• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji837] قیمت مورد نظر خودروسازان برای هر خودرو چه میزان است ؟

چند روزی است بحث آزادسازی مجددا داغ شده و این بار سیگنال هایی از مرکز مختلف تصمیم گیری در حال ارسال است. اما نکته ای که بسیار مهم است این است که قیمت هر خودرو که مدنظر خودروسازان است چقدر خواهد بود. در ادامه سعی میکنیم قیمت برخی خودورها را که مدیران خودروسازی در مصاحبه های خود اعلام کرده اند را ارائه دهیم. دقت شود مبنا دلار به قیمت ۲۳ هزار تومان سامانه نیما می باشد.

[emoji839] محصولات شرکت سایپا:
- کوئیک آر: ۱۴۰ میلیون تومان
- تیبا صندوقدار: ۱۰۵ مییلیون تومان
- ساینا: ۱۱۵ میلیون تومان

[emoji839] محصولات شرکت ایران خودرو:
- سمند ال ایکس: ۱۷۰ میلیون تومان
- پژو ۴۰۵ اس ال ایکس؛ پژو ۲۰۶ تیپ ۲: ۱۷۵ میلیون تومان
- پژو پارس ال ایکس: ۱۹۰ میلیون تومان
- پژو ۲۰۷ پانوراما دنده دستی: ۲۲۰ میلیون تومان
@majalleh_khodro

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
[emoji837] قیمت مورد نظر خودروسازان برای هر خودرو چه میزان است ؟

چند روزی است بحث آزادسازی مجددا داغ شده و این بار سیگنال هایی از مرکز مختلف تصمیم گیری در حال ارسال است. اما نکته ای که بسیار مهم است این است که قیمت هر خودرو که مدنظر خودروسازان است چقدر خواهد بود. در ادامه سعی میکنیم قیمت برخی خودورها را که مدیران خودروسازی در مصاحبه های خود اعلام کرده اند را ارائه دهیم. دقت شود مبنا دلار به قیمت ۲۳ هزار تومان سامانه نیما می باشد.

[emoji839] محصولات شرکت سایپا:
- کوئیک آر: ۱۴۰ میلیون تومان
- تیبا صندوقدار: ۱۰۵ مییلیون تومان
- ساینا: ۱۱۵ میلیون تومان

[emoji839] محصولات شرکت ایران خودرو:
- سمند ال ایکس: ۱۷۰ میلیون تومان
- پژو ۴۰۵ اس ال ایکس؛ پژو ۲۰۶ تیپ ۲: ۱۷۵ میلیون تومان
- پژو پارس ال ایکس: ۱۹۰ میلیون تومان
- پژو ۲۰۷ پانوراما دنده دستی: ۲۲۰ میلیون تومان
@majalleh_khodro

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

اینکه تا کجا قراره این بازی رو ادامه بدن نمیدونم ولی انگار هیچ توجهی به اوضاع خریدارهای این ماشین ها نمیکنن.
امروز یه خبر دیدم که حواله دارهای تیبا و ساینا هم نمیتونن تکمیل وجه کنن و سایپا مجددا مهلت پرداخت رو تمدید میکنه.
یه سری چیزا واقعا نمیشه. همینطور راحت 20 تومن میکشن رو قیمت جور کردنش برای یه کارگر و کارمند که اومده یکسال پیش ساینا نوشته واقعا سخته.
پایه حقوق اداره کار 2 میلیون بعد ساینا 93 میلیون. این اختلاف رو هیچ جوره نمیشه پوشش داد
قیمت ها همینطور بره بالا قشری که ماشین های ارزون قیمت سایپا رو میخرن دیگه کلا بیخیال ماشین میشن. این قشر اکثریت جامعه رو تشکیل میدن.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اینکه تا کجا قراره این بازی رو ادامه بدن نمیدونم ولی انگار هیچ توجهی به اوضاع خریدارهای این ماشین ها نمیکنن.
امروز یه خبر دیدم که حواله دارهای تیبا و ساینا هم نمیتونن تکمیل وجه کنن و سایپا مجددا مهلت پرداخت رو تمدید میکنه.
یه سری چیزا واقعا نمیشه. همینطور راحت 20 تومن میکشن رو قیمت جور کردنش برای یه کارگر و کارمند که اومده یکسال پیش ساینا نوشته واقعا سخته.
پایه حقوق اداره کار 2 میلیون بعد ساینا 93 میلیون. این اختلاف رو هیچ جوره نمیشه پوشش داد
قیمت ها همینطور بره بالا قشری که ماشین های ارزون قیمت سایپا رو میخرن دیگه کلا بیخیال ماشین میشن. این قشر اکثریت جامعه رو تشکیل میدن.

دقیقا همینه ، سال ۹۸ یه وانت پراید نوشتم واسه ابان ، یکهو شد ۹۱

حجم زیادی انصراف دادن یا مفت حوالشونو دادن یکی دیگه ، الان کوییک کلی از حواله داراش رفتن پولشونو پس گرفتن و انصراف دادن !

مگه شوخیه یکهو خودرو تا ۵۰ درصد گرون بشه !

