• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
هدف دولت از همه این کارا فقط خارج کردن این حجم عظیم طلا از دست مردمه

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
به نظر منم اگر به پولش فعلا احتیاجی نیست، گرفتن سکه بهتره. این کاری هست که خودم می کنم. از همه احتمالات پیش رو، چیزی که اتفاق افتادنش مسلمه، اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه هاست که تورم ناشی از اون خیلی بیشتر از سود 24% اوراق مشارکت خواهد بود.

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
الان رفتم سکه‌های ثبت نامییم رو تحویل گرفتم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام آقای انونی پس شما هم نظرتون رو خرید سکه هست همچنان؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام

همينكه متوجه موضوع شده ايد، خودش مهم است و چرايش را بصورت شهودي متوجه شده ايد ! بهتر از آنهاييست كه گرفتار جنگ رواني دولت شده اند(يا احيانا خواهند شد). دولت و بانك مركزي هيچ علاقه اي ندارند كه 25% ذخيره طلاي كشور بدست مردم منتقل شود و حاضرند براي اينكه اين اتفاق نيافتد هزينه كنند و دليل اوراق 24% (كه اگر هر بانكي صادر مي كرد، بانك مركزي درجا جلوش رو مي گرفت به جرم تخلف!) همين هست.
ای بابا :D
باز که شما میگی بانک مرکزی داره ذخایرش رو حراج میکنه
قبلا هم با همین استدلال می گفتید که سکه ها رو نمیدن
بعد که نزدیک تحویل شد و دیدید بانک گریه زاری نکرد، گفتیدفقط مرحله اول رو میدن :D
اعتراف کنید که اشتباه فکر می کنید

ما هم هر چقدر گفتیم بابا اینهمه واردات داریم.اینهمه به جای پول نفت خروار خروار طلا میدن! توجهی نشد!!!

فقط برای اطلاع دوستانی که ممکنه واقعا بی خبر باشن:
واردات 15 میلیارد دلار شمش طلا به کشور
ایران نیم میلیارد دلار طلا از ترکیه وارد کرد - ( Tala.ir ) سایت طلا
واردات طلا؛پشتوانه مناسب برای کشور
سود 4.2 ميليارد دلاري ايران از واردات طلا
دو محموله نفتی ایران در ازای دریافت طلا به چین ارسال شد

بانک مرکزی ذخیره زیادی داره و هیچوقت نمیاد 25 درصد کل ذخایرش رو بده دست مردم:D

اما در مورد اینکه چرا میخواد طلا ها رو جمع کنه؟
اولا هدف از این پیش فروش چی بود؟ کاهش التهاب در بازار-جمع آوری نقدینگی-کاهش فشار بر روی دلار و جمع کردن آن
وقتی تونست قیمتها رو بکشه پایین، دیگه اون جو وجود نداره که بازار به هم بریزه.پس بانک به هدفش رسیده

اما اینکه مردم پولشون رو روی طلا به جای بورس و کارهای تولیدی سرمایه گذاری کنن، ضربه به اقتصاده ملی میزنه
ضمنا قاچاق این طلاها از کشور هم خودش مشکلات دیگه ای به همراه داره

در نهایت وقتی بانک به هدفش رسیده، دیگه نیازی نمی بینه 100 تن طلا پخش باشه تو جامعه!!! شرایط نسبتا خوبی هم میزاره که خریداران رو ترغیب کنه به گرفتن سود به جای سکه

البته می دونم بازم مثل همیشه حرفام رد میشه چون سود برخی در آب گل آلوده ولی ظاهرا که فعلا دلار و سکه نمودارشون 45 درجه تو زمینه.ان شاء الله

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اقای انونی ببخشید ولی صجبت های شما کمی شعار گونه هست به جای تجلیل!زمانی که سکه به 1 ملیون رسید همچنان شما دوستان را تشویق به نگهداری و خرید بیشتر سکه با همین استدلال ها میکردین.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
چرا قیمتهای امروز آپدیت نمیشن؟؟؟
خرید و فروش رو تعطیل کردن؟

