• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
چقدر کوییک قیمت کارخانه تا بازار مسخره هست
الان پراید 111 قیمت اش 128 هست بعد کوییک تو بازر حدود 140 هست
بعد پارس هم که قیمت کارخونه اش حدودا 130 هست تو بازر 210 هست
واقعا دلیل این همه اختلاف تو قیمت شون چیه یعنی اینقدر بد بخر هست؟

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
چقدر کوییک قیمت کارخانه تا بازار مسخره هست
الان پراید 111 قیمت اش 128 هست بعد کوییک تو بازر حدود 140 هست
بعد پارس هم که قیمت کارخونه اش حدودا 130 هست تو بازر 210 هست
واقعا دلیل این همه اختلاف تو قیمت شون چیه یعنی اینقدر بد بخر هست؟
اره دگ بستگی به استقبال داره،پراید ۱۱۱ با اینکه اشغاله ولی قیافش جوون پسنده اسپرتش میکنن،تیبا ۲ هم همینطوره ،ولی کوییک قیمت کارخونش بالاتره در عملم هیچ فرقی با تیبا و پراید نمیکنه،طرف میگه مگه دییونه ام همون تیبا میخرم،اگه مانیتور و کروز کنترل داشت ۲ تا آپشن خوبم میزاشتن روش,مثلا ی سانروفی میزاشتن ،صندلیشو برقی میکردن، اینم اختلافش زیاد میشد ولی این مدلی زیاد خواهان نداره دقیقا بزگ شده پرایده،منم اسمم از این ۹۰ روزه ها در اومده ولی تکمیل نمیکنم،منصرف شدم از خریدش،شاید ۴ ماه دگ پشیمون شم قیمتش بره بالا ولی بیخیالش شدم

amirhalgord

Registered User
لایک‌ها
87
با سلام به همه دوستان
من یک ماشین وارداتی دارم به نظر شما نگه ش دارم یا ردش کنم البته ۲۰۶ هم دارم که کارم رو راه میندازه

us12

Registered User
لایک‌ها
410
قصد خرید دنا پلاس دنده ای دارم ، الان حدود 295 الی 305 قیمت میدن ، به نظر دوستان الان زمان مناسبی برای خرید هست ؟
به نظر خودم که بهترین زمان خریده ...

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
قصد خرید دنا پلاس دنده ای دارم ، الان حدود 295 الی 305 قیمت میدن ، به نظر دوستان الان زمان مناسبی برای خرید هست ؟
به نظر خودم که بهترین زمان خریده ...
اتفاقا دوست عزیز من همین ماشین 7 ماهی هست قصد خرید داشتم که نتونستم ثبت نام کنم و رفتم از بازار خرید کردم هفته پیش

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
با درگاه های بانکی (ملت و ملی) یکجا میشه پرداخت کرد . اگر کارت ملت دارید از درگاه به پرداخت و اگر ملی دارید از درگاه سداد با کارت شخص برنده پرداخت میکنید
موقع ثبت نام حساب تجارت داده شده. حالا با تجارت میشه یکجا پرداخت زد یا حتما باید کارت ملت و ملی باشه؟

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
صحبتم با اون هایی هست که دم از پایین اومدن میزدن و می گفتند قیمت بازار میرسه به کارخونه نخرید ببینید ماشین ها موندن دستشون مجبور هستند پایین بفروشند
کجایید بیایید جواب مردم و این کاربرا بدید که قصد خرید داشتند و به حرف شما ارزش قایل شدند خرید نکردند و حالا باید گرون تر از قبل بخرند
برام مهم نیست بهم برچسب دلال بزنید.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
یکی از این بنگاه دارای خفن که تو اینستا هم فعاله بهم گفت ماشین نفروش بذار واسه بعد عید ، پرسیدم افت مدل خیلی محسوس نباشه به یک نه اکتفا کرد ...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
صحبتم با اون هایی هست که دم از پایین اومدن میزدن و می گفتند قیمت بازار میرسه به کارخونه نخرید ببینید ماشین ها موندن دستشون مجبور هستند پایین بفروشند
کجایید بیایید جواب مردم و این کاربرا بدید که قصد خرید داشتند و به حرف شما ارزش قایل شدند خرید نکردند و حالا باید گرون تر از قبل بخرند
خیالت راحت اینجا کسی دنبال دلالی نیست..فقط تبادل نظر صورت میگیره و تصمیم با خود دوستان هست..دوستان بجز اینجا قطعا در جاهای دیگه هم عضویت دارن و نظرات مختلف رو میبینن و تصمیم میگیرن..
نظرات هم بر اساس شرایط روز کشور داده میشه و اعتبارشون تا زمانی هست که اون شرایط پابرجا باشه.
در مورد قیمتها هم،مگه اون موقع که گفته شد قیمتها پایین نیومد؟مگه قیمتهای مخصوصا محصولات سایپا با کارخونه یکی نشد؟تازه بعضی مدلها از قیمت کارخونه رفت پایین تر..محصولات ایران خودرو همین الانم حباب زیادی دارن و خریدشون از بازار آزاد اشتباه محضه..قیمت کارخونه هم برخلاف پیش بینی دوستان افزایش پیدا نکرد..
قیمتها با توجه به افزایش قیمت دلار بالاتر رفته که کاملا طبیعی هست. ولی همچنان سطح معاملات به شدت کم هست..
تاریخ پستها رو با قیمت روز و قیمت کارخونه در اون تاریخ مقایسه کن ببین رسید به قیمت کارخونه یا نه..چیز سختی نیست..
خرید ماشینی که قراره یک ماه دیگه مدل بخوره و افت قیمت کنه تو این قیمتها از بازار آزاد شاید کار عاقلانه ای نباشه..

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
میزونی؟
اینجا صرفا جایی برای تبادل نظره و نظر کسی نباید ملاک عمل کرد شما قرار بگیره.
حالا اگر قیمت نصفه شده بود بازم میومدی یه تشکر خالی بکنی؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان من توی پرداخت مشکل دارم
از هرکدوم از درگاه ها میزنم میگه عدم تطابق کدملی با کارت خریدار
درصورتی که توی پروفایل کدملی درسته و کارت هم که بنام خودمه

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوستان من توی پرداخت مشکل دارم
از هرکدوم از درگاه ها میزنم میگه عدم تطابق کدملی با کارت خریدار
درصورتی که توی پروفایل کدملی درسته و کارت هم که بنام خودمه
از موضوعی که میگم مطمئن نیستم ولی این مورد رو هم بررسی کنید؛
احتمالا کد ملیتون بعنوان مشخصات صاحب حساب داخل بانک تعریف نشده. قبلا من مشکل مشابه همین رو البته برای کار دیگه داشتم. فردا این موضوع رو میتونید از بانک پیگیری کنید و بگید کد میلیتون رو تو سیستم وارد کنن.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
از موضوعی که میگم مطمئن نیستم ولی این مورد رو هم بررسی کنید؛
احتمالا کد ملیتون بعنوان مشخصات صاحب حساب داخل بانک تعریف نشده. قبلا من مشکل مشابه همین رو البته برای کار دیگه داشتم. فردا این موضوع رو میتونید از بانک پیگیری کنید و بگید کد میلیتون رو تو سیستم وارد کنن.
ممنون.
تمام درگاه هارو جز یکی تست کردم و ناامید شده بودم که حتما مشکلی از طرف من وجود داره
اما با درگاه صنعت و معدن راحت و بدون مشکل پرداخت شد. مورد اخر بود و تست نکرده بودم.
سرچ هم زدم ظاهرا خیلیا با این ارور و مشکل مواجه شدن و شاید نتونستن پرداخت بزنن.

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
میزونی؟
اینجا صرفا جایی برای تبادل نظره و نظر کسی نباید ملاک عمل کرد شما قرار بگیره.
حالا اگر قیمت نصفه شده بود بازم میومدی یه تشکر خالی بکنی؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
آره میزونم
تبادل نظر ؟ کاملا به صورت واضح می گفتند نخرید حالا خوبه همه پیام هاش هست.
ببخشید ازتون تشکر نکردیم ، طلب کار هم هستید که تشکر نکردیم.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
تبادل نظر یعنی چی ؟ :دی
یا میتونی بگی بخرید یا نخرید
یسری هم چند وقت پیش نظرشون این بوده که الان نخرید
حالا کسی اگه نظر دیگران براش مهمه یه جمع بندی میکنه و تصمیم میگیره . کسی هم که دست کسی رو نگرفته زوری بگه نخر ...

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
آره میزونم
تبادل نظر ؟ کاملا به صورت واضح می گفتند نخرید حالا خوبه همه پیام هاش هست.
ببخشید ازتون تشکر نکردیم ، طلب کار هم هستید که تشکر نکردیم.
با این وضعیت فکر‌کنم شما نیاز به فال بین داشتید
توی این وضعیت ایران یک‌دقیقه‌بعدم‌مشخص نیست تکلیف چیه
اینجا اگر کسی سوالی داره میپرسه و‌دوستان تا جایی که از دستشون بر بیاد راهنمایی میکنن
هیچکس تفنگ رو شقیقه کسی نذاشته که حتما فلان کارو رو بکن یا نکن
یه عده واقعا پر توقعن...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اینجا اگر کسی سوالی داره میپرسه و‌دوستان تا جایی که از دستشون بر بیاد راهنمایی میکنن
یه عده واقعا پر توقعن...
چند ماه پیش که اینجا گفته شد ماشین روندش صعودیه هر کی نیاز داره میتونه خرید کنه،و بعدش قیمتها شدید رفت بالا ، کسی صداش در نیومد.
و از چند هفته پیش که بازار خودرو کاهشی شد و اعلام شد که الانم مناسب خرید نیست، و بعد از اون قیمتها 20 تا 30 درصد کاهش داشتن(با مقایسه قیمتها در تاریخ کامنتهای موجود میشه فهمید)، بازم کسی چیزی نگفت..قیمتم که قرار داده میشد بعضی از دوستان سریع تکذیب میکردن که آقا کجا کاهش داشته..

الان که بخاطر بالا رفتن دلار ماشینها چند تومن رفته بالا(دلارم از دیروز کاهش داشته و خودرو میاد پایین تر)،تازه بعضی از دوستان یادشون اومده که باید بیان و چیزی بگن..
اینا همونایی هستن که یکماه اینجا هر روز اعلام میکردن خودرو قراره 3 ماه آخر سال از کارخونه 30 درصد گرون بشه و منتظر گرونی بودن..
کلا ملت جالبی هستیم

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
یه عده واقعا پر توقعن...
نقل قول من با شما نبود که نخود هر آش می پرید وسط بحث دیگران
نیازی به توضییح به شما هم ندارم

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
نقل قول من با شما نبود که نخود هر آش می پرید وسط بحث دیگران
نیازی به توضییح به شما هم ندارم
احتمالا جنابعالی با مفهوم (Forum) اشنایی نداری
یه سرچ کنید تو اینترنت اشنا میشید