vahidtato
Registered User
- نوشتهها
- 1,057
- لایکها
- 701
خدایی خیلی ها با همون نظرات رفتن فروختن. حتی ممکنه تو همین پی تی. اما من واسه داداشم تو همون بازار خرید کردم. به هر حال، به شخصه بارها گفتم هیچ چیز درست نمیشه اگرم بشه چند روزه.چند ماه پیش که اینجا گفته شد ماشین روندش صعودیه هر کی نیاز داره میتونه خرید کنه،و بعدش قیمتها شدید رفت بالا ، کسی صداش در نیومد.
و از چند هفته پیش که بازار خودرو کاهشی شد و اعلام شد که الانم مناسب خرید نیست، و بعد از اون قیمتها 20 تا 30 درصد کاهش داشتن(با مقایسه قیمتها در تاریخ کامنتهای موجود میشه فهمید)، بازم کسی چیزی نگفت..قیمتم که قرار داده میشد بعضی از دوستان سریع تکذیب میکردن که آقا کجا کاهش داشته..
الان که بخاطر بالا رفتن دلار ماشینها چند تومن رفته بالا(دلارم از دیروز کاهش داشته و خودرو میاد پایین تر)،تازه بعضی از دوستان یادشون اومده که باید بیان و چیزی بگن..
اینا همونایی هستن که یکماه اینجا هر روز اعلام میکردن خودرو قراره 3 ماه آخر سال از کارخونه 30 درصد گرون بشه و منتظر گرونی بودن..
کلا ملت جالبی هستیم
خودرو که پیش کش شما مرغ رو ببین تونستن کنترل کنن.
از پایه همه چیز ایراد داره. این رفت برگشت دلار هم نشون میده فروشنده همیشه ضرر میکنه و برعکس نظر شما کسی نمیفروشه دیگه چون برگشت دلار به راحتی امکان پذیره.
الانم مردم اگه ساده نباشن تو نزول میخرن نه اینکه بیان بفروشن.
ما هم تا جای ممکن سکوت کردیم تا کسی ناراحت نشه. اما هرچیزی رو برای خودمون میخوایم برای دیگران هم بخوایم.
Last edited: