نه محروم میشه تو بند هاش نوشتهدوستان شاید سوالم تکراری باشه ببخشید اگه کسی در قرعه کشی خودرو برنده شد و پول نریخت دفعات بعد می تونه شرکت کنه؟ یا محروم میشه؟
آخه اینو هیچ جا نگفته کدوم بند منظورتونهنه محروم میشه تو بند هاش نوشته
دوستان شاید سوالم تکراری باشه ببخشید اگه کسی در قرعه کشی خودرو برنده شد و پول نریخت دفعات بعد می تونه شرکت کنه؟ یا محروم میشه؟
دوستان از چیزی که اطلاع ندارید دیگران را گمراه نکنیددوستان شاید سوالم تکراری باشه ببخشید اگه کسی در قرعه کشی خودرو برنده شد و پول نریخت دفعات بعد می تونه شرکت کنه؟ یا محروم میشه؟
اینو همین الان از سایت یکی از خودروسازها گذاشتم:دوستان از چیزی که اطلاع ندارید دیگران را گمراه نکنید
خود من برای کسی ثبت نام کردم که برنده شده بود و پرداخت نکرد دوباره چند بار تو بخشنامه های دیگر ثبت نام کردم براش و هیچگونه مشکلی نبوده است.
اینو همین الان از سایت یکی از خودروسازها گذاشتم:
نکات مهم که متقاضیان خرید خودرو در طرح فروش گروه سایپا می بایست پس از قرعه کشی مدنظر قرار دهند :
- امكان صلح (خريد انصرافي) و انتقال خودرو بصورت وكالتي وجود ندارد.
- در صورتیکه متقاضی خرید خودرو در قرعه کشی طرح پیش فروش اخیر ایران خودرو منتخب گردند ، از لیست متقاضیان خرید پیش فروش سایپا حذف خواهندشد.
- پس از اعلام نتايج قرعه كشي، منتخبین مي بايست ظرف 72 ساعت نسبت به واريز وجه پيش پرداخت قيمت خودرو به صورت علي¬الحساب اقدام تا پس از آن امکان انتخاب زمان تحویل ، رنگ خودرو و نمایندگی محل تحویل میسر گردد .
- در صورت عدم تكميل وجه در موعد مقرر ، امکان ثبت نام متقاضي منتخب شده در قرعه كشي غیرفعال خواهد گردید.
شما حرف من قبول دارید که تو عمل انجام دادم یا نوشته سایت؟؟
واقعا بعضی ها متاسفانه در مقابلشون باید سکوت کرد و با آنها نباید بحث کرد.
حالا خودرو به جهنم؛ من میترسم افزایش قیمت خودرو باعث بشه یک تورم کلی دوباره بوجود بیاد
قیمت مسکن 10 تا 20 درصد نسبت به اوجش افت داشته
اگر دوباره ماشین بره بالا ممکنه مسکن هم یکذره افزایش داشته باشه
پیش فروش یکساله ایران خودرو وارد مرحله سوم شد :
۲۰۶ تیپ ۲ : ۳۱۸ نفر
پارس سال : ۳۰۰۵ نفر
سمند : ۱۶۵۳ نفر
این تعداد از برندگان دوم واریز وجه نکردن !
فاصله قیمت کارخانه محصولات سایپا تا حاشیه بازار کاهش یافت
باقری گفت: برنامه قرعه کشی به مرور حذف میشود تا مردم بدون انجام قرعه کشی از طریق سایت رسمی اقدام به خرید خودرو مورد علاقه خود کنند.
[emoji3596]
https://www.iranjib.ir/shownews/79270//t [emoji118][emoji118]
[emoji723] @iranjib_ir
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
پس وانتی که تو بازار ۱۲۰ تومنه معامله میشد ، باید ۹۱ تومن بشه ؟
بستگی به مدل ماشین هم داره..ولی در کل با توجه به طرح ویژه قیمت گذاری و افزایش تولید و عرضه خودرو فاصله بازار تا کارخانه داره کمتر میشه.کلا دارن کاری میکنن که مشتری واقعی از خود کارخانه مستقیم خرید کنه و سمت بازار آزاد نره..شرط افزایش قیمت جدید کل خانه ها افزایش تولید هست که کارخانه ها باید افزایش تولید بدن و عرضه رو زیاد کنند تا مجوز افزایش بگیرن
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
همچنان به حرفم درمورد نبود مشتری در بازار و کله پا شدن دلال ها به زودی پایبندم.....
یه نمایندگی نزدیک ماهست تریلی های تخلیه ماشینش حداقل چهاربرابر شده طوری که تو کوچه بقلش ماشین صفر پارک میکنه.... :|
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk