AMIN-MOGHADDAM
Registered User
از شنبه سایپا فروش فوق العاده ، ثبت نام ساعت ۲
+ واسه کدوم ثبت نام میکنید ؟
به نظرم کوییک بهتره هم قیافش بد نیست هم شانس برنده شدن داره،احتمال خیلی زیاد سال دک قیمتا ی جهشی داشته باشه دوباره،تو این ۳ ماهه آخرم نبردن بالااز شنبه سایپا فروش فوق العاده ، ثبت نام ساعت ۲
عزیز کجا باید ثبت نام کنیم؟از شنبه سایپا فروش فوق العاده ، ثبت نام ساعت ۲
چیز خاصی نداره. میری تو سایت فروش اینترنتی و اطلاعات رو میدی و بعد تو فروش شرکت میکنیعزیز کجا باید ثبت نام کنیم؟
شرایطش چی هست؟ همه میتونن ثبت نام کنن؟؟،،،میشه توضیح بدی یکم؟
من بار اولم هست میپرسم،،،،میشه چهار پنج نفر نام بنویسیم؟
عزیز کجا باید ثبت نام کنیم؟
شرایطش چی هست؟ همه میتونن ثبت نام کنن؟؟،،،میشه توضیح بدی یکم؟
من بار اولم هست میپرسم،،،،میشه چهار پنج نفر نام بنویسیم؟
احتمالش خیلی کمه اگه واقعا ماشبن میخای کوییک بنویس باز یکم شانس داره،چون حواله دارای قدیم دیدن نمیصرفه همشون انصراف دادن،فعلا کوییک دارن بدن،سقف فروش فوری هم تموم شه کوییکم دگ گیرت نمیادمن سه تا ساینا یا تیبا 2 میزنم.
ببینیم در میاد
ای خداااااا
پولش جور نمیشه برام این همه وگرنه حتمی مینوشتماحتمالش خیلی کمه اگه واقعا ماشبن میخای کوییک بنویس باز یکم شانس داره،چون حواله دارای قدیم دیدن نمیصرفه همشون انصراف دادن،فعلا کوییک دارن بدن،سقف فروش فوری هم تموم شه کوییکم دگ گیرت نمیاد
حرف شما دلیلش اینه که اختلاف بازار و کارخانه رو لحاظ نمیکیماشین های سایپا اصلا نسبت به ایران خودرو ارزش نداره مخصوصا برای اونایی که ماشین دارن و بخوان بفروشن بعد اینو سوار شن
مثلا پدر من تندر داره
اگه دنا پلاسی سورن پلاسی چیزی باشه میگه برام بنویس اینو میفروشم اگه اسمم در اومد اونو سوار میشم
دیگه تندر را نمیفروشه بیاد ساینا و تیبا سوارشه
ساینا را که نمی تونی تا یک سال بفروشی باید سوار شیحرف شما دلیلش اینه که اختلاف بازار و کارخانه رو لحاظ نمیکی
همون ساینا الان 90 تومنه و بازار 130
شما اسمت دربیاد 40 سود کردی و میتونی تندری که فروختی چهار مدل بالاتر بخری
پس هیجان نداشته باش
اسم هم در نمیاد مگه بگم چی بشه
خخخخخخخ
کی گفته نمیشه بفروشی. قول نامه کن 2 تومن زیر قیمت رو هوا میبرن.ساینا را که نمی تونی تا یک سال بفروشی باید سوار شی
الان با چهل میلیون چجوری میشه چهار مدل بالاتر سوار شد؟؟
حالا مثال زدم. شما سه مدل بالاتر بخرالان با چهل میلیون چجوری میشه چهار مدل بالاتر سوار شد؟؟
این که مشخصه،توافق کنن فردا بنز نمیارن جلو در خونمون که خخخ،اینا هم ۳ ماهه افزایش ندادن دارن خدا خدا میکنن سال تموم شه سریع افزایش قیمت بدن،از ی طرفم بورس کالا و ازاد سازی بدتر میکنه،قبل عید خودرو بخریم یا بعد از عید؟
کارشناسان درباره آینده بازار خودرو تحلیلهای متفاوتی دارند.
سعید موتمنی، رییس اتحادیه فروشندگان خودرو در گفتگوهایی که با منابع خبری متفاوت داشته است، میگوید در حال حاضر که قیمت ارز نوسان دارد قیمت خودرو متاثر از آن شرایط نوسانی را تجربه خواهد کرد.
فربد زاوه، کارشناس خودرو در گفتگو با جام جم گفته است که حتی در صورت توافق با امریکا رشد اقتصادی به سرعت ترمیم نشده و قیمت خودرو کاهشی نخواهد بود.
او اعتقاد دارد که افرادی که قصد خرید خودرو دارند منتظر نمانده و خودروی مورد نیاز خود را زودتر بخرند.
برخی کارشناسان هم اعتقاد دارند که در صورت توافق با امریکا، کاهش قیمت خودرو در مورد خودروهای خارجی اتفاق میافتد، زیرا در حال حاضر خودروهای خارجی با دلار ۵۰ هزار تومانی فروخته میشوند اما قیمت خودروی داخلی با قیمت دلار تناسب دارد.
دنا پلاس چند برات در اومده یک ساله یا 90 روزه؟با هزینه بیمه و سندو..؟سلام دوستان من دو ماه دیگه باید تکمیل وجه کنم برای دنا پلاس و یه ماشین هم الان زیر پامه به نظرتون الان بفروشم بهتره یا بعد عید؟ به نظرتون باز هم سود خودمو از تفاوت قیمت کارخانه و و بازار خواهم داشت سال آینده یا نه پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان من دو ماه دیگه باید تکمیل وجه کنم برای دنا پلاس و یه ماشین هم الان زیر پامه به نظرتون الان بفروشم بهتره یا بعد عید؟ به نظرتون باز هم سود خودمو از تفاوت قیمت کارخانه و و بازار خواهم داشت سال آینده یا نه پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
[emoji593] تیبا 2 پر متقاضی ترین خودروی فروش فوری مرحله هفتم سایپا
[emoji829]️نتایج نظر سنجی نشان می دهد به ترتیب تیبا 2، ساینا و تیبا صندوقدار پر متقاضی ترین خودروهای فروش فوق العاده مرحله هفتم سایپا خواهد بود. همچنین محصولات کوئیک R، ساینا S، کوئیک و پراید 151 کم متقاضی ترین خودروهای فروش فوق العاده در نظر سنجی می باشند.
[emoji829]️نکته جالب این است که تقریبا از منظر نیمی از رای دهندگان، بخشنامه های فوق العاده شرکت سایپا ارزش ثبت نام ندارد. دلیل آن نیز کاهش حاشیه سود این محصولات و عدم ارزش برای سرمایه گذاری می باشد.
@nerkh2lar
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk