• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
ایران به دنبال به رسمیت شناخته شدن انرژی هسته ای خود بعد حذف تحریم ها شده ( یه همچین چیزایی انگلیسیم .. )

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
من در شگفتم از تحلیل هایی که در کسری از دقیقه عوض می شه. بیست صفحه رفته جلو. یک بار از رد شدن قیمت دلار از مرز 2000 تومن در روز شنبه گفته می شه و درست چند لحظه بعد از توافق پشت پرده و رسیدن دلار به 1300 گفته می شه.
بعد از همه این حرف ها و در آستانه رد شدن از مرز هفتصد صفحه دوستان دور هم جمع بشن و یه جمع و تفریق کنن که بعد از این همه گمانه زنی و مشورت با یکدیگر چقدر در سرمایه گزاری در طلا سود کردن؟

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
من در شگفتم از تحلیل هایی که در کسری از دقیقه عوض می شه. بیست صفحه رفته جلو. یک بار از رد شدن قیمت دلار از مرز 2000 تومن در روز شنبه گفته می شه و درست چند لحظه بعد از توافق پشت پرده و رسیدن دلار به 1300 گفته می شه.
بعد از همه این حرف ها و در آستانه رد شدن از مرز هفتصد صفحه دوستان دور هم جمع بشن و یه جمع و تفریق کنن که بعد از این همه گمانه زنی و مشورت با یکدیگر چقدر در سرمایه گزاری در طلا سود کردن؟

من هم از گزارش خبرنگار شبکه 1 که همین الان داره از بغداد ارسال میکنه ، در شگفتم!!!!!!!!!!!!!!!
کلاً توی توهمه

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
کشید به دخالت کشور دوست و برادر کمونیست پرور روسیه

بازار رفت توی کمای مجدد

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
تنها نتیجه ی؟ 3 دور مذاکره ی 2 روزه : توافق بر روی زمان اجلاس مسکو!!!!!!!!!! فقط فاجعه داره عقب میفته .

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
یعنی به گاج رفتیم......
یا خدااااا

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
پاسکاری شد به 29 و 30 خرداد...

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اشتون چقدر خسته و بی حوصله و داغون بود، جلیلی یه تنه حال همشون رو گرفته :lol:
اختلافات هم که بنیادین هست! نه تحریمی برداشته شد و حتی قبول نکردن که لااقل تحریم های آتی رو فعلا اجرا نکنن.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آقاي دكتر مؤذني بازار در چه وضعه؟ حالا به اين صحبتا واكنش بازار چيه؟

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
تنها نتیجه ی؟ 3 دور مذاکره ی 2 روزه : توافق بر روی زمان اجلاس مسکو!!!!!!!!!! فقط فاجعه داره عقب میفته .

بهتره بگیم بعد از 36 دور مذاکره تا به امروز ... ماشالل ایرونیا عجب چونه ای داریما

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقاي دكتر مؤذني بازار در چه وضعه؟ حالا به اين صحبتا واكنش بازار چيه؟

دلار 1780 همین لحظه
i298960_ddd.gif

نتیجه گیری : بازار رفت توی کما هر گونه کاری میشه گمانه زنی . همین که کلمه منفی از این مذاکرات در نیومد جای شکر داره اساسی . حالا بازار دوباره به وضع چه کنم بر میگرده . از همین داره دلار میاد پائین
i298960_ddd.gif

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
چند دقیقه دیگه نشست خبری از شبکه خبر آنلاین نشون میده ...

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
حداقلش اینه که تحریمهای نفتی اول ژوئن رفت تو حلق و پاچه مون!

از فردا منتظر تهدیدهای فزاینده ی اسراییل و آمریکا و انگلیس و شدیدتر شدن تحریمها باید بود.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ببخشيد آقاي دكتر چند وقته من دارم با خودم كلنجار مي‌روم كه فلسفه‌ اين عكسي كه گذاشتيدو كشف كنم متاسفانه با عقل ناقصم نفهميدم اين چيه!!

ميشه به من بگيد اين عكس چيه يا مفهومش چيه؟!

