کی میگه ؟ عزیز کدوم خودروهای سنگین این میزان ارزون شدند پس چرا ما نمی تونیم پیدا کنیم؟ من نمیدونم چرا اینجا اینجوری جو می دین؟؟ خودرو سواری هم ارزون نشده فقط با توجه به نزدیکی به مقیم شدن رئیس جمهور جدید آمریکا و انتظار مذاکرات و امید و جو خوش بینانه که ایجاد شده رکود سنگینی در بازار خودرو یا ملک حاکم شده و حتماً خودروهای عرف از این قیمت ها دیگه پایین تر نمیاد
اگه فکر میکنی ارزون شده فقط قیمت های عید و اول سال رو یادت بنداز من هنوز دنبال خرید از قرعه کشی هستم چون میدونم ارزون ترین چیز ممکنه، همش جوسازی هست تنها با یه ذره خبر ناامید کننده یا معکوسی اگه برسه دوباره بازار همه چیز شیرین میشه و وقتی مردم هجوم بیارند رو خرید می تونی تصور کنی چه اوضاعی میشه
۱ . وقتی چهارتا راننده پایه یک میگن ارزون شده یعنی شده
۲.وقتی میگن خودروهای سنگین یعنی همشون
۳. شما نتونستی پیدا کنی دلیلش اینه اولا دنبالش نبودی دوما به بنگاه سر نزدی چهارم فروشنده کم شده (ماشین سنگین)
۴. تاپیک سرمایه گذاری هست و هر پیامی دال بر خرید و فروش نیست و ناراحتی شما کاملا غیر موجه هست مگر اینکه ساده باشی و سر چهار تا پیام معامله کرده باشه که این هم غیر موجه هست
۵. ارزون شدن خودروهای سنگین بی ارتباط با واردات خودروهای سنگین دست دوم نیست
۶. قیمت خودرو سواری هم متعادل تر شده حواله و خودرو تو بازار داره معامله میشه
۷. خیلی دوست دارم بدونم بر چه اساسی قاطعانه میگید قیمت از این پایینتر نمیاد ؟ از اونطرف خودتون میگید روکود بر بازار حاکمه و نتیجه اش بر عکس این حرفتونه
۸. قرعه کشی یه رانته که زرنگ باشید قطعا استفاده میکنید
۹. خبری که بخواد این دولت رو از رو بندازه که وجود نداره ، تا شش ماه (اگر اشتباه نکنم) همین آش و همین کاسه است
۱۰ . وقتی بالای چهارمیلیون نفر دارن همزمان ثبت نام میکنن یعنی هجوم اوردن ، دولت داره صد میلیون رانت میده که ملت ماشین بخرن اینا چند نفرشون مصرف کننده ان ؟
+ نظرم رو قبل تر گفتم میتونید صفحه قبل بخونید ، با اجرایی شدن طرح مالیات بر عایدی سرمایه این بگیر و ببند سابق رو دیگه نخواهیم داشت
+ ماشین تا بوده سود خودشو داشته (باید کارخونه ماشین بفروشه)
+ درآخر اینکه هیچ ادعایی سر ماشین و قیمت و .. ندارم و پاسخم به شما صرفا جهت رفع شبهه ای بود که مطرح کردید ، انشالله بیاید تو تاپیک بگید برنده شدید