Mast forosh
Registered User
- نوشتهها
- 147
- لایکها
- 144
الان یه خودرو pk چند میشه خرید؟
تعداد ظرفیت پیش فروش یکساله ایران خودرو این تعداد بود :
206 تیپ 2 : 1500
پارس سال : 13500
سمند : 5000
که از هر مدل خودرو تعداد زیر تکمیل وجه نکردن :
206 تیپ 2 : 669 نفر
پارس سال : 5924 نفر
سمند : 2727 نفر
تقریبا نصف افراد تکمیل وجه نکردن !
بدن من جاشون واریز کنم . رزرو دارنپیش فروش یکساله ایران خودرو وارد مرحله سوم شد :
۲۰۶ تیپ ۲ : ۳۱۸ نفر
پارس سال : ۳۰۰۵ نفر
سمند : ۱۶۵۳ نفر
این تعداد از برندگان دوم واریز وجه نکردن !
در سایت باز نگاه کردم نتیجه رو نوشته برنده نشده اید، حالا مرحله سوم چجوری انجام میشه؟پیش فروش یکساله ایران خودرو وارد مرحله سوم شد :
۲۰۶ تیپ ۲ : ۳۱۸ نفر
پارس سال : ۳۰۰۵ نفر
سمند : ۱۶۵۳ نفر
این تعداد از برندگان دوم واریز وجه نکردن !
عبارت برنده نشدید باید به برنده سوم تغییر کرده باشه.در سایت باز نگاه کردم نتیجه رو نوشته برنده نشده اید، حالا مرحله سوم چجوری انجام میشه؟
دوستان سوال برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدید
- قراره کدوم خودروها لوکس تلقی بشن و افزایش قیمت کارخونه رو شاهد باشن ؟
+ لطفا حدسیاتتون رو هم بگید ، هر دو خودروساز
این لقمه رو چقدر میچرخونن. اینا گفتن و ما باور کردیم. موندن چطور اعلام کنن که فشاری ازطرف مردم نباشه.رضا شیوا:
[emoji843]به هیچ عنوان آزادسازی قیمت نداریم بلکه برای برخی از خودروها دستورالعمل جدید پیش بینی شده است.
[emoji843]در دسته بندی جدید خودروها به دو دسته تقسیم میشوند
[emoji843]خودروهایی که در گذشته پایه قیمتی داشتند و دسته دوم خودروهای جدیدی که برای آنها پایه قیمتی در نظر گرفته شد.
[emoji843] بر این اساس ۵۵ درصد ظرفیت تولید به خودروهای اقتصادی و پرمصرف اختصاص مییابد و برای آنها دستورالعمل قدیمی اعمال میشود همچنین قیمت برای خودروهای جدید که ویژهتر هستند بالاتر خواهد بود.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
این لقمه رو چقدر میچرخونن. اینا گفتن و ما باور کردیم. موندن چطور اعلام کنن که فشاری ازطرف مردم نباشه.
این فرمول جدیدشون فرقی با آزاد سازی نداره..فقط اسمش رو عوض کردن..
دقیقا. ببین چقدر سهم خودشونه. نامردا. اینا همونایی هستن که وقتی 206 قیمتش 80 بود میگفتن نخرین و کلی کلاه رفت سرموناین فرمول جدیدشون فرقی با آزاد سازی نداره..فقط اسمش رو عوض کردن..