• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

perfect2019

Registered User
لایک‌ها
200
زمانی که دلار هزار تومن بود, پراید با 40 درصد قطعات تولید داخل 5 میلیون تومن بود, الان با دلار 26 هزار تومنی و 95 درصد داخلی سازی 140 میلیون تومن!

تولید داخل بودن باعث کاهش قیمت نمیشه.

دخالت دولت و سایر نهادها در اقتصاد و از بین بردن فضای رقابتی, باعث نجومی شدن قیمت ها میشه.

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
زمانی که دلار هزار تومن بود, پراید با 40 درصد قطعات تولید داخل 5 میلیون تومن بود, الان با دلار 26 هزار تومنی و 95 درصد داخلی سازی 140 میلیون تومن!

دخالت دولت و سایر نهادها در اقتصاد و از بین بردن فضای رقابتی, باعث نجومی شدن قیمت ها میشه.
هیچ کدوم از اینها باعث افزایش قیمت نمیشه حضور مردم همیشه در صحنه برای خرید باعث افزایش میشه,اگه مردم سطح توقعاتشون رو بالاتر ببرن و بنجل های اینها رو نخرن بازم میتونن تولید کنن؟معلومه نه همونطور که کمپین صفر نخرید باعث شد یه مدت به شکر خوردن بیفتن,شعار هر ایرانی من نخرم یه عالمه دیگه هستن بخرن بعدش هم گرون تر میشه

perfect2019

Registered User
لایک‌ها
200
هیچ کدوم از اینها باعث افزایش قیمت نمیشه حضور مردم همیشه در صحنه برای خرید باعث افزایش میشه,اگه مردم سطح توقعاتشون رو بالاتر ببرن و بنجل های اینها رو نخرن بازم میتونن تولید کنن؟معلومه نه همونطور که کمپین صفر نخرید باعث شد یه مدت به شکر خوردن بیفتن,شعار هر ایرانی من نخرم یه عالمه دیگه هستن بخرن بعدش هم گرون تر میشه

در یک کشور 80 میلیونی, بالاخره یک درصد از جامعه به خودرو احتیاج ضروری دارند یعنی 800 هزار نفر,
مسئله اصلی اینجاست که خودروسازها به دلیل انحصار و آزاد نبودن واردات از این شرایط سوء استفاده میکنن

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227

قطعات داخلی با مواد اولیه رایگان ساخته نمیشه .
ارزش ریال در برابر همه چی حداقل یک هشتم شده اگه نشده بعدا با آربیتراژ خواهد شد
گندم 20 سنتی 5 هزارتومنه . دیگه انتظاری از آهن پاره نمیره

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
در یک کشور 80 میلیونی, بالاخره یک درصد از جامعه به خودرو احتیاج ضروری دارند یعنی 800 هزار نفر,
مسئله اصلی اینجاست که خودروسازها به دلیل انحصار و آزاد نبودن واردات از این شرایط سوء استفاده میکنن
برای اونها به اندازه کافی ماشین دست دوم هست، سو استفاده رو مردم به وجود میارن با خرید خرکي، هر دولت دیگه ای هم ببینه مردمش اینقدر خوب آشغال می‌خرن سو استفاده میکنه

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
برای اونها به اندازه کافی ماشین دست دوم هست، سو استفاده رو مردم به وجود میارن با خرید خرکي، هر دولت دیگه ای هم ببینه مردمش اینقدر خوب آشغال می‌خرن سو استفاده میکنه
وقتی طرف میتونه با کمتر از پول یه ماشین دست دوم بره نوی همون ماشینو از کارخونه بره چرا بره دست دوم بخره؟
من خودم ماشین میخواستم بگیرم و میخوامم استفاده کنم حالا پیشنهاد شما اینه برم از دلال ماشین دست دوم بخرم که سر همون ماشین ((حداقل))۱۰-۲۰تومن خورده؟
شما خودت باشی تو همچین شرایطی میری دست دوم میگیری؟
وضع خرابه ولی تقصیر مردم کمتر از یه درصده؛هرجای دنیا همچین اتفاقی بیفته مردمش همینجور رفتار میکنن

