• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سه تا چالش داری

1-خودرو تا یکسال امکان فروشش نیست

2- احتمال برنده شدن تو قرعه کشی یه چیزی حدود 1 الی 3 درصد هست.روش حساب نکن

3-رشد طلا و خودرو تو ایران باید تقریبا و احتمالا شونه به شونه هم باشه.با فروش ماشین و خرید سکه فکر نکنم سود قابل توجهی بکنی
1-من از قرعه کشی نخریدم،پارسال پیش فروش یک ساله ثبتنام کردم که الان تکمیل وجه کردم و باید تحویلش بدن تا ماه اینده و برای همین فکر میکنم بتونم بفروشم
۲-واقعا قرعه کشی اینقدر شانسش کمه؟یه سایتو نگاه کردم دیدم برای ۲۰۷ ۷۰۰هزار نفر ثبتنام کردن که تقریبا ۳۰۰هزارتا ماشین بود یعنی یه شانس تقریبی ۴۵درصدی،حالا اگر عددیو‌اشتباه خوندم نمیدونم!
۳-هدفم‌از خرید سکه سود نیست،صرفا میخوام ارزش پولم حفظ بشه چون با همین پول ۲۰۶ میخوام ۲۰۷بگیرم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان یه سوال؛
من تا یه ماه دیگه ۲۰۶ مو از کارخونه تحویل میگیرم
به نظرتون ایده ی خوبیه که بفروشم ۲۰۶ رو توی بازار و پولشو سکه بخرم و خودم دوباره توی قرعه کشی ایران خودرو برای پژو ۲۰۷ شرکت کنم؟(۲۰۶ به اسم برادرم هست برای همین خودم قانونا میتونم توی قرعه کشیای ایران خودرو شرکت کنم)چونکه چک کردم تقریبا قیمت ۲۰۶ توی بازار ازاد با قیمت ۲۰۷ دنده ای توی کارخونه مساویه.
به نظرتون ایده ی خوبی هست و یا اینکه احتمال برنده شدنش اونقدر هست که همچین کاری بکنم یا خیر؟
ممنون
یه مثال برات میزنم:
پارسال کوییک آر 70 بود. با 35 تومن میشد ثبت نام کرد.
امسال شده 140 شرکت و باید به قیمت روز الباقی پرداخت بشه.
قیمت روز سال آینده غافلگیرت میکنه.:confused:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
۲-واقعا قرعه کشی اینقدر شانسش کمه؟یه سایتو نگاه کردم دیدم برای ۲۰۷ ۷۰۰هزار نفر ثبتنام کردن که تقریبا ۳۰۰هزارتا ماشین بود یعنی یه شانس تقریبی ۴۵درصدی،حالا اگر عددیو‌اشتباه خوندم نمیدونم!

حدود 9 هزار تا بوده کل خودرو های این سری که قرعه کشی کردن
207 هم 2 هزار و خورده ای ...

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
یه مثال برات میزنم:
پارسال کوییک آر 70 بود. با 35 تومن میشد ثبت نام کرد.
امسال شده 140 شرکت و باید به قیمت روز الباقی پرداخت بشه.
قیمت روز سال آینده غافلگیرت میکنه.:confused:
ظاهرااین قرعه کشا فروش فورین و کل مبلغو اول میگیرن و تا ۳ماه بعد تحویل میدن

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
پس من اشتباه دیدم!شانسش پس اگر اینقدر کمه نمی ارزه
به نظرم اگه به ماشین نیاز داری، همین رو داشته باش. فامیلمون الآن چندماهه که تو قرعه کشیها ثبت نام میکنه (شاید 6 یا 7 بار شده باشه) ولی هیچوقت اسمش نیوفتاده.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
1-من از قرعه کشی نخریدم،پارسال پیش فروش یک ساله ثبتنام کردم که الان تکمیل وجه کردم و باید تحویلش بدن تا ماه اینده و برای همین فکر میکنم بتونم بفروشم
۳-هدفم‌از خرید سکه سود نیست،صرفا میخوام ارزش پولم حفظ بشه چون با همین پول ۲۰۶ میخوام ۲۰۷بگیرم
ایران زندگی میکنی؟ ۳۰۰ هزار تا ماشین؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام

بنظرتون در این دو هفته که نمایشگاه ها تعطیله بازار دست دلالان و اشخاص در دیوار میوفته یا قیمت‌ها کاهشی هست؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام
دلیلی که باعث کاهش قیمتا شده چیزی نیست که با یه تعطیلی دو هفته ای روندش برعکس بشه:
امسال تولید سواری نسبت به پارسال 45 درصد افزایش داشته ولی توی بازار قیمت دوبرابر کارخونه هست. چرا؟
پارسال که تولید کمتر از امسال بودشما هروقت اراده میکردی میرفتی سایت سایپا ماشین ثبت نام میکردی فت و فراوون.شرط گواهی نامه و .... هم نداشت.(پس ماشین به دو برابر اندازه کافی هست) این گرونی فعلی بازار علتش انتظارات تورمی شدید مردم و حفظ ارزش دارایی به صورت خودرو(اونهم پراید و پژو :دی ) بود.
با پایین کشیدن قیمت دلار و احتمال(تاکید میکنم احتمال) رسیدن دلار به قیمت 15 تومن و آزاد سازی واردات دیگه کسی برای دنا اتومات 500 تومن پول نمیده.
از یک طرف کاهش قیمت دلار(از بین رفتن انتظارات تورمی شدید)
از یک طرف کاهش شدید(تقریبا 50 درصدی) تعداد ثبت نام کننده ها(دلال ها) توی برنامه های فروش شرکت ها(فوق العاده - پیش فروش ها ) و رسیدن خودرو به خریدارای واقعی و مصرف کننده ها و نبود خریدار توی بازار آزاد
از یک طرف آزادسازی واردات تا یک سال آینده
از یک طرف سرازیر شدن سیل عظیمی از خودرو به بازار که توسط مردم توی خونه ها و.... به امید دوبرابر شدن احتکار شده بود
بورسی شدن خودرو
و عوامل دیگه باعث ناک اوت شدن این قیمتای خنده دار مضخرف(207 400 میلیونی !!!) خواهد شد.
امیدوارم قیمتا روند کاهشی شون ادامه بدن و هرکی هرماشینی دلش میخواد به قیمت مناسب بخره.
والا پارس همین 120 کارخونه هم زیاده براش چه برسه به اینکه 250 پول بدی بالاش.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام
دلیلی که باعث کاهش قیمتا شده چیزی نیست که با یه تعطیلی دو هفته ای روندش برعکس بشه:
امسال تولید سواری نسبت به پارسال 45 درصد افزایش داشته ولی توی بازار قیمت دوبرابر کارخونه هست. چرا؟
پارسال که تولید کمتر از امسال بودشما هروقت اراده میکردی میرفتی سایت سایپا ماشین ثبت نام میکردی فت و فراوون.شرط گواهی نامه و .... هم نداشت.(پس ماشین به دو برابر اندازه کافی هست) این گرونی فعلی بازار علتش انتظارات تورمی شدید مردم و حفظ ارزش دارایی به صورت خودرو(اونهم پراید و پژو :دی ) بود.
با پایین کشیدن قیمت دلار و احتمال(تاکید میکنم احتمال) رسیدن دلار به قیمت 15 تومن و آزاد سازی واردات دیگه کسی برای دنا اتومات 500 تومن پول نمیده.
از یک طرف کاهش قیمت دلار(از بین رفتن انتظارات تورمی شدید)
از یک طرف کاهش شدید(تقریبا 50 درصدی) تعداد ثبت نام کننده ها(دلال ها) توی برنامه های فروش شرکت ها(فوق العاده - پیش فروش ها ) و رسیدن خودرو به خریدارای واقعی و مصرف کننده ها و نبود خریدار توی بازار آزاد
از یک طرف آزادسازی واردات تا یک سال آینده
از یک طرف سرازیر شدن سیل عظیمی از خودرو به بازار که توسط مردم توی خونه ها و.... به امید دوبرابر شدن احتکار شده بود
بورسی شدن خودرو
و عوامل دیگه باعث ناک اوت شدن این قیمتای خنده دار مضخرف(207 400 میلیونی !!!) خواهد شد.
امیدوارم قیمتا روند کاهشی شون ادامه بدن و هرکی هرماشینی دلش میخواد به قیمت مناسب بخره.
والا پارس همین 120 کارخونه هم زیاده براش چه برسه به اینکه 250 پول بدی بالاش.

خدا از دهنت بشنوه ..

قیمت مسخره یعنی سایپا ..

ایران خودرو گرونه ولی سایپا واقعا ترکیب سنتی صنعتیه

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
برخلاف نظر دوستان فکر نمی کنم قیمت کارخونه بیاد پایین
حتی از اینی که هست بالاتر میره
ممکنه بخاطره قیمت دلار یکذره قیمت بازار بیاد پایین تر
و در نهایت قیمت کارخونه و بازار تفاوت چندانی نکنه
ولی قیمت کارخونه اصلاً پایین نمیاد بعید هم هست بشه به قیمت کارخونه بدون قرعه کشی خرید! مگر اینکه این افزایش 15 درصد 3 ماه ادامه پیدا کنه تا....

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
دوستان ماشین ما یک ماه دیگه تحویل داده میشه. تکمیل وجه و قابلیت فروش داره
آیا یک ماه دیگه ماشین رو بفروشیم یا بزاریم عید یا بعد از عید. اخه قصدمون فروشه

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
الان اصلا نفروشی
نگه دار فعلا
نگران قبل و بعد عید هم نباش حالا حالا ماشین پایین بیا نیست و مدام بالا میره
شاید چند روز ثابت بشه ولی موقته

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
حواله دنا پلاس چنده ؟ اسمم دراومده حال نمیکنم با ماشین .از این یه ساله ه هاست .سال بعد تیر

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
شاهکار جدید سایپا !

قناری میخری گنجشک بهت میده میگه اگر پرداخت نکنی دعوتنامه دیگه گرون بشه به ما ربطی نداره !

بازم ایران خودرو متعهد تر هست

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280

فروش بزار دوم سوم دی که قیمت رسمی باز میاد بالاتر بازار هم میاد
الان یکی دو روز دیگه بازار کاهشی باشه بهترین فرصت خریده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان همونطور که چند روز پیش اینجا نوشتم و انتظار داشتم قیمت خودروها افت خیلی زیادی کرده و احتمالا بازم پایین تر بره..
قیمتای محصولات سایپا تو بازار آزاد تقریبا داره به قیمت کارخانه میرسه
.
قیمتهای محصولات ایران خودرو هم افت شدیدی داشته و هنوزم ادامه داره.
مثلا پارس ال ایکس از ۳۱۰ تومن شده ۲۲۰ تومن..یا ۲۰۶ تیپ ۲ از ۲۴۰ تومن حدود ۱۷۰ شده..

بعضی از خودروهای چینی هم قیمتشون تو بازار از قیمت کارخانه پایین تر رفته.

اگر قصد خرید دارید صبر کنید تا قیمتها تثبیت بشه.
به علت انتظارات کاهشی مشتری خیلی کمی هم وجود داره فعلا.

باید صبر کرد و دید بازار و قیمتا به کجا میرسه

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

بالا