• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
با دو کد ملی ثبت نام کردم پارس بازم خبری نیست

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
با دو کد ملی ثبت نام کردم پارس بازم خبری نیست
بنده هم مثل شما با دوتا کد تا الان هر فروشی بوده ثبت نام کردم.درستشم اینه که ما به احتمالی ک به صفر میل میکنه ماشین میبریم
یعنی چهار میلیون ثبتنام میکنن..بعدش چهار میلیونم برنده نمیشن
خلاصه مطلب اینه که اونی ک درمیاد واقعا واقعا خوش شانسه

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
بله اکثر ماشینای ایران‌خودرو بهتره ولی همین کوییک‌ حداقل از پژو ۲۰۶ تیپ ۲ بهتره،
فروش فوری خوب میدن،من تو گروه کوییک‌ هستم ۱ سال ها خیلی بد میدن ولی فروش فوری بدون مشکل میدن،اگه واقعا قصدت ماشینه همین کوییک‌ بنویس قیافشم‌ بد نیست،سال دگ بفروش،اگه کوییک‌ ۲ تومن ارزون شه پرشیا ۴ تومن ارزون میشه،سال دگ عوضش کن
درست میگید موافقم با شما
منم گروه کوییک هستم کلا تیکه کلامشون "از تیپ دو که قطعا بهتره" هستش

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
والا
درست میگید موافقم با شما
منم گروه کوییک هستم کلا تیکه کلامشون "از تیپ دو که قطعا بهتره" هستش
تو اون گروه اسم ماشین دگ بیاری اخطار میگیری حذف میشی زیاد در مورد ماشینای دگ حرف نمیزنن ولی خداییش از تیپ ۲ از همه نظر بهتره،تنها حسن ۲۰۶ بهش جوون پسند تره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سایپا میخواد تو کیش مرکز خودروهای خودران راه بندازه :D

از این به بعد تو ماشین باید مراقب 4 جهت ـــمون باشیم ! عابرین پیاده هم تو پیاده رو ممکنه زیر گرفته بشن !

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
مملکت ما شده دلال بازی
خدا وکیلی کدومتون واقعا ماشین نیاز هستید ؟
نه اینکی بخوای به طور مثال مدل 94 بکنی مدل 99 از اون طرف هم ماشین صفر کنی و هم سود کنی که اکثر مردم برای ثبت نام تو این فکر هستند
مقصر دولت نیست مقصر خودمونیم
من کسی رو نمیگم خودم میگم دوست داریم که فقط برای خودمون بخواهیم و دولت هم از این موقعیت به نحوه احسنت سو استفاده می کنه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
از این به بعد تو ماشین باید مراقب 4 جهت ـــمون باشیم ! عابرین پیاده هم تو پیاده رو ممکنه زیر گرفته بشن !
خودروهای خودران تحت شرایط خاصی و با وجود زیرساخت های خودشون می توانند مورد استفاده قرار گیرند برای استفاده در این راه ها و جاده های معمولی ما ساخته نشدند.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مملکت ما شده دلال بازی
نه اینکی بخوای به طور مثال مدل 94 بکنی مدل 99 از اون طرف هم ماشین صفر کنی و هم سود کنی که اکثر مردم برای ثبت نام تو این فکر هستند
من کسی رو نمیگم خودم میگم دوست داریم که فقط برای خودمون بخواهیم و دولت هم از این موقعیت به نحوه احسنت سو استفاده می کنه

چرا به خودت سخت میگیری ؟
یک درس بود دوران دبیرستان حیوانات رو شرطی سازی میکردن نمیدونم یادته یا نه ، اینا رو مردم خودمون پیاده اش کردن اگر مراحل رو درست انجام بدی جایزه میگیری اگر اشتباه انجام بدی مجازات میشی به همین سادگی ...

اگر سرت رو بگیرن زیر آب تمام تلاشت رو میکنی که بیای روی اب و نفس بگیری ، شده وضع زندگی طبقه متوسط و کارگری جامعه که اگر نفس نگیرن خفه میشن !
از بدنت مایه میذاری ، خودت رو از بین میبری و با حقوقت بعد چند ده سال هم نمیتونی ماشین بخری ...

بالفرض برای من پارس دراومد و پولشم داشتم و صد میلیون سود کردم ، با صد میلیون چیکار میشه کرد ؟ زندگی از این رو به اون رو میشه ؟

دیگه از خودت این سوال رو نپرس

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
مملکت ما شده دلال بازی
داداش خودتو گول میزنی چون اسمت در نیومده
همین قوانین و شرایط را ببر کره جنوبی هم مردم اونجا هم مثل همینجا برخورد میکنن
مردم هیچ تقصیری ندارن
این طرز فکریه که حکومت انداخته تو ذهن ماها که ما مقصریم و دولت بی تقصیره دقیقا تمام تقصیر ها از دولت هست
اصلا چرا باید شرایطی درست کنه که تو بازار قیمت خودرو دوبرابر کارخانه باشه اونم لابد تقصر مردمه
الان میای میگی حتما مردم نخرن خوب میشه
فقط خودت را گول زدی

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
والا
تو اون گروه اسم ماشین دگ بیاری اخطار میگیری حذف میشی زیاد در مورد ماشینای دگ حرف نمیزنن ولی خداییش از تیپ ۲ از همه نظر بهتره،تنها حسن ۲۰۶ بهش جوون پسند تره
پ درست حدس زدم.. کاناله زیرنظر چرخانه
مدیرش تقریبا کلمه ای نبوده ک غیرمجازش نکرده باشه..حتی ساینا هم نمیتونی بگی

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
پ درست حدس زدم.. کاناله زیرنظر چرخانه
مدیرش تقریبا کلمه ای نبوده ک غیرمجازش نکرده باشه..حتی ساینا هم نمیتونی بگی
اره خیلی وضعشون خرابه خخه ولی گروه بدی نیست به مشکل بخوری از تجربه بقیه میتونی استفاده کنی،البته یکم بهتر شده

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ماشین صفر کارخونه سایپا
اول فاکتور میشه بعد باید کارای احراز سکونت انجام بشه؟
وقتی فاکتور شد صاحب اول آخرش خودتی ؟ ممکنه ندن به یه بهونه ای ؟
ممکنه ماشین فاکتور شده را تحویل بگیریم بیاریم خونه بعد کارای پلاکش انجام بدیم ؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
ماشین صفر کارخونه سایپا
اول فاکتور میشه بعد باید کارای احراز سکونت انجام بشه؟
وقتی فاکتور شد صاحب اول آخرش خودتی ؟ ممکنه ندن به یه بهونه ای ؟
ممکنه ماشین فاکتور شده را تحویل بگیریم بیاریم خونه بعد کارای پلاکش انجام بدیم ؟

سایپا میگه شما دعوتنامه رو پرداخت میکنی و تا زمان فاکتور شدن بهت سود میدیم به بعدش از سود خبری نیست بعد سی روز تقریبا فاکتور میشی و منتظر پلاک میشی اگر پلاک نداشته باشی از قبل ممکنه بدون احراز سکونت پلاک شی و الا میزنه احراز سکونت بعد شما میری تعویض پلاک عکسی که نمایندگی داده بهت رو میدی دستشون اونم تو سیستم بروز میکنه ۱۵ تومن میگیره باید اصل برگه رو ببرید نمایندگی اونم با اتوبوس یا پیک میفرسته واسه کارگزارش و تو سیستم ثبت میشه و پلاک میشید و بعد چند ماه به حول و قوه الهی تحویل میگیرید ، شما نمیتونید بدون پلاک تحویل بگیرید اما میتونید با نمایندگی هماهنگ کنید و از خود مرکز تحویل بگیرید ، ماشین که فاکتور میشه یعنی شماره بدنه و شماره موتور به اسمتون خورده قسمت گیرش بیشتر پلاک هست و مسخره بازیاش

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت جدید برخی از خودروها در بازار تهران - 5 اسفند 99

افت قیمت دلار باعث شده تا بازار راکد خرید و فروش خودرو شاهد کاهش قیمت 2 تا 10 میلیون تومانی قیمت‌ها باشد. [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/80814//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سایپا میگه شما دعوتنامه رو پرداخت میکنی و تا زمان فاکتور شدن بهت سود میدیم به بعدش از سود خبری نیست بعد سی روز تقریبا فاکتور میشی و منتظر پلاک میشی اگر پلاک نداشته باشی از قبل ممکنه بدون احراز سکونت پلاک شی و الا میزنه احراز سکونت بعد شما میری تعویض پلاک عکسی که نمایندگی داده بهت رو میدی دستشون اونم تو سیستم بروز میکنه ۱۵ تومن میگیره باید اصل برگه رو ببرید نمایندگی اونم با اتوبوس یا پیک میفرسته واسه کارگزارش و تو سیستم ثبت میشه و پلاک میشید و بعد چند ماه به حول و قوه الهی تحویل میگیرید ، شما نمیتونید بدون پلاک تحویل بگیرید اما میتونید با نمایندگی هماهنگ کنید و از خود مرکز تحویل بگیرید ، ماشین که فاکتور میشه یعنی شماره بدنه و شماره موتور به اسمتون خورده قسمت گیرش بیشتر پلاک هست و مسخره بازیاش
خیلی ممنون.
دعوت نامه را پرداخت کردیم.
مشکل : یکی از شروط فروش این بود که باید کد پستی سکونت و نمایندگی انتخابی از یه استان باشن.( پیش فروش یکساله)
الان چون من استان محل سکونتم طی این یکسال جابجا شده نمیتونم دیگه استانی که نمایندگی ثبت نام کرده بودم احراز انجام بدم. از طرفی سایپا میگه باید همون استان آدرس بدی( البته پشتیبانیشون درست سر در نمیاوردن و متناقض حرف میزدن و نمایندگی هم سر در نمیاورد)
حالا نمیدونم اگر با استان جدید احراز انجام بدم توی تحویل به مشکل میخورم یا نه. نمیدونم برم قولنامه ای چیزی با استان قبلی جور کنم ؟
عجب داستانی شده.همش درد سر و اذیت پشت اذیت.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
خیلی ممنون.
دعوت نامه را پرداخت کردیم.
مشکل : یکی از شروط فروش این بود که باید کد پستی سکونت و نمایندگی انتخابی از یه استان باشن.( پیش فروش یکساله)
الان چون من استان محل سکونتم طی این یکسال جابجا شده نمیتونم دیگه استانی که نمایندگی ثبت نام کرده بودم احراز انجام بدم. از طرفی سایپا میگه باید همون استان آدرس بدی( البته پشتیبانیشون درست سر در نمیاوردن و متناقض حرف میزدن و نمایندگی هم سر در نمیاورد)
حالا نمیدونم اگر با استان جدید احراز انجام بدم توی تحویل به مشکل میخورم یا نه. نمیدونم برم قولنامه ای چیزی با استان قبلی جور کنم ؟
عجب داستانی شده.همش درد سر و اذیت پشت اذیت.

سایپا واقعا اذیت میکنه ..

من باشم میرم نزدیکترین نمایندگی میگم کارمو درست کنن ، احتمالا اول تو سیستم سی تومن بگیرن آدرستون رو اصلاح کنن بعد بگن برید همون شهر اصلیه احراز رو با ادرس جدید که واسه همون شهر هست انجام بدید ، فکر کنم بروز رسانی احراز سکونت فقط تو همون شهر امکانپذیره یعنی یه سفر افتادید ، سند و کارت خودرو هم به ادرس اولی میره و تو سند هم ادرس اول ثبت میشه

پشت گوش نندازید و پیگیرباشید چیز مهمی نیست یبار من نام و نام خانوادگی رو اشتباه زدم واسه ثبت نام یه کپی برابر اصل با صد تومن گرفتن درست کردن

+ حتما دوست و اشنایی شهر قبلیه دارید قابل اعتماد باشه ، بهترین کار رفتن به نمایندگی هست ، چون بعد کارت سوختتون ک بیاد باید کارت خودرو و سند رو ب مامور نشون بدید که کارت سوخت رو بهتون بده ، اگر نمایندگی درستش کنه عالی میشه

بالا