• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

7star

Registered User
لایک‌ها
280
دوستان پیش بینی و نظرتون در مورد بازار خودرو قبل عید و قبل انتخابات چیه؟ افزایش قیمت یا کاهش یا چی؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان پیش بینی و نظرتون در مورد بازار خودرو قبل عید و قبل انتخابات چیه؟ افزایش قیمت یا کاهش یا چی؟
بستگی به جو کلی اقتصاد کشور داره و سیاستهایی که در مورد خودرو اتخاذ میشه..
تا عید اگر دلار نوسان نزنه احتمالا قیمتها همین حدودا بالا پایین بشن..چون کارخونه هم تا عید گرون نمیکنن..
ولی بعد عید افزایش قیمت فصلی در خودروها داریم که قیمتهای کارخونه میره بالا..
اگر قیمتهای کارخونه خودروها آزاد بشه یا خودرو در بورس عرضه بشه که کلا شرایط بازار عوض میشه،که فعلا هیچکدوم به اجرا نرسیدن

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
مثل اینکه با حذف شورای رقابت قیمت گذاری فصلی هم که از ابتکارات این شورا بود حذف شده.
اینکه سیستم جدید چی باشه و کی قصد افزایش قیمت داشته باشن مشخص نیست

یادش بخیر شماها شاید یادتون نیاد ( :D ) چند سال پیش 206 میفروختن با التماس 30 تومن
انگار اونموقع ها تو یه کشور دیگه بودیم یا شایدم خیلی پیر شدیم که پراید 6 تومن رو یادمون میاد
الان هر چی سعی میکنیم یه 206 بخریم همیشه چند قدم از جیب ما جلوتره
با همین فرمون پیش بریم چند سال دیگه باید پوسترش رو بزنیم به دیوار اتاقمون

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387

من نظر شخصیم اینه که اگر شرایط سیاسی به همین شکل پیش بره و دلار رشد ریز خودش رو داشته و بهش شوک ندن تا عید و تا آخر برج یک میتونه بازار تو همین حدود نوسان کنه
ولی از برج 2 میتونه قیمت کمی افزایشی بشه. موضوع انتخابات هم چیزی نیست که بخوان از الان براش قیمت ها رو پایین بیارن چون به نظر میاد ماها حافظه بلند مدت نداریم. قیمت ها رو میتونن تا سقف قیمت قبلی بالا ببرن و حداکثر یک ماه قبل از انتخابات 10 درصد همه چی رو بیارن پایین ولی بازم نسبت به الان حساب کنید قیمت بالاتره.
اگه پولتون نقده خودتون رو درگیر این بازی ها و استرس ها نکنید و بخرید. بعید به نظر میرسه دلار زیر 20 بیاد.
این نظر شخصی منه و احتمالا کلا اشتباه باشه :D پس خودتون بهترین تصمیم رو بگیرید چون هیچ چیز بطور قطع قابل پیش بینی نیست

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مهلت واریز وجه فروش فوق العاده سایپا چند روزه ؟

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
متاسفانه نه قیمت قطعی که نیست قیمت به روزه قطعی فکر کنم خیلی کم باشه

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
دوست عزیز ماشینتو نگه دار تا اونوقت. فعلا نمیشه قطعی چیزی گفت اما اگه بالا بره مال شما هم میره و میتونی اون وقت بفروشی. نظر من اینه فعلا اصلا ماشینو نقد نکن و نگه دار. تعطیلی بازار بعد عید هم نداریم. نترس

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز ماشینتو نگه دار تا اونوقت. فعلا نمیشه قطعی چیزی گفت اما اگه بالا بره مال شما هم میره و میتونی اون وقت بفروشی. نظر من اینه فعلا اصلا ماشینو نقد نکن و نگه دار. تعطیلی بازار بعد عید هم نداریم. نترس
والا نظر خودمم همینه چون واقعا ریسکه ممکنه بترکونه بره بالا دیگه نتونیم بهش برسیم-والا امیدوارم حداقل سود الان هم بمونه چون یکسال خواب پول داشتیم البته برای زیر پامه ولی خوب دوست دارم حداقل سودی هم کرده باشیم مثل الان باشه راضی ام

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چون قیمت قطعی نیست مشخص نیست تا موقع واگذاری وضعیت چجور باشه..ممکنه تا اون موقع قیمت کارخونه آزاد بشه و اختلاف قیمت کارخونه و آزاد کم بشه..در مورد فروش ماشینم به نظرم نفروش..نگه دار..موقعی که دعوتنامه ماشین اومد بفروش

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نشون میده همه دنبال سود هستند و مصرف کننده واقعی نیستند

درسته ، بخش زیادی از این بازار واسه کسب سود هست ، ولی خودمونیم ساینا هم سودش از تیبا بیشتره هم از نظر ظاهری و امکانات در رده بهتری هست ...
جالب اینکه کوییک با اینکه موتور تقویت شده داره و کابین بهتری داره کمتر مورد استقبال قرار میگیره !

کوییک اونطرف سال (تا وقتی تحویل بدن) سودش بنظرم بهتر بشه

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
از هر کی میپرسی میگه ساینا زدم ...:D

به نظرم هر کسی مصرف کننده هست ساینا اس بزنه
چون قیمتش از قیمت بازار ساینا معمولی ارزون تره و بخاطر اختلاف قیمت 35 تومنی و تغییرات کم چندان مردم بهش تمایل ندارن.
البته ظرفیت هم شرطه ولی بازم تعداد متقاضی تاثیر بیشتری تو شانس برنده شدن داره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
درسته ، بخش زیادی از این بازار واسه کسب سود هست ، ولی خودمونیم ساینا هم سودش از تیبا بیشتره هم از نظر ظاهری و امکانات در رده بهتری هست ...
جالب اینکه کوییک با اینکه موتور تقویت شده داره و کابین بهتری داره کمتر مورد استقبال قرار میگیره !

کوییک اونطرف سال (تا وقتی تحویل بدن) سودش بنظرم بهتر بشه

من خودم فنی نیستم ولی نظرات افراد رو که میشنوم همه میگن تیبا بهتر از ساینا و کوییک هست
کوییک همه میگن اتاق سر و صدا داره و توصیه میکنن بجای کوییک تیبا 2 بگیرید

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوستان یه ۴۰۵ مدل ۹۷ داریم بخاطر مصرف سوخت قصد داریم دوگانه کنیم
اگر بخوایم تو بازار این کار رو انجام بدیم از هزینه هاش اطلاع دارید چقدر تموم میشه ؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
من تو بخشنامه تاریخ قرعه کشی رو ندیدم کسی اطلاع داره ؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
خب واردات خودرو از منطقه آزاد هم ممنوع شد
دیگه هیییچ دلیلی برای کاهش قیمت خودرو نیست
احتمالاً سه ماهه دیگه قیمت خودرو با کارخونه برابر بشه
یعنی 206 تیپ 2 رو 196 (یا همین حدودا) از کارخونه ملت بخرن
این روند ادامه داره
تا خودروهای چینی بتونن کاملاً بازار لاکچری ایران رو بگیرند و قشر کارمند هم از سایپا و ایران خودرو استفاده کنه
کارمند لاکچری دنا پلاس توربو میخره
کارمند زحمت کش 405 یا رانای ده سال کار کرده میخره
کارگر هم سایپای 15 سال کارکرده میخره
کارخونه دار بجای لندکروز خودروی چینی 2021 سوار میشه با آپشنای مثلا لاکچریش حال میکنه
حالا خدا میدونه اینا تا چه حد بتونند کیفیت خودروی چینی و ایرانی رو ببرن بالا (هر چقدر هم ببرن بالا تویوتا پرویوس 2017 نمیشه)
در کل با هر گونه خودروی تویوتا BMW بنز که برای 2021 2022 هست خداحافظی کنید که دیگه نمیبینم

بالا