بنده هم مثل شما با دوتا کد تا الان هر فروشی بوده ثبت نام کردم.درستشم اینه که ما به احتمالی ک به صفر میل میکنه ماشین میبریمبا دو کد ملی ثبت نام کردم پارس بازم خبری نیست
درست میگید موافقم با شمابله اکثر ماشینای ایرانخودرو بهتره ولی همین کوییک حداقل از پژو ۲۰۶ تیپ ۲ بهتره،
فروش فوری خوب میدن،من تو گروه کوییک هستم ۱ سال ها خیلی بد میدن ولی فروش فوری بدون مشکل میدن،اگه واقعا قصدت ماشینه همین کوییک بنویس قیافشم بد نیست،سال دگ بفروش،اگه کوییک ۲ تومن ارزون شه پرشیا ۴ تومن ارزون میشه،سال دگ عوضش کن
تو اون گروه اسم ماشین دگ بیاری اخطار میگیری حذف میشی زیاد در مورد ماشینای دگ حرف نمیزنن ولی خداییش از تیپ ۲ از همه نظر بهتره،تنها حسن ۲۰۶ بهش جوون پسند ترهدرست میگید موافقم با شما
منم گروه کوییک هستم کلا تیکه کلامشون "از تیپ دو که قطعا بهتره" هستش
سایپا میخواد تو کیش مرکز خودروهای خودران راه بندازه
خودروهای خودران تحت شرایط خاصی و با وجود زیرساخت های خودشون می توانند مورد استفاده قرار گیرند برای استفاده در این راه ها و جاده های معمولی ما ساخته نشدند.از این به بعد تو ماشین باید مراقب 4 جهت ـــمون باشیم ! عابرین پیاده هم تو پیاده رو ممکنه زیر گرفته بشن !
مملکت ما شده دلال بازی
خدا وکیلی کدومتون واقعا ماشین نیاز هستید ؟
نه اینکی بخوای به طور مثال مدل 94 بکنی مدل 99 از اون طرف هم ماشین صفر کنی و هم سود کنی که اکثر مردم برای ثبت نام تو این فکر هستند
مقصر دولت نیست مقصر خودمونیم
من کسی رو نمیگم خودم میگم دوست داریم که فقط برای خودمون بخواهیم و دولت هم از این موقعیت به نحوه احسنت سو استفاده می کنه
داداش خودتو گول میزنی چون اسمت در نیومدهمملکت ما شده دلال بازی
خدا وکیلی کدومتون واقعا ماشین نیاز هستید ؟
نه اینکی بخوای به طور مثال مدل 94 بکنی مدل 99 از اون طرف هم ماشین صفر کنی و هم سود کنی که اکثر مردم برای ثبت نام تو این فکر هستند
مقصر دولت نیست مقصر خودمونیم
من کسی رو نمیگم خودم میگم دوست داریم که فقط برای خودمون بخواهیم و دولت هم از این موقعیت به نحوه احسنت سو استفاده می کنه
پ درست حدس زدم.. کاناله زیرنظر چرخانهوالا
تو اون گروه اسم ماشین دگ بیاری اخطار میگیری حذف میشی زیاد در مورد ماشینای دگ حرف نمیزنن ولی خداییش از تیپ ۲ از همه نظر بهتره،تنها حسن ۲۰۶ بهش جوون پسند تره
خدا ب تسلا و اپل رحم کنهسایپا میخواد تو کیش مرکز خودروهای خودران راه بندازه
اره خیلی وضعشون خرابه خخه ولی گروه بدی نیست به مشکل بخوری از تجربه بقیه میتونی استفاده کنی،البته یکم بهتر شدهپ درست حدس زدم.. کاناله زیرنظر چرخانه
مدیرش تقریبا کلمه ای نبوده ک غیرمجازش نکرده باشه..حتی ساینا هم نمیتونی بگی
ماشین صفر کارخونه سایپا
اول فاکتور میشه بعد باید کارای احراز سکونت انجام بشه؟
وقتی فاکتور شد صاحب اول آخرش خودتی ؟ ممکنه ندن به یه بهونه ای ؟
ممکنه ماشین فاکتور شده را تحویل بگیریم بیاریم خونه بعد کارای پلاکش انجام بدیم ؟
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
خیلی ممنون.سایپا میگه شما دعوتنامه رو پرداخت میکنی و تا زمان فاکتور شدن بهت سود میدیم به بعدش از سود خبری نیست بعد سی روز تقریبا فاکتور میشی و منتظر پلاک میشی اگر پلاک نداشته باشی از قبل ممکنه بدون احراز سکونت پلاک شی و الا میزنه احراز سکونت بعد شما میری تعویض پلاک عکسی که نمایندگی داده بهت رو میدی دستشون اونم تو سیستم بروز میکنه ۱۵ تومن میگیره باید اصل برگه رو ببرید نمایندگی اونم با اتوبوس یا پیک میفرسته واسه کارگزارش و تو سیستم ثبت میشه و پلاک میشید و بعد چند ماه به حول و قوه الهی تحویل میگیرید ، شما نمیتونید بدون پلاک تحویل بگیرید اما میتونید با نمایندگی هماهنگ کنید و از خود مرکز تحویل بگیرید ، ماشین که فاکتور میشه یعنی شماره بدنه و شماره موتور به اسمتون خورده قسمت گیرش بیشتر پلاک هست و مسخره بازیاش
سایپا واقعا اذیت میکنه ..خیلی ممنون.
دعوت نامه را پرداخت کردیم.
مشکل : یکی از شروط فروش این بود که باید کد پستی سکونت و نمایندگی انتخابی از یه استان باشن.( پیش فروش یکساله)
الان چون من استان محل سکونتم طی این یکسال جابجا شده نمیتونم دیگه استانی که نمایندگی ثبت نام کرده بودم احراز انجام بدم. از طرفی سایپا میگه باید همون استان آدرس بدی( البته پشتیبانیشون درست سر در نمیاوردن و متناقض حرف میزدن و نمایندگی هم سر در نمیاورد)
حالا نمیدونم اگر با استان جدید احراز انجام بدم توی تحویل به مشکل میخورم یا نه. نمیدونم برم قولنامه ای چیزی با استان قبلی جور کنم ؟
عجب داستانی شده.همش درد سر و اذیت پشت اذیت.
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk