• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بانک همیشه سکه نمیده

ببینم الان مزنه چنده ؟؟ نیم و فول سکه طرح جدید ؟

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
امروز معاون ارزی جدید بانک مرکزی در گفتگویی با خبرگزاری فارس گفته بود:" نباید انتظار داشته باشید که همزمان با افزایش 27 دلاری قیمت جهانی طلا بانک مرکزی تمام طلای خود را به حراج بگذارد و قیمت طلا و هزینه‌ها را فقط به خاطر کنترل بازار در نظر نگیرد."
لذا فعالان بازار از صحبت های معاون ارزی بانک مرکزی این استنباط را کرده اند که سیاست فعلی بانک مرکزی تنها در دوره کوتاه مدت قابلیت اجرا دارد.
به طوری که برخی مشتریان سکه های بانکی نیز در قالب نظراتی که برای خبرآنلاین ارسال کرده اند، از کمبود عرضه سکه های بانکی گلایه کرده اند. این کمبود عرضه هم به بازار نشان داد که اجرای دستور رییس کل بانک مرکزی تنها با هدف تاثیرگذاری روانی بر بازار صورت گرفته است.

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
اين طرح بانك صرفا براي دلالهاست نه مردم عادي.به يكي از بانكها زنگ زدم ميگم شرايط سكه به چه صورت است ميگه از 6صبح بايد بياييد تو صف بعد 8صبح ما در را باز ميكنيم شماره ميدهيم و ساعت 11 شروع به توزيع سكه ميكنيم تا 1!!و جالب اينكه بعد از اينكه در صف منتظر مانديد معلوم نيست كه اون روز بانك مركزي به اون شعبه سكه بدهد يا نه!!!يعني يه آدم شب و روز بيكار ميخواد كه موفق بشه سكه ي بانكي رو بگيره

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
اين طرح بانك صرفا براي دلالهاست نه مردم عادي.به يكي از بانكها زنگ زدم ميگم شرايط سكه به چه صورت است ميگه از 6صبح بايد بياييد تو صف بعد 8صبح ما در را باز ميكنيم شماره ميدهيم و ساعت 11 شروع به توزيع سكه ميكنيم تا 1!!و جالب اينكه بعد از اينكه در صف منتظر مانديد معلوم نيست كه اون روز بانك مركزي به اون شعبه سكه بدهد يا نه!!!يعني يه آدم شب و روز بيكار ميخواد كه موفق بشه سكه ي بانكي رو بگيره

پس الافی داره + پارتی بازی + حق و ناحق
حالا فهمیدم چرا قیمت بازار عوض نمیشه .
عرضه به روش تیر کمون شاه .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
خوب سود اصلی سکه فروشی بانکها تو جیب مافیای همین قشر میره

مثل ارز

هیچ فرقی با هم نداره
یه سری مردم هم این وسط یه چیزی میخورن

شهرام جزایری

شاید بزرگترای مجلس اسمشو شنیده باشن
عضو کوچکی از مافیای عرض

کلی شرکت سوری ثبت کرد با عنوان واردات مواد اولیه ارز دولتی میگرف
بازار آزاد رد میکرد

سکه هم همینه
سکه تو خیلی از شعب عرضه میشه
اما تا حالا کسی اینجا سکه تمام خریده از بانک

همه یا نیم میخرن یا ربع
این در حالیه که طبق آمار رو کاغذ کلی سکه تمام هم تو بانک فروش میره

دوم ما یه بار از بانک ملی مرکزی کرج گرفتیم همچین بکش بکش هم نبود
صب اسمو شماره ملی مینویسن ظهر که قیمت درومد تحویل میدن

اینطور که من آمار گرفتم تو بازار کسی خریدار نیس فعلا همه فروشنده ان
اگه از بانک بخری شاید به این راحتی تو بازار نتونی بفروشی
یعنی یه مدت رودستت هست ولی وقتی نرخ بانک بیاد بالا به بازار برسه
عادی میشه راحت آبش میکنی
فقط بایس صبور باشی یه خرده هم دستت باز باشه که مجبور نشی زیر قیمت ردش کنی

مستر anony
زیاد دور ور ندار
برو بازار یه دور بزن ببین میتونی سکه بفروشی بعد بیا هارت و پورت
100 تا دونه ور داشتم بردم کرج 50 تا طلا فروشی دورزدم یکی پیدا نمیشه بخره

بازار بالا مونده برا اینکه خریدش بالا بوده حالا همه بازار رو قفل میکنن که تو ضرر نیفتن
پس قیمت و نگه میدارن تا خرید قبلیشون و رد کنن

حالا اگه کسی خیلی زیره قیمت بده شاید ازش بخرن
وگرنه که خودشون از دلال هاشون تو بانک دارن قیمت پایین میخرن
چه مرضیه بیاد از من و تو گرون بخره

همون طلا فروشه آشناتون که 60 ساله نسل اندر نسل داره سکه میکنه تو پاچتون ببر ببین چند ازت ور میداره :lol:

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه چیزی میگم دیگه پشتش حرفی نیارید که من کم میام اینجا :)

این بمبی اومد سکه رو ارزون کرد باسه یک هفته فوقش این کار رو میکنه که نشون بده بازار خرابه و ممکنه مردم که سکه میخرن پولو میزران گوشه خونه ضرر کنن این وسط همه عقل درست ندارن ( اون آدمای مسن تر از ما ) زود گول میخورن میگن تا ارزون نشده توی بازار آزاد بریم بفروشیم که ضرر نکنیم . پس میرن میفروشنش . بعدش کلی پول میاد توی دسته مردم . حالااااا داستان شروع شده و پر کردن توی رادیو تلوزیون که نفت میفروشن به مردم مردمم میگن نفــــــــــــته حداقلش 17 درصد سوووود داره و میرن پولی رو که گوشه خونه خوابونده بودنو میدن نفت میرخن ( در اصل میدن به دولت ) و دولت پول دار میشه و با این کار میخواد یه خاکی فعلا بکونه توی سرش چون تحریم شده بانکه مرکزی ... پس تا دو هفته دیگه سکه بازم گرون میشه حتی توی بانک

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
یه چیزی میگم دیگه پشتش حرفی نیارید که من کم میام اینجا :)

این بمبی اومد سکه رو ارزون کرد باسه یک هفته فوقش این کار رو میکنه که نشون بده بازار خرابه و ممکنه مردم که سکه میخرن پولو میزران گوشه خونه ضرر کنن این وسط همه عقل درست ندارن ( اون آدمای مسن تر از ما ) زود گول میخورن میگن تا ارزون نشده توی بازار آزاد بریم بفروشیم که ضرر نکنیم . پس میرن میفروشنش . بعدش کلی پول میاد توی دسته مردم . حالااااا داستان شروع شده و پر کردن توی رادیو تلوزیون که نفت میفروشن به مردم مردمم میگن نفــــــــــــته حداقلش 17 درصد سوووود داره و میرن پولی رو که گوشه خونه خوابونده بودنو میدن نفت میرخن ( در اصل میدن به دولت ) و دولت پول دار میشه و با این کار میخواد یه خاکی فعلا بکونه توی سرش چون تحریم شده بانکه مرکزی ... پس تا دو هفته دیگه سکه بازم گرون میشه حتی توی بانک

دانشمند

تمام معادن طلای کشور دولتیه
واردات مصنوعات طلا و فروشش کلا ممنوعه و جریمه نقدی و حتی حبس داره
واردات خود طلا هم انقد روش دری وری میبندن که برا کسی صرف نکنه
تو معاملا تشون با خیلی کشور ها هم فقط دارن طلا میگیرن ( کیمیاگر که نیستن فک کردی اینقد طلا از کجا میارن )

حالا چه فرقی میکنه براشون طلا بفروشن یا نفت
وعده افزایش نرخ سود بانکها هم برا جم کردن پول بازار برا کم کردن تورمه
حالا میان حرکت بزنن که ملت برن طلا شونو بفروشن که باز زور بزنن جمش کنن

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
nemudar.jpg

اینم نودار و دلیل . همنطوری که میبینید این نمودار خرید های بازار آتی در شهریور برای تحویل در آبانماه هستش.اون مینیمم و ماگزیمم هم قیمت سکه توی شهریوره.همنطوری که بارها گفتم خیلی خوب میتونید افت و خیز آتی رو با افت خیز روز بازار مقایسه کنید .جالبه بودنید که سکه در طول چند سال گذشته یه جهش خیلی بزرگ داشته اونم توی شهریور امسال بوده که نسبت به ماه قبلش 26% افزایش داشته سود خیلیها هم دلیلش همینه و قرار نیست که دوباره اتفاق بیفته.اگه لازم بود بگید فایل اکسلش رو هم براتون آپلود کنم.و لازم یادآور بشم که از شهریور تا پایان آبانماه سکه 1% رشد منفی داشته که توی اینروزا داره اونو جبران میکنه. بنظر من با احتیاط تر وارد این بازار بشید.
اونایی مزدورن که تشویق به خرید می کنن.این کار باعث میشه پول مردم با یک گردش برگرده به بانک.چون همنطوری که دوستمون گفتن طلا وارداتش از خارج خیلی مشگله.و وقتی نقدیندگی مردم کم بشه خیلی از مشکلات دولت هم کم میشه.این آقای ANONY از اونایی معلوم نیست از کی پول میگرفته و اون روزا شیشه میکسته و ... تا بندازه گردن مردم.بنظرتون برای دولتی که توی معاملاتش با بقیه کشورها بیشتر طلا میگیره چی میتونه بهتر از این باشه که ملتش داراییهاشون رو تبدیل به طلا کنن؟؟
مگه تا حالا بانکها سکه توزیع نمی کردن؟ چرا کسی اصلا به این موضوع اهمیتی هم نمیداده؟
خیلیها از طریق همین تلویزیون خودمون متوجه این بازار شدن.همین اخبارایی که تلویزیون دارن میگه. با این تفاسیر بیابید مزدور را؟ :happy:
بهر حال امیدواوم خوب بتونید تحلیل کنید.
ضمنا آقای ANONY یه نگاهی هم به بازار معاملات آتی طلا در بقیه کشورها بنداز

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آقا احسان شما چی پیشنهاد میکنین برای سود و سرمایه گذاری ؟

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
آقا احسان شما چی پیشنهاد میکنین برای سود و سرمایه گذاری ؟
والا منم دنبال یه جایی برای سرمایه گذاری می گردم.
الان پولمو گذاشتم توی بانک 17 % سود میگیرم روز شمار یعنی به سودشم سود تعلق می گیره.
شرکت پیشگامان کویر هم میشه سرمایه گذاری سودش حدود 25% ولی دوسال باید پول بمونه.کسایی که اونجا سرمایه گذاری کردن راضین سودشونو هر ماهه بهشون میده.اگه خواسته باشی برای مبلغ بالای 10 میلیون ضمانت نامه بانکی هم میده.
من توصیه نمی کنم که سکه نخرید دلایلم رو گفتم که اگه دلیلی براش داره منم قانع بشم و برم سکه بخرم.
البته اینو بگم که اگه جنگ راه افتاد و دولت سوریه با اسراییل و ترکیه وارد جنگ شد خیلی سریع طلا بخرید که قیمتش میره بالا.
بنظر میرسه تا یکی دو هفته دیگه احتمالا دوباره سکه ارزون بشه.اگه به روند افت خیز قیمت سکه دقت کنید همینجوره یعنی یه اوج یه مدت مقاوت میکنه یعدش یه نزول یه مدت میمونه دوباره اوج و ... .
بازار مسکن هم داره وسوسه انگیز میشه. دولت بخاطر مسکن مهر قیمت مصالح رو کنترل کرده و مسکن مهر تا اواسط سال آینده به سرانجام میرسه و بدون شک دولت کنترل خودشو روی مصالح کم میکنه و از طرفی وامهای انفرادی مسکن مهر بساطش داره جمع میشه و وام جمعی هم تا پایان سال 91 پرداخت خواهد شد.روند مسکن توی کشور ما هم افت خیز 10 12 ساله ساله بنظز میرسه احتمال رشدش از اوایل سال 91 زیاد بشه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یه تحلیلگر بیاد .به من بگه این هفته قیمتها چه جوریه ؟شنبه 1 شنبه خرد خرد بخرم سکه یا بذارم از 2 شنبه بخرم .اونس تو چه بازه ای میشه پیش بینی کرد .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه عزیزم اصلا موافق نیستم باهات حرف منو گوش بده پولتو از بانک در بیار برادر من .آخه 17%چیه .همین الان سکه سالی 40%سود میکنی .ببین مسکن آدم داشته باشه استفاده کنه خوبه ولی بخوای روی مسکن سرمایه گذاری کنی خیلی سخته .به خاطر اینکه هم نقد شوندگیش سخته هم بقیه دلایلی که انونی اشاره کرد .به نظر من تو شرایط الان ما سکه خیلی خوبه منتها با دید بلند مدت .بعدم مسکن مهر هم که بیاد قیمت تموم شدش زیر 400 نخواهد بود .تازه اگه باشه اونم خونه هاش که همه در حال ریختنه .باورتون میشه افتضاح ساختن؟