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
وقتی طرف میتونه با کمتر از پول یه ماشین دست دوم بره نوی همون ماشینو از کارخونه بره چرا بره دست دوم بخره؟
من خودم ماشین میخواستم بگیرم و میخوامم استفاده کنم حالا پیشنهاد شما اینه برم از دلال ماشین دست دوم بخرم که سر همون ماشین ((حداقل))۱۰-۲۰تومن خورده؟
شما خودت باشی تو همچین شرایطی میری دست دوم میگیری؟
وضع خرابه ولی تقصیر مردم کمتر از یه درصده؛هرجای دنیا همچین اتفاقی بیفته مردمش همینجور رفتار میکنن
این جواب اون آقا بود که گفت خیلی ها ضروری احتیاج دارن و برای اونها دست دوم وجود داره، بله من موقعی که پراید نوزده بود چهارده دادم یه دست دوم تمیز گرفتم میتونستم صفر اقساطی هم بخرم ولی نخریدم، مشکل نود و نه درصد از مردم نه یک درصد، چرا در کشورهای پیشرفته چیزی اونم کالای اساسی گرون میشه همه یک دفعه خرید نمیکنن مثل مرغ؟ وقتی مردم با افزایش قیمت هجوم میارن و هر آشغالی رو تارومار می‌کنند دولت هم قشنگ استفاده میکنه، شما که با سوادی این حرفو میزنی وای به حال بی سواد همون ماشین صفر کارخونه حداقل نصفش واسشون سوده بعد به دلال ده تومن دادن حرامه

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
این جواب اون آقا بود که گفت خیلی ها ضروری احتیاج دارن و برای اونها دست دوم وجود داره، بله من موقعی که پراید نوزده بود چهارده دادم یه دست دوم تمیز گرفتم میتونستم صفر اقساطی هم بخرم ولی نخریدم، مشکل نود و نه درصد از مردم نه یک درصد، چرا در کشورهای پیشرفته چیزی اونم کالای اساسی گرون میشه همه یک دفعه خرید نمیکنن مثل مرغ؟ وقتی مردم با افزایش قیمت هجوم میارن و هر آشغالی رو تارومار می‌کنند دولت هم قشنگ استفاده میکنه، شما که با سوادی این حرفو میزنی وای به حال بی سواد همون ماشین صفر کارخونه حداقل نصفش واسشون سوده بعد به دلال ده تومن دادن حرامه
کشورهای پیشرفته تا الان وضعیتی مثل وضعیت کشور ما پیدا نکردن،وضعیت مشابه کشور مارو میتونید توی کشوری مثل ونزوئلا ببینید
سر همین ماجرای کرونا اوایلش فقط برای مدت بسیار کوتاهی وضعیت داشت شبیه ایران میشد وضعیت خرید و انبار کالاهای اساسی در اون کشورها مشخص شد
ایران شرایطش خاصه و بازم میگم توی این شرایط حتی کمتر از یک درصد تقصیر به گردن مردمه
جنابعالی به نظرتون پرداخت ۱۰-۲۰تومن پول به دلال برای خرید ماشین دست دوم بهتره تا پرداختش به کارخونه!کارخونه ای که داره nهزار نفر ایرانی رو حقوق میده
جهت اطلاع شما دوست گرامی؛اگر همون دلال بنده خدا!!نباشه که بره ماشین رو از کارخونه یا یه شخصی بخره بعد بیاد با 20تومن سود(((حداقل)))بفروشه و بازار رو متشنج کنه وضع خیلی بهتر از این میشه
که بازم اینجا دلال مقصر نیست چون هرجای دنیا همچین شرایطی باشه که اختلاف قیمت کارخونه با بازار اینقدر زیاد باشه دلالی ایجاد میشه
بازم همین مسئله نشون میده که مشکل از مردم نیست و از افرادیه که همچین شرایطی رو ایجاد کردن
مثل یه ظرف گوشت فاسد که وقتی مگس جمع بشه نمیشه ایراد به مگس ها گرفت بلکه باید ایراد رو به کسی گرفت که گذاشته اون گوشت رو فساد بگیره
جمع شدن مگس ها در این مثال یه نتیجه ی طبیعیه
همونطور که رفتار مردم ایران در این شرایط یک رفتار کاملا طبیعیه(مثال رو صرفا برای فهم بیشتر زدم و خدایی نکرده قصد جسارت و بی احترامی نداشتم؛یک به یک تفسیر نشه این مثال،منظور مفهموم کلی هست)

perfect2019

Registered User
لایک‌ها
200
خودروهای دست دوم هم فرسوده میشن بعد باید بریم گاری سوار شیم!!؟؟
شما خودرو یا مرغ یا هر چیز دیگه ای نخری فرقی به حال دولت نمیکنه چون دولت صادر میکنه , به نفع دولت هم هست!!
سیستم باید درست عمل کنه تا وضعیت درست بشه

کشورهای توسعه یافته اقتصاد آزاد دارند به همین خاطر کسی نمیتونه انحصار ایجاد کنه و سوء استفاده کنه, نمونش امریکا هر سال بیش از 100 میلیارد دلار خودرو وارد میکنه و بیش از 12 میلیون خودرو تولید میکنه و ده ها شرکت خودرو سازی داره
برای همین قیمت خودرو در امریکا نسبت به ایران بسیار ارزونه
لینک:
http://instagr.am/p/B-WpZUdAGhj/

Last edited:

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
شما که میگی ماشین دست دوم هست میشه جایی،معرفی کنی برم پراید 20 تومنی دست دو بخرم از کارخونه نخرم
خودمون را گول نزنیم
تقصیر مردم نیست

الان کارخونه میده هشتاد تو بازار 140هست
دست دو و کهنه هم از صفر کارخونه گرونتره
تازه خیلی کمتر باشه ده درصد بستگی به سال ارزونتر از صفره

وقتی کارخونه میده هشتاد که تو بازار نمیدن بیست تومن که شما میگی تقصیر مردمه که میرن صف میکشن برا خرید
تازه مگه هردفعه چندتا میفروشن تو قرعه کشی پنج هزار تا کلا بدن هر ماه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
کشورهای پیشرفته تا الان وضعیتی مثل وضعیت کشور ما پیدا نکردن،وضعیت مشابه کشور مارو میتونید توی کشوری مثل ونزوئلا ببینید
سر همین ماجرای کرونا اوایلش فقط برای مدت بسیار کوتاهی وضعیت داشت شبیه ایران میشد وضعیت خرید و انبار کالاهای اساسی در اون کشورها مشخص شد
ایران شرایطش خاصه و بازم میگم توی این شرایط حتی کمتر از یک درصد تقصیر به گردن مردمه
جنابعالی به نظرتون پرداخت ۱۰-۲۰تومن پول به دلال برای خرید ماشین دست دوم بهتره تا پرداختش به کارخونه!کارخونه ای که داره nهزار نفر ایرانی رو حقوق میده
جهت اطلاع شما دوست گرامی؛اگر همون دلال بنده خدا!!نباشه که بره ماشین رو از کارخونه یا یه شخصی بخره بعد بیاد با 20تومن سود(((حداقل)))بفروشه و بازار رو متشنج کنه وضع خیلی بهتر از این میشه
که بازم اینجا دلال مقصر نیست چون هرجای دنیا همچین شرایطی باشه که اختلاف قیمت کارخونه با بازار اینقدر زیاد باشه دلالی ایجاد میشه
بازم همین مسئله نشون میده که مشکل از مردم نیست و از افرادیه که همچین شرایطی رو ایجاد کردن
مثل یه ظرف گوشت فاسد که وقتی مگس جمع بشه نمیشه ایراد به مگس ها گرفت بلکه باید ایراد رو به کسی گرفت که گذاشته اون گوشت رو فساد بگیره
جمع شدن مگس ها در این مثال یه نتیجه ی طبیعیه
همونطور که رفتار مردم ایران در این شرایط یک رفتار کاملا طبیعیه(مثال رو صرفا برای فهم بیشتر زدم و خدایی نکرده قصد جسارت و بی احترامی نداشتم؛یک به یک تفسیر نشه این مثال،منظور مفهموم کلی هست)
شما میگی مقصر دولته و تحریم که پرایدی که سی تومن هزینه ساختش نیست صدو خرده ای معامله میشه کارخونه هم میگه که چون خریدار داره هرچی میخوام میفروشم و دلال هم می‌خره و اونم با سود میفروشه و میگه گردنم کلفته و خریدار دارم حالا این وسط همه میگن مقصر دیگرانن خیر دوست عزیز مقصر اصلی مردم ایران هستن که برای خودشون احترام قاعل نیستن و از دولت آمریکا و دلال ایرانی انتظار احترام دارن، مثال شما هم اشتباهه مگس ربطی به آدم نداره انسان علاوه بر غریضه هوش هم داره همون چیزی که مگس نداره

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
خودروهای دست دوم هم فرسوده میشن بعد باید بریم گاری سوار شیم!!؟؟
شما خودرو یا مرغ یا هر چیز دیگه ای نخری فرقی به حال دولت نمیکنه چون دولت صادر میکنه , به نفع دولت هم هست!!
سیستم باید درست عمل کنه تا وضعیت درست بشه

