• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
سكه بانكي رو كه بايد از ساعت 11 شب بري دم در بانك وايسي تا گيرت بياد
تو كرج كه اين طوريه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آقا من 560 دخریدارم .کی میفروشی من بخرم کجایی
بابا سکه اول سال ضرب میشه حرف مفت میزنن

mpolport

Registered User
لایک‌ها
2
آخه اختلاف قیمت شده حدود 70 تومن! معلومه که بهتر از بازار هست. حالا اگه 10-12 تومن بود یه چیزی.

دوست عزیز 2 ساعت تو صف ارزش 60 تومان رو داره اگه من بودم که میرفتم تو صف . مگه ما واسه همون کار بانکی عادی 1 ساعت منتظر نیستیم.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
مگه سکه 90 قراره چه فرقی داشته باشه ؟
وزن همون وزنه
دوم اینکه چند هزار برابر اون سکه ها اگر هم بیاد ٰ سکه 86 داریم توی بازار که مطمئنا قیمتش به این راحتی پایین نمی یاد
چون چه مردم عادی و چه سرمایه دارها و موسسات از این نوع سکه دارن

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اونهایی که از بانک خریدین لطفا بیاین اینجا توضیج بدین

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اگه اختلاف همين قدر بمونه من جمعه شب ميرم دم در بانك تا صبح ميمونم!!

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
دوستان میشه یکی برای من توضیح بده که تفاوت سکه قدیم و جدید (مخصوصا از لحاظ ظاهری )چیه؟
امروز زنگ زدم یه طلافروشی گفت که سکه شما 86 هست؟
این 86 یعنی چی؟سکه طرح قدیم منظور همین 86 هست؟

در ضمن کدوم بانک ها عاملیت فروش سکه رو دارند؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
13-02.jpg

بهمني: :blink:
دماونديه(استاد بنده كه من پادوشم): :eek:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آقای anony به نظر شما چه جوریه شما از کسی پرسیدی چه جوری میشه از بانک گرفت ارزش داره من که طلافروشه گفت ما خودمونم نمیگیریم .راست میگن؟بعدم اینکه پیش بینیتون چیه .

test1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توی این اوضاع سکه خریدن جز ضرر چیزی رو نصیب ادم نمیکنه!

anony

Registered User
لایک‌ها
48
:lol::lol::lol:

آقا يك استاد ديگه(بجز مستر.دماونديه) پيدا شد. (با صداي بابا شاه بخونيد): اسسسستاااااادددد ! مرحمت فرموده تحليل هم ارائه بديد بجز پيشگويي..

توی این اوضاع سکه خریدن جز ضرر چیزی رو نصیب ادم نمیکنه!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بابا جواب منو بده .هر کی به اندازه عقلش میاد یه چیزی میگه دیگه .ولش کن

anony

Registered User
لایک‌ها
48
:lol:
گفتنی ها گفته شده، صفحات قبل را بخونید...

بابا جواب منو بده .هر کی به اندازه عقلش میاد یه چیزی میگه دیگه .ولش کن

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
ربع سکه از بانک بگیرم .
؟تو بازار آزاد طلا فروش چند میخره .
؟راستی بانک ملی میده .
باید کارت ملی ببرم ؟ یا کپیشو ؟
یه توضیح بدین .

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم چون بازار با قیمت بالا خریده فعلا داره مقاومت میکنه اما در صورت ادامه عرضه بانک به قیمت پایین بالاخره شاهد سقوط به زیر 550 خواهیم بود

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
متاسفانه من وقتی ببینم کاسه ای زیر نیم کاسه هست نمیتونم ساکت بشینم !
جووی که از این تاپیک دارم میبینم , اینه که سعی دارن کنترل تاپیکو بدست بگیرن , دیگران رو کنار بزنن , حرفشون به کرسی نشونده بشه , این جریان خطرناکه , بچه ها مواظب باشید . کسی که نون توی این کارا براش نباشه خودشو درگیر نمیکنه اعصابشو خورد نمیکنه , میاد نظرشو میگه میره , نظرشو تحمیل نمیکنه بهتون , اگه دیدید اینجوری نیست بدونید ماجرایی پشت پرده هست .
از اون طرف , باز کسی که قصد و غرضی نداشته باشه به موقع پیشنهاد خرید بهتون میده , به موقع هم پیشنهاد فروش بهتون میده , چون میدونه بازار بالا رفتن داره پایین اومدن هم داره , اگه نداد بدونید قصد و غرضی هست , کسی که همه سرمایشو سکه کرده , دوباره از کجا میاره هی سکه میگیره ؟ ایا توی گرون شدن سکه فروخته که حالا دوباره پول دستش اومده که میخواد بگیره ؟ اگه توی گرون شدن سکه فروخته چرا پیشنهادشو به بقیه نداده؟ ایا هدف این بوده که جو پایین اومدن راه نندازه تا قیمت پایین نیاد ؟ یا اگه نفروخته ماهی چند میلیون درامد از جای دیگه داره؟
دیگران رو مسخره کنه ادم که اهای گفتی پایین میاد نیومد !! ولی وقتی پایین میاد ادم نگه خب اشتباه کردم !! بگه من دیدم مال یک سال دیگست !! هنره؟؟
بعد الان سکه پایین نیومده؟؟ از بانک میشه سکه رو 530 گرفت یا نه؟ اگه میشه گرفت سکه پایین اومده !!

به همتون اخطار میکنم , بازیچه نشید , میخواید بخرید , ارزون شد بخرید گرون شد بفروشید , ولی بازیچه دست افراد نشید .
فکرم نکنید این تاپیک پرشین تولز ارزشی نداره بیننده نداره , پرشین تولز توی اینترنت و سرچ حرف اول رو میزنه , یعنی این تاپیک رو امکان نداره کسی بخواد در مورد سکه تحقیق کنه و بهش نرسه , از هزار نفر هم یه نفر پست میده !
باز میگم اگه فکر کردید این معامله ها دو سر سوده اشتباه میکنید , یا شما باید سود کنید , یا بانک , حتی اگه باعث ضرر بانک بشید جوری میچرخونتش که شما ضرر کننده باشید. پس جوگیر نشید !! نمیگم نخرید ! ولی اول فکر کنید همه چیزو بسنجید بعد ببینید میخواید چیکار کنید.

نکته دیگه اینکه سکه بخرید , یه روزی به پولش احتیاج پیدا کنید ممکنه خریدارش نباشه , اینم در نظر بگیرید , چون این مملکت یدفه همه خریدارن , یه دفه همه فروشنده , برای همین وقتی همه خریدارن فروش نیست , وقتی فروشنده خرید نیست !!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره اگه ادامه پیدا کنه مجبورن .ولی تعداد سکه هاشون محدوده همین امروز دوباره قیمت بازار رفت بالا .الان anonyمیگه کجاییییییییییییی مستر دماوندیه
حالا مستر دماوندیه چند تا خریدی بیا یه کم توضیخح بده .الان میگه اینی که گفتم از الطاف خداوندییییییه .بابا دست بردار اه

به نظرم چون بازار با قیمت بالا خریده فعلا داره مقاومت میکنه اما در صورت ادامه عرضه بانک به قیمت پایین بالاخره شاهد سقوط به زیر 550 خواهیم بود

