• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
مگه ماه بعد دوباره دعوتنامه میاد ؟
نمیدونم دقیق ولی یادمه قبلا یه ۲۰۶ دیگه ثبتنام کرده بودیم همون ماه اول که دعوتنامه اومد ندادیم و ماه بعدش دادیم
نمیدونم دقیقا چه پروسه ای پیش میاد اگر پرداخت نشه تو این مرحله ولی میدونم میشه ماه بعدش هم داد پولو

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نمیدونم دقیق ولی یادمه قبلا یه ۲۰۶ دیگه ثبتنام کرده بودیم همون ماه اول که دعوتنامه اومد ندادیم و ماه بعدش دادیم
نمیدونم دقیقا چه پروسه ای پیش میاد اگر پرداخت نشه تو این مرحله ولی میدونم میشه ماه بعدش هم داد پولو

اینطوری که خوبه

us12

Registered User
لایک‌ها
410
آمار ثبت نام پیش فروش دنا پلاس روز اول 400 هزار نفر

روز دوم 20 درصد انصراف دادن :D
این آمار را از کجا میشه دید؟

دوستان در رابطه با این مورد؛دعوتنامه برام اومد با مبلغ ۷۱میلیون و دویست ( مهلت پرداخت تا ۲۶ام)
با این وضعی که پیش اومده به نظرتون تکمیل کنم وجه رو یا صبر کنم بذارم شاید ارزونتر شد برای ماه بعد مثلا؟
کلا پیشنهادتون چی هست؟
ممنون

زیاد به نزولی شدن قیمت ها دلخوش نباشید ، مردم ما جوگیر هستند ، الان هم جو گیر شدن ،
سال 92 و برجام را یادم نمیره ، جمله « تاریخ تکرار میشه » را باید طلا کوب کرد و زد به دیوار اتاق ...

2193279.jpg

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
از بچه ها بیمه ثالث رو کسی اینترنتی گرفته؟ مشکل و دردسر که نداره اینترنتی بگیریم؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
عرضه پنج محصول در هفتمین مرحله فروش فوق‌العاده محصولات ایران خودرو

گروه صنعتی ایران خودرو در هفتمین مرحله فروش فوق‌العاده محصولات خود،‌ پنج محصول را با موعد تحویل ۹۰ روز عرضه می‌کند. این طرح از روز سه شنبه ۲۰ آبان ماه به مدت سه روز به اجرا گذاشته می‌شود.
پژو ۴۰۵ اس‌ال‌ایکس، پژو ۲۰۶ تیپ دو، سورن پلاس، پژو ۲۰۷ دستی و راناپلاس محصولات عرضه شده در این طرح هستند.
به منظور توزیع و عرضه خودرو میان مشتریان واقعی،‌ محدودیت‌های اعمال شده در طرح‌های قبلی،‌ کماکان اعمال می‌شود. جزییات محدودیت ها، در متن بخشنامه فروش در سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو در دسترس همگان قرار دارد.
منتخبان طرح‌های قبلی که موفق به واریز وجه نشده اند‌ نیز می‌توانند نسبت به ثبت نام در این طرح اقدام کنند.
متقاضیان نهایی حداکثر سه روز پس از اتمام مهلت ثبت نام،‌ با انجام قرعه کشی مشخص خواهند شد، این افراد تا پنج روز مهلت خواهند داشت تا نسبت به واریز وجه کامل خودرو اقدام کنند.

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
از بچه ها بیمه ثالث رو کسی اینترنتی گرفته؟ مشکل و دردسر که نداره اینترنتی بگیریم؟
بدین ی نماینده صادر کنه راحت
ی بار اینترنتی صادر کردم
نقدی دادم قسطی زده بود بیشرف
قبول هم نمی‌کرد
ولی اگر تخفیف خوبی میده بزنی بد نیست وگرنه نه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دبیر انجمن خودروسازان: قیمت کارخانه‌ای خودرو با افت قیمت دلار کاهش نمی‌یابد چون خودروسازان در زیان هستند

خودمون میدونستیم ولی ممنون که یادآوری کردید 50.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
نمیدونم چرا در این کارخونه های زیان ده را نمیبندن

احساس وظیفه و شوق خدمت به ملت اجازه نمیده ببندن 167.gif
دوستانی که حواله داشتن دیگه میدونن خبری از کاهش قیمت کارخانه نیست

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
از بیمه دات کام گرفتم مشکلی نداشت، هم ارزونتر بود نسبت به بیرون هم کد تخفیف زدم.
قبل این دو بارآخری هم که حضوری رفته بودم بیمه هر دو دفعه جریمه شدم بخاطر پارک دوبل

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
گروه خودروسازی سایپا قیمت جدید محصولات زامیاد را ویژه آبان ماه 99 اعلام کرد.
منتظر کاهش قیمت نباشین خرید کنید اگه لازم دارین
1605019895416.png

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام
دوستان کسی میدونه تیبا دوگانه کارخانه مدل 97 کارکرد 35.000 قدر هست قیمت حدودی ؟

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
ایرانخودرو 3300000 کد تا الان صادر کرده
سایپا 770000 کد

طرح پیش فروش یکساله یا مشارکت در تولید احتمالا هفته آینده

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
مقصر راننده ماشین هست ، زده به پشت موتور ، یه خسارتی هم باید بده برای موتور هوندا ، قیمت خود ماشین توی ماشین حساب جا نمیشه :confused:
بی ام دبلیو تمام برقی ، از اینا توی خود اروپا هم کم پیدا میشه ، چقدر این پولدار بوده...
874.jpg

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان یه سوال؛
من تا یه ماه دیگه ۲۰۶ مو از کارخونه تحویل میگیرم
به نظرتون ایده ی خوبیه که بفروشم ۲۰۶ رو توی بازار و پولشو سکه بخرم و خودم دوباره توی قرعه کشی ایران خودرو برای پژو ۲۰۷ شرکت کنم؟(۲۰۶ به اسم برادرم هست برای همین خودم قانونا میتونم توی قرعه کشیای ایران خودرو شرکت کنم)چونکه چک کردم تقریبا قیمت ۲۰۶ توی بازار ازاد با قیمت ۲۰۷ دنده ای توی کارخونه مساویه.
به نظرتون ایده ی خوبی هست و یا اینکه احتمال برنده شدنش اونقدر هست که همچین کاری بکنم یا خیر؟
ممنون

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان یه سوال؛
به نظرتون ایده ی خوبیه که بفروشم ۲۰۶ رو توی بازار و پولشو سکه بخرم و خودم دوباره توی قرعه کشی ایران خودرو برای پژو ۲۰۷ شرکت کنم؟(۲۰۶ به اسم برادرم هست برای همین خودم قانونا میتونم توی قرعه کشیای ایران خودرو شرکت کنم)چونکه چک کردم تقریبا قیمت ۲۰۶ توی بازار ازاد با قیمت ۲۰۷ دنده ای توی کارخونه مساویه.
به نظرتون ایده ی خوبی هست و یا اینکه احتمال برنده شدنش اونقدر هست که همچین کاری بکنم یا خیر؟
ممنون
قرعه کشی برنده شدی؟ سندشون تا یکسال نمیدن رهن ایران خودرو می مونه

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
دوستان یه سوال؛
ممنون

سه تا چالش داری

1-خودرو تا یکسال امکان فروشش نیست

2- احتمال برنده شدن تو قرعه کشی یه چیزی حدود 1 الی 3 درصد هست.روش حساب نکن

3-رشد طلا و خودرو تو ایران باید تقریبا و احتمالا شونه به شونه هم باشه.با فروش ماشین و خرید سکه فکر نکنم سود قابل توجهی بکنی

بالا