• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
[emoji842] مخالفت صریح سازمان بازرسی با افزایش قیمت خودرو

[emoji842] رئیس سازمان بازرسی در دیدار با وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن مخالف با مصوبه وزارت صمت درباره نزدیک کردن قیمت کارخانه به قیمت خودرو در بازار گفت: ما نگران افزایش مجدد قیمت خودرو در بازار در پی این تصمیم هستیم.

[emoji842] احتمالا طرح آزادسازی خودرو اجرا نخواهد شد.

[emoji723] @iranjib_ir

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

سازمان بازرسی واقعا معلوم نیست داره چیکار میکنه ...
سایپا میگه سال ۹۷ کل داراییم ۵۰ هزار تومنه ۱۰۰ هزار تومن بدهکارم... ! مگه میشه همچین چیزی ...
اگر بجای اینکه تمام ارکان مملکت دست نوازش به سر خودروسازا بکشن باهاشون با حساب و کتاب برخورد میکردن اینطوری نمیشد ...

الان هم بنظرم دعوای زن و شوهریه اگر کسی باور کنه سرش کلاه میره ...

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
[emoji842] مخالفت صریح سازمان بازرسی با افزایش قیمت خودرو

[emoji842] رئیس سازمان بازرسی در دیدار با وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن مخالف با مصوبه وزارت صمت درباره نزدیک کردن قیمت کارخانه به قیمت خودرو در بازار گفت: ما نگران افزایش مجدد قیمت خودرو در بازار در پی این تصمیم هستیم.

[emoji842] احتمالا طرح آزادسازی خودرو اجرا نخواهد شد.

[emoji723] @iranjib_ir

بنزینم نمیخواست گرون شه. این سیاست بازرسیه. اصلا هم چیزی دست اینا نیست داره حرف مفت میزنه. اینا کارشون نظارته بر قیمت مصوبه نه تغییر قیمت. این شو سیاسیه ای مردم ساده دل ایران

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji736] چه شد که عقاید آقای دکتر شیوا طی کمتر از یک سال به این میزان تغییر کرد!!

[emoji2389] آقای شیوا اوایل خرداد ماه: قیمت های بازار را قبول نداریم و کاذب است.

[emoji2390] آقای شیوا اوایل دی ماه: قیمت کارخانه به قیمت بازار برسد.

#قیمت_خودرو

@nerkh2lar

buyer

Registered User
لایک‌ها
37
[emoji736] چه شد که عقاید آقای دکتر شیوا طی کمتر از یک سال به این میزان تغییر کرد!!

[emoji2389] آقای شیوا اوایل خرداد ماه: قیمت های بازار را قبول نداریم و کاذب است.

[emoji2390] آقای شیوا اوایل دی ماه: قیمت کارخانه به قیمت بازار برسد.

#قیمت_خودرو

@nerkh2lar

اینها کاره ای نیستند و کوچکترین اختیاری از خودشان ندارند و دستورات بالا را ابلاغ و اجرا می کنند

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اینها کاره ای نیستند و کوچکترین اختیاری از خودشان ندارند و دستورات بالا را ابلاغ و اجرا می کنند
یک سفره ای پهن شده اینا هم بهرحال یه چیزی این وسط گیرشون میاد..

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
مردم یه روز باید متوجه بشن تو بازار عرضه و تقاضا نقش اصلی رو دارن
دلیل این بالا بردن قیمت ها خود مردم هستن
ثبت نام های 4 میلیونی و بالاتر این چیزها رو هم داره.
متقاضی واقعی فکر نکنم حداکثر به 300 هزار نفر هم برسه
تو این بازار متشنج همه فکر ماشین عوض کردن و دلالی هستن
یه سری کمپین برای ثبت نام نکردن داره شکل میگیره که امیدوارم مردم ازشون حمایت کنن.
آمار ثبت نام طرح یکساله ایران خودرو با وجود تنوع خودروی بهتر روز اول حدودا 200 هزار نفر بوده که نسبت به طرح قبلی کاهش خوبی داشته.
ایران خودرو مهلت ثبت نام رو همون روز اول یکروز تمدید کرده
اگر تقاضا نباشه نمیگم قیمت ها رو پایین میارن ولی حداقل برای افزایش قیمت هم اینطوری افسار پاره نمیکنن

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
مردم یه روز باید متوجه بشن تو بازار عرضه و تقاضا نقش اصلی رو دارن
دلیل این بالا بردن قیمت ها خود مردم هستن
ثبت نام های 4 میلیونی و بالاتر این چیزها رو هم داره.
متقاضی واقعی فکر نکنم حداکثر به 300 هزار نفر هم برسه
تو این بازار متشنج همه فکر ماشین عوض کردن و دلالی هستن
یه سری کمپین برای ثبت نام نکردن داره شکل میگیره که امیدوارم مردم ازشون حمایت کنن.
آمار ثبت نام طرح یکساله ایران خودرو با وجود تنوع خودروی بهتر روز اول حدودا 200 هزار نفر بوده که نسبت به طرح قبلی کاهش خوبی داشته.
ایران خودرو مهلت ثبت نام رو همون روز اول یکروز تمدید کرده
اگر تقاضا نباشه نمیگم قیمت ها رو پایین میارن ولی حداقل برای افزایش قیمت هم اینطوری افسار پاره نمیکنن
دوست عزیز ایرانی و کمپین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه اونا هم خریدارن منتها جا موندن از قیمت. همشون آب زیرکاه هستن و منتظر فرصت.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سعید جان میبینم که هنوز هم ایمان نیاوردی به سران مملکت:p
مشاهده پیوست 1215930
عه..چه جالب..آقا این من نیستم..فکر کنم یکی با اسم مشابه من اومده پیام گذاشته :Dیک هفته ای هست تو سایتش کلا نرفتم.حالا باز خوبه خودم 206 دارم و نمیام قیمتشو اینقدر تخریب کنم:D.برم ببینم چه خبره..

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام
دوستان یه راهنمایی میخواستم؛
من ابان ۲۰۶ تیپ ۲ از ایران خودرو تحویل گرفتم
حالا به ذهنم رسیده که برای قرعه کشی پیش فروش یک ساله ی پژو ۲۰۷ ثبتنام کنم اگر اسمم دراومد برم ۲۰۶ رو بفروشم و ۹۹ تومن پول پیش فروش رو الان بدم و مابقی پولی هم که از فروش ۲۰۶ میمونه رو سکه بخرم و موقع پرداخت مابقی مبلغ ۲۰۷ سکه ها رو بفروشم
به نظرتون با اینکار میشه فقط با پول فروش ۲۰۶ به یه ۲۰۷ رسید؟
به نظرتون رشد قیمت کارخونه ای ماشین ها بیشتر از رشد سکه هست؟
کلا پیشنهاد می کنید ریسک کنم و این حرکتو انجام بدم یا نه؟
(با توجه به اینکه نهایت بودجه ی من همون پول فروش ۲۰۶ هست و نمیتونم بعدا روی این پول بذارم)
پ.ن:این ۲۰۶ جزو طرح فروش پیش فروش یک ساله بوده برای همین سندش برای فروش ازاده و به اسم خودمم نیست برای همین خودم میتونم تو قرعه کشیای ایران خودرو شرکت کنم

شما ماشین تازه تحویل گرفتی

و بخاطر محدودیت ثبت نام فکر نکنم کلن امکان ثبت نام تا دو سال داشته باشی
کاری به آزاد بودن سند نداره باید 2 سال از زمان ثبت نام تون گذشته باشه که بتونید در طرح بعدی ثبت نام کنید و همچنین دارای پلاک فعال هستید

