که در پی ام دلگرمی میدن هم همین عقیده را دارند). این پستها فقط ادعان:

سکه تا وقتی بازارش گرم باشه تاریخش مهمه بعدش اهمیتی نداره.میرسه روزی که همین سکه ها رو ذوب کنن و از طلای اون استفادن کنن.اون روز کسی پول طرح قدیم و جدید یا تاریخ این و اون رو بهتون نمیده.

هر کی خرید { تو ارزونی } و فروخت سود کرد . هر کی نگه داشت نهایت سرمایش حفظ شد.خیلی ها هم ضرر کردند . { مثل مورد زمین }

به نظرم چون بازار با قیمت بالا خریده فعلا داره مقاومت میکنه اما در صورت ادامه عرضه بانک به قیمت پایین بالاخره شاهد سقوط به زیر 550 خواهیم بود

توی این اوضاع سکه خریدن جز ضرر چیزی رو نصیب ادم نمیکنه!

anony

Registered User
لایک‌ها
48
من از صرافی سکه نمی خرم(مگه صرافی سکه داره؟ :blink: ) یک طلا فروش هست که معمولا از همون میخرم و به قیمت مناسب بهم میده. الان رفتم خریدم برگشتم 301 نیم خریدم(7 تا).

من کلا کار ندارم چنده، همینکه پول بدستم میرسه به قیمت بازار می خرم. امروز ظهر پول رسید ....

همونطور که بارها گفتم، کسی برندس که خنده آخر رو میکنه. شاید الان منو مسخره کنید و توهین کنید و تخطئه کنید که خسته بشم و برم و یکسری مزدور بیان و تو دل مردمو خالی کنن یا یکسری آدم نادون بیان از سر نادانی با حکومت همراهی کنند.

من به سهم خودم اطلاع رسانی میکنم که راه درست چیه با دلیل و مدرک هم هست صحبتهام. افرادی هم هستند که به این حرفها گوش می کنند و سود می کنند.

من معتقدم حتی کسانی که میان اینجا میترسونن که نخرید و ... خودشون میرن میخرن :D وگرنه دم در بانکها این وضع چاقوکشی و قلدربازی و ... نمیشد. همه ریختن دم بانکها، منم اگر وقت و حوصله و اعصاب داشتم بخاطر هر سکه 80 هزار تومن اختلاف حاضر بودم ماهی یکبار برم توی این صفها. ولی وقت و حوصله ندارم و از بازار آزاد میخرم. اون اختلاف هم نوش جان دلالها.

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
بانک با اصل کارت ملی سکه میده .
یا با کپی .
لیست بانک های عرضه کننده تهران رو یکی بگه .
همون روز میدن سکه رو .
؟؟؟؟؟
یکی که گرفته روند رو بگه .

بالا