• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
هي هر روز ميگيم دو هفته ديگه، يه ماه ديگه، سه هفته ديگه، مشخص ميشه... نگاه كنيد تا اون موقع يعني 29 و 30، چهار ماه از سال 91 رو با همين خياله يك هفته ديگه، دو هفته ديگه پشت سر گذاشتيم

بابا همه ملتو از کارو زندگی انداختن از بس شبو روز نشستیم تحلیل کردیم:wacko:

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
دیگه این غربی ها هم گندش رو در آوردن الان 5 ساله که هر چند ماه با ایران جلسه مذاکره میذارن و بعدش میگن به نتیجه نرسیدیم و موکول میکنند به جلسه بعدی.بابا دیگه خسته شدیم به خدا بسه دیگه هم تکلیف خودتون رو روشن کنید هم تکلیف ایران رو.ملت ایران رو مسخره کردند با این کاراشون.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
بابا همه ملتو از کارو زندگی انداختن از بس شبو روز نشستیم تحلیل کردیم:wacko:

والا !
مثبت بود یا منفی لااقل تکلیفمون مشخص میشد که چه اینده ای در پیش داریم
حالا این سه هفته دیگه منتظر !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان توجه کنید قرار نبود بیان بگن از فردا ملت برید پی پال با آدرس خونتون بگیرید و....
قرار بود بدبخت تر ( بلانسبت دوستان) نشیم !

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
تو این مملکت فقط خدا خواسته برا کاسب

تورم هم شده میکشه رو کالاش

البته منظورم کاسبه کاسبه ها . نه بنده یه سوپرمارکت یا یه بوتیکیه تازه کار

انحصارگر

از یکشنبه سکه و دلار میره بالا و نفت میاد پایین

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
جان مک کین و لیندسی گراهام، سناتورهای جمهوری خواه و جوزف لیبرمن سناتور مستقل دموکرات، در تحلیلی مشترک که در بخش دیدگاه های روزنامه وال استریت جورنال منتشر شده، هشدار می دهند که دولت آمریکا در دور جاری مذاکرات هسته ای با ایران باید هوشیارانه عمل کرده و به خاطر داشته باشد که در موارد قبلی بنای اعتماد متقابل باعث نشد که ایران فعالیت های هسته ای نظامی خود را کاملا تعطیل کند.
این سه سناتور آمریکایی در ادامه تحلیل خود شروط پیشنهادی خود برای کسب این توافق با ایران را اعلام کرده و تاکید می کنند که حکومت ایران باید این شروط را به سرعت به اجرا بگذارد: «همکاری کامل ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی. این همکاری نباید صرفا جنبه وعده و وعید داشته باشد که در عمل باید به تمام سئوالات آژانس و تمام شروط این نهاد برای شناخت کامل از برنامه های هسته ای ایران پاسخ داده شود. «الزام به یک توافق جدید با آژانس براساس پروتکل الحاقی پیمان منع گسترش سلاحه های هسته ای که به آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه دهد دامنه بازرسی های خود را گسترش دهد و از احتمال پنهانکاری و دروغگویی در آینده جلوگیر کند.» «اجرای کامل تمامی قطعنامه های سازمان ملل که از ایران خواسته بود تمام فعالیت های غنی سازی و تاسیسات آب سنگین خود را متوقف کند.» سناتورهای یاد شده تاکید می کنند که رسیدن به یک توافق دیپلماتیک با ایران فقط در صورتی میسر است که رهبران آن کشور خواهان آن باشند. ولی در مسیر رسیدن به یک چنین هدفی نباید به ایران اجازه داد که یک بار دیگر آمریکا و غرب را به تکرار روند « اعتماد سازی » مجبور کند. تجربه گذشته نشان داده که چنین مسیری هیچگاه ایران را مجبور نکرد که فعالیت های هسته ای مشکوک خود را متوقف کند. تجربه بیست سال مذاکرات هسته ای با دولت کره شمالی نیز نشان داده که قانع شدن به اقدامات موسوم به « اعتماد سازی » به نتیجه نخواهد رسید. این سه سناتور آمریکایی نوشته اند: «بهترین شانس ما برای پرهیز از وقوع رویارویی نظامی این است که به ایرانی ها نشان دهم که دریچه اقدامات دیپلماتیک در حال بسته شدن است. در صورت به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، آمریکا باید آماده باشد تا اقداماتی را که پرزیدنت اوباما در ماه فوریه تشرحی کرد به سرعت به اجرا بگذارد. رییس جمهور آمریکا در آن زمان هشدار داد :« آمریکا مصمم است از دستیابی ایران به سلاح هسته ای جلوگیری کند و برای رسیدن به این هدف من هیچیک از گزینه های موجود را کنار نمی گذارم.» دولت آمریکا باید آماده باشد که در صورت لزوم برای جلوگیری از دستیابی ایران به قدرت هسته ای از قدرت نظامی استفاده کند. در پایان این مطلب آمده است: «مذاکرات هسته ای اخیر یکی از بهترین فرصت های غرب برای حل بحران هسته ای ایران است ولی اگر ایرانی ها ما را فریب دهند و قبل از توقف همه برنامه های هسته ای نظامی در آن کشور ما تحریم و اعمال فشارهای بین المللی را کاهش دهیم، مسلما این فرصت استثنایی از دست خواهد رفت.»

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
دولت اسرائیل مجددا ایران را تهدید به حمله ی نظامی کرد.به گزارش انتخاب، ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل گفت: باوجود اینکه ایران با آمانو به توافق رسیده، اما احتمال حمله نظامی به تاسیسات هسته ای این کشور وجود دارد.وی در گفتگو با رادیو ارتش اسرائیل گفت: یک ایران هسته ای غیرقابل تحمل است و هیچ گزینه ای نباید از روی میز برداشته شود.ایهود باراک افزود: تنها راهی که ایران برای توسعه برنامه هسته ای غیر نظامی دارد، این است که تمام سایت های غنی سازی اورانیوم خود را تعطیل کند..وزیر دفاع اسرائیل گفت: گفتگوها بین ایران و غرب باید بیشتر رخ دهد.معاون نتانیاهو: تا زمانی از کار افتادن سانتریفیوژها، آرام نخواهیم شدموشه یالون، وزیر امور استراتزیک اسرائیل و معاون نتانیاهو گفت: تا زمانی که سانتریفیوژها در ایران از کار نیافتند اسرائیل آرام نخواهد شد.وی افزود: اسرائیل با هر نوع توافقی که به ایران اجازه ی غنی سازی در خاکش را دهد مخالف است.وزیر امور استراتژیک اسرائیل گفت: اگر تحریم ها و انزوای دیپلماتیک منجر به توقف برنامه هسته ای ایران نشود، آن موقع یک کشوری باید به ایران حمله کند.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
والا !
مثبت بود یا منفی لااقل تکلیفمون مشخص میشد که چه اینده ای در پیش داریم
حالا این سه هفته دیگه منتظر !
بله تکلیف روشن شد، اما نه انتظار برای 3 هفته دیگه
به شخصه از حالا خودم رو آماده می کنم برای بدترین روزهایی که این ممکلت بعد از جنگ 8 ساله به خودش دیده ...
سعی می کنم تا جایی که می تونم پول اضافه خرج نکنم، حتی بستنی قیفی ...
و ریال رو به هر چیز فاسد نشدنی که دم دستم هست تبدیل می کنم، از فردا می شم یه چیز تو مایه های اسکوروج

پ.ن: دکتر دکستر، به ادبیات و روحیاتت نمیاد که واقعا دکتر دکستر باشی، یعنی انقدر خشن و خطرناکی؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
واقعا سکه شده 680.000
دیروز 630 اینا بود ؟