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
عه..چه جالب..آقا این من نیستم..فکر کنم یکی با اسم مشابه من اومده پیام گذاشته :Dیک هفته ای هست تو سایتش کلا نرفتم.حالا باز خوبه خودم 206 دارم و نمیام قیمتشو اینقدر تخریب کنم:D.برم ببینم چه خبره..
آقا رسیدگی کن :D :D :cool:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji593] قیمت انواع خودروهای ایران خودرو در بازار‌ آزاد:

[emoji1130]1399/10/11

[emoji843]وانت آریسان : 148 میلیون تومان
[emoji843](سمند LX) : 183 میلیون تومان
[emoji843](سمند EF7 ): 200 میلیون تومان
[emoji843]سمند EF7 دوگانه سوز : 230 میلیون تومان
[emoji843]سورن: 238 میلیون تومان
[emoji843]دنا معمولی: 265 میلیون تومان
[emoji843]دنا پلاس: 302 میلیون تومان
[emoji843]دنا پلاس توربو : 347 میلیون تومان
[emoji843]️دنا پلاس توربو اتوماتیک: 440 میلیون تومان
[emoji843](پژو GLX 405) : 183 میلیون تومان
[emoji843]پژو GLX 405 دوگانه سوز : 190 میلیون تومان
[emoji843](پژو SLX 405) : 199 میلیون تومان
[emoji843]پژو پارس سال : 207 میلیون تومان
[emoji843]پژو پارس دوگانه سوز : 240 میلیون تومان
[emoji843]پژو پارس اتوماتیک : 298 میلیون تومان
[emoji843](پژو پارس LX) : 258 میلیون تومان
[emoji843]پژو 207 دنده‌ ای : 288 میلیون تومان
[emoji843]️پژو 207 پانوراما دنده ای: 324 میلیون تومان
[emoji843]پژو 207 اتوماتیک : 435 میلیون تومان
[emoji843]پژو 206 تیپ 2 : 195 میلیون تومان
[emoji843]پژو 206 تیپ 5 : 258 میلیون تومان
[emoji843]پژو 206 صندوقدار : 248 میلیون تومان
[emoji843]پژو ۲۰۰۸ : 890 میلیون تومان
[emoji843]هایما S7 توربو: 720 میلیون تومان

منبع : carrate

@nerkh2lar

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
خوب گویا دم انتخابات یسری قوانین محرک که حداقل باعث ثبات بشه دارن انجام میدن

قانون مسخره ی شورای رقابت که رد شد. ببخشید اصلن نمیدونی فرمول چیه نشستی میخوای فرمول جهانی جدید از خودت ارائه بدی

دوم باید آقای شیوا رو برکنار کنند
ببخشید خودروساز باید از خداش باشه که ماشین تولید کنه و بفروشه. بیان خودروساز و مکلف که هر سه ماهه باید کیفیت تولید بالاتر از سه ماهه قبل باشه و سازمان کنترل کیفیت و محیط زیست هم اینو تایید کنه
عرضه رو بالا ببرن. نیروی کار استخدام کن عرضه رو ببر بالا هزینه ی تمام شده تولید هم میاد پایین و در جلو نمایندگی ها با قیمت مصوب عرضه کن تا همان دلالی نمایندگی ها و هم دلالی بنگاه‌ها کم بشه

اصلن میترسن واردات باعث سکته ی انحصار طلبی تون بشه واردات هم آزاد نکن. شما روی عرضه و تنوع و کیفیت همین خودروهای داخلی با قیمت مصوب کار کن هم سود تضمین شده ی خودتون می‌برید و هم مصرف کننده واقعی ماشینش می‌خره
نیازی به قرعه کشی هم نیست

اینارو انسانهای عادی هم میدونن نمیدونم چرا مسئولان صمت و خودروساز خودشون و یا ما رو چیز دیگه فرض میکنن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا سعید پس کاهشی که میگفتی کجاست ؟
من همیشه موقعی که در مورد قیمت نظر دادم نوشتم در صورتیکه اتفاق غیر منتظره ای نیفته این نظر معتبره..
متاسفانه با این جریان آزاد سازی قیمت که کاملا غیر منتظره و بر خلاف نظرات قبلی آقایون(خبر کاهش قیمت در کارخانه که در همین تایپیک گذاشتم) که اومد جو تثبیت شده ی بازار بهم خورد و قیمتا افزایش داشت.
الانم باید دید نتیجه این طرح چی میشه و پیگیری سازمان بازرسی که دیروزم به وزیر صمت اخطار دادن به کجا میرسه..

در نهایت همین الانم اگر کسی با قیمتهای امروزم بره خودرو بخره نسبت به چند هفته قبل که من گفتم بازار خودرو کاهشی هست میتونه حدود 20 درصد پایین تر از قیمت اون زمان خریداری کنه..

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خوب گویا دم انتخابات یسری قوانین محرک که حداقل باعث ثبات بشه دارن انجام میدن

قانون مسخره ی شورای رقابت که رد شد. ببخشید اصلن نمیدونی فرمول چیه نشستی میخوای فرمول جهانی جدید از خودت ارائه بدی

دوم باید آقای شیوا رو برکنار کنند
ببخشید خودروساز باید از خداش باشه که ماشین تولید کنه و بفروشه. بیان خودروساز و مکلف که هر سه ماهه باید کیفیت تولید بالاتر از سه ماهه قبل باشه و سازمان کنترل کیفیت و محیط زیست هم اینو تایید کنه
عرضه رو بالا ببرن. نیروی کار استخدام کن عرضه رو ببر بالا هزینه ی تمام شده تولید هم میاد پایین و در جلو نمایندگی ها با قیمت مصوب عرضه کن تا همان دلالی نمایندگی ها و هم دلالی بنگاه‌ها کم بشه

اصلن میترسن واردات باعث سکته ی انحصار طلبی تون بشه واردات هم آزاد نکن. شما روی عرضه و تنوع و کیفیت همین خودروهای داخلی با قیمت مصوب کار کن هم سود تضمین شده ی خودتون می‌برید و هم مصرف کننده واقعی ماشینش می‌خره
نیازی به قرعه کشی هم نیست

اینارو انسانهای عادی هم میدونن نمیدونم چرا مسئولان صمت و خودروساز خودشون و یا ما رو چیز دیگه فرض میکنن
یک تار مو ی پژویان(رئیس قبلی شورای رقابت) به این شیوا می ارزید..پژویان به خودروسازها اصلا باج نمیداد..
این شیوا هم مشخصه منافع خودش در افزایش قیمته که اینقدر سریع نظرش رو عوض کرد..نه به اون نظر چند ماه پیشش که میگفت قیمتهای فعلی گرون هستن و حباب قیمت دارن ،نه به الانش که خودش مصوبه آزادسازی رو تصویب کرده..

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
کالبد شکافی فرمول جدید قیمت گذاری خودرو

افزایش قیمت در 45 درصد خودروهای تولید داخل چگونه و با چه شروطی صورت می گیرد؟ [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/79163//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji832] وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد: بازگشت قیمت‌گذاری خودرو به وزارت صمت

مسئولیت قیمت‌گذاری خودرو دوباره به وزارت صنعت، معدن و تجارت باز خواهد گشت.

علیرضا رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اعلام این خبر از بازگشت وظایف اصلی وزارت صمت به این مجموعه خبر داد.

وی گفت: یکی از آسیب‌های وزارت‌ صمت، انتقال وظایف به خارج از این مجموعه بود، تجارت خارجی، فولاد، قیمت‌گذاری در کالاهایی مثل خودرو با وزارت صمت می‌باشد اما افراد زیادی در آن دخیل هستند که با تلاش‌ها و رایزنی‌های انجام شده وظایف دوباره به این مجموعه در حال بازگشت است

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
اینم از بازار
صعودی شده و چون مردم میدونن دیر یا زود کم یا بیش افزایش قیمت داریم دارن میخرن با سرعت

بالا