متاسفانه من وقتی ببینم کاسه ای زیر نیم کاسه هست نمیتونم ساکت بشینم !
جووی که از این تاپیک دارم میبینم , اینه که سعی دارن کنترل تاپیکو بدست بگیرن , دیگران رو کنار بزنن , حرفشون به کرسی نشونده بشه , این جریان خطرناکه , بچه ها مواظب باشید . کسی که نون توی این کارا براش نباشه خودشو درگیر نمیکنه اعصابشو خورد نمیکنه , میاد نظرشو میگه میره , نظرشو تحمیل نمیکنه بهتون , اگه دیدید اینجوری نیست بدونید ماجرایی پشت پرده هست .
از اون طرف , باز کسی که قصد و غرضی نداشته باشه به موقع پیشنهاد خرید بهتون میده , به موقع هم پیشنهاد فروش بهتون میده , چون میدونه بازار بالا رفتن داره پایین اومدن هم داره , اگه نداد بدونید قصد و غرضی هست , کسی که همه سرمایشو سکه کرده , دوباره از کجا میاره هی سکه میگیره ؟ ایا توی گرون شدن سکه فروخته که حالا دوباره پول دستش اومده که میخواد بگیره ؟ اگه توی گرون شدن سکه فروخته چرا پیشنهادشو به بقیه نداده؟ ایا هدف این بوده که جو پایین اومدن راه نندازه تا قیمت پایین نیاد ؟ یا اگه نفروخته ماهی چند میلیون درامد از جای دیگه داره؟
دیگران رو مسخره کنه ادم که اهای گفتی پایین میاد نیومد !! ولی وقتی پایین میاد ادم نگه خب اشتباه کردم !! بگه من دیدم مال یک سال دیگست !! هنره؟؟
بعد الان سکه پایین نیومده؟؟ از بانک میشه سکه رو 530 گرفت یا نه؟ اگه میشه گرفت سکه پایین اومده !!
به همتون اخطار میکنم , بازیچه نشید , میخواید بخرید , ارزون شد بخرید گرون شد بفروشید , ولی بازیچه دست افراد نشید .
فکرم نکنید این تاپیک پرشین تولز ارزشی نداره بیننده نداره , پرشین تولز توی اینترنت و سرچ حرف اول رو میزنه , یعنی این تاپیک رو امکان نداره کسی بخواد در مورد سکه تحقیق کنه و بهش نرسه , از هزار نفر هم یه نفر پست میده !
باز میگم اگه فکر کردید این معامله ها دو سر سوده اشتباه میکنید , یا شما باید سود کنید , یا بانک , حتی اگه باعث ضرر بانک بشید جوری میچرخونتش که شما ضرر کننده باشید. پس جوگیر نشید !! نمیگم نخرید ! ولی اول فکر کنید همه چیزو بسنجید بعد ببینید میخواید چیکار کنید.
نکته دیگه اینکه سکه بخرید , یه روزی به پولش احتیاج پیدا کنید ممکنه خریدارش نباشه , اینم در نظر بگیرید , چون این مملکت یدفه همه خریدارن , یه دفه همه فروشنده , برای همین وقتی همه خریدارن فروش نیست , وقتی فروشنده خرید نیست !!