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
دولت اسرائیل مجددا ایران را تهدید به حمله ی نظامی کرد.به گزارش انتخاب، ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل گفت: باوجود اینکه ایران با آمانو به توافق رسیده، اما احتمال حمله نظامی به تاسیسات هسته ای این کشور وجود دارد.وی در گفتگو با رادیو ارتش اسرائیل گفت: یک ایران هسته ای غیرقابل تحمل است و هیچ گزینه ای نباید از روی میز برداشته شود.ایهود باراک افزود: تنها راهی که ایران برای توسعه برنامه هسته ای غیر نظامی دارد، این است که تمام سایت های غنی سازی اورانیوم خود را تعطیل کند..وزیر دفاع اسرائیل گفت: گفتگوها بین ایران و غرب باید بیشتر رخ دهد.معاون نتانیاهو: تا زمانی از کار افتادن سانتریفیوژها، آرام نخواهیم شدموشه یالون، وزیر امور استراتزیک اسرائیل و معاون نتانیاهو گفت: تا زمانی که سانتریفیوژها در ایران از کار نیافتند اسرائیل آرام نخواهد شد.وی افزود: اسرائیل با هر نوع توافقی که به ایران اجازه ی غنی سازی در خاکش را دهد مخالف است.وزیر امور استراتژیک اسرائیل گفت: اگر تحریم ها و انزوای دیپلماتیک منجر به توقف برنامه هسته ای ایران نشود، آن موقع یک کشوری باید به ایران حمله کند.

جان مک کین و لیندسی گراهام، سناتورهای جمهوری خواه و جوزف لیبرمن سناتور مستقل دموکرات، در تحلیلی مشترک که در بخش دیدگاه های روزنامه وال استریت جورنال منتشر شده، هشدار می دهند که دولت آمریکا در دور جاری مذاکرات هسته ای با ایران باید هوشیارانه عمل کرده و به خاطر داشته باشد که در موارد قبلی بنای اعتماد متقابل باعث نشد که ایران فعالیت های هسته ای نظامی خود را کاملا تعطیل کند.
این سه سناتور آمریکایی در ادامه تحلیل خود شروط پیشنهادی خود برای کسب این توافق با ایران را اعلام کرده و تاکید می کنند که حکومت ایران باید این شروط را به سرعت به اجرا بگذارد: «همکاری کامل ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی. این همکاری نباید صرفا جنبه وعده و وعید داشته باشد که در عمل باید به تمام سئوالات آژانس و تمام شروط این نهاد برای شناخت کامل از برنامه های هسته ای ایران پاسخ داده شود. «الزام به یک توافق جدید با آژانس براساس پروتکل الحاقی پیمان منع گسترش سلاحه های هسته ای که به آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه دهد دامنه بازرسی های خود را گسترش دهد و از احتمال پنهانکاری و دروغگویی در آینده جلوگیر کند.» «اجرای کامل تمامی قطعنامه های سازمان ملل که از ایران خواسته بود تمام فعالیت های غنی سازی و تاسیسات آب سنگین خود را متوقف کند.» سناتورهای یاد شده تاکید می کنند که رسیدن به یک توافق دیپلماتیک با ایران فقط در صورتی میسر است که رهبران آن کشور خواهان آن باشند. ولی در مسیر رسیدن به یک چنین هدفی نباید به ایران اجازه داد که یک بار دیگر آمریکا و غرب را به تکرار روند « اعتماد سازی » مجبور کند. تجربه گذشته نشان داده که چنین مسیری هیچگاه ایران را مجبور نکرد که فعالیت های هسته ای مشکوک خود را متوقف کند. تجربه بیست سال مذاکرات هسته ای با دولت کره شمالی نیز نشان داده که قانع شدن به اقدامات موسوم به « اعتماد سازی » به نتیجه نخواهد رسید. این سه سناتور آمریکایی نوشته اند: «بهترین شانس ما برای پرهیز از وقوع رویارویی نظامی این است که به ایرانی ها نشان دهم که دریچه اقدامات دیپلماتیک در حال بسته شدن است. در صورت به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، آمریکا باید آماده باشد تا اقداماتی را که پرزیدنت اوباما در ماه فوریه تشرحی کرد به سرعت به اجرا بگذارد. رییس جمهور آمریکا در آن زمان هشدار داد :« آمریکا مصمم است از دستیابی ایران به سلاح هسته ای جلوگیری کند و برای رسیدن به این هدف من هیچیک از گزینه های موجود را کنار نمی گذارم.» دولت آمریکا باید آماده باشد که در صورت لزوم برای جلوگیری از دستیابی ایران به قدرت هسته ای از قدرت نظامی استفاده کند. در پایان این مطلب آمده است: «مذاکرات هسته ای اخیر یکی از بهترین فرصت های غرب برای حل بحران هسته ای ایران است ولی اگر ایرانی ها ما را فریب دهند و قبل از توقف همه برنامه های هسته ای نظامی در آن کشور ما تحریم و اعمال فشارهای بین المللی را کاهش دهیم، مسلما این فرصت استثنایی از دست خواهد رفت.»

فقط به همشون میگم بیلاخخخ.....

به نظر خودم اگه اینا میخوان تحریم رو ادامه بدن و هر روز بیان چیز شعر بگن همون بهتر که توافقی صورت نگرفته.....

اسرائیل هم اگه چیزش رو داشت تا الان حمله کرد بود. نداره و نخواهد داشت.... چون میدونه اگه حرکتی کنه از همه طرف موشک بهش میخوره....

امریکا هم به نظرم به دلیل بالا رفتن نفت {اگه بخواهد جنگ اتفاق بیافته } و درگیری اقتصادی که الان داره... کشورش دوچار مشکل شدید اقتصادی میشه و توش شورش های سنگینی اتفاق میافته...
پس به نظرم این حمله حمله کردن ها فقط حرف هست برای ترساندن ایران....
اینا فقط میتونن تحریم کنن و پدر ما رو در بیارن دی:
حمله ای در کار نخواهد بود....

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
احساسی حرف نزنید دوست عزیز ،
اسرائیل چیز نداره و داره ش رو همه میدونیم که داره خوبشم داره .
ولی قرار نیست مثل آقایون دیپلماسی رو زود بذاره کنار . و به قولی تا ته ته خط مذاکره میرن شاید
از طرف ایرانی عمل مثبتی ببینن اما اگه کار به اونجا برسه مطمئن باشید 250 کلاهک هسته ای
که فقط خود اسرائیل داره یه دونش واسه کل ایران کافیه ( چون کلاهک های هسته ای نسل جدید
چندده مگاتون قوی تر از موردی بود که 60 سال پیش رو ژاپن انداخته شد و یه دونه ش برا یه کشور
کفایت می کنه . )
پس دلتون رو خوش نکنید که دوران امامت زمان رو ببینید با این تفاسیر .
فقط باید دعا کنیم این آقایون خودمون از خر شیطون پیاده شد و بیشتر از این مملکت رو به گاج ندن .

نیروگاه بوشهر با 80 درصد ظرفیتش به کار افتاد . خب چی شد ؟
برقامون طلا شد ؟ یا اینکه پولی اومد سر سفره ملت ؟ نه عزیزم یه چندصد مگاوات برق بیشتر برای
صادرات به پاکستان و افغانستان گیر آقایون اومد که پولشو بدن به آقازاده هاشون .
نیروگاهی که 40 سال هزینه پاش شد تا هزار سال دیگه هم نمیتونه هزینه های انجام شده رو
برگشت بده .

مابقی قضایا غنی سازی و سانتریفیوژ و غیره هم بازی هست برا آقایون که دنیا رو بهش خوش خوشک
کنن تا کسی به گندبودن اوضاع داخل مملکت خصوصاً اقتصادیش پی نبره .

وگرنه مایی که الان همه تولیدمون خوابیده و از پین وارد میکنیم چطوری یهویی 5 ساله شدیم خدای غنی سازی
و اورانیوم و هسته ای !؟ به جای این ها بهتر بود یکم به ملت خودمون بها بدیم .
نه اینکه توی 80 درصد نقاط دنیا بخوایم بریم از 20 انگشت دست و پامون اثرانگشت بگیرن و لخت لخت بگردن یا
اینکه توی 80 درصد سایت های تجاری اسمی از ایران نباشه یا اگه باشه قاطی لیست تحریمیا باشه .

خلاصه از ماست که بر ماست

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168

به نظر خودم اگه اینا میخوان تحریم رو ادامه بدن و هر روز بیان چیز شعر بگن همون بهتر که توافقی صورت نگرفته.....

اسرائیل هم اگه چیزش رو داشت تا الان حمله کرد بود. نداره و نخواهد داشت.... چون میدونه اگه حرکتی کنه از همه طرف موشک بهش میخوره....

امریکا هم به نظرم به دلیل بالا رفتن نفت {اگه بخواهد جنگ اتفاق بیافته } و درگیری اقتصادی که الان داره... کشورش دوچار مشکل شدید اقتصادی میشه و توش شورش های سنگینی اتفاق میافته...

بعد از این که آمریکا و اسراییل جهانخوار رو به بیلاخ دادن مفتخر فرمودید لطفا بگید
بعد از تحریم نفت اینا چی رو میخوان تحریم کنن تا ما پدرمون درآد؟ احتمالا قراره یه کره شمالی اسلامی به اسراییل هدیه بدن؟
فکر میکنین برای چی تحریم نفت رو دارن تدریجی اعمال میکنن؟
البته بعد از هر جنگی قراره آمریکا نابود بشه اما نمیدونستیم این نابودی با شورشهای سنگین اتفاق میفته
هر وقت کسی تو سیاست ( و امروزه حتی تو علم و اقتصاد و...) با قطعیت حکم و فتوا صادر می کنه یا جوگیر شده یا چیزی حالیش نیست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
توجه کنید که در صورت حمله کافیه یکی از این سجیل های 2 یا 3 بخوره اسراییل دهن اسرائییل سرویس هست برادران !
پس اسراییل خر نیست ، همچنین گاو نیست.
ویش مستر عزیز امیدوارم کار به اونجاها کشیده نشه.

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
توجه کنید که در صورت حمله کافیه یکی از این سجیل های 2 یا 3 بخوره اسراییل دهن اسرائییل سرویس هست برادران !
پس اسراییل خر نیست ، همچنین گاو نیست.
ویش مستر عزیز امیدوارم کار به اونجاها کشیده نشه.

بله دیگه
سپر دفاع موشکی هم ، احتمالاً چوب هستش اون وسط !!!!!!!!!!!
روسیه هم مریضه داره خودش رو ج ر میده تا نذاره سپر دفاع موشکی دور تا دور ایران ( بخوانید روسیه ) بکشن؟؟؟؟؟؟

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417

آره دیگه مدت زیادی سیاسیون ما با دنیا به تفاهم 60-60 رسیدن.
منتها این 60 نشون دادنها ، داره دهن امثال من و تو رو sرویس میکنه .
گور بابای عمر مردم و نسل جوون که داره میگذره ، به امید داشتن 1 سال آرامش و امید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
نتیجه مذاکرات خنثی بود.من از روز شنبه دوباره شروع میکنم به تبدیل قسمتی از سرمایم به دلار و سکه هر چی تو قیمتهای پایین گیرم بیاد میخرم.:( مثله اینکه قرار نیست حتی یه روز بدون استرس داشته باشیم.

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
چرا یه دفعه همتون افتادین به جون من :D غلط کردم.... اوه خوردم :(

1: دلیل اینکه اگه اسرائیل به ایران حمله کنه اسرائیل خوب میدونه ایران فقط از کشور خودش موشک نمیزنه.10.20 سال هست که ایران داره . موشک میده به این اون . فکر کنم برای همین روزی هست دیگه ! نیست؟!
2: اگه اسرائیل به ایران موشک هسته ای بزنه فکر نمیکنید اون وقت نفت جهان از کجا تامین میشه؟؟؟ میدونید اقتصاد دنیا چه بلایی سرش میاد؟؟؟؟{فکر کنم خیلی از کشور های همسایه با این موشک اسیب ببینن}
من خودم هم کاملا مخاف برنامه ی هسته ای هستم خب که چی ؟ داشته باشیم که باهاش چی کار کنیم؟ ایا ارزش این همه تحریم رو داره واقعا؟

من اون پست رو فقط برای این گذاشتم که واقعا داره حرف زور زده میشه....دارن میگم باید اینا رو کنار بزاری ... ولی ما بازم به تحریم های شما ادامه میدیم..!

