• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
کی میگه ؟ عزیز کدوم خودروهای سنگین این میزان ارزون شدند پس چرا ما نمی تونیم پیدا کنیم؟ من نمیدونم چرا اینجا اینجوری جو می دین؟؟ خودرو سواری هم ارزون نشده فقط با توجه به نزدیکی به مقیم شدن رئیس جمهور جدید آمریکا و انتظار مذاکرات و امید و جو خوش بینانه که ایجاد شده رکود سنگینی در بازار خودرو یا ملک حاکم شده و حتماً خودروهای عرف از این قیمت ها دیگه پایین تر نمیاد

اگه فکر میکنی ارزون شده فقط قیمت های عید و اول سال رو یادت بنداز من هنوز دنبال خرید از قرعه کشی هستم چون میدونم ارزون ترین چیز ممکنه، همش جوسازی هست تنها با یه ذره خبر ناامید کننده یا معکوسی اگه برسه دوباره بازار همه چیز شیرین میشه و وقتی مردم هجوم بیارند رو خرید می تونی تصور کنی چه اوضاعی میشه

عزیز تمامی این کاهش ها اگه واقعا کاهشی در کار بوده ((ما که چیزی نمیبینیم))،،،،،همش به خاطر شوک خبر امریکا هست،،،یعنی اصولی و منطقی در کار نبوده و نیست،،،،و ثبات مهم هست،،،که باید ببینیم ثبات میگیره یا نه،،،،و گرنه از این ریزش ها فراوان بوده در قبل !!!!

میگن مسکن 20 درصد افت داشته،،،خودرو 40 درصد افت داشته،،،البته سنگین،،،،و الی اخر،،،،،البته شاید فقط تو پرشین تولز و افکار اقا سعید !!!! شاید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد ارزون شدن خودروهای داخلی..بچه ی ۵ ساله هم از مقایسه قیمتهای قبلی با جدید میتونه متوجه بشه..نیاز به جو دادن هم نداره
در مورد ارزان شدن ها و کاهش ها و مفت شدن همه چیز باید فقط و فقط و فقط منتظر اخبار اقا سعید باشیم،،،،
ایشون مرجع و منبع و مصدر اصلی هستن انشاالله برای این مسائل،،،،من منتظرم اقا سعید بیاد و تایید بکنه،،،،،!!!!

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شما نمیبینی دلیل بر این نیست که ارزون نشده..شاید تو محله شما هنوز گرون میفروشن..شما هم برو گرون بخر..ولی تو کل کشور خودرو ارزون شده..چه شما قبول کنی چه نکنی
عزیز تمامی این کاهش ها اگه واقعا کاهشی در کار بوده ((ما که چیزی نمیبینیم))،،،،،همش به خاطر شوک خبر امریکا هست،،،یعنی اصولی و منطقی در کار نبوده و نیست،،،،و ثبات مهم هست،،،که باید ببینیم ثبات میگیره یا نه،،،،و گرنه از این ریزش ها فراوان بوده در قبل !!!!

میگن مسکن 20 درصد افت داشته،،،خودرو 40 درصد افت داشته،،،البته سنگین،،،،و الی اخر،،،،،البته شاید فقط تو پرشین تولز و افکار اقا سعید !!!! شاید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان تایپیکهای بخش اقتصادی جای دلال بازی نیست..
خیلی مسخره اس که بعضیا این ارزونی خودرو رو نمیبینن..
اگر کسی بی مدرک و سند جو الکی بده برخورد میشه..

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
ناراحت نشو اقا سعید،،،،،چیزی نگفتیم داری دعوا میکنی !!!!!

گفتیم شاید فقط تو افکار شما ارزون شده همه چیز،،،،،ما که به شخصه چیزی ندیدیم از ارزانی،،،،من چیزی رو که ببینم میتونم تایید کنم،،،،بالاخره هر کی یه افکاری داری و منطقی داره،،،،،

شما به همون بورس برس که ماشالا نون توش هست،،،،نونت تو روغن هست با بورس شکوفای ایران،،،،،!!!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
یک بار دیگه تیکه بندازی بن بشی..این تایپیک جای دلالهایی مثل شما نیست...شما برو تو جاهای دیگه جو گرونی بده

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
اگه ۳۰ درصد خودروی سنگین ارزون شده من خودروی سنگین می خواستم‌ بخرم یک میلیارد بود اگه ۷۰۰ برام کسی از اینجا بخره ۵۰ میلیون بهش پاداش می دم بخدا

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امثال شما دلالها رو من خیلی خوب میشناسم...نمیزارم اینجا جو الکی بدید
ناراحت نشو اقا سعید،،،،،چیزی نگفتیم داری دعوا میکنی !!!!!

گفتیم شاید فقط تو افکار شما ارزون شده همه چیز،،،،،ما که به شخصه چیزی ندیدیم از ارزانی،،،،من چیزی رو که ببینم میتونم تایید کنم،،،،بالاخره هر کی یه افکاری داری و منطقی داره،،،،،

شما به همون بورس برس که ماشالا نون توش هست،،،،نونت تو روغن هست با بورس شکوفای ایران،،،،،!!!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تمام افرادی که میگن ارزون شده از نظر شما دارن دروغ میگن
اگه ۳۰ درصد خودروی سنگین ارزون شده من خودروی سنگین می خواستم‌ بخرم یک میلیارد بود اگه ۷۰۰ برام کسی از اینجا بخره ۵۰ میلیون بهش پاداش می دم بخدا

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
سعید جان،،،،،میدونی معنی واقعی ریزش چی هست ؟؟

یعنی بخواهیم ریزش رو تعریف کنیم چی باید بگیم ؟؟

کلمه بورس،،،،،شاخص 2100 رو رسید به 1100,,,,این میشه ریزش عزیز،،،،،ریزش واقعی این هست،،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اینجا تایپیک خودرو هست..فکر نمیکنم چشمات مشکلی داشته باشه و موضوع تایپیک رو ندیده باشی
سعید جان،،،،،میدونی معنی واقعی ریزش چی هست ؟؟

یعنی بخواهیم ریزش رو تعریف کنیم چی باید بگیم ؟؟

کلمه بورس،،،،،شاخص 2100 رو رسید به 1100,,,,این میشه ریزش عزیز،،،،،ریزش واقعی این هست،،،،،

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
اگه بحث بن کردن باشه،،،،شما باید همه رو بن کنی،،،چون به چشم شما همه دلال هستن،،،،،همه دلال هستن اینجا و تو کل پی تی،،،،مشخصه دیگه،،،،به هم داری میگی دلال شما،،،،،!!!!!!!

هر کسی که حرف مخالف حرف شما بزنه میشه دلال و باید بن بشه،،،،،عجیب نیست ؟؟!!!!!

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
اینجا تایپیک خودرو هست..فکر نمیکنم چشمات مشکلی داشته باشه و موضوع تایپیک رو ندیده باشی

[/QUOTE

موضوع تاپیک رو میدونم،،،،فقط خواستم یک کلمه رو معنای واقعیش رو بگم،،،،،چون این کلمه زیاد به کار برده میشه تو تاپیک ها،،،،خواستم مثالی بزنم،،،،همین

دیگه ادامه نمیدم عزیز،،،،،شاید کلا حسابم رو مسدود کنی و بلاک کنی تو سایت،،،،،ما فروشنده هستیم،،،،لازم داریم حسابمون رو،،،،،،ههههههههه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دلال اونیه که کاهش قیمت خودرو رو نمیبینه..دلال اونیه که خودرو هنوز تو محله اش ارزون نشده. جنس شماها رو من خوب میشناسم..از این به بعد فقط با مدرک و سند از جای معتبر میتونی ادعا کنی چیزی ارزون نشده..بحثی نمیمونه دیگه
اگه بحث بن کردن باشه،،،،شما باید همه رو بن کنی،،،چون به چشم شما همه دلال هستن،،،،،همه دلال هستن اینجا و تو کل پی تی،،،،مشخصه دیگه،،،،به هم داری میگی دلال شما،،،،،!!!!!!!

