• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
خب واردات خودرو از منطقه آزاد هم ممنوع شد
دیگه هیییچ دلیلی برای کاهش قیمت خودرو نیست
احتمالاً سه ماهه دیگه قیمت خودرو با کارخونه برابر بشه
یعنی 206 تیپ 2 رو 196 (یا همین حدودا) از کارخونه ملت بخرن
این روند ادامه داره
تا خودروهای چینی بتونن کاملاً بازار لاکچری ایران رو بگیرند و قشر کارمند هم از سایپا و ایران خودرو استفاده کنه
کارمند لاکچری دنا پلاس توربو میخره
کارمند زحمت کش 405 یا رانای ده سال کار کرده میخره
کارگر هم سایپای 15 سال کارکرده میخره
کارخونه دار بجای لندکروز خودروی چینی 2021 سوار میشه با آپشنای مثلا لاکچریش حال میکنه
حالا خدا میدونه اینا تا چه حد بتونند کیفیت خودروی چینی و ایرانی رو ببرن بالا (هر چقدر هم ببرن بالا تویوتا پرویوس 2017 نمیشه)
در کل با هر گونه خودروی تویوتا BMW بنز که برای 2021 2022 هست خداحافظی کنید که دیگه نمیبینم
چه دلیلی هست که قیمت کارخونه و بازار با هم یکسان بشه آخه؟ وقتی نه تولید زیاده نه راحته ثبت نامشون چطوری قیمت برابر میشه - طرف ماشین داشته یا تصادف کرده یا به هردلیلی فروخته مجدد نمیتونه بخره از کارخونه خوب میره سمت بازار آزاد و.... دلال و ... دلایل زیادی هست این فاصله کم نمیشه و ممکنه بیشتر هم بشه به نظرم

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
67242.jpg

پژو با هدف معرفی هویتی لوکس‌تر، آرم خود را تغییر داد. نشان جدید سپری است که سر یک شیر روی آن قرار دارد و با الهام از آرم شرکت در دهه شصت میلادی طراحی شده است.

این نشان اولین بار سه سال پیش و در کانسپتی الکتریکی نمایش داده شد که پژو با الهام از مدل ۵۰۴ خود در دهه هفتاد میلادی ساخته بود. پژو می‌گوید آرم جدیدش مانند این کانسپت یادآور سابقه طولانی این کارخانه فرانسوی در خودروسازی و آغاز مسیری تازه برای پژو است که در نتیجه آن محصولات کارخانه لوکس‌تر شده و با موتور الکتریکی ساخته خواهد شد.

پژو اکنون بخشی از گروه خودروسازی استلانتیس است که از ترکیب دو شرکت PSA و فیات-کرایسلر تاسیس شده و چهارمین خودروساز بزرگ جهان است. نقش پژو در این گروه، تولید ماشین‌هایی است که با محصولات گران‌تر خودروسازان آلمانی رقابت کند.

نسل جدید مدل ۳۰۸، اولین مدلی است که با آرم جدید به بازار عرضه خواهد شد. گفته می‌شود که این هچ‌بک که رقیب اصلی فولکس‌واگن گلف است، از نظر ظاهری کاملا متحول شده و اولین مدلی است که با تعریف تازه پژو تولید می‌شود.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
خب واردات خودرو از منطقه آزاد هم ممنوع شد
دیگه هیییچ دلیلی برای کاهش قیمت خودرو نیست
احتمالاً سه ماهه دیگه قیمت خودرو با کارخونه برابر بشه
یعنی 206 تیپ 2 رو 196 (یا همین حدودا) از کارخونه ملت بخرن
این روند ادامه داره
تا خودروهای چینی بتونن کاملاً بازار لاکچری ایران رو بگیرند و قشر کارمند هم از سایپا و ایران خودرو استفاده کنه
کارمند لاکچری دنا پلاس توربو میخره
کارمند زحمت کش 405 یا رانای ده سال کار کرده میخره
کارگر هم سایپای 15 سال کارکرده میخره
کارخونه دار بجای لندکروز خودروی چینی 2021 سوار میشه با آپشنای مثلا لاکچریش حال میکنه
حالا خدا میدونه اینا تا چه حد بتونند کیفیت خودروی چینی و ایرانی رو ببرن بالا (هر چقدر هم ببرن بالا تویوتا پرویوس 2017 نمیشه)
در کل با هر گونه خودروی تویوتا BMW بنز که برای 2021 2022 هست خداحافظی کنید که دیگه نمیبینم
حالا نه اینکه قبلا bmwو بنز سوار بودیم
دیگه خونه پرش همون دنا و 206و شاسی بلند چینی بود

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
  • طرح فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا عید تا عید ، تا ساعت 14 روز 99/12/12 ادامه خواهد داشت و مراسم قرعه کشی روز 99/12/13 انجام می شود.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
حالا نه اینکه قبلا bmwو بنز سوار بودیم
دیگه خونه پرش همون دنا و 206و شاسی بلند چینی بود

خب دوست عزیز به هر حال بالا شهر پره bmw بود
از اون هم بگذریم عرضه bmw باعث میشد ما راحت بتونیم شاسی بلند چینی یا دنا بخریم
از الان تا ده پونزده سال دیگه بالاشهر پره شاسی بلنده چینی میشه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
ایرانخودرو مجدداً فروش داره وانت آریسان دوگانه همه می تونند ثبت نام کنند شرط داشتن پلاک فعال و غیره نداره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
ایرانخودرو مجدداً فروش داره وانت آریسان دوگانه همه می تونند ثبت نام کنند شرط داشتن پلاک فعال و غیره نداره

بخشنامه رو نخوندم اما رادیو گفت دنا پلاس توربو اتوماتیک هم هست

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
قیمت ها کمی رو به پایین
کاهش شدید تقاضا نسبت به اسفند سال های قبل

✅ آخرین قیمت اعلامی برخی خودروها در بازار روز چهارشنبه ۱۳ اسفند ماه

قیمت های اعلامی معاملاتی امروز در بازار خودرو تا ساعت ۱۴ ظهر بوده است.

پراید ۱۳۱: ۱۰۸
پراید ۱۱۱: ۱۲۵
پراید ۱۳۲ مدل ۹۸: ۱۱۸
پرايد ۱۵۱: ۱۰۸
تیبا صندوقدار: ۱۱۹
تیبا صندوقدار دوگانه سوز مدل ۹۸: ۱۱۸
تیبا ۲ : ۱۲۹
تیبا ۲ پلاس: ۱۳۶
ساینا : ۱۳۵
ساینا پلاس: ۱۴۳
ساینا اس: ۱۵۰
کوئیک : ۱۴۴
کوئیک آر: ۱۴۶
کامیونت نیسان تک سوز با لاستیک رادیال مدل ٩۸: ۲۱۰
کامیونت نیسان تک سوز آپشنال مدل ٩۸: ۲۱۵
کامیونت نیسان دوگانه سوز با لاستیک رادیال مدل ٩۸: ۲۱۵
کامیونت نیسان دوگانه سوز آپشنال مدل ٩۸: ۲۲۰
کامیونت نیسان دیزل: ۲۶۰
وانت کارا تک کابین: ۲۰۸
وانت کارا دو کابین: ۲۱۵
وانت آریسان: ۱۴۴
پژو ۲۰۶ تیپ ۲ : ۱۹۲
پژو ۲۰۶ تیپ ۵ : ۲۴۸
پژو ۲۰۶ صندوقدار: ۲۳۹
پژو ۲۰۷ دنده دستی: ۲۷۰
پژو ۲۰۷ پانوراما دنده دستی: ۳۰۵
پژو ۲۰۷ اتوماتیک صندوقدار مدل ۹۸: ۳۸۵
پژو ۲۰۷ اتوماتیک هاچبک: ۳۸۰
پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک هاچ بک: ۳۹۳
اچسی کراس مدل ٩۸: ۳۲۵
پژو پارس اتوماتیک: ۳۰۰
پژو پارس ال ایکس : ۲۴۷
پژو پارس ال ایکس مدل ۱۴۰۰: ۲۵۵
پژو پارس دوگانه سوز : ۲۳۰
پژو پارس سال : ۲۱۰
پژو ۴۰۵ جی ال ایکس: ۱۸۲
پژو ۴۰۵ دوگانه سوز : ۱۸۷
پژو ۴۰۵ اس ال ایکس: ۱۹۴
پژو ۴۰۵ اس ال ایکس مدل ۱۴۰۰: ۲۰۰
دنا با کروز: ۲۵۲
دنا پلاس: ۲۹۹
دنا پلاس توربو : ۳۴۴
دنا پلاس توربو اتوماتیک: ۴۱۰
سمند ال ایکس: ۱۸۴
سمند EF۷ تکسوز: ۲۰۰
سمند EF۷ کلاس ۱۶ دوگانه سوز: ۲۱۸
سمند سورن: ۲۲۰
رانا : ۲۰۰
رانا پلاس: ۲۱۵
هایما اس ۷ : ۷۰۰
جک اس ۵: ۶۶۰
جک اس ۳: ۴۵۵
جک جی ۴: ۳۶۵
برليانس اچ ۳۳۰: ۳۷۰
چانگان مدل ٩۸: ۴۴۵
ساندرو مدل ٩۸: ۴۱۵
ساندرو استپ وی مدل ٩۸: ۴۴۵
ام وی ام ایکس ۲۲ اتوماتیک لاکچری: ۴۱۵
ام وی ام ایکس ۲۲ اتوماتیک اکسلنت: ۴۲۰
ام وی ام ۳۱۵ اتوماتیک: ۳۵۰
سراتو ۲۰۰۰ آپشنال مدل ٩۸: ۷۷۵
پژو ۲۰۰۸ مدل ۹۸: ۸۲۵
مزدا ۳ مدل ٩۸: ۸۶۰
سیتروئن C۳ مدل ٩۸: ۸۱۰
تیگو ۵: ۶۸۰
تیگو ۷: ۸۶۰
النترا : ۱۰۷۰
سوزوکی گرند ویتارا مدل ۹۸ : ۹۳۵

❌ قیمت تمامی خودروهای تولیدی ایران خودرو بدون هزینه کارت طلایی اعلام شده است.

❌ قیمت های اعلامی برای خودروهای سند آزاد بوده و خودروهای سند در رهن بین ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان، بسته به نوع خودرو کمتر از قیمت سند آزاد قیمت گذاری می شوند.

❌ قیمت ها صرفا اعلامی نمایشگاه داران می باشد و ما دخل و تصرفی در آن نداریم.

❌ قیمت های فوق قیمت معامله شده است و ممکن است در بازار قیمت های بالاتری اعلام گردد که هیچ معامله ای با آن قیمت ها انجام نشده است.

❌ رنگ تمامی خودروها سفید می باشد.

❌ ممکن است این قیمت ها در برخی شهر های دیگر حداکثر تا ۲ درصد تفاوت داشته باشد

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اسامی منتخب دو طرح فروش فوق‌العاده و پیش فروش محصولات سایپا پس از تائید نهایی توسط نهادهای نظارتی فردا پنجشنبه ۱۴ اسفند ماه ساعت ۱۴ در سایت رسمی این گروه خودروسازی منتشر خواهد شد

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
این پیام برام اومده معنی اش چی هست
مشتري گرامي باسلام ، باستحضار مي رساند با توجه به درپيش رو بودن صدور دعوت نامه جنابعالي ، به منظور تسريع در فرايند تحويل خودرو نسبت به اخذ فرم احراز محل سکونت از مراکز تعويض پلاک اقدام نموده و فرم تاييد شده را تحويل نمايندگي فرماييد . ايران خودرو . رديف قرارداد : ........

من موعد تحویل برام اردیبهشت 1400بود یعنی زودتر میخوان بدن چکار باید بکنم برا این پیامک

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مشتري گرامي باسلام ، باستحضار مي رساند با توجه به درپيش رو بودن صدور دعوت نامه جنابعالي ، به منظور تسريع در فرايند تحويل خودرو نسبت به اخذ فرم احراز محل سکونت از مراکز تعويض پلاک اقدام نموده و فرم تاييد شده را تحويل نمايندگي فرماييد . ايران خودرو . رديف قرارداد : ........

من موعد تحویل برام اردیبهشت 1400بود یعنی زودتر میخوان بدن چکار باید بکنم برا این پیامک

زنگ بزنید نمایندگی کامل توضیح میده ، یه برگه است از مشخصاتتون تو سیستم ایران خودرو میگیرید میبرید تعویض پلاک محل سکونتتون رو بروز میکنه

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

مسائل مربوط به تحویل و قرعه‌کشی و اینا رو نمی‌دونم ولی منطقا اردیبهشت ربطی به الان نداره و دیرتر می‌دن که زودتر نه! اما به طور کلی اول تو «این سایت» یه نوبت می‌گیری، بعد مطابق این «راهنما» مدارک رو می‌بری (اگه قبض فیزیکی نداری PDF پرینت بگیر) و اونجا 15 هزار تومان کارت می‌کشی و بعد هم برگۀ امضا شده رو می‌بری نمایندگی. در مورد نوبت هم اگر تهرانی، چون خیلی شلوغ می‌شه و آلوده هم هست، صبح اول وقت رو بگیر. البته شاید نوبت اول وقتی تا پایان اسفند باقی نمونده باشه ولی بازم دونه دونه مراکز رو چک کن.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
احمد نعمت‌بخش، دبیر انجمن خودروسازان:
[emoji843]نپیوستن به FATF موجب شده است که نقل و انتقال پول برای خودروسازان بسیار دشوار شود و همین مساله تامین برخی قطعات از جمله قطعات الکترونیک را به تاخیر بیندازد و تولید را کاهشی کند.
[emoji843]در نتیجه کاهش تولید موجب کاهش عرضه و افزایش قیمت خودرو شده است.
[emoji843]چنانچه FATF تصویب شده و خودروسازان خارجی برای همکاری وارد ایران شوند، قیمت خودرو در بازار آزاد تقریبا به اندازه نرخ‌ کارخانه می‌شود و زمینه برای تک‌نرخی شدن خودرو فراهم می‌شود.

فربد زاوه، کارشناس صنعت خودرو:
[emoji843]در بازار خودروهای خارجی ریزش قیمت شدید است و به ۴۰ تا ۵۰ درصد می‌رسد اما چنانچه FATF تصویب شود، در بازار خودروهای داخلی با کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت مواجه می‌شود./ تجارت‌نیوز

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
تفاوت سایپا و ایران خودرو در کیفیت و تحویل به موقع و خدمات ؛ براحتی از وضعیت قرعه کشی مشخصه ، اگر اسمتون دراومد واسه سایپا خودتون رو برای بد قولی در تحویل آماده کنید ....

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
کاش ایران خودرو یه فکری به حال این آرم فارسی قسمت عقب دنا پلاس توربو کنه

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
مسائل مربوط به تحویل و قرعه‌کشی و اینا رو نمی‌دونم ولی منطقا اردیبهشت ربطی به الان نداره و دیرتر می‌دن که زودتر نه! اما به طور کلی اول تو «این سایت» یه نوبت می‌گیری، بعد مطابق این «راهنما» مدارک رو می‌بری (اگه قبض فیزیکی نداری PDF پرینت بگیر) و اونجا 15 هزار تومان کارت می‌کشی و بعد هم برگۀ امضا شده رو می‌بری نمایندگی. در مورد نوبت هم اگر تهرانی، چون خیلی شلوغ می‌شه و آلوده هم هست، صبح اول وقت رو بگیر. البته شاید نوبت اول وقتی تا پایان اسفند باقی نمونده باشه ولی بازم دونه دونه مراکز رو چک کن.
سلام من مشهدم امروز رفتم نمایندگی یک برگه گرفتم حالا رفتم تو سایت اصلا تا 23ام که جا نداره همش پره
خب الان چجوری باید وقت گرفت
بعد کد پستی لازمه؟
من مدارک نفهمیدم چی میخواد سند خونه باید ببرم با یک قبض؟
سند به نام خودم هست ولی اصلا قبض ها را به نام نکردم فقط پیامک هاش برام میاد
الان چکار باید کرد سند خونه کفایت هست یا کپی اش را ببرم؟؟
این که اصلا نمیشه نوبت گرفت را. چکار باید کرد؟؟

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام من مشهدم امروز رفتم نمایندگی یک برگه گرفتم حالا رفتم تو سایت اصلا تا 23ام که جا نداره همش پره
بعد کد پستی لازمه؟
این پیامک هم برای من اومده باید برین تعویض پلاک احراز هویت محل سکونت انجام بدین تایید کدپستی هم نیازه دفاتر پیشخوان میدن بعدش فرم میدن میبرین نمایندگی که خودرو رو باید تحویل بدین همین
و چند بار زنگ زدم ایران خودرو هم گفت بعید نیست زودتر هم تحویل بدن ولی مشخص نیست و این برای تسریع کارتون هست کلا

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
سایپا چی شد؟ خبری نشد از برنده ها؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
بعد کد پستی لازمه؟

1. برای «مرکز تعویض پلاک مشهد 2» شنبه 23 اسفند از صبح تا بعد از ظهر جا داره.
2. سایت هر هفته آپدیت و نوبت‌های مربوط روزهای آتی داخلش «تعریف» می‌شه.
3. اصل سند + قبض. اگر قبض مربوط به عوارض نوسازی (و پسماند) ملک رو داری، اون رو به جاش ببر.
4. کد پستی به هر حال نیازه. در نهایت هم مدارک ماشین و کارت سوخت به همون آدرسی که ثبت شده ارسال می‌شه.

بالا