کی میگه ؟ عزیز کدوم خودروهای سنگین این میزان ارزون شدند پس چرا ما نمی تونیم پیدا کنیم؟ من نمیدونم چرا اینجا اینجوری جو می دین؟؟ خودرو سواری هم ارزون نشده فقط با توجه به نزدیکی به مقیم شدن رئیس جمهور جدید آمریکا و انتظار مذاکرات و امید و جو خوش بینانه که ایجاد شده رکود سنگینی در بازار خودرو یا ملک حاکم شده و حتماً خودروهای عرف از این قیمت ها دیگه پایین تر نمیاد
اگه فکر میکنی ارزون شده فقط قیمت های عید و اول سال رو یادت بنداز من هنوز دنبال خرید از قرعه کشی هستم چون میدونم ارزون ترین چیز ممکنه، همش جوسازی هست تنها با یه ذره خبر ناامید کننده یا معکوسی اگه برسه دوباره بازار همه چیز شیرین میشه و وقتی مردم هجوم بیارند رو خرید می تونی تصور کنی چه اوضاعی میشه
عزیز تمامی این کاهش ها اگه واقعا کاهشی در کار بوده ((ما که چیزی نمیبینیم))،،،،،همش به خاطر شوک خبر امریکا هست،،،یعنی اصولی و منطقی در کار نبوده و نیست،،،،و ثبات مهم هست،،،که باید ببینیم ثبات میگیره یا نه،،،،و گرنه از این ریزش ها فراوان بوده در قبل !!!!
میگن مسکن 20 درصد افت داشته،،،خودرو 40 درصد افت داشته،،،البته سنگین،،،،و الی اخر،،،،،البته شاید فقط تو پرشین تولز و افکار اقا سعید !!!! شاید