هر کسی که حرف مخالف حرف شما بزنه میشه دلال و باید بن بشه،،،،،عجیب نیست ؟؟!!!!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
به هیچ وجه کسی بخاطر نظر مسدود نمیشه..نظر آزاده..ولی نظر درست و با مدرک و معتبر

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
دلال اونیه که کاهش قیمت خودرو رو نمیبینه..دلال اونیه که خودرو هنوز تو محله اش ارزون نشده. جنس شماها رو من خوب میشناسم..از این به بعد فقط با مدرک و سند از جای معتبر میتونی ادعا کنی چیزی ارزون نشده..بحثی نمیمونه دیگه

اخرین پست من

اصلا همه چیز ارزون شده،،،،همه چیز مفت شده،،،،،چرا انقدر اذیت میکنی خودت رو؟؟،،،،،

خیالت راحت شد؟،،،،،تو محل ما 60 درصد ریزش داشته خودرو،،،،،همچنین مسکن هم تقریبا نصف شده قیمت هاش،،،،،امروز پرس و جو کردم،،،،بیخیال،،،،موفق باشی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
پست بی دلیل و سند کسی نمیتونه بزاره..قرار نیست چون چیزی باب میل ما نیست هر کی هر چیزی بگه بهش تهمت دروغگویی بزنیم..
اخرین پست من

اصلا همه چیز ارزون شده،،،،همه چیز مفت شده،،،،،چرا انقدر اذیت میکنی خودت رو؟؟،،،،،

خیالت راحت شد؟،،،،،تو محل ما 60 درصد ریزش داشته خودرو،،،،،همچنین مسکن هم تقریبا نصف شده قیمت هاش،،،،،امروز پرس و جو کردم،،،،بیخیال،،،،موفق باشی

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
پست بی دلیل و سند کسی نمیتونه بزاره..قرار نیست چون چیزی باب میل ما نیست هر کی هر چیزی بگه بهش تهمت دروغگویی بزنیم..

عزیز شما مستقیم داری به من میگی دلال،،،،،بعد من کی به شما گفتم دروغ گو ؟؟

لفظ دروغ رو میشه بگی من کجا گفتم؟؟،،،،،میگم شاید اشتباه باشه،،،،

ولی شما مستقیما تو پست هات داری به من میگی دلال،،،،،!!!!!! چون نظر مخالف شما رو دارم میشم دلال ؟؟؟؟؟؟؟،،،،،،،،،

نه فقط من،،،بلکه همه رو به چشم دلال میبینی شما،،،،،

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
به هیچ وجه کسی بخاطر نظر مسدود نمیشه..نظر آزاده..ولی نظر درست و با مدرک و معتبر

خب من مدتی بود فقط نظرات رو میخوندم و نظری نمیدادم
البته رفتار شما رو کامل چک میکردم سعید جان.
خب

چیزی که من متوجه شدم اینه که سعید جان شما قصد خرید ماشین داری؟

این تاپیک برای بحث و تبادل نظره. نکته خیلی جالب اینه که شما فقط خبرهایی رو میری که دم از کاهش میزنه یعنی یک خبر از خبرهای منفی بازار رو نمیری در مورد خودرو.

این رفتار شما کاملا قابل درکه شاید قبل انتخابات چیزی داشتی فروختی و الان افت قابل قبولی ندیدی؟ ناراحت نباش بازار مسیر خودشو میره و به کامنت شما نیست

بردار خود من امروز 190 206 تیپ 2 خرید بازار همینه

تو ایرانجیب هم با اسم saeed کامنت میزنی زیر خبرهای کاهشی.

به نظرم این رفتار شما دلالی حساب میشی

اگه بی طرف هستی مرد باش همه خبر ها رو برو ما هم لذت ببریم از یک بحث و تبادل نظر مثبت.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
بالا