• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اخرین بار جریان این سکه های پیشفروشی که ملت منتظرشن رو توضیح بدم.
سکه 600 خریداری شده 30 تومن مالیات داره , همین الان اگه پس بدن اوراق بگیرن بدون احتساب مالیات 660 تومن که با مالیات میشه 690 تومن گیرشون میاد.
یعنی این افراد 690 تومنشون دست بانکه و تضمین شدست ! هرچی هم بگذره بهش سالانه بیست درصد اضافه میشه. در نتیجه این افراد سکه رو یک ریال زیر 690 تومن وارد بازار نخواهند کرد !!!
پس اینوسط سکه پیش فروشی بازار رو پایین نمیاره , حالا اینا جام مرگ و زهر و اینارو بخورن اون بحثش جداست !
بحث تزریق ارز هست , که دفعه پیش پای نه میلیون سکه در میون بود بانک کلی ارز تزریق کرد که بتونه تا جایی که ممکنه سکه هارو پس بگیره که دو سه میلیونشو موفق شد پس بگیره , الان برای این دو میلیون بخواد همون ماجرارو راه بندازه روی دلار ضرر میکنه میدونه هم سکه هارو نمیتونه بگیره , چون اون زمان جریان مذاکرات هم مثبت بود , ولی الان از این خبرا نیست , پس دلارایی هم که بریزه خورده میشه , بانکم اینو میدونه در نتیجه نمیاد دلار مفت بریزه توی بازار.
اگه هم خر گازش گرفته باشه و اینکارو بکنه دیگه 680 670 معنی نداره !! تا 630 هم شاید رفت !!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
قدرت مذاکرات 2 مرداد + سخنرانی در 24 ساعت رئیس بانک مرکزی آمریکا +پیشفروش رو هم که در نظر داشته باشید منطق میگه سکه کاهشیه.حالا خدا داند.

Last edited:

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
بنده که هر چی داشتم و نداشتم فروختم و منتظر قیمت پایینم ؛ گرچه مغازه دار گف خودتو صفر نکن و ممکنه یه هویی بره بالا ....

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
اینقدر پست حذف میکنید شخم میزنید الان هر چی میزنیم بره صفحه بعد گیر کرده رو 794 اینقدر با این ابزارها بازی نکنید

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بازار به سکه زیره ۷۰۰ و دلاره زیر ۱۹۰۰ واکنش سریع نشون داد.به نظرم این اعداد یا کف اند یا به کف بسیار نزدیکند

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
قدرت مذاکرات 2 مرداد + سخنرانی در 24 ساعت رئیس بانک مرکزی آمریکا +پیشفروش رو هم که در نظر داشته باشید منطق میگه سکه کاهشیه.حالا خدا داند.

اینکه سکه نزولیه رو نمیشه 100 در صد گف

کافیه مجلس امریکا بخاد محرک اقتصادی رو به بازارش بده - > سود بانک رو کم میکنه -> حمله به بازار طلا و افزایش انس

البته ازونجا که اینجا ایرانه و اونجا امریکا بازم نمیشه اینو گف

چون اگه حساب شده کار کنن به جای حمله به طلا به بازار مالی و بورس هاشون حمله میشه که این نرخ بیکاری رو کم میکنه

رشد اقتصادی رو زیاد میکنه --> طلا میاد پایین

ولی معمولا تو چنین شرایطی انس صعودی میشه یا لا اقل یه حرکت هشتی خفن میزنه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اینقدر پست حذف میکنید شخم میزنید الان هر چی میزنیم بره صفحه بعد گیر کرده رو 794 اینقدر با این ابزارها بازی نکنید

چون خیلی از پست ها در مسیر تاپیک نیست ! بنده به شخصه به پستی رو حذف میکنم که در راستای تاپیک نباشه . جنس پست از هر نوعی باشه ولی در راستای تاپیک باشه و جناح سیاسی نداشته باشه دست بهش نمیزنم . بعضی ها بخش رو با میتینگ حزب توده اشتباه گرفتن . تاپیک اقتصادی هست دنبال سود باشید نه دنبال شعار دادن و اعتراض بارها گفتم بازم میگم سود های کلان اقتصادی در اوضاع نابسامان سیاسی و اقتصادی حاصل میشه

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
اوضاع سوریه داره به جاهای باریک میکشه. من اگه تا هفته دیگه بشنوم حکومتش زیر و رو شده تعجب نمیکنم. اگه این اتفاق بیفته تحلیل شما در مورد سکه کوتاه مدت و بلند مدت چیه؟

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
ناو آمریکایی در ترکیه پهلو گرفته تا کار بشار اسد در سوریه تمام شود و روسیه جوگیر نشود. همزمان اسراییلی ها را در بلغارستان به رگبار بستند.آیا همیشه پای ایران در میان است و آیا جنگی در منطقه در خواهد گرفت و دلار و سکه پرواز خواهند کرد؟الله اعلم!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
فوری انداختن گردن ایران، حالا باید دید منظورش از اینکه گفته با قدرت واکنش نشون میده چی هست.
Israel will react powerfully against Iranian terror

ناو آمریکایی در ترکیه پهلو گرفته تا کار بشار اسد در سوریه تمام شود و روسیه جوگیر نشود. همزمان اسراییلی ها را در بلغارستان به رگبار بستند.آیا همیشه پای ایران در میان است و آیا جنگی در منطقه در خواهد گرفت و دلار و سکه پرواز خواهند کرد؟الله اعلم!

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
چون خیلی از پست ها در مسیر تاپیک نیست ! بنده به شخصه به پستی رو حذف میکنم که در راستای تاپیک نباشه . جنس پست از هر نوعی باشه ولی در راستای تاپیک باشه و جناح سیاسی نداشته باشه دست بهش نمیزنم . بعضی ها بخش رو با میتینگ حزب توده اشتباه گرفتن . تاپیک اقتصادی هست دنبال سود باشید نه دنبال شعار دادن و اعتراض بارها گفتم بازم میگم سود های کلان اقتصادی در اوضاع نابسامان سیاسی و اقتصادی حاصل میشه

نامرد !!! تا یه مسئولیتی گرفتی جو گیر شدی؟؟:hmm:

قبلا ها بچه خوبی بودی!!!:(

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
فوری انداختن گردن ایران، حالا باید دید منظورش از اینکه گفته با قدرت واکنش نشون میده چی هست.
Israel will react powerfully against Iranian terror

جنگ آخر نزدیک است اگر جام زهری بالا نرود.سال سرنوشت!. نتانیاهو می گوید :" ترور اسراییلی ها در بلغارستان کار ایران است.18 سال بعد از انفجار مرکز یهودیان در آرژانتین باز هم ترور جنایتکارانه ی ایرانی ها مردم بیگناه را هدف گرفته است. این یک ترور ایرانی است که بعد از تایلند و ار منستان و کنیا و ... در سراسر دنیا گسترده شده و ما با قدرت به این ترور ایرانی پاسخ خواهیم داد."

به گزارش خبرگزاری فرانسه، جلسه شورای امنیت برای رای گیری در مورد قطعنامه پیشنهادی کشورهای باختری جهت افزایش تحریم ها علیه حکومت سوریه به تعویق افتاده و دیپلمات های پنج عضو دایمی دارنده حق وتو، به رایزنی های بیشتر پرداخته اند. با تهدید روسیه، متحد نزدیک بشار اسد به وتو کردن قطعنامه پیشنهادی، تنش در شورای امنیت بالا گرفته است.​

Last edited:

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
با چیزایی که برنانکه گفته تا الان انس باید صعودی میشد

اما همچنان نزولیه ؟؟؟

چه خبره ؟؟!!!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
یه سوال من میتونم سکه هامو توی بازار آتی بفروشم؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نامرد !!! تا یه مسئولیتی گرفتی جو گیر شدی؟؟:hmm:

قبلا ها بچه خوبی بودی!!!:(

آخه عزیز میگم بعضی ها تاپیک های ارز و سکه رو با میتینگ سیاسی اشتباه گرفتن :( . یکی یه پست میزنه کلا مسیر تاپیک عوض میشه ! مهم اینه که واقعا تحلیلی بشه و 2 زار به اطلاعاتمون اضافه بشه دلیل نمیشه بشینیم سر مسئله هایی که رک و راست نه به ما مربوط هست و نه 2 زار پول توی جیب ما میکنن بحث کنیم . بشار اسد فلان شد ! جواب بازار سرمایه یه چیز هست به درک ! یا مثلا آقایون فلان کار رو نکردن دوباره به نتیجه نرسیدن ببخشید اینو میگم ولی بازم به درک ! مهم این هست که در این اوضاع چقدر هوشیاریم و چقدر میتونیم هم سود کنیم و هم اینکه سرمایه ما در معرض خطر نباشه . بحث مسئولیت نیست ببینید الان همین بخش گفتگوی آزاد نمیدونم از کی توی پی تی بودید ولی اینقدر تاپیک بی محتوا داره که نگو همه هم حول و حوش GF :guilty: ولی اینجا بخش تخصصی هست یعنی وقتی داریم توی این قسمت فعالیت میکنیم در راستای سود داریم این کار رو میکنیم . از یک طرف تورم که نرخش واقعا عملا و شرافتا بالای 50% هست اگر نتونیم سود کنیم چه جوری زورمون به این تورم برسه ؟ :guilty: . تاپیک بشه میتینگ سیاسی همه دست و هورا میکشن ولی خب نشستیم دور باطل زدیم و کشک ! اعصاب خودمون رو خرد کردیم 2 زار هم سود نکردیم . هر پستی در راستای تاپیک باشه هم محترم هست و هم اینکه باید باشه چون جاش اینجاست ولی پست سیاسی شرمنده . تاپیک زدم مهمش هم کردم گفتم حتی مسائل سیاسی رو از دید بازار سرمایه تحلیل کنید ! به جز خودم کسی اونجا پست زد ؟ جواب : چون کسی نمیاد از دید بازارهای مالی تحلیل کنه نمی تونه بی طرف باشه توی سیاست ! فلانی میگه برای مثال بشار اسد فلان شه بهمان شه کوفت بگیره ! خب که چی ؟ حالا اگر همه اینا رو بگیره چه تاثیری در بازار داره ؟ میمونه دیگه جواب نمیده :guilty: چرا ؟ چون فقط میخواد انتقاد کنه از زمین زمان دولت فلان و بهمان اره و اوره شمسی کوره ! والا اینجا بخش مطالعات عملکرد دولت یا انتقاد از وضع کنونی بازار های خرد و یا اعلام قیمت اقلام مصرفی و همچنین تحلیل اوضاع سوریه و چیزای دیگه نیست . خبر در این بخش کوت میکنید باید در راستای بازار تحلیلش کنید بعضی از دوستان قبلا کپی میکردن ولی همون دوستان الان به زیبایی تحلیل میکنن :happy: .نمی دونم چقدر از این تاپیک های ارز و سکه استفاده میکنید ولی به شخصه میگم تا حالا حداقل 10 میلیون تومن سر همین تحلیل های خبری دوستان تا حالا سود کردم چون من هم والا وقت نمیکنم همه سایت ها رو بخونم . همین نکته بینی دوستانی که اینجا فعال هستن واقعا حداقل اون مبلغی که گفتم باعث سودم شده و از این بابت هم واقعا از این دوستان سپاسگذارم . بده این جوری همه چی نظم داشته باشه ؟ بده بتونیم کنار هم سود کنیم ؟ بد هست در راستای بازار با نظم و همفکری بریم جلو ؟

هیچ بزرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

عبارت دیگر خرید ارز از صرافی ها توسط افراد عادی با این قیمت 1920 احتمالا ممنوع بشه و صرافی ها به افراد حقوقی ارز خواهند داد. افراد عادی باید به جای دیگه احتمالا مراجعه کنند یا شایدم صرافی ها دو نوع ارز بفروشن یکی به حقوقی ها با ارائه مستندات و یکی به افراد آزاد به قیمت مثلا 5 تومنی.
بر خلاف نظر برخی دوستان، انگار پیش بینی من درست داره درمیاد.
توزيع گسترده ارز در بازار
در همين حال يك مقام مسئول صنفي از آغاز توزيع گسترده دلار در بازار توسط بانك مركزي خبر داد و اعلام كرد: برخي صرافي‌هاي بزرگ به طور غيررسمي در جريان اين برنامه قرار گرفته‌اند.
وي تصريح كرد: بانك مركزي چون مي‌داند با سهميه‌بندي ارز دولتي، مراجعات زيادي توسط واردكنندگان به بازار غيررسمي صورت خواهد گرفت، از چند روز پيش به برخي صرافي‌هاي بزرگ اطلاع داده آماده توزيع ارز ميان متقاضيان تجاري باشد.
وي افزود: سهميه‌هاي ارزي جديد هم به صورت نقد و هم به صورت حواله در اختيار صرافي‌ها قرار مي‌گيرد. به اين ترتيب آنان خواهند توانست به هر صورتي كه تاجر بخواهد نيازهاي ارزي آنان را برطرف كند.
وي خاطرنشان كرد: قيمت ارزهاي توزيعي بانك مركزي به قيمت توافقي و زير قيمت بازار خواهد بود، اما همين كه توزيع ارز در بازار آزاد افزايش يابد، قيمت‌ها كاهش خواهد يافت.
به گفته اين مقام آگاه، توصيه بانك مركزي اين است كه بيشتر سهميه‌هاي ارزي در اختيار تجار كه كارت بازرگاني با رسيد ثبت سفارش دارند، قرار گيرد به طوري كه ارز براي مصارف متفرقه‌اي چون پس‌انداز فروخته نشود.
وي افزود: پيش‌بيني مي‌شود اين برنامه بانك مركزي تا حدود زيادي باعث برآورده شدن نياز تجار با اجراي سياست‌هاي جديد سهميه‌بندي ارز دولتي بانك مركزي شده و همزمان باعث كاهش قيمت‌ها در بازار آزاد شود.

کد:
tala.ir
د

بالا