والا منم دنبال یه جایی برای سرمایه گذاری می گردم.
الان پولمو گذاشتم توی بانک 17 % سود میگیرم روز شمار یعنی به سودشم سود تعلق می گیره.
شرکت پیشگامان کویر هم میشه سرمایه گذاری سودش حدود 25% ولی دوسال باید پول بمونه.کسایی که اونجا سرمایه گذاری کردن راضین سودشونو هر ماهه بهشون میده.اگه خواسته باشی برای مبلغ بالای 10 میلیون ضمانت نامه بانکی هم میده.
من توصیه نمی کنم که سکه نخرید دلایلم رو گفتم که اگه دلیلی براش داره منم قانع بشم و برم سکه بخرم.
البته اینو بگم که اگه جنگ راه افتاد و دولت سوریه با اسراییل و ترکیه وارد جنگ شد خیلی سریع طلا بخرید که قیمتش میره بالا.
بنظر میرسه تا یکی دو هفته دیگه احتمالا دوباره سکه ارزون بشه.اگه به روند افت خیز قیمت سکه دقت کنید همینجوره یعنی یه اوج یه مدت مقاوت میکنه یعدش یه نزول یه مدت میمونه دوباره اوج و ... .
بازار مسکن هم داره وسوسه انگیز میشه. دولت بخاطر مسکن مهر قیمت مصالح رو کنترل کرده و مسکن مهر تا اواسط سال آینده به سرانجام میرسه و بدون شک دولت کنترل خودشو روی مصالح کم میکنه و از طرفی وامهای انفرادی مسکن مهر بساطش داره جمع میشه و وام جمعی هم تا پایان سال 91 پرداخت خواهد شد.روند مسکن توی کشور ما هم افت خیز 10 12 ساله ساله بنظز میرسه احتمال رشدش از اوایل سال 91 زیاد بشه.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
یه تحلیلگر بیاد .به من بگه این هفته قیمتها چه جوریه ؟شنبه 1 شنبه خرد خرد بخرم سکه یا بذارم از 2 شنبه بخرم .اونس تو چه بازه ای میشه پیش بینی کرد .
با همه عرضه هاي دولت هنوز دلار در1350است
سكه بانكي هم چيزي جز سراب نيست
لازم باشد تمام طلاي بانك مركزي را اب كنند ملت مي بلعند همينوطر ان ذخاير 100ميلياردي كه مي گويند ,با بررسی تکنیکال میبینیم رشد انس به بالای 2000$ در دراز مدت(سه ماعه دوم 2012) دور از ذهن نیست ولی با وضعیت موجود و در کوتاه مدت (یک هفته تا 1ماه با کف قیمتی حدود 1650$) روند نزولی داره
مگر اینکه خبر خاصی بشه(کاهش مجدد رتبه اعتباری امریکا،ادامه بحران یونان و ایتالیا،اظهارات شیطنت آمیز اسرائیل و ...)تصویب طرح تحریم بانک مرکزی ایران توسط سنا امریکاتحریمهای جدید هم پشت سر هم دارن اضاف میشن وضعیت بلبشو ی داخلی هم اضاف کنید سیصد وپنجاه میلیارد تومان نقدینگی سرگردان رکوود تورمی کشور چشم انداز منفی بور س و ......بی دلیل نیست حقوقیهای گردن کلفت میان سکه اتی تیروهشتصدوسی پیش خرید میکنن حتما یه رانتی دارن که ماها نمیدونیم من که 2000&2000 محتمل میدونم برای دلار وانس جهانی حالا هی بعضیا بیان بگن که خرید سکه یه کار بیخودی هست و.....:cool:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
2000 دلارو نمیدونم .شما و آقای اونی تحلیلاتون قاطع هست من دوست دارم نوشته های شما رو هم .من خودم چون خیلی اهل ریسک نیستم پیش بینیم رو 1800 هست تا اون موقع .البته نه به صورت چکشی .هی بیاد پایین بره بالا .
پس با چیزایی که شما میگی .من استنباطم اینه که فردا برم 4 تا نیم بخرم پس فردا هم 4 تا بگیرم بعد یادم نبود 2 شنبه 3 تعطیله 4 شنبه باز یه کم دیگه بخرم که ریسکم بیاد پایین؟به نظرتون خوبه؟

با همه عرضه هاي دولت هنوز دلار در1350است
سكه بانكي هم چيزي جز سراب نيست
لازم باشد تمام طلاي بانك مركزي را اب كنند ملت مي بلعند همينوطر ان ذخاير 100ميلياردي كه مي گويند ,با بررسی تکنیکال میبینیم رشد انس به بالای 2000$ در دراز مدت(سه ماعه دوم 2012) دور از ذهن نیست ولی با وضعیت موجود و در کوتاه مدت (یک هفته تا 1ماه با کف قیمتی حدود 1650$) روند نزولی داره
مگر اینکه خبر خاصی بشه(کاهش مجدد رتبه اعتباری امریکا،ادامه بحران یونان و ایتالیا،اظهارات شیطنت آمیز اسرائیل و ...)تصویب طرح تحریم بانک مرکزی ایران توسط سنا امریکاتحریمهای جدید هم پشت سر هم دارن اضاف میشن وضعیت بلبشو ی داخلی هم اضاف کنید سیصد وپنجاه میلیارد تومان نقدینگی سرگردان رکوود تورمی کشور چشم انداز منفی بور س و ......بی دلیل نیست حقوقیهای گردن کلفت میان سکه اتی تیروهشتصدوسی پیش خرید میکنن حتما یه رانتی دارن که ماها نمیدونیم من که 2000&2000 محتمل میدونم برای دلار وانس جهانی حالا هی بعضیا بیان بگن که خرید سکه یه کار بیخودی هست و.....:cool:

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
طلای شکسته الان بهتر از سکه هست . با این وضع بانک ها از بانک که نمتونین سکه بخرین . طلای شکسته نه 4 درصد مالیاتو داره نه 7 درصد سود نه اجرت نه حباب. قیمتشم با توجه به قیمت مزنه تعیین میشه که این یعنی از قیمت گرم 18 هم پایینتر . موقع فروش هم 2 تومن از قیمت مزنه کمتر برمیدارن و این عالی هست حتی برای کوتاه مدت . بعنی اگه هرگزم طلا 1000 تومن هم بره بالا باز شما سو.د میکنید .
پ.ن : وقت و حوصله پست زدن ندارم واسه همین نمیام خیلی وقته اینجا. اینم گفتم که بیشتر سود کنید .
موفق و سلامت و پرسود باشید .:D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
منو بگو رفتم تعویض کردم کلی ضرر کردم .اهههههه .کاراییی میکنم ها .ولی در دراز مدت سود سکه بیشتره.
آقای anonyو pool .شما نظرتون راجب طلای شکسته چیه
poolاسمتو عوض کن یه اسم مستعار بذار آخه چیه پوال آدم قیافه اینجوری میاد تو ذهنش $$

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
در سکه فاکتوری لحاظ میشه به نام دلار این رو هم در نظر بگیرین سیاست دولت این بوده که نقدینگی سمت بازاری مثل سکه بره که با گرون شدن تاثیری رو معاش مردم نداشته باشه

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
2000 دلارو نمیدونم .شما و آقای اونی تحلیلاتون قاطع هست من دوست دارم نوشته های شما رو هم .من خودم چون خیلی اهل ریسک نیستم پیش بینیم رو 1800 هست تا اون موقع .البته نه به صورت چکشی .هی بیاد پایین بره بالا .
پس با چیزایی که شما میگی .من استنباطم اینه که فردا برم 4 تا نیم بخرم پس فردا هم 4 تا بگیرم بعد یادم نبود 2 شنبه 3 تعطیله 4 شنبه باز یه کم دیگه بخرم که ریسکم بیاد پایین؟به نظرتون خوبه؟
بله همین کارو بکنید خرید پله ای

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آره اين طور خريد و فروش خوبه
من خودم اكثرا وقتي ميخوام بفروشم تو چند روز ميفروشم
================================
امروز هم كه سنا تحريم بانك مركزي رو تصويب كرد...

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
مقایسه توان خرید سکه تمام بهار آزادی از سوی مردم در سه دولت اخیر:با ادامه سیاست های فعلی، دیگر خواب خرید سکه را هم نمی بینید!

مقایسه سه دوره ریاست جمهوری

اگر در دوره ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی و اوضاع اقتصادی آن زمان یک کارگر با حداقل دستمزد 25 هزار تومان به هر ترتیبی بود می توانست با کمی برنامه ریزی مالی اقدام به خرید سکه بهار آزادی کند و در دوره سید محمد خاتمی با حداقل دستمزد 85 هزار و 338 تومان و نرخ سکه 86 هزار و 150 تومان یک کارگر با کمی مدیریت در هزینه های جاری اقدام به خرید سکه می کرد اما حال در سال 1390 که حداقل دستمزد 330 هزار تومان است و قیمت سکه بهار آزادی از 630 هزارتومان هم گذشته است و هیچ بعید نیست در آینده ایی نزدیک به 850 هزار تومان هم برسد همچنانکه در معاملات آتی در بورس کالا این رقم را به خود دیده و در نتیجه خرید سکه به یک رویا تبدیل شده است که هر روز دست نیافتنی تر خواهد شد.

به هر حال این گزارش ساده قصد به چالش کشیدن برنامه های دولت فعلی و یا تایید سیاست های اقتصادی دولت های قبلی را ندارد چرا که هر یک نقاط ابهام برانگیز و افتخار آمیز مخصوص به خود را دارند چون به طور طبیعی دولت ها در دوره های متفاوت دارای سیاست و برنامه های اقتصادی خاص خود هستند. اما مشکل اصلی آن جایی خود را نشان می دهد که در کشورهای کمتر توسعه یافته با تغییر دولت ها، سیاست های اقتصادی نیز تغییر می کند و اساسا هر چیزی اهمیت دارد غیر از برنامه های صحیح و اصولی دولت های پیشین که بعضی از آن ها ومقبولیت عام و خاص خود را در چرخه اقتصاد نشان و اثبات کرده است.

به هر حال باید امیدوار بود که هر دولتی با هر برنامه ایی که قصد خدمت به مردم را دارد با اعمال کار آمدترین سیاست ها بتواند آسان ترین معیشت و اقتصاد خانوار را برای مردم ارائه دهد.
یکی از آبکی ترین تحلیل هایی بود که خواندم. با این وضع دولت خودمختار هفت تیرکش های تگزاس در اوایل 1900 میلادی با فاصله زیاد به عنوان بهترین دولت دنیا انتخاب می شه.
رشد یا کاهش قیمت طلا ربطی به مقایسه دستمزدها نداره. یک مثال می زنم. در آمریکا حقوق یه مهندس ساده بین دو هزار تا سه هزار دلاره. الان اگه دولت اوباما رو با بوش مقایسه کنین قدرت خرید طلا از ماهی برای مثال بیست سکه به ماهی پنج سکه و حتی پائین تر نزول پیدا کرده است.( البته اگه نخورن و نپوشن و اجاره ندن ) با این وضع دولت بوش باید خیلی بهتر از اوباما باشد...آن هم با توجه به سیاست های ریاضتی که حقوق ها در سطح مدیران ارشد حتی تا نصف هم کاهش پیدا کرده و حقوق کارمندان ساده نیز نه تنها افزایش پیدا نکرده بلکه در مواردی مثل انگلیس به حقوق های سال 2002 رسیده است.
من همچنان اعتقاد دارم این جوی هستش که جوامع جهانی دارند بر مردم وارد می کنند چون نیاز مبرم به پول دارند تا بدهی های اقتصادی شون رو پرداخت کنند و چه چیزی بهتر از بالا و پائین کردن طلا ... وقتی در مترو ها و مراکز تجاری شون دستگاه هایی رو برای شمش تعبیه می کنند یعنی این که پشت این قضایا هدف دارند. در این جا هم با توجه به نوسان قیمت دلار ما هر روز شاهد یه قیمت هستیم که اگه دلار تثبیت بشه این وضع بهتر خواهد شد.

بالا