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
متاسفانه من وقتی ببینم کاسه ای زیر نیم کاسه هست نمیتونم ساکت بشینم !
جووی که از این تاپیک دارم میبینم , اینه که سعی دارن کنترل تاپیکو بدست بگیرن , دیگران رو کنار بزنن , حرفشون به کرسی نشونده بشه , این جریان خطرناکه , بچه ها مواظب باشید . کسی که نون توی این کارا براش نباشه خودشو درگیر نمیکنه اعصابشو خورد نمیکنه , میاد نظرشو میگه میره , نظرشو تحمیل نمیکنه بهتون , اگه دیدید اینجوری نیست بدونید ماجرایی پشت پرده هست .
از اون طرف , باز کسی که قصد و غرضی نداشته باشه به موقع پیشنهاد خرید بهتون میده , به موقع هم پیشنهاد فروش بهتون میده , چون میدونه بازار بالا رفتن داره پایین اومدن هم داره , اگه نداد بدونید قصد و غرضی هست , کسی که همه سرمایشو سکه کرده , دوباره از کجا میاره هی سکه میگیره ؟ ایا توی گرون شدن سکه فروخته که حالا دوباره پول دستش اومده که میخواد بگیره ؟ اگه توی گرون شدن سکه فروخته چرا پیشنهادشو به بقیه نداده؟ ایا هدف این بوده که جو پایین اومدن راه نندازه تا قیمت پایین نیاد ؟ یا اگه نفروخته ماهی چند میلیون درامد از جای دیگه داره؟
دیگران رو مسخره کنه ادم که اهای گفتی پایین میاد نیومد !! ولی وقتی پایین میاد ادم نگه خب اشتباه کردم !! بگه من دیدم مال یک سال دیگست !! هنره؟؟
بعد الان سکه پایین نیومده؟؟ از بانک میشه سکه رو 530 گرفت یا نه؟ اگه میشه گرفت سکه پایین اومده !!

به همتون اخطار میکنم , بازیچه نشید , میخواید بخرید , ارزون شد بخرید گرون شد بفروشید , ولی بازیچه دست افراد نشید .
فکرم نکنید این تاپیک پرشین تولز ارزشی نداره بیننده نداره , پرشین تولز توی اینترنت و سرچ حرف اول رو میزنه , یعنی این تاپیک رو امکان نداره کسی بخواد در مورد سکه تحقیق کنه و بهش نرسه , از هزار نفر هم یه نفر پست میده !
باز میگم اگه فکر کردید این معامله ها دو سر سوده اشتباه میکنید , یا شما باید سود کنید , یا بانک , حتی اگه باعث ضرر بانک بشید جوری میچرخونتش که شما ضرر کننده باشید. پس جوگیر نشید !! نمیگم نخرید ! ولی اول فکر کنید همه چیزو بسنجید بعد ببینید میخواید چیکار کنید.

نکته دیگه اینکه سکه بخرید , یه روزی به پولش احتیاج پیدا کنید ممکنه خریدارش نباشه , اینم در نظر بگیرید , چون این مملکت یدفه همه خریدارن , یه دفه همه فروشنده , برای همین وقتی همه خریدارن فروش نیست , وقتی فروشنده خرید نیست !!

کاملا موافقم
دوستان برگردید به 4 سال پیش و بازار زمین و مسکن رو ببینید.من توی اوج گرونی زمین فروختم همه بهم میگفتن داری اشتباه میکنی به هر چی که بدی اینقدر توش سود نیست.همون زمین رو بقیمت نصف اون موقع الان میتونم بخرم.
اینم دیر با زود همینه.
نظر من اینه که خرید کلی نکنید در حد نهایتا 2 3 میلیون.این نظر منه خودتون بشینید و بقول معروف کلاهتون رو قاضی کنید.
بعضی از دوستان میگن احتمال اومدن سکه 90 وجود نداره.91 که وجود داره.بعدشم اگه خریدار کم بشه پول اضافی که بابت تاریخ دادین اولین چیزیه که از دستتون میره.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اولا که 4 سال پیش شما بهترین کارو کردی که زمینتو فروختی عقلت رسید .بعدم اینکه احتمال 91 هم که باشه به اندازه 5 سال دست مردم سکه های 86 هست .بعدم این فکرو بکن اگه از سکه های 91 استقبال نشه چه اتفاقی میفته؟
حتی زمین و خونه هم که بی دلیل رشد کرد به قیمت قبلش بر نگشت .
سکه هم همیشه روند صعودی داره من میگم برای بلند مدت همیشه باید خرید بعدم اینکه تو مملکت ما که واقعا کاری نمیشه کرد این بهترین راه حفظ ارزش سرمایست در حقیقت نه سود
کی راه بهتری بلده؟

بالا