• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خب من مدتی بود فقط نظرات رو میخوندم و نظری نمیدادم
البته رفتار شما رو کامل چک میکردم سعید جان.
خب

چیزی که من متوجه شدم اینه که سعید جان شما قصد خرید ماشین داری؟

این تاپیک برای بحث و تبادل نظره. نکته خیلی جالب اینه که شما فقط خبرهایی رو میری که دم از کاهش میزنه یعنی یک خبر از خبرهای منفی بازار رو نمیری در مورد خودرو.

این رفتار شما کاملا قابل درکه شاید قبل انتخابات چیزی داشتی فروختی و الان افت قابل قبولی ندیدی؟ ناراحت نباش بازار مسیر خودشو میره و به کامنت شما نیست

بردار خود من امروز 190 206 تیپ 2 خرید بازار همینه

تو ایرانجیب هم با اسم saeed کامنت میزنی زیر خبرهای کاهشی.

به نظرم این رفتار شما دلالی حساب میشی

اگه بی طرف هستی مرد باش همه خبر ها رو برو ما هم لذت ببریم از یک بحث و تبادل نظر مثبت.
گفتم نیاز به توضیح مجدد نیست..کسی که این کاهش قیمتها رو نمیبینه و تا از کاهش قیمت خبر میزاری میاد جو میده بدون شک دلال هست..همون 206 ی که شما میگی 190 تومن خریدی..مگه 250 تومن نبود؟الان از نظر شما ارزون شده یا نه؟چند درصد اومده پایین؟این ارزونی نیست پس چیه؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این حرفا هم زشته. به کسی تهمت نزن. تهدید هم نکن
در این موردم بگم با مدیریت هماهنگ شده..ظاهرا بعضی از دوستان با چند تا اکانت دارن جو میدن که بزودی باهاشون برخورد میشه..شما از خیلی چیزا خبر نداری و نمیشه اینجا مطرح کنم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عزیز شما مستقیم داری به من میگی دلال،،،،،بعد من کی به شما گفتم دروغ گو ؟؟

لفظ دروغ رو میشه بگی من کجا گفتم؟؟،،،،،میگم شاید اشتباه باشه،،،،

ولی شما مستقیما تو پست هات داری به من میگی دلال،،،،،!!!!!! چون نظر مخالف شما رو دارم میشم دلال ؟؟؟؟؟؟؟،،،،،،،،،

نه فقط من،،،بلکه همه رو به چشم دلال میبینی شما،،،،،
بازم مجبورم تکرار کنم..کسی که این ارزون شدنها رو نمیبینه و تکذیب میکنه بدون شک دلال هست و منافعش در خطره..

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
گفتم نیاز به توضیح مجدد نیست..کسی که این کاهش قیمتها رو نمیبینه و تا از کاهش قیمت خبر میزاری میاد جو میده بدون شک دلال هست..همون 206 ی که شما میگی 190 تومن خریدی..مگه 250 تومن نبود؟الان از نظر شما ارزون شده یا نه؟چند درصد اومده پایین؟این ارزونی نیست پس چیه؟
اون قیمت ها فقظ جو روانی بود. الان خرید فروش میشه با قیمت های فعلی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بردار خود من امروز 190 206 تیپ 2 خرید بازار همینه

سعید هم ببینید پستش رو
2 روز پیش زده
پژو ۲۰۶ تیپ ۲ : ۱۹۱
تازه شما ارزون تر هم خریدید
حالا دلیل این همه حمله ای که میشه چیه نمیدونم
پست هاش هم نقل قول سایت های خبری هست و از خودش قیمت نمیزاره که

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سعید هم ببینید پستش رو
2 روز پیش زده

آقا دلیل حمله رو خود شما بهتر من میدونی..انشالا بزودی درستش میکنیم..نمیزاریم یک نفر با چند تا اکانت مختلف بیاد و اینجا جو الکی بده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اون قیمت ها فقظ جو روانی بود. الان خرید فروش میشه با قیمت های فعلی
تو اون قیمتها هم معامله محدود میشد..رفیق خودم پارس ال ایکس خرید 310 تومن..الان شده 230 تومن..حالا باید بیاد بگه قیمتهای جدید فیک هستن؟میشه همچین چیزی به نظر شما؟

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
سعید هم ببینید پستش رو
2 روز پیش زده

دلیل پست های قبلی من این بود که سعید میگفت 150 دارن میفروشن مشتری نیست. من گفتم من طالبم. ولی خدایی نبود خودتون هم میدونید.
جو روانی بود همش. مثل دلار 22. من خواستم بگیرم هرکس زنگ زدم گفت فقط خرید دارم.

اون قیمت 260 برای 206 هم طالبش خیلی کم بود. در حد انگشت شمار.
الان یه سر برین بازار راحت دارن با 190 تا 200 میخرن.

دو تا جو روانی بود
یکی اون که بالا رفت و البته اگه دلار 30 میموند تثبیت میشد. الان که دلار شد 26 اون جو روانی از بین رفت و دیگه ثابت شد.
یکی هم جو روانی پایین اومدن بود. نه در نرخ بالا نه در نرخ پایین معامله نشده یا انگشت شمار بوده.
اما الان بازار به ثبات رسیده و راحت خرید و فروش میشه.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
تو اون قیمتها هم معامله محدود میشد..رفیق خودم پارس ال ایکس خرید 310 تومن..الان شده 230 تومن..حالا باید بیاد بگه قیمتهای جدید فیک هستن؟میشه همچین چیزی به نظر شما؟
اگه آنالیز درست هم انجام بدیم در اصل قیمت ها مثلا نسبت به عید بالا رفت و دیگه هرگز اون قیمت ها رو نمیبینیم.
در عمل همه چی بالا رفته ولی خب از مقدار بالا رفتن یکم کم شده.
به ولله قسم من خودم طالبم ماشین برگرده سال 96.
ولی وضعیت و خبرها عکس اینو میگه.
شما که خبرها رو میذاری کل بازار رو پوشش بده اینجا ما هم نظر میدیم. فقط نظر همین
بازار رو سرمایه دارها میچرخونن سعید جان نه من و شما. ما تابع هستیم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
کی میگه ؟ عزیز کدوم خودروهای سنگین این میزان ارزون شدند پس چرا ما نمی تونیم پیدا کنیم؟ من نمیدونم چرا اینجا اینجوری جو می دین؟؟ خودرو سواری هم ارزون نشده فقط با توجه به نزدیکی به مقیم شدن رئیس جمهور جدید آمریکا و انتظار مذاکرات و امید و جو خوش بینانه که ایجاد شده رکود سنگینی در بازار خودرو یا ملک حاکم شده و حتماً خودروهای عرف از این قیمت ها دیگه پایین تر نمیاد

اگه فکر میکنی ارزون شده فقط قیمت های عید و اول سال رو یادت بنداز من هنوز دنبال خرید از قرعه کشی هستم چون میدونم ارزون ترین چیز ممکنه، همش جوسازی هست تنها با یه ذره خبر ناامید کننده یا معکوسی اگه برسه دوباره بازار همه چیز شیرین میشه و وقتی مردم هجوم بیارند رو خرید می تونی تصور کنی چه اوضاعی میشه

۱ . وقتی چهارتا راننده پایه یک میگن ارزون شده یعنی شده

۲.وقتی میگن خودروهای سنگین یعنی همشون

۳. شما نتونستی پیدا کنی دلیلش اینه اولا دنبالش نبودی دوما به بنگاه سر نزدی چهارم فروشنده کم شده (ماشین سنگین)

۴. تاپیک سرمایه گذاری هست و هر پیامی دال بر خرید و فروش نیست و ناراحتی شما کاملا غیر موجه هست مگر اینکه ساده باشی و سر چهار تا پیام معامله کرده باشه که این هم غیر موجه هست

۵. ارزون شدن خودروهای سنگین بی ارتباط با واردات خودروهای سنگین دست دوم نیست

۶. قیمت خودرو سواری هم متعادل تر شده حواله و خودرو تو بازار داره معامله میشه

۷. خیلی دوست دارم بدونم بر چه اساسی قاطعانه میگید قیمت از این پایینتر نمیاد ؟ از اونطرف خودتون میگید روکود بر بازار حاکمه و نتیجه اش بر عکس این حرفتونه

۸. قرعه کشی یه رانته که زرنگ باشید قطعا استفاده میکنید

۹. خبری که بخواد این دولت رو از رو بندازه که وجود نداره ، تا شش ماه (اگر اشتباه نکنم) همین آش و همین کاسه است

۱۰ . وقتی بالای چهارمیلیون نفر دارن همزمان ثبت نام میکنن یعنی هجوم اوردن ، دولت داره صد میلیون رانت میده که ملت ماشین بخرن اینا چند نفرشون مصرف کننده ان ؟

+ نظرم رو قبل تر گفتم میتونید صفحه قبل بخونید ، با اجرایی شدن طرح مالیات بر عایدی سرمایه این بگیر و ببند سابق رو دیگه نخواهیم داشت

+ ماشین تا بوده سود خودشو داشته (باید کارخونه ماشین بفروشه)

+ درآخر اینکه هیچ ادعایی سر ماشین و قیمت و .. ندارم و پاسخم به شما صرفا جهت رفع شبهه ای بود که مطرح کردید ، انشالله بیاید تو تاپیک بگید برنده شدید

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
همین خبرو ببین. کلی مسئله داره. قیمت اون تعداد محصول آزاد بشه اگه کارخونه بخواد با دلار 26 حساب کنه میبره بالا
طبق آمار رسمی بانک مرکزی همه چی در کارخونه با دلار 21 تومن حساب شده.
حالا خودت حساب کن.
بقیه محصولاتم گفته کاری میکنن خودروساز ضرر نده حتی قطعه ساز هم
ولی تولیدو ببرن بالا. چقدر میبرن بالا؟ اینا دستشون تو یک کاسه هستش.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
منتظر بمونیم ببینیم چی میشه.بقول شما ما تابع بازار هستیم.فعلا امروز یک سیگنال خیلی خوب سیاسی دادن مسئولان..ما هم منتظر میمونیم ببینیم نتیجه چی میشه
اگه آنالیز درست هم انجام بدیم در اصل قیمت ها مثلا نسبت به عید بالا رفت و دیگه هرگز اون قیمت ها رو نمیبینیم.
در عمل همه چی بالا رفته ولی خب از مقدار بالا رفتن یکم کم شده.
به ولله قسم من خودم طالبم ماشین برگرده سال 96.
ولی وضعیت و خبرها عکس اینو میگه.
شما که خبرها رو میذاری کل بازار رو پوشش بده اینجا ما هم نظر میدیم. فقط نظر همین
بازار رو سرمایه دارها میچرخونن سعید جان نه من و شما. ما تابع هستیم

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
انصافا این مایه دار بوده.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آزادسازی قیمت خودرو روی میز سران قوا

[emoji843]مازیار بیگلو دبیر انجمن قطعه‌سازان از طراحی بسته ای برای آزادسازی قیمت ۴۵ درصد خودروها و تعیین قیمت ۵۵ درصد باقی خودروها توسط شورای رقابت و ارسال این بسته به شورای سران قوا خبر داد و گفت: قیمت خودروهای پر تیراژ مانند تیبا، پژو ۴۰۵، پژو پارس و برخی انواع سمند توسط شورای رقابت تعیین خواهد شد/فارس

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
منتظر بمونیم ببینیم چی میشه.بقول شما ما تابع بازار هستیم.فعلا امروز یک سیگنال خیلی خوب سیاسی دادن مسئولان..ما هم منتظر میمونیم ببینیم نتیجه چی میشه

والا واسه من دیگه مهم نیست. ماشین خریدم برای داداشم. خریدار برندست البته نه خرید هیجانی مثل 206 با قیمت 300 تومن.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مایه دار که نبود بنده خدا..ولی میگفت الان میخرم ۳۰۰ بعد انتخابات آمریکا ۵۰۰ میفروشم..منم خیلی بهش هشدار دادم ولی گوش نکرد..محاسبات و پیش بینی هاش غلط از آب در اومد الانم باید ضررشو بده
انصافا این مایه دار بوده.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
آزادسازی قیمت خودرو روی میز سران قوا

[emoji843]مازیار بیگلو دبیر انجمن قطعه‌سازان از طراحی بسته ای برای آزادسازی قیمت ۴۵ درصد خودروها و تعیین قیمت ۵۵ درصد باقی خودروها توسط شورای رقابت و ارسال این بسته به شورای سران قوا خبر داد و گفت: قیمت خودروهای پر تیراژ مانند تیبا، پژو ۴۰۵، پژو پارس و برخی انواع سمند توسط شورای رقابت تعیین خواهد شد/فارس

البته ادامه خبر میگه به شرطی که خودروساز و قطعه ساز ضرر نکنه.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
مایه دار که نبود بنده خدا..ولی میگفت الان میخرم ۳۰۰ بعد انتخابات آمریکا ۵۰۰ میفروشم..منم خیلی بهش هشدار دادم ولی گوش نکرد..محاسبات و پیش بینی هاش غلط از آب در اومد الانم باید ضررشو بده

خب ریسک کرده. تو هیجان خریده.
البته نظر منو میخوای بگو فعلا نفروش و بخوابون تو پارکینگ. اون که ضرر کرده فعلا نگه داره. بازار معلوم نیست

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دلیل پست های قبلی من این بود که سعید میگفت 150 دارن میفروشن مشتری نیست. من گفتم من طالبم. ولی خدایی نبود خودتون هم میدونید.
جو روانی بود همش. مثل دلار 22. من خواستم بگیرم هرکس زنگ زدم گفت فقط خرید دارم.

همان زمان و تاریخ 158 میلیون تومان هم شد در بازار , من هم تایید میکنم که شد
توی این بازار پر نوسان روزی چند بار قیمت جا به جا میشه

بالا