• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
از شنبه سایپا فروش فوق العاده ، ثبت نام ساعت ۲

ssssssssssssssssssssss.jpg

+ واسه کدوم ثبت نام میکنید ؟

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413

به نظرم کوییک بهتره هم قیافش بد نیست هم شانس برنده شدن داره،احتمال خیلی زیاد سال دک قیمتا ی جهشی داشته باشه دوباره،تو این ۳ ماهه آخرم نبردن بالا

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511

عزیز کجا باید ثبت نام کنیم؟

شرایطش چی هست؟ همه میتونن ثبت نام کنن؟؟،،،میشه توضیح بدی یکم؟

من بار اولم هست میپرسم،،،،میشه چهار پنج نفر نام بنویسیم؟

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701

چیز خاصی نداره. میری تو سایت فروش اینترنتی و اطلاعات رو میدی و بعد تو فروش شرکت میکنی
فقط خط و شماره حساب و کد ملی همه مال خودت باشه
گواهینامه داشته باشی و...

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

تو آدرس بالا ، اطلاعات دقیق ثبت نام رو داده ، طی یکی دو سال اخیر نباید ثبت نام کرده باشید و گواهینامه داشته باشید و پلاک فعال بنامتون نباشه ، اگر شرایطش رو داشته باشن واسه هر تعدادی که دلتون بخواد میتونید ثبت نام کنید

راهنمای ثبت نام

احتمالا با این طرح پیش فروش هم بذارن حواست باشه یکساله ثبت نام نکنی

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
من سه تا ساینا یا تیبا 2 میزنم.
ببینیم در میاد
ای خداااااا
احتمالش خیلی کمه اگه واقعا ماشبن میخای کوییک بنویس باز یکم شانس داره،چون حواله دارای قدیم دیدن نمیصرفه همشون انصراف دادن،فعلا کوییک دارن بدن،سقف فروش فوری هم تموم شه کوییکم دگ گیرت نمیاد

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
احتمالش خیلی کمه اگه واقعا ماشبن میخای کوییک بنویس باز یکم شانس داره،چون حواله دارای قدیم دیدن نمیصرفه همشون انصراف دادن،فعلا کوییک دارن بدن،سقف فروش فوری هم تموم شه کوییکم دگ گیرت نمیاد
پولش جور نمیشه برام این همه وگرنه حتمی مینوشتم
ولی تا 90 سریع جوره
چاره ای ندارم حیف

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
ماشین های سایپا اصلا نسبت به ایران خودرو ارزش نداره مخصوصا برای اونایی که ماشین دارن و بخوان بفروشن بعد اینو سوار شن
مثلا پدر من تندر داره
اگه دنا پلاسی سورن پلاسی چیزی باشه میگه برام بنویس اینو میفروشم اگه اسمم در اومد اونو سوار میشم
دیگه تندر را نمیفروشه بیاد ساینا و تیبا سوارشه

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
ماشین های سایپا اصلا نسبت به ایران خودرو ارزش نداره مخصوصا برای اونایی که ماشین دارن و بخوان بفروشن بعد اینو سوار شن
مثلا پدر من تندر داره
اگه دنا پلاسی سورن پلاسی چیزی باشه میگه برام بنویس اینو میفروشم اگه اسمم در اومد اونو سوار میشم
دیگه تندر را نمیفروشه بیاد ساینا و تیبا سوارشه
حرف شما دلیلش اینه که اختلاف بازار و کارخانه رو لحاظ نمیکی
همون ساینا الان 90 تومنه و بازار 130
شما اسمت دربیاد 40 سود کردی و میتونی تندری که فروختی چهار مدل بالاتر بخری
پس هیجان نداشته باش
اسم هم در نمیاد مگه بگم چی بشه

خخخخخخخ

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
حرف شما دلیلش اینه که اختلاف بازار و کارخانه رو لحاظ نمیکی
همون ساینا الان 90 تومنه و بازار 130
شما اسمت دربیاد 40 سود کردی و میتونی تندری که فروختی چهار مدل بالاتر بخری
پس هیجان نداشته باش
اسم هم در نمیاد مگه بگم چی بشه

خخخخخخخ
ساینا را که نمی تونی تا یک سال بفروشی باید سوار شی
الان با چهل میلیون چجوری میشه چهار مدل بالاتر سوار شد؟؟

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
ساینا را که نمی تونی تا یک سال بفروشی باید سوار شی
الان با چهل میلیون چجوری میشه چهار مدل بالاتر سوار شد؟؟
کی گفته نمیشه بفروشی. قول نامه کن 2 تومن زیر قیمت رو هوا میبرن.

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
قبل عید خودرو بخریم یا بعد از عید؟

کارشناسان درباره آینده بازار خودرو تحلیل‌های متفاوتی دارند.

سعید موتمنی، رییس اتحادیه فروشندگان خودرو در گفتگوهایی که با منابع خبری متفاوت داشته است، می‌گوید در حال حاضر که قیمت ارز نوسان دارد قیمت خودرو متاثر از آن شرایط نوسانی را تجربه خواهد کرد.

فربد زاوه، کارشناس خودرو در گفتگو با جام جم گفته است که حتی در صورت توافق با امریکا رشد اقتصادی به سرعت ترمیم نشده و قیمت خودرو کاهشی نخواهد بود.

