• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
چند ماه پیش که اینجا گفته شد ماشین روندش صعودیه هر کی نیاز داره میتونه خرید کنه،و بعدش قیمتها شدید رفت بالا ، کسی صداش در نیومد.
و از چند هفته پیش که بازار خودرو کاهشی شد و اعلام شد که الانم مناسب خرید نیست، و بعد از اون قیمتها 20 تا 30 درصد کاهش داشتن(با مقایسه قیمتها در تاریخ کامنتهای موجود میشه فهمید)، بازم کسی چیزی نگفت..قیمتم که قرار داده میشد بعضی از دوستان سریع تکذیب میکردن که آقا کجا کاهش داشته..

الان که بخاطر بالا رفتن دلار ماشینها چند تومن رفته بالا(دلارم از دیروز کاهش داشته و خودرو میاد پایین تر)،تازه بعضی از دوستان یادشون اومده که باید بیان و چیزی بگن..
اینا همونایی هستن که یکماه اینجا هر روز اعلام میکردن خودرو قراره 3 ماه آخر سال از کارخونه 30 درصد گرون بشه و منتظر گرونی بودن..
کلا ملت جالبی هستیم
خدایی خیلی ها با همون نظرات رفتن فروختن. حتی ممکنه تو همین پی تی. اما من واسه داداشم تو همون بازار خرید کردم. به هر حال، به شخصه بارها گفتم هیچ چیز درست نمیشه اگرم بشه چند روزه.
خودرو که پیش کش شما مرغ رو ببین تونستن کنترل کنن.
از پایه همه چیز ایراد داره. این رفت برگشت دلار هم نشون میده فروشنده همیشه ضرر میکنه و برعکس نظر شما کسی نمیفروشه دیگه چون برگشت دلار به راحتی امکان پذیره.
الانم مردم اگه ساده نباشن تو نزول میخرن نه اینکه بیان بفروشن.

ما هم تا جای ممکن سکوت کردیم تا کسی ناراحت نشه. اما هرچیزی رو برای خودمون میخوایم برای دیگران هم بخوایم.

Last edited:

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
به هر حال دلار 22 -23 هم نشون داد مثلا پراید کف قیمت 100 تومن رو داره و به سادگی افت نخواهد داشت. بقیه هم همینطور.
من احتمال میدم به زودی قیمت های ایران خودرو به حدود بازار برسه
سایپا هم نزدیکه به بازار و احتمال افزایش کمتری داره مگه بازار خیلی بالا بره
در مجموع احتمالا به زودی قیمت ها هم آزاد بشه یا افزایش کارخانه خواهیم داشت.

Last edited:

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
خدایی خیلی ها با همون نظرات رفتن فروختن. حتی ممکنه تو همین پی تی. اما من واسه داداشم تو همون بازار خرید کردم. به هر حال، به شخصه بارها گفتم هیچ چیز درست نمیشه اگرم بشه چند روزه.
از پایه همه چیز ایراد داره. این رفت برگشت دلار هم نشون میده فروشنده همیشه ضرر میکنه و برعکس نظر شما کسی نمیفروشه دیگه چون برگشت دلار به راحتی امکان پذیره.

ما هم تا جای ممکن سکوت کردیم تا کسی ناراحت نشه. اما هرچیزی رو برای خودمون میخوایم برای دیگران هم بخوایم.
نکته خیلی مهمی گفتی عزیز،،،،،دیگه با این خبر تاریخی بایدن و اتفاقات انتخابات امریکا،،،باز هم نتونستن حتی یک هفته دلار رو نگه دارن روی قیمت پایین،،،،دیگه کسی گول نمیخوره،،،،حتی این خبر سنگین هم که شاید از تاثیر گذارترین خبر های این چندساله بوده هم نتونست تاثیری ان چنان روی بازار بذاره،،،،و دیگه حناشون رنگی نداره برای مردم،،،،،چون همونطور که گفتی خیلی خیلی راحت برگشت میخوره باز قیمت،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

شما بهترین کار رو انجام دادی که با بررسی خودت به این نتیجه رسیدی که باید بری خودرو بخری و خرید زدی...
در مورد بازار خودرو هم فعلا نمیشه نظری داد تا نتیجه 2 تا خبر مشخص بشه..یکی آزاد سازی قیمت کارخانه..یکی هم عرضه خودرو در بورس..اینا باید تکلیفشون مشخص بشه تا جهت بازار خودرو نمایان بشه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
یه حرف دل دارم بگم ...

حقیقت اینه هیچکی نمیتونه دقیق پیش بینی کنه اما اونی که میگه گرون میشه به پشت دستش نگاه میکنه که قبلا داغ گذاشته ، بقیه ی عزیزان هم از تحلیل بازار و اخبار ، پیش بینی کوتاه مدت میکنن

حیفه به همدیگه تهمت میزنید ، میخواید ضرر نکنید تمام پست ها رو بعنوان نظر شخصی در نظر بگیرید و سر این تاپیک معامله نکنید ...

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان اگه بخوایم الان ماشین بخریم و نزدیک عید بفروشیم کار عاقلانه ایه؟ سودی توش هست یا ...

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
یه حرف دل دارم بگم ...

حقیقت اینه هیچکی نمیتونه دقیق پیش بینی کنه اما اونی که میگه گرون میشه به پشت دستش نگاه میکنه که قبلا داغ گذاشته ، بقیه ی عزیزان هم از تحلیل بازار و اخبار ، پیش بینی کوتاه مدت میکنن

حیفه به همدیگه تهمت میزنید ، میخواید ضرر نکنید تمام پست ها رو بعنوان نظر شخصی در نظر بگیرید و سر این تاپیک معامله نکنید ...
بله نظر خودمونو بدیم غیر جانبدارانه. اگه تجربه ای هم داریم تا جای ممکن کمک کنیم کسی ضرر نکنه.
همین....

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان اگه بخوایم الان ماشین بخریم و نزدیک عید بفروشیم کار عاقلانه ایه؟ سودی توش هست یا ...

اگر هفته اول اسفند قانون مجلس اجرا بشه احتمالا دلار افزایشی میشه و خودرو هم گرون میشه
اگر آمریکا تحریمی رو لغو کنه احتمالا دلار کوتاه مدت ثبات پیدا کنه و خودرو هم ثابت میمونه

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
اگه از بازار بخرید مگه نگه دارید فعلا، ممکنه بازار عید بالا بره یا بعد عید بالا بره.
اما اگه اسمتون در بیاد تو قرعه کشی ها قطعا سود داره ولی باید صبور باشید.

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
اگه از بازار بخرید مگه نگه دارید فعلا، ممکنه بازار عید بالا بره یا بعد عید بالا بره.
اما اگه اسمتون در بیاد تو قرعه کشی ها قطعا سود داره ولی باید صبور باشید.
منظورم خرید از بازار و دیوار اینا بود. شانسی نداریم که بخواد اسممون جایی در بیاد

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
سلام دو تا ماشین هست با مشخصات زیر برای استفاده داخل شهری بهتره کدامش را نگداری کنم بهتره از همه لحاظ

1 - 206 SD V8 مدل 91 موتور اذیت نداره
2 - پراید 131 مدل 98 تقریبا صفر

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مورد ۱ به نظرم..
چون علاوه بر ایمنی خیلی بیشتر از نظر موتوری هم سالمه. از نظر کیفیت هم خیلی خیلی بهتر از ماشینهای جدید هست..
سلام دو تا ماشین هست با مشخصات زیر برای استفاده داخل شهری بهتره کدامش را نگداری کنم بهتره از همه لحاظ

1 - 206 SD V8 مدل 91 موتور اذیت نداره
2 - پراید 131 مدل 98 تقریبا صفر

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت جدید برخی از خودروها در بازار تهران امروز 28 بهمن 99

با وجود کاهش رغبت سرمایه گذاران و مردم به خرید خودرو، همچنان شاهد اثرگذاری نوسان نرخ ارز بر این بازار هستیم به طوری که قیمت برخی ... [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/80591//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji778]️ قیمت برخی خودروهای پر فروش در بازار تهران در آخرین بروزرسانی

[emoji592] وانت آریسان دوگانه سوز : ۱۴۶ میلیون
[emoji592] سمند( Lx ) : ۱۸۴ میلیون
[emoji592] سمند ( ef7 ) : ۲۰۲ میلیون
[emoji592] سمند ( ef7 دوگانه سوز ) : ۲۲۸ میلیون
[emoji592] سورن پلاس : ۲۷۹ میلیون
[emoji592] سمند سورن : ۲۳۳ میلیون
[emoji592] پژو ( 405 GLx ) : ۱۸۵ میلیون
[emoji592] پژو ( 405 GLx دوگانه سوز ) : ۱۸۸ میلیون
[emoji592] پژو ( 405 SLX ) : ۱۹۳ میلیون
[emoji592] دنا : ۲۵۵ میلیون
[emoji592] دنا پلاس : ۲۹۳ میلیون
[emoji592] دنا پلاس توربو : ۳۴۵ میلیون
[emoji592] پژو پارس : ۲۱۱ میلیون
[emoji592] پژو پارس دوگانه سوز : ۲۳۸ میلیون
[emoji592] پارس ( Lx ) : ۲۴۴ میلیون
[emoji592] پژو پارس اتوماتیک : ۳۰۳ میلیون
[emoji592] پژو ۲۰۷ دنده ای : ۲۷۵ میلیون
[emoji592] پژو ۲۰۶ تیپ ۲ : ۱۹۱ میلیون
[emoji592] پژو ۲۰۶ تیپ ۵ : ۲۴۵ میلیون
[emoji592] رانا : ۲۰۱ میلیون
[emoji592] پراید ۱۱۱ : ۱۲۹ میلیون
[emoji592] پراید ۱۳۲ ( مدل ۹۸ ) : ۱۱۱ میلیون
[emoji592] پراید ۱۳۱ : ۱۱۰ میلیون
[emoji592] پراید ۱۵۱ : ۱۱۲ میلیون
[emoji592] وانت زامیاد دوگانه سوز : ۲۴۶ میلیون
[emoji592] تیبا صندوقدار : ۱۲۶ میلیون
[emoji592] تیبا ۲ : ۱۳۲ میلیون
[emoji592] ساینا ساده : ۱۳۷ میلیون
[emoji592] کویک دنده ای : ۱۴۲ میلیون
[emoji592] کویک ( R ) : ۱۴۸ میلیون
[emoji592] هایما اس ۷ : ۶۹۰ میلیون
[emoji592] جک اس ۵ : ۶۴۵ میلیون
[emoji592] جک اس ۳ اتوماتیک : ۴۴۵ ‌میلیون
[emoji592] جک جی ۴ : ۳۲۰ میلیون
[emoji592] چانگان ( cs35 )مدل ۹۸ : ۴۶۵ میلیون
[emoji592] کیا سراتو ( مدل ۹۸ ) : ۷۹۰ میلیون
[emoji592] سیتروئن ( c3 مدل ۹۸ ) : ۸۵۵ میلیون

maskan_khodro : منبع

@nerkh2lar

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
یه چیزی که باید در نظر گرفت مالیات بر ارزش افزوده است که احتمالا سال دیگه دو درصد افزایش داشته باشه که در قیمت خودرو تاثیر میذاره ، هر چند کوچک اما تاثیرگذار

بنده خدا داشت میگفت رفتم خودرو تحویل بگیرم صاحب نمایندگی ناراحت بود که چرا نمیان خودروشون رو تحویل بگیرن ، همه دست نگهداشتن ببینن قراره چه اتفاقی بیوفته

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تمام بازارها همینجور شده.همه سردرگم شدن..هم فروشنده ها و هم خریدارا منتظرن تا وضعیت مملکت از نظر سیاسی و اقتصادی مشخص بشه..
یه چیزی که باید در نظر گرفت مالیات بر ارزش افزوده است که احتمالا سال دیگه دو درصد افزایش داشته باشه که در قیمت خودرو تاثیر میذاره ، هر چند کوچک اما تاثیرگذار

بنده خدا داشت میگفت رفتم خودرو تحویل بگیرم صاحب نمایندگی ناراحت بود که چرا نمیان خودروشون رو تحویل بگیرن ، همه دست نگهداشتن ببینن قراره چه اتفاقی بیوفته

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji96] #ویژه #خودروسازان[emoji96]

[emoji736]خودرو بالاخره راهی بورس کالا شد

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس : مقرر شد خودروهای تولید شده داخلی در بورس کالا عرضه شوند.

حجت الله فیروزی نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این ماده قیمت پایه عرضه خودرو در بورس توسط سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده تعیین شده و سازوکار تحقق این مهم باید در بورس کالا مهیا شود.

خبرگزاری مجلس 1399/11/28 18:54:35

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اخه هر اتفاقی هم بیفته نهایت قیمت ماشیت میخاد ۱۰ تومن افت کنه بیشتر نمیشه که،یعنی نمیزارن که بشه

بالا