63014116575034495205.png

دلار 1780 همین لحظه
i298960_ddd.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ببخشيد آقاي دكتر چند وقته من دارم با خودم كلنجار مي‌روم كه فلسفه‌ اين عكسي كه گذاشتيدو كشف كنم متاسفانه با عقل ناقصم نفهميدم اين چيه!!

ميشه به من بگيد اين عكس چيه يا مفهومش چيه؟!

63014116575034495205.png

دور از جون این حرفا چیه
i298960_ddd.gif

من روی هر قضیه ای که پول باشه توش البته پول درست طوری که بگی نوش این شکلی میشم :دی
i298960_ddd.gif

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
چند دقیقه دیگه نشست خبری از شبکه خبر آنلاین نشون میده ...

نشست خبری در کار نیست.
کاترین اشتون تک و تنها اومد 2 تا جمله گفت و رفت
جلیلی هم داره متنهای لازمه رو با تهران هماهنگ میکنه تا بیاد اعلام کنه بره.( خوراک داخلی )

نشست خبری یعنی 2 طرف باهم و همزمان در جلسه شرکت کنن و از نتایج به دست اومده صحبت کنن، نه اینکه هر طرف جداگانه با یه قیافه خسته و داغون بیاد بگه ، بعد از 2 روز به این نتیجه رسیدیم که باید بیشتر صحبت کنیم!!!!!!!

این یعنی اقتصاد مریضه ایران ( شما بخونید مردم ایران ) 25 روز دیگه باید زیر این فشار له بشه

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
بالاخره بعد از دو روز گفت و گوهای فشرده و بحث درباره مسائل مختلف مربوط به برنامه هسته ای ایران، مذاکرات ایران و کشورهای عضو 1+5 در بغداد پایان یافت و روسای هیئت های نمایندگی هر یک از طرفین با حضور در کنفرانس خبری، ضمن قرائت بیانیه های خود، مشغول پاسخ به سوالات خبرنگاران شدند.

به گزارش «تابناک»، دور سوم گفت و گوهای طرفین که از ساعت 19:30 دقیقه به وقت تهران آغاز شده بود، حدود ساعت 21 به پایان رسید و دقایقی بعد، سعید جلیلی و کاترین اشتون، روسای هیئت های نمایندگی ایران و 1+5، در کنفرانس خبری حضور پیدا کردند.

کاترین اشتون ضمن تشکر از دولت عراق، اظهار داشت 1+5 بر حل سریع نگرانی ها در مورد برنامه هسته ای ایران مصمم و به دنبال اعمال کامل قطعنامه های سازمان ملل و آژانس هستند. ما از ایران انتظار داریم قدم های مشخصی برای عمل به تعهداتش بردارد. وی گفت:

ما با ایران گفتگوهای جدی داشتیم و بر اساس توافقات استانبول در مورد برنامه هسته ای و به خصوص غنی سازی 20 درصدی در مورد قدم های متقابل صحبت کردیم. ایران نیز یک طرح 5 ماده ای به ما ارائه و بر حق غنی سازی خود تأکید کرد.

بعد از گفتگوهای این دو روز مشخص شد که با وجود اختلاف نظرهای قابل توجه، ما هر دو مایل به پیشرفت گفتگوها هستیم. هر دو بر ضرورت ادامه گفتگوها تأکید داریم. ما تماس های سطح عالی خود ر ا حفط می کنیم و جلساتی در مسکو از 17 تا 19 ژوئن برگزار خواهد شد. این گفتگوها بر رویکرد گام به گام مبتنی خواهد بود و هر تلاشی لازم باشد به این منظور انجام خواهیم داد.

خبرنگار «کریستین ساینس مانیتور» از اشتون پرسید: «1+5 بسته ای ارائه داده بود که شامل چند پیشنهاد مهم بود. انتظارتان از این پیشنهادها چه بود و فکر می کنید آیا ایران حاضر شد گام اول را بردارد و تحریم ها لغو شود؟»
کاترین اشتون نیز در پاسخ گفت: «ما سعی کردیم روشن کنیم چه چیزهایی قابل انجام است و اینکه چه چیزهایی حاضریم در ازای آن به ایران بدهیم. آن ها پذیرفتند در مورد این موضوع صحبت کنند و اهمیت موضوع را درک کردند. در مجموع ما توانستیم به زمینه های مشترکی دست پیدا کنیم».

بالا