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
این ماشین هایی که تا یک سال سند نمیشه زد
را هیچ رقمه نمیشه فروخت که دردسر هم نداشته باشه
حساب کردم اینجوری که قیمت ها داره نزدیک میشه به بازار شاید اگه بازار ازاد بفروشی یک 30~40تومنی تو یک ماشین بشه سود کرد ولی اینکه سند نمیزنن نمیدونم اینو باید چجوری فروخت که مشکل نخوره ادم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
این ماشین هایی که تا یک سال سند نمیشه زد
را هیچ رقمه نمیشه فروخت که دردسر هم نداشته باشه
حساب کردم اینجوری که قیمت ها داره نزدیک میشه به بازار شاید اگه بازار ازاد بفروشی یک 30~40تومنی تو یک ماشین بشه سود کرد ولی اینکه سند نمیزنن نمیدونم اینو باید چجوری فروخت که مشکل نخوره ادم
تو یه مقاله خوندم دبیر انجمن خودروسازان گفته بود ۸۰℅ خودروهای قرعه کشی که واسه سرویس اولیه رفته بودن فروخته شده بودن !

راه داره خرید و فروشش اما مشکلاتی ممکنه بعدا بوجود بیاد و اینکه ماشین رو زیر قیمت میخرن ...

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
photo_2021-02-04_01-09-26.jpg

پژو 206 صندوقدار نیز مانند پژو 206 تیپ 5 به خط پایان رسید

▪براساس آمار موجود، آخرین موعد تحویل این خودروی محبوب مربوط به اسفند ماه سال جاری بوده و دیگر هیچ تعهدی برای سال آینده برای این خودرو از سوی ایران‌خودرو ایجاد نشده است.

▪براساس اطالاعات بدست آمده، مقرر شده است فعلا خودروی رانا پلاس جایگزین پژو 206 صندوقدار گردد.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مشاهده پیوست 1222329

پژو 206 صندوقدار نیز مانند پژو 206 تیپ 5 به خط پایان رسید

▪براساس آمار موجود، آخرین موعد تحویل این خودروی محبوب مربوط به اسفند ماه سال جاری بوده و دیگر هیچ تعهدی برای سال آینده برای این خودرو از سوی ایران‌خودرو ایجاد نشده است.

▪براساس اطالاعات بدست آمده، مقرر شده است فعلا خودروی رانا پلاس جایگزین پژو 206 صندوقدار گردد.

نمیدونم چرا هر کی رانا میخره خودشو لعن و نفرین میکنه !

Edare-Agahi

Registered User
لایک‌ها
433
نمیدونم چرا هر کی رانا میخره خودشو لعن و نفرین میکنه !
من مدل 95 داشتم صفر خریدم از شرکت تا کارکرد 50 هزار هم دست خودم بود مثه سگ هم بهش گازیدم چیزیش نشد فروختم به داییم من ناراضی نبودم ازش حقیقت
93 94 اون زمان یادمه پدر صاحباشونو دراورده بود از 95 شد نمیدونم 3 ستاره 4 ستاره چه خزعبلاتی گفتن کیفیتش بهتر شده
من که کلا روغن و بنزین زدم بدجورم استفاده کردم اذیت نکرد حالا نمیدونم کلا ماشینای وطنی شانسیه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
کوییک اتومات ۲۳۲ کارخونه
اینا کف قیمتاس
فکر پراید زیر ۱۰۰ تومن یا پارس زیر ۲۰۰ تومن از ذهنمون بکنیم بیرون.
شخصا اگر پستی تو این تاپیک درباره کاهش قیمت داشتم معذرت میخوام.

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
کوییک اتومات ۲۳۲ کارخونه
اینا کف قیمتاس
فکر پراید زیر ۱۰۰ تومن یا پارس زیر ۲۰۰ تومن از ذهنمون بکنیم بیرون.
شخصا اگر پستی تو این تاپیک درباره کاهش قیمت داشتم معذرت میخوام.

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
خودرو عجیب مافیای قدرتمندی داره

7star

Registered User
لایک‌ها
280
قیمت کارخانه رو افزایش میدن..از اون ور عرضه رو زیاد میکنن..قیمت بازار و کارخانه نزدیک به هم میشه
مرسی
آیا در صورت تصویب افزایش قیمت کارخانه، قیمت بازار نیز افزایش پیدا خواهد کرد؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مرسی
آیا در صورت تصویب افزایش قیمت کارخانه، قیمت بازار نیز افزایش پیدا خواهد کرد؟
بستگی داره که خودروسازها چقدر عرضه کنن..اگر عرضه زیاد بشه و فروش فوری بزارن قطعا کسی سمت بازار آزاد دیگه نمیره و از خود خودرو ساز خرید میکنه.که میتونه به عدم رشد در بازار آزاد منجر بشه..ولی اگر عرضه خودروسازها کم باشه ،بله بازار آزاد هم قیمت افزایش پیدا میکنه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
با سلام خدمت عزیزان
من از قدیمی های اینجا هستم،اما این تاپیک رو به تازگی دیدم
نظر به اینکه سابقه کار در 2 خودروسازی رو دارم، و در حال حاضر هم در یکی از خودروسازان خصوصی مشغول به کار هستم،از این به بعد بیشتر خدمتتون خواهم بود.
انشالله اطلاعلات خوبی با هم رد و بدل کنیم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
با سلام خدمت عزیزان
نظر به اینکه سابقه کار در 2 خودروسازی رو دارم، و در حال حاضر هم در یکی از خودروسازان خصوصی مشغول به کار هستم،از این به بعد بیشتر خدمتتون خواهم بود.
خوش اومدی عزیز

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با سلام خدمت عزیزان
خیلی هم عالی..انشالا از تجربیات و نظراتتون استفاده میکنیم

بالا