• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فعلا گفتن یه تعدادشون با قیمت متوسط بازار قیمت میزنن بقیه هم با فرمول..البته اون بقیه رو هم بعدا آزاد میکنن.فقط این وسط میمونه شرط افزایش تولید و فروش فوری که باید خودروسازها انجام بدن.
یعنی کوییک از این هم میخواد گرونتر بشه ؟

واقعا قراره چه اتفاقی بیوفته ...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بازار داشت راه خودشو میرفت.خرابش کردن.تازه داشت بازار تثبیت میشد که انگار آقایون خوششون نیومد
دقیقا. ببین چقدر سهم خودشونه. نامردا. اینا همونایی هستن که وقتی 206 قیمتش 80 بود میگفتن نخرین و کلی کلاه رفت سرمون

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
بازار داشت راه خودشو میرفت.خرابش کردن.تازه داشت بازار تثبیت میشد که انگار آقایون خوششون نیومد

نیومد پایین شانس من یه ماشین عوض کنم. میخواستم دنا بگیرم. تو روحشون. آآآآآآ. بیخیال به همه چی عادت کردیم. اینا نمیخوان تخم مرغ ارزون بشه چه برسه به ماشین.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
افزایش ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی قیمت خودرو

[emoji832]مشاهدات بازار امروز خودرو نشان می‌دهد، مصوبه اخیر شورای رقابت با برهم زدن آرامش بازار موجب افزایش ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودروها شد
[emoji832]فعالان بازار معتقدند افزایش قیمت امروز خودرو متأثر از جو روانی تغییر قیمت ۱۸ خودرو آن هم از اوایل بهمن ماه بوده است و به طور حتم طی چند روز آینده فروکش خواهد کرد.
[emoji832]پژو پارس از ۱۹۲ میلیون تومان به ۲۰۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ دو از۱۸۷ میلیون تومان به ۱۹۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ پنج از ۲۴۰ میلیون تومان به ۲۵۰ میلیون تومان، سمند از ۱۷۶ میلیون به ۱۸۰ میلیون و پراید از ۹۵ میلیون تومان به ۱۰۳ میلیون تومان رسیده است. /تسنیم #اقتصادی

buyer

Registered User
لایک‌ها
37
خدمت دوستان عرض کردم که دولت دارد از طریق همین فروش و پیش فروش خودرو خیلی از مخارج دولت مثل حقوق کارمنداش را تامین میکنه و اجازه ارزانی نمیدهد و منتظر موج جدید گرانیها باشید وقتی خودشان صراحتا میگویند که مردم پول دارند یعنی منتظر ..... باشید

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
کار خودشونو کردن..خیلی قشنگ بازاری که تازه تثبیت شده بود رو بهم زدن..علی برکت اله...

نکته جالب تر اینکه الان فروشنده کم شده و خریدار زیاد. قشنگ عدم تعادل باز ایجاد میشه. نرخ بازار بالا میره و کارخونه هم افزایش میده.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
میگن دلالان رو از بازار خارج کردیم که با افزایش سه ماه ی قیمت کارخانه و از اونطرف عرضه و تولید بیشتر خودشون مدیریت دلالی کنند
یعنی انحصار که بود دلالی هم حالا کامل افتاد دست خودشون
بازار با عرضه و تقاضا داشت به یه ثبات نسبی می‌رسید مثل بورس که داشت چند ماه پیش راه خودشو میرفت که دخالت بی موقع باعث خراب شدن اون بازار میشه همیشه.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خود شورای رقابت سردسته ی دلالهاس
میگن دلالان رو از بازار خارج کردیم که با افزایش سه ماه ی قیمت کارخانه و از اونطرف عرضه و تولید بیشتر خودشون مدیریت دلالی کنند
یعنی انحصار که بود دلالی هم حالا کامل افتاد دست خودشون
بازار با عرضه و تقاضا داشت به یه ثبات نسبی می‌رسید مثل بورس که داشت چند ماه پیش راه خودشو میرفت که دخالت بی موقع باعث خراب شدن اون بازار میشه همیشه.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
احتمال حذف شیوه قرعه کشی خودروسازان

دبیر انجمن قطعه سازان گفت: شورای رقابت هنوز جزئیاتی از مصوبه خود اعلام نکرده اما حذف تورم بخشی و تمرکز بر بازار و تشویق خودروسازان ... [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/79150//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام
دوستان یه راهنمایی میخواستم؛
من ابان ۲۰۶ تیپ ۲ از ایران خودرو تحویل گرفتم
حالا به ذهنم رسیده که برای قرعه کشی پیش فروش یک ساله ی پژو ۲۰۷ ثبتنام کنم اگر اسمم دراومد برم ۲۰۶ رو بفروشم و ۹۹ تومن پول پیش فروش رو الان بدم و مابقی پولی هم که از فروش ۲۰۶ میمونه رو سکه بخرم و موقع پرداخت مابقی مبلغ ۲۰۷ سکه ها رو بفروشم
به نظرتون با اینکار میشه فقط با پول فروش ۲۰۶ به یه ۲۰۷ رسید؟
به نظرتون رشد قیمت کارخونه ای ماشین ها بیشتر از رشد سکه هست؟
کلا پیشنهاد می کنید ریسک کنم و این حرکتو انجام بدم یا نه؟
(با توجه به اینکه نهایت بودجه ی من همون پول فروش ۲۰۶ هست و نمیتونم بعدا روی این پول بذارم)
پ.ن:این ۲۰۶ جزو طرح فروش پیش فروش یک ساله بوده برای همین سندش برای فروش ازاده و به اسم خودمم نیست برای همین خودم میتونم تو قرعه کشیای ایران خودرو شرکت کنم

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سازمان بازرسی کل کشور حسابی به شورای رقابت بابت مصوبه جدید گیر داده..احتمال خیلی کمی وجود داره که در مصوبه تغییرات ایجاد بشه..
به قول یکی از مسئولین سازمان بازرسی طرح خیلی شتابزده تهیه شده و باعث میشه خودروسازها هر جور که بخوان بازارو هدایت کنند.

تو تمام دنیا با افزایش تولید قیمت کاهش پیدا میکنه.در کشور ما با افزایش تولید قیمتم افزایش پیدا میکنه

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
سازمان بازرسی کل کشور حسابی به شورای رقابت بابت مصوبه جدید گیر داده..احتمال خیلی کمی وجود داره که در مصوبه تغییرات ایجاد بشه..
به قول یکی از مسئولین سازمان بازرسی طرح خیلی شتابزده تهیه شده و باعث میشه خودروسازها هر جور که بخوان بازارو هدایت کنند.

تو تمام دنیا با افزایش تولید قیمت کاهش پیدا میکنه.در کشور ما با افزایش تولید قیمتم افزایش پیدا میکنه

سازمان بازرسی یه سر بره بازار تخم مرغ رو درست کنه ماشین پیش کش. حالا شیوا جان باید یه پول تو جیب بازرسی بذاره. هوررررا

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
میان یه دو درصد بالا پایینش میکنن که اعتراضات بخوابه
سازمان بازرسی یه سر بره بازار تخم مرغ رو درست کنه ماشین پیش کش. حالا شیوا جان باید یه پول تو جیب بازرسی بذاره. هوررررا

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام
حالا به ذهنم رسیده که برای قرعه کشی پیش فروش یک ساله ی پژو ۲۰۷ ثبتنام کنم اگر اسمم دراومد برم ۲۰۶ رو بفروشم و ۹۹ تومن پول پیش فروش رو الان بدم و مابقی پولی هم که از فروش ۲۰۶ میمونه رو سکه بخرم و موقع پرداخت مابقی مبلغ ۲۰۷ سکه ها رو بفروشم
(با توجه به اینکه نهایت بودجه ی من همون پول فروش ۲۰۶ هست و نمیتونم بعدا روی این پول بذارم)
پ.ن:این ۲۰۶ جزو طرح فروش پیش فروش یک ساله بوده برای همین سندش برای فروش ازاده و به اسم خودمم نیست برای همین خودم میتونم تو قرعه کشیای ایران خودرو شرکت کنم

هیچوقت با جفت پات عمق رودخونه رو حساب نکن که آب میبرت !

+ من باشم اینکارو نمیکنم .
+ حاجی فردا متهممون نکنی این نظر شخصی منه و هیچ پیشگویی خبری چیزی پشتش نیست

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
سلام

سلام
کلا این چند ساله که به ما ثابت شده از لحاظ اقتصادی تو این مملکت امکان داره اتفاقاتی بیوفته که الان حتی تصورش رو هم نمیتونیم بکنیم.
من برج 9 پارسال در کمال بی تجربگی چند تا سکه خریدم 3850 و کمتر از یکسال بعد سکه 16 میلیونی هم دیدم ولی بازم نفروختم چون آینده اصلا قابل پیش بینی نیست.
اینکه الان ماشینتون رو بفروشید و به این امید باشید که سال دیگه شرکت به یه قیمت معقول به شما 207 تحویل بده احتمال زیاد اتفاق نخواهد افتاد.
اونم 207 پانوراما که کلی حرف و حدیث پشتش هست که برای قیمت گذاری آینده دارن بعنوان خودروی لوکس حسابش میکنن و همینطور مشکلات شماره گذاری.
من اگر جای شما بودم با توجه به اینکه گفتید حداکثر پولی که میتونید جور کنید همین 206 هست مالم رو دو دستی میچسبیدم که اگه اینم از دستم بگیرن معلوم نیست چند سال باید دنبالش بدوم. ولی فروش فوق العاده ها رو شرکت میکردم که اگر اسمم دراومد سریع این تعویض رو انجام بدم.
این نظر شخصی منه و اعتقاد دارم که در مورد خونه و زمین و ماشین اصلا نباید به فروختن فکر کرد مگر اینکه در همون لحظه بهترش رو داشته باشم

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji842] مخالفت صریح سازمان بازرسی با افزایش قیمت خودرو

[emoji842] رئیس سازمان بازرسی در دیدار با وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن مخالف با مصوبه وزارت صمت درباره نزدیک کردن قیمت کارخانه به قیمت خودرو در بازار گفت: ما نگران افزایش مجدد قیمت خودرو در بازار در پی این تصمیم هستیم.

[emoji842] احتمالا طرح آزادسازی خودرو اجرا نخواهد شد.

[emoji723] @iranjib_ir

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آغاز نوسان قیمت خودرو از مرکز رقابت

از سال 97 بارها و به امید کاهش و یا حداقل ثبات قیمت‌ها، فرمول قیمت‌گذاری خودرو تغییر کرده است. در این دوره که معلوم نیست عمر آن ... [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/79158//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

بالا