LAPD
Registered User
به نظر من برای ابروشونم که شده قیمپ دلارو پایین میارن
با جلسه دیروز بانک مرکزی در مورد تک نرخی کردن ارز بنظر میرسه امروز توی قیمت ارز و به دنبال اون طلا افت وجود داشته باشه.
نظر شما چیه ؟
يه دفعه رفتيم يارو ميگفت از 11 شب اومدم تو صف وسطش خسته شدم رفتم تو ماشين خوابيدم صبح بلند شدم گفتن چون تو صف نبودي نوبتت پريده:lol:بايد 4 صبح بري جا بندازي بعدم اخرش پارتي بازي بهت سكه نميدن :دي
البته الان فك كنم ميگن نوبت ميدن بري 1 ماه ديگه بياي!
فعلا 10 تومن اومد پایین شد 1335به نظر من برای ابروشونم که شده قیمپ دلارو پایین میارن
در مدت یکسال دلار از 1000 تومن شده 1300 تومن، یعنی 30 درصد برای کسی که روی دلار سرمایه گذاری کرده بوده. کی با این وضع میره دنبال کار و تولید؟ بد جوری گرفتار شدن، خودشون هم موندن چیکار کنن. اینقدر صبح تا شب میگن آمریکا بدبخت شده، نرخ بیکاری اونجا زیر 10 درصد هست. یه کلمه نمیگن اگر اونجا اوضاع بد هست اینجا که بیکاری 30 درصد هست، چه خبره (تازه با این تعاریف عجیبی که از کار ارائه دادن و قراره خانه داری هم شغل بشه!) کاملا مشخص هست که وضع به سمت بدتر شدن داره پیش میره و کاری هم نمیکنن، یعنی کاری از دستشون بر نمیاد.
این برا کسی که تو بازاره کاره خنده دارهدر مدت یکسال دلار از 1000 تومن شده 1300 تومن، یعنی 30 درصد برای کسی که روی دلار سرمایه گذاری کرده بوده. کی با این وضع میره دنبال کار و تولید؟
دلار نشه 1500؟به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری ایسنا محمود بهمني ـ رييس کل بانک مرکزي ـ گفت: پس از ارائه گزارش بانک مرکزي درباره بازار ارز، شوراي پول و اعتبار خط مشي بانک مرکزي را که حرکت به سمت تک نرخي کردن و تعديل نرخ ارز است، تصويب کرد.
وي افزود: در اين نشست مقرر شد ارز مورد نياز توليد و صادرات تامين و از طريق بخش بازرگاني، واردات نيز کنترل شود.
بهمني با تاکيد بر تفاوت قيمت ارز براي امور غير ضرور(از جمله مسافرت) با ارز براي واردات کالاهاي ضروري گفت: همچنان ميان نرخ گشايش اعتبارات اسنادي براي تامين کالاهاي ضروري و امور غير ضروري تفاوت وجود دارد اما به تدريج از بين ميرود.
سخنگوي شوراي پول و اعتبار سياست ارزي کشور را همچنان شناور مديريت شده اعلام و اضافه کرد: نرخ ارز در عرضه و تقاضا تعيين ميشود و مجلس شوراي اسلامي هم ميانگين مابه التفاوت نرخ تورم داخلي و خارجي را دامنه نرخ رشد قيمت ارز تعيين کرده است.
رييس کل بانک مرکزي درباره اقدام اخير انگليس در تحريم بانکي ايران گفت: تحريمها موضوع جديدي نيست ضمن اينکه از مدتها پيش رابطه مالي ما با انگليس به ويژه با بانک مرکزي اين کشور قطع است و انگليس امروز موضوعي را مطرح ميکند که چيز تازهاي نيست و نميتواند تاثيري بر ما داشته باشد.
بهمني اين اقدام انگليس را سياسي و کاملاً غير کارشناسي و غير حرفهاي دانست که نمي تواند مبناي جهاني داشته باشد.
آقاي كارشناس، حاضري سر حرفي كه ميزني شرط بندي كني؟ فروم مشكلي كه داره اينه كه حرف زدن توش كنتور نداره و مبلغي بابت نوشتن توي فرومها نميگيرن. اگر مي گرفتن چنين اراجيفي نوشته نميشد!
اگر حاضر بودي شرط ببندي مبلغ مورد نظرتو بگو تا ساز و كارشو توافق كنيم. سر يك قيمتي براي سكه آخر سال، يا ارديبهشت يا هر وقت كه راحت بودي، توافق مي كنيم. اگر بيشتر شد كل پول مال من، اگر كمتر شد مال شما. خوبه؟ من حاضرم 1 ميليون تومن روي 750 براي ارديبهشت شرط ببندم. شما چطور؟
دلار نشه 1500؟
تحلیل شما از اقدام بانک مرکزی چیه؟دلار رو میارن پایین یانه؟بهتره بگم قصد پایین آوردنش رو دارن یا نه؟
در مورد میزان سود بازاریا هم اصلا این خبرا نیست الان بازاری ها به سود ماهی 7 درصد هم راضی اند...
طلا ارزون شده ولی سکه به خاطر دلار داره میره بالا!
ببینیم میتونن دوباره قیمت رو ببرن پایین یا ایندفعه کاری از دستشون برنمیاد. الان با توجه به قیمت طلا و قیمت سکه، نتیجه میشه گرفت دارن برای محاسبه قیمت سکه، دلار رو 1500 تومن حساب میکنن. حالا باید دید آیا واقعا 1500 تومن رو به صورت رسمی اعلام میکنن یا نه. اگر اعلام کنن دیگه ول میشه. مثل بنزین که خیلی زود از 80 تومن رسید به 700 تومن، الانم صحبت از 1000 تومن هست. تجربه نشون داده یه کاری رو که شروع میکنن دیگه ول نمیکنن. دلار تک نرخی تا وقتی که به هرمیزانی که مردم میخوان از طریق بانک فروخته نشه امکان پذیر نیست.
سکه یا طلا .به نظرتون ارز مقطعی نیست؟