• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
به نظر من قیمت خودرو آزاد بشه بهتر
حداقل تکلیفمون معلومه
یعنی چی بابا 12 بار اسم نوشتم در نیومده
اونطوری تکلیف معلومه
آزاد هم بشه من فکر می کنم بهتر از قیمت بازار باشه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
به نظر من قیمت خودرو آزاد بشه بهتر
حداقل تکلیفمون معلومه
یعنی چی بابا 12 بار اسم نوشتم در نیومده
اونطوری تکلیف معلومه
آزاد هم بشه من فکر می کنم بهتر از قیمت بازار باشه

این سری خیلی ظرفیتا بهتر بود تنوع هم خوب بود ، باید دید واسه اسفند چیکار میکنن

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
فرقی نداره
قیمت پایین باشه یکی دو درصد احتمال برنده شدن هست!

۴۰۰ هزار نوشته بودن واسه پارس بنزینی با ظرفیت ۹۰۰۰ یعنی از هر پنجاه نفر تقریبا یکی واسه اونایی که هفت هشت تا کارت ملی دارن قطعا در میاد

perfect2019

Registered User
لایک‌ها
200
دلیل گران بودن خودروهای داخلی و خارجی, ممنوعیت واردات است, اگر واردات ازاد بشه قیمت ها بطور قابل توجهی کاهش پیدا میکنه.

به عنوان مثال اگر قیمت هیوندای سانتافه2021 را 30 هزار دلار در نظر بگیریم و نرخ دلار را 30 هزار تومن, میشه 900 میلیون تومن و با عوارض گمرگ 40 درصدی میشه 1 میلیارد و 260 میلیون تومن.
در صورتی که الان قیمت سانتافه مدل 2018 در ایران بیش از 2 میلیارد تومنه
55555555.jpg

قیمت خودروهای خارجی روی خودروهای داخلی اثرگذار است.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
دلیل گران بودن خودروهای داخلی و خارجی, ممنوعیت واردات است, اگر واردات ازاد بشه قیمت ها بطور قابل توجهی کاهش پیدا میکنه.

به عنوان مثال اگر قیمت هیوندای سانتافه2021 را 30 هزار دلار در نظر بگیریم و نرخ دلار را 30 هزار تومن, میشه 900 میلیون تومن و با عوارض گمرگ 40 درص
دی میشه 1 میلیارد و 260 میلیون تومن.
در صورتی که الان قیمت سانتافه مدل 2018 در ایران بیش از 2 میلیارد تومنه
مشاهده پیوست 1222980

قیمت خودروهای خارجی روی خودروهای داخلی اثرگذار است.

اگر واردات خودرو آزاد بشه دلار 20 25 30 تومن نیست
جلوی قیمت دلار باید یک صفر بذاری
همین الان اینقدری پولدار هست که بخوان باسه ماشینای بروز (منظورم ماشینای 2017 2018 که الان داخل بازار ایران لاکچری هستن نیست) 30 میلیارد تومن هزینه کنند و اگر واردات آزاد بشه بالاشهر تهران و شیراز شهرای بزرگ کلی sl500 2021 میبینیم حالا قیمت جهانیش شاید100 هزار دلار باشه ولی پولدارای ایران تا 30 میلیاردهم جا داره باسش پول بدن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
امروز یه پراید وانت تحویل گرفتم واسه برج سه نود و نه بوده واسه کسری یک قطعه تا الان زیر باد و برف و بارون نگهداشته بودن فوق العاده کثیف بود و قسمت پشت بار کمی آبرنگ زنگ زدگی داشت کنار دستگیرهای داخلی کمی خش داشت که با کیفیت ضعیف قطعات داشبورد و ... طبیعیه

میگن سایپا و ایران خودرو ورشکسته هستن درست میگن اگر هر کارخونه ای بسازه و انبار کنه و انبارش رو جزو سرمایه اش حساب نکنه قطعا ورشکسته است

یه پارس هم شهریور تحویل گرفتیم اونم تو انبار مونده بود و زیر ماشین پر بود از آثار زنگ زدگی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امروز یه پراید وانت تحویل گرفتم واسه برج سه نود و نه بوده واسه کسری یک قطعه تا الان زیر باد و برف و بارون نگهداشته بودن فوق العاده کثیف بود و قسمت پشت بار کمی آبرنگ زنگ زدگی داشت کنار دستگیرهای داخلی کمی خش داشت که با کیفیت ضعیف قطعات داشبورد و ... طبیعیه

میگن سایپا و ایران خودرو ورشکسته هستن درست میگن اگر هر کارخونه ای بسازه و انبار کنه و انبارش رو جزو سرمایه اش حساب نکنه قطعا ورشکسته است

یه پارس هم شهریور تحویل گرفتیم اونم تو انبار مونده بود و زیر ماشین پر بود از آثار زنگ زدگی
متاسفانه کیفیت خودروهای صفر جدید در حد فاجعه هستن..حتی شما به اجزای داخلی خودرو مثل داشبورد دقت کنی متوجه بی کیفیتی زیاد میشید..
از نظر فنی هم که خیلیاشون از همون روز اول مشکل دارن..
رانا صفر یکی از دوستان تا الان دوبار گیربکس عوض کردن ولی مشکلش حل نشده...
تا واردات خودرو آزاد نشه وضع همینه و بدترم میشه متاسفانه

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
متاسفانه کیفیت خودروهای صفر جدید در حد فاجعه هستن..حتی شما به اجزای داخلی خودرو مثل داشبورد دقت کنی متوجه بی کیفیتی زیاد میشید..
از نظر فنی هم که خیلیاشون از همون روز اول مشکل دارن..
رانا صفر یکی از دوستان تا الان دوبار گیربکس عوض کردن ولی مشکلش حل نشده...
تا واردات خودرو آزاد نشه وضع همینه و بدترم میشه متاسفانه
دقیقا گیربکس هاشون خیلی مشکل دارن من ابان یدونه ۲۰۶ صفر تحویل گرفتم گیربکسش مشکل داره
سال ۹۴هم یدونه پارس تحویل گرفتیم سر ۱۲ هزارتا کلا گیربکسش به فنا رفت جوری که بکسل کردیم ماشینو و بردیم گیربکسشو‌عوض کردیم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
رانا یکی از دوستان اینجا گفتن شانسش خوب دراومده ولی بصورت کلی خیلی ها ناراضی ان ، ۲۰۶ صندلی عقبش رو نمیدونم باز کردید یا نه من باز کردم روکش نصب کنم یک افتضاح تمام عیار بود ، همین ۲۰۶ چند سال قبل یه استاد صافکار میگفت ورق این ماشین مثل ورق کامیون ضخیمه و دستمزد صافکاری و دردسرش خیلی زیاده اما الان ورقش بشدت نازک و بی کیفیت شده ،سمند های جدید رو هم اگر دیده باشید جلوی کاپوت همیشه رد فرو رفتگی دست هست یه بچه دستش رو فشار بده رو کاپوت میخوابه داشبوردش هم که پلاستیک خشک و بی کیفیت ...

خلاصه اینکه چند تا صد میلیون که رفته رو ماشین ها هیچ ، کیفیت هم بشدت افت کرده

یه زمانی میگفتن ماشین های سال نود به بعد خیلی بی کیفیت شدن ، نمیدونستن چند سال بعد باید همه زندگیمونو بدیم واسه یه ماشین

حالا که اینقدر نوشتم و سرتون رو درد آوردم چند تا جمله دیگم بگم ، همسایمون اسکانیا ۴۸۰ داره ساخت سوئد این رانندش خوابش میگیره باسرعت زیاد میزنه به یک خاور که بار میوه داشته پیچ های اتاق آلومینیومی بوده و درجا میبره و اتاق کمتر درگیر میشه و اسیب بیشتر به شاسی میخوره شاگرد پرتاب میشه تو شیشه اما شیشه نگهش میداره و دو نفر بدون زخم و آسیب دیدگی بسلامت از ماشین میان بیرون راننده خاور هم میره تو کما ..

شما مقایسه کنید کیفیت ساخت این خودرو رو با خودرو داخلی هر سری هم خودروی با کیفیت تر میسازن حالا سایپا و ایرانخودرو میان سینی زیر ماشین رو بعنوان آپشن حذف میکنن !

تیبا رو باد کردن شد ساینا ، ساینا رو بیشتر باد کردن شد کوییک ، الان کوییک رو یکم بیشتر باد کردن شده اطلس موتور شاهینی (تیبا)

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان ی مشورت کوییک معمولی بردم ۹۰ روز تحویل،به نظرتون تکمیل وجه کنم یا ارزششو نداره؟تو سایت زده ۱۴۵ خدودا قیمتشو سایدا فک کنم ۱۲۳ اینا بود،ارزش داره تکمیل وجه کنم؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان ی مشورت کوییک معمولی بردم ۹۰ روز تحویل،به نظرتون تکمیل وجه کنم یا ارزششو نداره؟تو سایت زده ۱۴۵ خدودا قیمتشو سایدا فک کنم ۱۲۳ اینا بود،ارزش داره تکمیل وجه کنم؟

اگر برای استفاده میخواید بله

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اگر برای استفاده میخواید بله
البته الان دیدم ۱۳۱ تموم میشه،قیمت بیرونش حدودا ۱۴۲ تا ۱۴۵ ارزش داره ؟به نظرت قیمت ماشین رو به بالا یا پایین؟اگه قراره پایین بیاد ۲ ماه وایسم ی پرشیا بگیرم

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280

اگه مدل 1400 هست بخر
اگر نه. نه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
تو این پیش فروش های سه ماهه مد نظر داشته باشید سود مشارکت ندارید و روی بیشتر از سه ماه برای سایپا حساب کنید ، و اینکه اگر مالیات و ..سال بعد افزایش داشته باشه شامل حال شما هم خواهد شد همینطور ممکنه رنگ دلخواهتون نشه مثلا ( سفید بشه مشکی متالیک ! ) و پخش ماشین رو هم ممکنه حذف کنن و بعد شش ماه به پولتون برسید

فروش این ماشین هم سخته واسه سندش که در رهن هست

در کل این ماشین واسه کسی که ماشین نداره و میخواد تو محیط شهر ازش استفاده کنه خوبه

اینکه کوییک راحت تر در میاد بخاطر انصراف تعداد زیادی از مشتریای سایپاس رو دستشون باد کرده و احتمالا ماشین ۹۳ رو با مدل ۱۴۰۰ تحویل مشتریا بدن

کاچی به از هیچی ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
البته الان دیدم ۱۳۱ تموم میشه،قیمت بیرونش حدودا ۱۴۲ تا ۱۴۵ ارزش داره ؟به نظرت قیمت ماشین رو به بالا یا پایین؟اگه قراره پایین بیاد ۲ ماه وایسم ی پرشیا بگیرم

با توجه به اخبار مبنی بر آزاد سازی قیمت و دلار 25-26 بعید هست در بازار کاهش قابل توجه داشته باشیم

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
پرداخت اینترنتی خودروهای فروش فوق العاده چطوره چون بالای ۵۰میلیون میشن یکباره میشه زد؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
پرداخت اینترنتی خودروهای فروش فوق العاده چطوره چون بالای ۵۰میلیون میشن یکباره میشه زد؟

با درگاه های بانکی (ملت و ملی) یکجا میشه پرداخت کرد . اگر کارت ملت دارید از درگاه به پرداخت و اگر ملی دارید از درگاه سداد با کارت شخص برنده پرداخت میکنید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سلام.اگر برای استفاده میخوای تکمیل وجه بکن..

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

بالا