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
خب من برگشتم
قبلا هم گفتم، بانک مرکزی بر خلاف تصور عوام از کارشناسان بسیار خبره استفاده می کنه، زمانیکه سکه 1 میلیون بود و 570 پیش فروش می کردن دقیقا برای 4 ماه دیگه، الکی نبود، مدتها تحلیل و پیش بینی کرده بودن و می دونستن قیمت میاد پایین، چرا؟ چون یکی از فاکتورهای قیمت طلا تصمیم ایران در مورد مذاکرات هسته ای بود و از قبل این فاکتور که برای همه مجهول بود برای آقایان کامل روشن بود.
الانم به نظر من وقتی سری دوم رو بالای 640 تومان پیش فروش کردن، قطعا قیمت با احتساب مالیات بالای 670 تومان خواهد بود
بنابراین نظر شخصی من و کاری که می کنم اینه:
به محض اینکه سکه به 570 تا 550 برسه با تمام توان خرید می کنم و منتظر می مونم، حتی اگه بعدش سکه به 500 تومن هم برسه
دوست عزیز من تمام پستای شما تو این موضوع خوندم.3 بهمن که سکه 1 میلیون شد گفته بودی میخوای بفروشیو برای خونه اقدام کنی این کارو انجام دادی یا نفروختی؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیز من تمام پستای شما تو این موضوع خوندم.3 بهمن که سکه 1 میلیون شد گفته بودی میخوای بفروشیو برای خونه اقدام کنی این کارو انجام دادی یا نفروختی؟
اون مقداری که لازم داشتم روی 1 میلیون و 30 فروختم
یه تعداد نگه داشتم، اونا رو هم روی 765 فروختم

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
بانک قیمت دلار رو رسوند به 1578
همونطوری که پیش بینی می شد
ولی صرافها سکه رو تا الان نیاوردن پایین............ اگر امروز قیمتها شکسته بشه، دیگه تا مدت زیادی خیالمون راحته

anony

Registered User
لایک‌ها
48
جهت اطلاع دوستان در خصوص افرادي كه موضوع خروج 25% ذخاير طلاي بانك مركزي در صحبتهاي من تشكيك كردند:

طبق گفته هاي بانك مركزي بيش از 8 ميليون سكه فقط در دور دوم پيش فروش شده = حدود 65 تن. اين مقدار بغير پيش فروش دور اول هست و بديهيه كه با احتساب صف هاي دور اول، فكر ميكنم بالاي 90 تن طلا بايد سكه و بدست مردم داده بشه.

طبق آمار مختلفي كه وجود داره ذخاير بانك مركزي حتما زير 500 تن طلا و احتمالا بين 300 تا 400 تن هست. كه در صورتيكه مردم گول اوراق سپرده را نخورند و سكه هاشون رو تحويل بگيرند، نزديك 100 تن از اين مقدار از بانك خارج ميشه.

يعني نزديك 20-25%.

البته آمار هاي بسيار متنوع و بعضا غلطي در خصوص ميزان طلاي ذخيره بانك مركزي داده شده و برخي آمارها هم خنده داره(مثلا برخي كه 900 تن طلا را در ايران مي دانند!) ولي اينها در مقايسه با آمار و ارقام جهاني مشخص مي شود كه دروغ است. عدد واقعي بين 300 تا 400 است.

اينها كه زورشان به خارجي ها نمي رسد منطق مرواريد و آبنبات را در عرصه جهاني پياده كنند. فقط زورشان به مردم مي رسد كه مرواريد را از دستشان بگيرند و بدستشان آب نبات بدهند !

