سلام
دوستان یه راهنمایی میخواستم؛
من ابان ۲۰۶ تیپ ۲ از ایران خودرو تحویل گرفتم
حالا به ذهنم رسیده که برای قرعه کشی پیش فروش یک ساله ی پژو ۲۰۷ ثبتنام کنم اگر اسمم دراومد برم ۲۰۶ رو بفروشم و ۹۹ تومن پول پیش فروش رو الان بدم و مابقی پولی هم که از فروش ۲۰۶ میمونه رو سکه بخرم و موقع پرداخت مابقی مبلغ ۲۰۷ سکه ها رو بفروشم
به نظرتون با اینکار میشه فقط با پول فروش ۲۰۶ به یه ۲۰۷ رسید؟
به نظرتون رشد قیمت کارخونه ای ماشین ها بیشتر از رشد سکه هست؟
کلا پیشنهاد می کنید ریسک کنم و این حرکتو انجام بدم یا نه؟
(با توجه به اینکه نهایت بودجه ی من همون پول فروش ۲۰۶ هست و نمیتونم بعدا روی این پول بذارم)
پ.ن:این ۲۰۶ جزو طرح فروش پیش فروش یک ساله بوده برای همین سندش برای فروش ازاده و به اسم خودمم نیست برای همین خودم میتونم تو قرعه کشیای ایران خودرو شرکت کنم
سلام
کلا این چند ساله که به ما ثابت شده از لحاظ اقتصادی تو این مملکت امکان داره اتفاقاتی بیوفته که الان حتی تصورش رو هم نمیتونیم بکنیم.
من برج 9 پارسال در کمال بی تجربگی چند تا سکه خریدم 3850 و کمتر از یکسال بعد سکه 16 میلیونی هم دیدم ولی بازم نفروختم چون آینده اصلا قابل پیش بینی نیست.
اینکه الان ماشینتون رو بفروشید و به این امید باشید که سال دیگه شرکت به یه قیمت معقول به شما 207 تحویل بده احتمال زیاد اتفاق نخواهد افتاد.
اونم 207 پانوراما که کلی حرف و حدیث پشتش هست که برای قیمت گذاری آینده دارن بعنوان خودروی لوکس حسابش میکنن و همینطور مشکلات شماره گذاری.
من اگر جای شما بودم با توجه به اینکه گفتید حداکثر پولی که میتونید جور کنید همین 206 هست مالم رو دو دستی میچسبیدم که اگه اینم از دستم بگیرن معلوم نیست چند سال باید دنبالش بدوم. ولی فروش فوق العاده ها رو شرکت میکردم که اگر اسمم دراومد سریع این تعویض رو انجام بدم.
این نظر شخصی منه و اعتقاد دارم که در مورد خونه و زمین و ماشین اصلا نباید به فروختن فکر کرد مگر اینکه در همون لحظه بهترش رو داشته باشم