در مورد شورش حداقل من اینطور برداشت میکنم...

یه مثال شما فرض کن نفت شده 200 دلار ... نفت هم روی تمامی اجناس دنیا اثر میزاره.
و تمامی اجناس گرون میشه.
این گرونی هم در زمانی اتفاق میافته که اقتصاد جهانی بسیار نا امید کننده هست.
در زمانی اتفاق میافته که نصف بیشتر مردم بیکار شدن و پولی برای زندگی ندارن.
به نظر خودت ایا مردم اون کشور سعی نمیکنن که شورش کنن و اون دولت رو برکنار کنن تا شاید وضع کشورشون و خودشون تا حدودی بهتر بشه؟!؟!

من میگم زمانی که قرار ایران از منافع خودش کوتاه نیاد که البته طبق قانون هست....
اونا هم کوتاه نیاین و همش حرف خودشون رو بزنن.
پس بهتره داشته باشیم تا نداشته باشیم...
چون اگه نداشته باشیم امتیازی نمیدن و به تحریم ادامه میدن. پس داشتنش بهتر از نداشتن هست.

اره زمانی که هر دو طرف کوتاه نمیان و..... اره مثل کره میشیم. هیچ کس این رو دوست نداره اما داره میشه اونم برای یه سری انسان ...... که بهتر نگم خودتون بهتر میدونید.

و در اخر منم 20/21 سالم هست... خیلی خیلی ارزو دارم که توی این وضع کشور هیچ کدوم براورده نمیشه.
ولی واقعا باید چی کار کرد؟زمانی که تصمیم رو یکی دیگه برات میگیره و بهت اهمیت نمیده....
خیلی حرف ها همه دارن که واقعا نمیشه زد ... چون پس فردا برای ادم مشکل ساز میشه.!
امیدوار چیزی رو اشتباه ننوشته باشم و تونسته باشم منظورم رو برسونم .!:blush:

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
بجز دو سه نفر بقیه تحلیل ها خنده داره
یکی میگه امریکا حمله میکنه
یکی میگه اسرائیل حمله میکنه
یکی میگه با موشک طغرل 3 اسرائیل را میزنیم بعد میریم مرحله بعد برا امریکا

بابا لطفا یکم منطقی تر فکر کنید
تاریخ را مطالعه کنید تا ماجرا براتون روشن بشه
اسرائیل اگه کاری بکنه فقط میاد نیروگاه و مناطق غنی سازی هسته ای را میزنه مثل کاری که برای عراق کرد
امریکا حمله نمیکنه چون دلیل موجهی نداره اگه به عراق حمله کرد چون عراق چند بار پاش را از گلیمش بیرون تر کرده بود به کویت حمله کرده بود به اسرائیل موشک زده بود رئیس جمهور امریکا جمهوری خواه بود نه دموکرات
فعلا هیچ دلیلی برای حمله نیست خیالا راحت
اگه حمله ای هم یک در هزار بشه ایران اصلا عکس العمل نشون نمیده
مگه هواپیمای مسافر را رو دریا زدن کاری کرد فقط میاد برنامه عمه بابایم کجاست را برای دنیا اجرا میکنه و احساسات عمومی را میکشونه سمت خودش
پس اینقدر خودتون را ناراحت نکنید
این قضیه هسته ای ده ساله همینطور داره کش داده میشه بازم کشش میدن هم باعث میشه تحریم های بیشتری اعمال بشه هم دهن مردم و بطور غیر مستقیم حکومت صاف بشه این سمت هم مرغش یک پا داره و اصلا کوتاه نمی یاد
حالا ببینید که در دور سوم هم نتیجه چشم گیری دست نمی یاد
فقط باز یک مدت اشتون قهر میکنه و تحریم ها بیشتر میشه
چهار تا دانشمند هسته دیگه کشته میشن و ما هم شب جمعه ها عمه بابایم کجاست را نگاه میکنیم و از خدا برای اینکه ما رو دوست داره و برا همین بهمون بیشتر فشار میاره تا اون دنیا بارمون سبک تر باشه و اروپایی ها را به حال خودشون ول کرده تا کلی حال کنن و تو اون دنیا دهنشون صاف بشه تشکر میکنیم

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان سلام
الان با توجه به این مذاکرات سکه رو از بانک بگیریم بهتره یا اوراق ؟

دوزار پول داریم برای حفظ ارزشش ببین چیکارا باید بکنیم!!!!!!!!!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نفت نمیتونه زیاد بالا بره .اونا هم خوب موقعی رو برای قطع واردات نفت از ایران انتخاب کردن.;)تابستونها همیشه تقاضا برای نفت کم هست.و در ضمن تو این مدتم کشورها راههای جایگزین برای نفت رو پیدا کردن.پس حربه افزایش قیمت نفت یک عمل ناکارآمد به حساب میاد.شاید به موقعش اگه تو سرمای زمستون صادرات نفت رو کلا قطع میکردیم میتونستیم یه امتیازاتی بگیریم.الان متاسفانه گزینه جدیدی برای امتیاز گیری نمونده واسمون.
چرا یه دفعه همتون افتادین به جون من :D غلط کردم.... اوه خوردم :(

1: دلیل اینکه اگه اسرائیل به ایران حمله کنه اسرائیل خوب میدونه ایران فقط از کشور خودش موشک نمیزنه.10.20 سال هست که ایران داره . موشک میده به این اون . فکر کنم برای همین روزی هست دیگه ! نیست؟!
2: اگه اسرائیل به ایران موشک هسته ای بزنه فکر نمیکنید اون وقت نفت جهان از کجا تامین میشه؟؟؟ میدونید اقتصاد دنیا چه بلایی سرش میاد؟؟؟؟{فکر کنم خیلی از کشور های همسایه با این موشک اسیب ببینن}
من خودم هم کاملا مخاف برنامه ی هسته ای هستم خب که چی ؟ داشته باشیم که باهاش چی کار کنیم؟ ایا ارزش این همه تحریم رو داره واقعا؟

من اون پست رو فقط برای این گذاشتم که واقعا داره حرف زور زده میشه....دارن میگم باید اینا رو کنار بزاری ... ولی ما بازم به تحریم های شما ادامه میدیم..!

در مورد شورش حداقل من اینطور برداشت میکنم...

یه مثال شما فرض کن نفت شده 200 دلار ... نفت هم روی تمامی اجناس دنیا اثر میزاره.
و تمامی اجناس گرون میشه.
این گرونی هم در زمانی اتفاق میافته که اقتصاد جهانی بسیار نا امید کننده هست.
در زمانی اتفاق میافته که نصف بیشتر مردم بیکار شدن و پولی برای زندگی ندارن.
به نظر خودت ایا مردم اون کشور سعی نمیکنن که شورش کنن و اون دولت رو برکنار کنن تا شاید وضع کشورشون و خودشون تا حدودی بهتر بشه؟!؟!

من میگم زمانی که قرار ایران از منافع خودش کوتاه نیاد که البته طبق قانون هست....
اونا هم کوتاه نیاین و همش حرف خودشون رو بزنن.
پس بهتره داشته باشیم تا نداشته باشیم...
چون اگه نداشته باشیم امتیازی نمیدن و به تحریم ادامه میدن. پس داشتنش بهتر از نداشتن هست.

اره زمانی که هر دو طرف کوتاه نمیان و..... اره مثل کره میشیم. هیچ کس این رو دوست نداره اما داره میشه اونم برای یه سری انسان ...... که بهتر نگم خودتون بهتر میدونید.

و در اخر منم 20/21 سالم هست... خیلی خیلی ارزو دارم که توی این وضع کشور هیچ کدوم براورده نمیشه.
ولی واقعا باید چی کار کرد؟زمانی که تصمیم رو یکی دیگه برات میگیره و بهت اهمیت نمیده....
خیلی حرف ها همه دارن که واقعا نمیشه زد ... چون پس فردا برای ادم مشکل ساز میشه.!
امیدوار چیزی رو اشتباه ننوشته باشم و تونسته باشم منظورم رو برسونم .!:blush:

بالا