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
اقا ما هر كس را ديديم رفت گواهي گرفت شما كجاي كاري؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
به نظر منم اگر به پولش فعلا احتیاجی نیست، گرفتن سکه بهتره. این کاری هست که خودم می کنم. از همه احتمالات پیش رو، چیزی که اتفاق افتادنش مسلمه، اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه هاست که تورم ناشی از اون خیلی بیشتر از سود 24% اوراق مشارکت خواهد بود.

اگه در بازار ازاد ارزون تر باشه که به صرفه است پول رابگیری بعد بری از بازار بخری

یک زمانی سکه بود 3500 تومن الان شده اینقدر چند سال بعد هم اینقدر قیمتش میره بالا که قیمت الان یک قیمت رویایی تلقی بشه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دلار 1573
سکه رو نمیزارن بیاد پایین

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
جهت اطلاع دوستان در خصوص افرادي كه موضوع خروج 25% ذخاير طلاي بانك مركزي در صحبتهاي من تشكيك كردند:

طبق گفته هاي بانك مركزي بيش از 8 ميليون سكه فقط در دور دوم پيش فروش شده = حدود 65 تن. اين مقدار بغير پيش فروش دور اول هست و بديهيه كه با احتساب صف هاي دور اول، فكر ميكنم بالاي 90 تن طلا بايد سكه و بدست مردم داده بشه.

طبق آمار مختلفي كه وجود داره ذخاير بانك مركزي حتما زير 500 تن طلا و احتمالا بين 300 تا 400 تن هست. كه در صورتيكه مردم گول اوراق سپرده را نخورند و سكه هاشون رو تحويل بگيرند، نزديك 100 تن از اين مقدار از بانك خارج ميشه.

يعني نزديك 20-25%.

البته آمار هاي بسيار متنوع و بعضا غلطي در خصوص ميزان طلاي ذخيره بانك مركزي داده شده و برخي آمارها هم خنده داره(مثلا برخي كه 900 تن طلا را در ايران مي دانند!) ولي اينها در مقايسه با آمار و ارقام جهاني مشخص مي شود كه دروغ است. عدد واقعي بين 300 تا 400 است.

اينها كه زورشان به خارجي ها نمي رسد منطق مرواريد و آبنبات را در عرصه جهاني پياده كنند. فقط زورشان به مردم مي رسد كه مرواريد را از دستشان بگيرند و بدستشان آب نبات بدهند !
تا حالا نمی تونستم منطق شما رو درک کنم ولی الان به نتیجه رسیدم.
حرفهای شما رو نه تایید می کنم نه رد. فقط خواستم بگم که با این پستتون خیلی چیزا رو مشخص کردید

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان نظرتون راجع به این مطلب که الان تو یهسایتی خوندم چیه؟
به نظر دوستان اگه هدف از تزریق دلار کاهش قیمت سکه بوده تامردم از گرفتن سکه پیشفروش صرف نظر کنند قیمت سکه مابین 580 تا 600 کافیه و کمتر از اون نیازی نیست چراکه با این قیمت ها مردم دارن صرف نظر میکنن چه دلیلی داره تزریق دلار کمیاب و کاهش بیشتر سکه
یک نکته اینجا به وجود میاد
بر عکس همه تحلیل ها شاید دولت میدونه که تحریم ها لغو نمی شه پس دلار تزریق میکنه که قیمت طلا حسابی پایین بیاد تا اینکه هم مردم صرف نظر کنن از گرفتن سکه و هم اگه بعد اجلاس دلار کشید بالا به قیمتهای 2000 به بالا نره رو همون 1700 1800 بمونه پس احتمال کاهش سکه هست بازم
و ازون مهمتر با این کار دولت احتمال ناموفق بودن اجلاس 3 خرداد بیشتر به نظر میرسه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از Mahdy2021 :
دلار 1573
سکه رو نمیزارن بیاد پایین

نه سکه الان قیمتش همینه ، حباب داشت دلارو اوردن پایین حبابه از بین بره.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

بالا