نه فکر کنم شمش وارداتش مشکل داره وگرنه همه طلا فروش ها شمش رو آب می کنند جواهر درست می کنند.
دولت هم خودش مناقصه می زاره تو کارگشایی.
یکی از دوستان من حدود یک سال و نیم قبل دو تا شمش 100 گرمی به قیمت حدودی هر کدوم 20 میلیون خرید
18 عیار بود
زیاد اطلاعاتی ندارم اما تا جایی که میدونم در حال حاظر مشکلی نداره
باز هم دوستان هستن اطلاعات بیشتری دارن
با احترام / حجت
20 میلیون؟ الان تو این گرونی شمش 100 گرمی 8 میلیونه!
آفرین دقیقاً همین طور هست .من این پست رو الان میزنم که شش ماه دیگه اگه پیداش کنم ریپلایش کنم ببینید راسته یا نه .
الانم هر ننه قمری باید بگه لافه جوابی بش نمیدم .
دولت پوله سکه رو که گرفته شش ماه دیگه موقع تحویل میگه درست نیست که این همه طلا دسته مردم باشه و مثله الان که دلار نباید توی دسته مردم زیاد باشه و حرامه اون موقع هم میگن فقط سکه ها رو توی بانک نگه داری میکنیم و نمیدیمتون که خیالتونم راحت باشه که کسی نمیزده ازتون . بعدش فروش توی بانک بصورت فیزیکی قطع میشه و هیچ بانکی دیگه سکه واقیی نمیده ! بعدش میگن کسایی که سکه هاشونو میخوان ما مشکلی نداریم اگه میخوان نگه دارن سکه هاشونو خوب ما نگه میداریم براشون توی بانک . اگه هم میخوان درشون بیارن یعین میخوان بفروشنشون و پولشو احتیاج دارن پس ما بشون به قیمت روز ریال میدیم که دیگه نرن تا طلافروشی و دلال بازی در بیاد مگه بده ؟
اما اون موقع قیمت سکه شده 1100 تومن . ولی توی بانک قیمتش شده 650 تومن نهایتا 700 تومن .
شش ماه دیگه ریپلایش میکنم تا بیاموزید که حتی به پدرتون هم نباید اعتماد کنید توی پول نگه داشتن همیشه پولتو خودت نگه دار . پولو میدید به بانک اسلامی ؟
کسی لطفا ریپلای نکنه.کع سعی میکنم به بچه های بی جنبه جوابی ندم .
بله و به پای صندوق های خیمه شب بازی انتصابات رفته و با عاغا تجدید بیعت می کنند !انوقت بنظرت اینهمه مردمی که همه سرمایشون رو دادن به بانک وایمستن و همینجوری به بانک نگاه میکنن ؟!!!!!!!!!!
دقیقاً همین طور هست . پس علاج درد قبل از واقعه کرده و پول هایتان را از دزد ها پس بگیرید تا به گفتۀ قاضی القضّات بی اراده گوش به امر به جرم مفسد اقتصادی اعدام نگردید .بله چون مخالفت با این طرخ مخالفت با خدا شناخته میشه متاسفانه مردم ما حافظه تاریخی ندارن
از این هم کشک تر است .اینقدر ها هم کشک نیست البته ولی من بعید میدونم اونایی که بالای صدتا نوشتن رو بهشون بدن
هر نوع بازی در اوردن توی این جریان سکه هم قیمت سکه رو دوبرابر میکنه ،تعداد کمی نبودن اونایی که سکه نوشتن
با توجه به اینکه واگزاری سکه های دور اول دو ماه دیگه باید شروع بشه بخوان غلطی بکنن و بازی ای در بیارن توی این یک ماه باید این اتفاق بیفته
فعلا نشونه ای از ندادن در کار نیست ولی مطمعتا بدن هم کسی بالاتر از صدتا سکه دستشو نمیگیره
Sent from my iPod touch using Forum Runner
انوقت بنظرت اینهمه مردمی که همه سرمایشون رو دادن به بانک وایمستن و همینجوری به بانک نگاه میکنن ؟!!!!!!!!!!
دوست عزیز اونجا جای آدمای حرفه ای هستش که سالهاست تو بورس هستن و به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال واردن.نه جای منو تو!نظرتون راجع به بورس کالا چیه؟ (سکه)
دوست عزیز اونجا جای آدمای حرفه ای هستش که سالهاست تو بورس هستن و به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال واردن.نه جای منو تو!
البته قاعدتا بورس خارج از ایران منظورتون بود دیگه؟
بورس ایران که تکنیکال و فندامنتال سرش نمیشه! فقط جای آدم های رانت خوار و کساییه که به منابع غیب متصل هستند و ازشون اطلاعات خوشگل و خوشمزه دریافت می کنند!![]()
ایمیلهای هکشده بشار اسد و سایر سران سوریه، حاوی اسنادی بوده است که از همکاریهای اقتصادی ایران و سوریه در راستای کمک به سوریه خبر میدهد.