مگه احتمال برنده شدن چقدره؟یا همین ثبت نام های فروش فوری بزنم و پولو فعلا بذارم بانک؟
مگه احتمال برنده شدن چقدره؟یا همین ثبت نام های فروش فوری بزنم و پولو فعلا بذارم بانک؟
از لاتاری کمترمگه احتمال برنده شدن چقدره؟
با ۵ تا کد ملی میزنم. دیگه خودتو شانش.مگه احتمال برنده شدن چقدره؟
اتفاقا دست دوم بهتره تا این مدل جدیدامن 206 تیپ پنج مدل 96 دارم. دیگه داره میفته تو خرج. میخام X22 دنده ای بخرم با بودجه 430 تومن.
با این پول چه ماشینی پیشنهاد میدین. البته ترجیحه من ماشین صفر کیلومتر از کارخونست. اصلا به بازار دسته دوم اعتماد ندارم
x22 نگیریدمن 206 تیپ پنج مدل 96 دارم. دیگه داره میفته تو خرج. میخام X22 دنده ای بخرم با بودجه 430 تومن.
با این پول چه ماشینی پیشنهاد میدین. البته ترجیحه من ماشین صفر کیلومتر از کارخونست. اصلا به بازار دسته دوم اعتماد ندارم
موقع فروشش اشکت در میادx22 نگیرید
خیلی موتوری ضعیفه
جنس آشغاله
چی پیشنهاد میدیدx22 نگیرید
خیلی موتوری ضعیفه
جنس آشغاله
من شخصا یه کره ای/ژاپنی دست دوم بر میدارمچی پیشنهاد میدید
به نظرتون ماشین دسته دوم که فک کنم حداقل یه صدتایی کار کردن مشکل دار نیستن، اذیت نمی کنمن شخصا یه کره ای/ژاپنی دست دوم بر میدارم
مثلا مزدا ۳ یا سوناتا
اگه صد تا کار باشه خوبه ولی مثلا مزدا 3 مدل 88 نهایت میتونی بخری ،ولی سالمش سخت پیدا میشه تو خرج افتاده باشه اشکتو در میاره،به نظرتون ماشین دسته دوم که فک کنم حداقل یه صدتایی کار کردن مشکل دار نیستن، اذیت نمی کن
با این قیمت که احتمالا همشون بالای صدتا هستبه نظرتون ماشین دسته دوم که فک کنم حداقل یه صدتایی کار کردن مشکل دار نیستن، اذیت نمی کن
این خیلی بد جا افتاده که میگن ماشین کارکرده ژاپنی و کره ای و ....به نظرتون ماشین دسته دوم که فک کنم حداقل یه صدتایی کار کردن مشکل دار نیستن، اذیت نمی کن
ما x22 داریماین خیلی بد جا افتاده که میگن ماشین کارکرده ژاپنی و کره ای و ....
شما میتونی چینی 0 بخری جای کارکرده 100 تای اینا
برو یه کم پرسو جو کن ماشین چینی اسمش بد در رفته ولی در مقایسه با کارکرده اینا خیلی بهتره حداقل برای چند سال اول
ماشین چینی سرطانه،اول که افت قیمت شدید داره دوم بازار دست دوم فوق افتضاح،این خیلی بد جا افتاده که میگن ماشین کارکرده ژاپنی و کره ای و ....
شما میتونی چینی 0 بخری جای کارکرده 100 تای اینا
برو یه کم پرسو جو کن ماشین چینی اسمش بد در رفته ولی در مقایسه با کارکرده اینا خیلی بهتره حداقل برای چند سال اول
یه سری هاشون خوش فروشن مثل جک s5ماشین چینی سرطانه،اول که افت قیمت شدید داره دوم بازار دست دوم فوق افتضاح،
بله خیلی تعداد کم،برلیانس هم خوبه مدل 330,320 بقیشون سرطاننیه سری هاشون خوش فروشن مثل جک s5
ما x22 داریم
موتور ضعیف کلا زور میزنه
اتوماتش سم تره نسبت به دنده ای،شما الکی ی آگهی بزار ایکس 22 قیمتش معقول بزار ببین چند نفر زنگ میزنناتوماتش رو دارین؟
اگه بده چرا انقد زیاده تو خیابون؟ظاهرا طالبش زیاده