بستگی به جو کلی اقتصاد کشور داره و سیاستهایی که در مورد خودرو اتخاذ میشه..دوستان پیش بینی و نظرتون در مورد بازار خودرو قبل عید و قبل انتخابات چیه؟ افزایش قیمت یا کاهش یا چی؟
دوستان پیش بینی و نظرتون در مورد بازار خودرو قبل عید و قبل انتخابات چیه؟ افزایش قیمت یا کاهش یا چی؟
مهلت واریز وجه فروش فوق العاده سایپا چند روزه ؟
اگر با قیمت قطعی قرارداد داری صد در صد سود رو داری..
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
دوست عزیز ماشینتو نگه دار تا اونوقت. فعلا نمیشه قطعی چیزی گفت اما اگه بالا بره مال شما هم میره و میتونی اون وقت بفروشی. نظر من اینه فعلا اصلا ماشینو نقد نکن و نگه دار. تعطیلی بازار بعد عید هم نداریم. نترسمتاسفانه نه قیمت قطعی که نیست قیمت به روزه قطعی فکر کنم خیلی کم باشه
والا نظر خودمم همینه چون واقعا ریسکه ممکنه بترکونه بره بالا دیگه نتونیم بهش برسیم-والا امیدوارم حداقل سود الان هم بمونه چون یکسال خواب پول داشتیم البته برای زیر پامه ولی خوب دوست دارم حداقل سودی هم کرده باشیم مثل الان باشه راضی امدوست عزیز ماشینتو نگه دار تا اونوقت. فعلا نمیشه قطعی چیزی گفت اما اگه بالا بره مال شما هم میره و میتونی اون وقت بفروشی. نظر من اینه فعلا اصلا ماشینو نقد نکن و نگه دار. تعطیلی بازار بعد عید هم نداریم. نترس
متاسفانه نه قیمت قطعی که نیست قیمت به روزه قطعی فکر کنم خیلی کم باشه
از هر کی میپرسی میگه ساینا زدم ...
نشون میده همه دنبال سود هستند و مصرف کننده واقعی نیستند
از هر کی میپرسی میگه ساینا زدم ...
درسته ، بخش زیادی از این بازار واسه کسب سود هست ، ولی خودمونیم ساینا هم سودش از تیبا بیشتره هم از نظر ظاهری و امکانات در رده بهتری هست ...
جالب اینکه کوییک با اینکه موتور تقویت شده داره و کابین بهتری داره کمتر مورد استقبال قرار میگیره !
کوییک اونطرف سال (تا وقتی تحویل بدن) سودش بنظرم بهتر بشه
من تو بخشنامه تاریخ قرعه کشی رو ندیدم کسی اطلاع داره ؟