او اعتقاد دارد که افرادی که قصد خرید خودرو دارند منتظر نمانده و خودروی مورد نیاز خود را زودتر بخرند.

برخی کارشناسان هم اعتقاد دارند که در صورت توافق با امریکا، کاهش قیمت خودرو در مورد خودروهای خارجی اتفاق می‌افتد، زیرا در حال حاضر خودروهای خارجی با دلار ۵۰ هزار تومانی فروخته می‌شوند اما قیمت خودروی داخلی با قیمت دلار تناسب دارد.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
قبل عید خودرو بخریم یا بعد از عید؟

کارشناسان درباره آینده بازار خودرو تحلیل‌های متفاوتی دارند.

سعید موتمنی، رییس اتحادیه فروشندگان خودرو در گفتگوهایی که با منابع خبری متفاوت داشته است، می‌گوید در حال حاضر که قیمت ارز نوسان دارد قیمت خودرو متاثر از آن شرایط نوسانی را تجربه خواهد کرد.

فربد زاوه، کارشناس خودرو در گفتگو با جام جم گفته است که حتی در صورت توافق با امریکا رشد اقتصادی به سرعت ترمیم نشده و قیمت خودرو کاهشی نخواهد بود.

او اعتقاد دارد که افرادی که قصد خرید خودرو دارند منتظر نمانده و خودروی مورد نیاز خود را زودتر بخرند.

برخی کارشناسان هم اعتقاد دارند که در صورت توافق با امریکا، کاهش قیمت خودرو در مورد خودروهای خارجی اتفاق می‌افتد، زیرا در حال حاضر خودروهای خارجی با دلار ۵۰ هزار تومانی فروخته می‌شوند اما قیمت خودروی داخلی با قیمت دلار تناسب دارد.
این که مشخصه،توافق کنن فردا بنز نمیارن جلو در خونمون که خخخ،اینا هم ۳ ماهه افزایش ندادن دارن خدا خدا میکنن سال تموم شه سریع افزایش قیمت بدن،از ی طرفم بورس کالا و ازاد سازی بدتر میکنه،
خودرو سازا تو طول عمرشون همچین انحصاری نداشتن مطمئن باش این انحصار به راختی از دست نمیدن حتی توافق ۱۰۰٪ بشه با امریکا،مزش رفته زیر زبونشون ول کن نیستن

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان من دو ماه دیگه باید تکمیل وجه کنم برای دنا پلاس و یه ماشین هم الان زیر پامه به نظرتون الان بفروشم بهتره یا بعد عید؟ به نظرتون باز هم سود خودمو از تفاوت قیمت کارخانه و و بازار خواهم داشت سال آینده یا نه پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
سلام دوستان من دو ماه دیگه باید تکمیل وجه کنم برای دنا پلاس و یه ماشین هم الان زیر پامه به نظرتون الان بفروشم بهتره یا بعد عید؟ به نظرتون باز هم سود خودمو از تفاوت قیمت کارخانه و و بازار خواهم داشت سال آینده یا نه پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
دنا پلاس چند برات در اومده یک ساله یا 90 روزه؟با هزینه بیمه و سندو..؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji593] تیبا 2 پر متقاضی ترین خودروی فروش فوری مرحله هفتم سایپا

[emoji829]️نتایج نظر سنجی نشان می دهد به ترتیب تیبا 2، ساینا و تیبا صندوقدار پر متقاضی ترین خودروهای فروش فوق العاده مرحله هفتم سایپا خواهد بود. همچنین محصولات کوئیک R، ساینا S، کوئیک و پراید 151 کم متقاضی ترین خودروهای فروش فوق العاده در نظر سنجی می باشند.

[emoji829]️نکته جالب این است که تقریبا از منظر نیمی از رای دهندگان، بخشنامه های فوق العاده شرکت سایپا ارزش ثبت نام ندارد. دلیل آن نیز کاهش حاشیه سود این محصولات و عدم ارزش برای سرمایه گذاری می باشد.

@nerkh2lar

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اگر با قیمت قطعی قرارداد داری صد در صد سود رو داری..

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
[emoji593] تیبا 2 پر متقاضی ترین خودروی فروش فوری مرحله هفتم سایپا

[emoji829]️نتایج نظر سنجی نشان می دهد به ترتیب تیبا 2، ساینا و تیبا صندوقدار پر متقاضی ترین خودروهای فروش فوق العاده مرحله هفتم سایپا خواهد بود. همچنین محصولات کوئیک R، ساینا S، کوئیک و پراید 151 کم متقاضی ترین خودروهای فروش فوق العاده در نظر سنجی می باشند.

[emoji829]️نکته جالب این است که تقریبا از منظر نیمی از رای دهندگان، بخشنامه های فوق العاده شرکت سایپا ارزش ثبت نام ندارد. دلیل آن نیز کاهش حاشیه سود این محصولات و عدم ارزش برای سرمایه گذاری می باشد.

@nerkh2lar

ارزش سرمایه گذاری که بماند ...

بنده خدا زنگ زده واسه نظرسنجی سایپا اقا سوال میپرسید منم جواب میدادم یه صحنه برگشت پرسید چی شد که این محصول رو خریدید ؟ کیفیت خوب ، قیمت مناسب ، کارایی خوب ..

خیلی وقت بود مغزم اینطور شل نکرده بود ....

بالا