• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چطور امثال شما منتظر رای آوردن ترامپ و گرونی بیشتر بودید..اون موقع ربط داشت..الان که بایدن رای آورده ربط نداره..عجب داستانی شده نظرات امثال شما..
ههههههههههههههههههههههههههههههههه

بایدن رئیس جمهور ایران مگه قراره بشه؟؟،،،،،هههههههههه شما خوابی عزیز،،،،،ادامه نده بحث رو،،،،،

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
چطور امثال شما منتظر رای آوردن ترامپ و گرونی بیشتر بودید..اون موقع ربط داشت..الان که بایدن رای آورده ربط نداره..عجب داستانی شده نظرات امثال شما..

من کی منتظر بودم عزیز،،،؟؟،،،،من غلط کردم اگه منتظر باشم،،،،،به من ربطی نداره اصلا،،،،،

ما خودمون رئیس جمهور داریم و بالاتر هم داریم و انقدر مسئول خدمت گذار و شریف داریم،،!!!،،،،،من رو جدا کن از دسته این افراد خواهشا،،،،،

بایدن قراره بشه رئیس جمهور امریکا،،،نه ایران،،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چه بخوای چه نخوای نتیجه انتخابات آمریکا تو وضعیت کشور ما تاثیر داره.درست یا غلطش رو کار ندارم..همین الانم اثرات نتیجه انتخابات آمریکا رو میشه در بازارهای داخلی خودمون دید..نمیشه چشممون رو بر واقعیت ببندیم
من کی منتظر بودم عزیز،،،؟؟،،،،من غلط کردم اگه منتظر باشم،،،،،به من ربطی نداره اصلا،،،،،

ما خودمون رئیس جمهور داریم و بالاتر هم داریم و انقدر مسئول خدمت گذار و شریف داریم،،!!!،،،،،من رو جدا کن از دسته این افراد خواهشا،،،،،

بایدن قراره بشه رئیس جمهور امریکا،،،نه ایران،،،،،

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
چه بخوای چه نخوای نتیجه انتخابات آمریکا تو وضعیت کشور ما تاثیر داره.درست یا غلطش رو کار ندارم..همین الانم اثرات نتیجه انتخابات آمریکا رو میشه در بازارهای داخلی خودمون دید..نمیشه چشممون رو بر واقعیت ببندیم

اخرین پست من،،،،

تو وضعیت کشور های لبنان و یمن و سوریه و عراق تاثیر داره عزیز،،،،،،،،دیگه خودت ربطش رو پیدا کن،،،،،تو وضعیت ملت فکر نکنم زیاد تفاوتی ایجاد کنه،،،،،،،،وقت مشخص خواهد کرد این حرف من رو،،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فقط صبور باش..بزودی مشخص میشه..البته اگرم کاهشی داشته باشیم بعیده شما قبول کنی[emoji2][emoji2]هر چی خبر کاهش از سایتهای معتبر میزاریم سریع میای تکذیب میکنی[emoji1]
اخرین پست من،،،،

تو وضعیت کشور های لبنان و یمن و سوریه و عراق تاثیر داره عزیز،،،،،،،،دیگه خودت ربطش رو پیدا کن،،،،،تو وضعیت ملت فکر نکنم زیاد تفاوتی ایجاد کنه،،،،،،،،وقت مشخص خواهد کرد این حرف من رو،،،،،

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
فقط صبور باش..بزودی مشخص میشه..البته اگرم کاهشی داشته باشیم بعیده شما قبول کنی[emoji2][emoji2]هر چی خبر کاهش از سایتهای معتبر میزاریم سریع میای تکذیب میکنی[emoji1]

ههههههههههه
عزیز سایت معتبر یعنی چه سایتی؟؟ تجارت نیوز و تسنیم و اقتصاد انلاین و امثالهم که منظورت نیست؟؟

تو این سایت ها الان دلار رسیده به 15 هزار اگه اشتباه نکنم،،،،،و مسکن هم متری یک تومن تو تهران،،،،،،اینا معتبر هستن ؟؟!!!!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
باشه موفق باشی..گفتم برای شما دلار همون ۳۳ تومنه هنوز..ترامپ هم رئیس جمهور آمریکا[emoji2][emoji2]
ههههههههههه
عزیز سایت معتبر یعنی چه سایتی؟؟ تجارت نیوز و تسنیم و اقتصاد انلاین و امثالهم که منظورت نیست؟؟

تو این سایت ها الان دلار رسیده به 15 هزار اگه اشتباه نکنم،،،،،و مسکن هم متری یک تومن تو تهران،،،،،،اینا معتبر هستن ؟؟!!!!!

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
باشه موفق باشی..گفتم برای شما دلار همون ۳۳ تومنه هنوز..ترامپ هم رئیس جمهور آمریکا[emoji2][emoji2]

عزیز هستی سعید جان ;) ;)،،،،شما هم موفق باشی،،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji832] شروط مجلس برای آزادسازی قیمت خودرو

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس: اگر نیازهای واقعی متقاضیان در بازار خودرو پاسخ داده شود و به اندازه‌ای خودرو در بازار عرضه شود که کمبود نداشته باشیم، آزادسازی قیمت‌ها می‌تواند مناسب باشد.در غیر این صورت قطعا با آزادسازی قیمت خودرو موافق نخواهیم بود

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
میگن قیمت خودروهای سنگین تا ۳۰ درصد ریزش داشته !

معلوم نمیکنه موقته یا نه ....

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

بزودی توسط چند تا از دوستان این انجمن تکذیب میشه..این خبر کار کانالها و سایتهای فیک هست :)

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
آمار غیر رسمی ثبت نام پیش فروش یکساله ایران خودرو در روز اول 354 هزار نفر بوده
به ترتیب پارس سال - 206 - سمند

احتمالا این بار دیگه ثبت نام میلیونی نداشته باشیم !

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
آمار غیر رسمی ثبت نام پیش فروش یکساله ایران خودرو در روز اول 354 هزار نفر بوده
به ترتیب پارس سال - 206 - سمند

احتمالا این بار دیگه ثبت نام میلیونی نداشته باشیم !
اونا یکساله بودند به این خاطر زیاد جذاب نیستند واسه تحویل فوری ها هنوز خیلی اختلاف قیمت هست بین کارخانه و بیرون قطعاً برنده خیلی پرسوده

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
اونا یکساله بودند به این خاطر زیاد جذاب نیستند واسه تحویل فوری ها هنوز خیلی اختلاف قیمت هست بین کارخانه و بیرون قطعاً برنده خیلی پرسوده

ثبت نام یکساله قبلی که با دو طرح فوق العاده ایران خودرو و سایپا همزمان برگزار شد حدود 800 هزار نفر ثبت نام کرده بودن.
طرح دو ساله ایران خودرو هم اگه اشتباه نکنم 500 هزار نفر ثبت نام کردن
البته اون موقع تنوع محصول هم بیشتر بود
ولی تا چند ماه پیش اگه RD و پیکان وانت هم پیش فروش میکرد مردم ثبت نام میکردن
اما الان خیلی ها سه محصول این دوره رو از لحاظ فنی و اقتصادی قبول ندارن و ثبت نام نمیکنن
شاید بتونیم امیدوار باشیم که این بازار حداقل کمی جذابیت خودش رو از دست بده !

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ثبت نام یکساله قبلی که با دو طرح فوق العاده ایران خودرو و سایپا همزمان برگزار شد حدود 800 هزار نفر ثبت نام کرده بودن.
طرح دو ساله ایران خودرو هم اگه اشتباه نکنم 500 هزار نفر ثبت نام کردن
البته اون موقع تنوع محصول هم بیشتر بود
ولی تا چند ماه پیش اگه RD و پیکان وانت هم پیش فروش میکرد مردم ثبت نام میکردن
اما الان خیلی ها سه محصول این دوره رو از لحاظ فنی و اقتصادی قبول ندارن و ثبت نام نمیکنن
شاید بتونیم امیدوار باشیم که این بازار حداقل کمی جذابیت خودش رو از دست بده !
بازار خودرو چند وقتی هست که دچار رکود کاهشی شده..کاهش قیمت ارز یکی از دلایلش بوده و همینطور صبر کردن خریدارن به امید کاهش بیشتر..وقتی روند بازاری نزولی باشه خریداران اکثرا تا تثبیت قیمتها صبر میکنند..معاملات این روزها به کمترین حد ممکن رسیده..

ادامه روند بازار خودرو از این به بعد به سیاست های دولت بستگی داره..مثلا اگر بیاد قیمتهای کارخانه رو تثبیت کنه یا کاهش بده بازار بازم ادامه نزول داره..ولی اگر بیاد قیمتهای کارخانه رو بالاتر ببره بازم بازارو دچار هیجان میکنه و افزایش قیمت رخ میده..

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji842]️ قیمت خودرو اُفت چشمگیری خواهد داشت

[emoji842]کاشانی نسب، نائب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

[emoji843]بعد از تعطیلی ۲ هفته ای در تهران، بازار خودرو با رکود عجیبی مواجه شده است و اکنون که نمایشگاه های خودرو چند روز است فعالیت خود را شروع کرده اند، هیچ معامله ای صورت نگرفته است.

[emoji843]این طور که مشخص است این بازار همچنان در رکود خواهد ماند تا ۴۰ هزار خودرویی که خودرو سازان تولید کرده اند به بازار عرضه شود.

[emoji843]با عرضه خودرو به بازار قیمت ها به شدت اُفت خواهد داشت و شاید از رکود خارج شود.

[emoji843]فعلا مردم از خرید خودرو می‌ترسند چرا که با اُفت قیمت دلار، قیمت خودرو‌ هم کاهش پیدا کرده و دوباره تعداد فروشندگان خودرو در بازار زیاد شده است، اما عملا خرید و فروشی انجام نمی‌شود.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

کی میگه ؟ عزیز کدوم خودروهای سنگین این میزان ارزون شدند پس چرا ما نمی تونیم پیدا کنیم؟ من نمیدونم چرا اینجا اینجوری جو می دین؟؟ خودرو سواری هم ارزون نشده فقط با توجه به نزدیکی به مقیم شدن رئیس جمهور جدید آمریکا و انتظار مذاکرات و امید و جو خوش بینانه که ایجاد شده رکود سنگینی در بازار خودرو یا ملک حاکم شده و حتماً خودروهای عرف از این قیمت ها دیگه پایین تر نمیاد

اگه فکر میکنی ارزون شده فقط قیمت های عید و اول سال رو یادت بنداز من هنوز دنبال خرید از قرعه کشی هستم چون میدونم ارزون ترین چیز ممکنه، همش جوسازی هست تنها با یه ذره خبر ناامید کننده یا معکوسی اگه برسه دوباره بازار همه چیز شیرین میشه و وقتی مردم هجوم بیارند رو خرید می تونی تصور کنی چه اوضاعی میشه

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
در مورد ارزان شدن ها و کاهش ها و مفت شدن همه چیز باید فقط و فقط و فقط منتظر اخبار اقا سعید باشیم،،،،
ایشون مرجع و منبع و مصدر اصلی هستن انشاالله برای این مسائل،،،،من منتظرم اقا سعید بیاد و تایید بکنه،،،،،!!!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji732]️خبر تایید نشده:
خبر داغ خودرویی؛ خودروسازان خارجی در راه ایران!

[emoji350] اخبار غیررسمی از مذاکرات شرکت‌های خودروساز خارجی برای بازگشت دوباره به ایران حکایت دارد. با تمایل شرکای خارجی به بازگشت، افق روشنی پیش‌روی این صنعت قرار گرفته است.

بعد از پیروزی بایدن، برخی شنیده‌ها حکایت از بازگشت شرکای خارجی خودروسازان دارد. برخی شرکا با پیش‌بینی لغو تحریم‌ها مذاکرات خود با شرکت‌های ایرانی را آغاز کرده اند!

[emoji843]احتمالا بر اساس همین رفت‌ و آمدها بین شرکای خارجی و خودروسازان، رزم‌حسینی وزیر صمت امیدوار به فعالیت دوباره این بخش شده است.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
کی گفته ارزون نشده؟شما هدفت از القا ارزون نشدن چیه؟پژو پارس ال ایکس ۳۱۰ میلیونی شده ۲۳۰ تومن...۲۰۶ ۲۴۰ میلیونی شده ۱۸۰ تومن و... اینا ارزونی نیست؟
شما ماشین داری یا تو گرونی خریدی..دلیل نمیشه بی مدرک و سند به بقیه تهمت بزنی.
طبق چیزی که مشخصه خودروهای داخلی حدود ۳۰ درصد کاهش قیمت داشتن.یه سر به نمایشگاهها یا آگهی ها بزن خودت متوجه میشب
کی میگه ؟ عزیز کدوم خودروهای سنگین این میزان ارزون شدند پس چرا ما نمی تونیم پیدا کنیم؟ من نمیدونم چرا اینجا اینجوری جو می دین؟؟ خودرو سواری هم ارزون نشده فقط با توجه به نزدیکی به مقیم شدن رئیس جمهور جدید آمریکا و انتظار مذاکرات و امید و جو خوش بینانه که ایجاد شده رکود سنگینی در بازار خودرو یا ملک حاکم شده و حتماً خودروهای عرف از این قیمت ها دیگه پایین تر نمیاد

اگه فکر میکنی ارزون شده فقط قیمت های عید و اول سال رو یادت بنداز من هنوز دنبال خرید از قرعه کشی هستم چون میدونم ارزون ترین چیز ممکنه، همش جوسازی هست تنها با یه ذره خبر ناامید کننده یا معکوسی اگه برسه دوباره بازار همه چیز شیرین میشه و وقتی مردم هجوم بیارند رو خرید می تونی تصور کنی چه اوضاعی میشه

بالا