کشورهای توسعه یافته اقتصاد آزاد دارند به همین خاطر کسی نمیتونه انحصار ایجاد کنه و سوء استفاده کنه, نمونش امریکا هر سال بیش از 100 میلیارد دلار خودرو وارد میکنه و بیش از 12 میلیون خودرو تولید میکنه و ده ها شرکت خودرو سازی داره
برای همین قیمت خودرو در امریکا نسبت به ایران بسیار ارزونه
لینک:
http://instagr.am/p/B-WpZUdAGhj/
شما که میگی ماشین دست دوم هست میشه جایی،معرفی کنی برم پراید 20 تومنی دست دو بخرم از کارخونه نخرم
خودمون را گول نزنیم
تقصیر مردم نیست

الان کارخونه میده هشتاد تو بازار 140هست
دست دو و کهنه هم از صفر کارخونه گرونتره
تازه خیلی کمتر باشه ده درصد بستگی به سال ارزونتر از صفره

وقتی کارخونه میده هشتاد که تو بازار نمیدن بیست تومن که شما میگی تقصیر مردمه که میرن صف میکشن برا خرید
تازه مگه هردفعه چندتا میفروشن تو قرعه کشی پنج هزار تا کلا بدن هر ماه

متاسفانه تا طرز فکر غالب اونم از به خصوص جوون‌ها باشه وای به حال بقیه، اگه واقعا اینطوره چرا الان که همه فروشنده شدن دلار از ۳۲ رسیده ۲۶ و امروز حتی ۲۳ هم خریدار نداشت؟ چرا سکه از 16رسیده نزدیک 11؟اینها نمونه هایی که تو همین مملکت اتفاق افتاده پس میبینی مردم تاثیر دارن، کلا مردمی که عاشق easy moneyهستن از کار کردن و سختی کشیدن بیزارند حقشون همینه ماشین ۶۰ سال پیش رو هم قیمت BMW بهشون بندازن، اگه اون کشور پیشرفته اینقدر تنوع محصول و کیفیت داره واسه اینه مردم برای خودشون ارزش قائلند، اگه یکسال یا دوسال مردم ماشین صفر نمیخریدن پراید به کدوم کشور صادر میشد؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
پراید 131 مدل 99 امروز 95 معامله شده..
احتمال ریزش قیمت خودرو با توجه به جو بازار خیلی وجود داره.
در صورتیکه قصد خرید دارید صبر کنید تا بازار تثبیت بشه

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
آمار ثبت نام پیش فروش دنا پلاس روز اول 400 هزار نفر

روز دوم 20 درصد انصراف دادن :D

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من یه سوال داشتم:
من تقریبا ابان پارسال یدونه ۲۰۶تیپ ۲ ثبتنام کردم برای تحویل ابان ۹۹ حدودا۳۳هم واریز کردم برای ثبتنام ولی تا الان هیچ خبری از دعوتنامه نشده
میخوام بدونم کلا روالش اینجوریه یا خودم بایستی یه حرکتی بزنم؟!
و اینکه احتمال میدید چقدر برای تکمیل وجه و تحویل ماشین بخواد؟
ممنون
دوستان در رابطه با این مورد؛دعوتنامه برام اومد با مبلغ ۷۱میلیون و دویست ( مهلت پرداخت تا ۲۶ام)
با این وضعی که پیش اومده به نظرتون تکمیل کنم وجه رو یا صبر کنم بذارم شاید ارزونتر شد برای ماه بعد مثلا؟
کلا پیشنهادتون چی هست؟
ممنون

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من باشم تکمیل وجه میکنم و میگیرمش
دوستان در رابطه با این مورد؛دعوتنامه برام اومد با مبلغ ۷۱میلیون و دویست ( مهلت پرداخت تا ۲۶ام)
با این وضعی که پیش اومده به نظرتون تکمیل کنم وجه رو یا صبر کنم بذارم شاید ارزونتر شد برای ماه بعد مثلا؟
کلا پیشنهادتون چی هست؟
ممنون

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
کلا پیشنهادتون چی هست؟
ممنون

بگیرید از قیمت کارخانه ارزانتر نخواهد شد (بعید هم میدونم به نزدیکی قیمت کارخانه هم برسه,دولت اجازه نمیده ... )

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اگه دلالای عزیز ناراحت نمیشن امیدوارم قیمت ماشین یکم بیاد پایین،که البته میدونم حرفم چرت و پرتی بیش نیست چون بایدن همه بشه تمام این شوک ها گذراس و قیمتا دوباره بالا میره،ولی امیدورارم یکم وضع اقتصادی بهتر شه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
طرف دست به دامن ایوانکا شده :دی

photo_2020-11-07_18-36-25.jpg

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
کلا پیشنهادتون چی هست؟
ممنون

مگه ماه بعد دوباره دعوتنامه میاد ؟

بالا