چرا یه دفعه همتون افتادین به جون من

غلط کردم.... اوه خوردم
1: دلیل اینکه اگه اسرائیل به ایران حمله کنه اسرائیل خوب میدونه ایران فقط از کشور خودش موشک نمیزنه.10.20 سال هست که ایران داره . موشک میده به این اون . فکر کنم برای همین روزی هست دیگه ! نیست؟!
2: اگه اسرائیل به ایران موشک هسته ای بزنه فکر نمیکنید اون وقت نفت جهان از کجا تامین میشه؟؟؟ میدونید اقتصاد دنیا چه بلایی سرش میاد؟؟؟؟{فکر کنم خیلی از کشور های همسایه با این موشک اسیب ببینن}
من خودم هم کاملا مخاف برنامه ی هسته ای هستم خب که چی ؟ داشته باشیم که باهاش چی کار کنیم؟ ایا ارزش این همه تحریم رو داره واقعا؟
من اون پست رو فقط برای این گذاشتم که واقعا داره حرف زور زده میشه....دارن میگم باید اینا رو کنار بزاری ... ولی ما بازم به تحریم های شما ادامه میدیم..!
در مورد شورش حداقل من اینطور برداشت میکنم...
یه مثال شما فرض کن نفت شده 200 دلار ... نفت هم روی تمامی اجناس دنیا اثر میزاره.
و تمامی اجناس گرون میشه.
این گرونی هم در زمانی اتفاق میافته که اقتصاد جهانی بسیار نا امید کننده هست.
در زمانی اتفاق میافته که نصف بیشتر مردم بیکار شدن و پولی برای زندگی ندارن.
به نظر خودت ایا مردم اون کشور سعی نمیکنن که شورش کنن و اون دولت رو برکنار کنن تا شاید وضع کشورشون و خودشون تا حدودی بهتر بشه؟!؟!
من میگم زمانی که قرار ایران از منافع خودش کوتاه نیاد که البته طبق قانون هست....
اونا هم کوتاه نیاین و همش حرف خودشون رو بزنن.
پس بهتره داشته باشیم تا نداشته باشیم...
چون اگه نداشته باشیم امتیازی نمیدن و به تحریم ادامه میدن. پس داشتنش بهتر از نداشتن هست.
اره زمانی که هر دو طرف کوتاه نمیان و..... اره مثل کره میشیم. هیچ کس این رو دوست نداره اما داره میشه اونم برای یه سری انسان ...... که بهتر نگم خودتون بهتر میدونید.
و در اخر منم 20/21 سالم هست... خیلی خیلی ارزو دارم که توی این وضع کشور هیچ کدوم براورده نمیشه.
ولی واقعا باید چی کار کرد؟زمانی که تصمیم رو یکی دیگه برات میگیره و بهت اهمیت نمیده....
خیلی حرف ها همه دارن که واقعا نمیشه زد ... چون پس فردا برای ادم مشکل ساز میشه.!
امیدوار چیزی رو اشتباه ننوشته باشم و تونسته باشم منظورم رو برسونم .!:blush: