ما رو باش میخواستی مبریم قسطیش رو با ماهی 6 تومن برداریم نمیدونستم اینطوریه چون خیلی زیاده تو خیابونااتوماتش سم تره نسبت به دنده ای،شما الکی ی آگهی بزار ایکس 22 قیمتش معقول بزار ببین چند نفر زنگ میزنن
ما رو باش میخواستی مبریم قسطیش رو با ماهی 6 تومن برداریم نمیدونستم اینطوریه چون خیلی زیاده تو خیابونااتوماتش سم تره نسبت به دنده ای،شما الکی ی آگهی بزار ایکس 22 قیمتش معقول بزار ببین چند نفر زنگ میزنن
داداش اصلا این اشتباه نکن،چقدر میخای هزینه کنی؟بگو راهنمایی کنم چی بخریما رو باش میخواستی مبریم قسطیش رو با ماهی 6 تومن برداریم نمیدونستم اینطوریه چون خیلی زیاده تو خیابونا
یه دنا 94 دارم میخواستم بفروشمش بدم پیش قسط ایناداداش اصلا این اشتباه نکن،چقدر میخای هزینه کنی؟بگو راهنمایی کنم چی بخری
بله اتوماتاتوماتش رو دارین؟
اگه بده چرا انقد زیاده تو خیابون؟ظاهرا طالبش زیاده
چطور میشه؟۲۰۶ مدل ۱۴۰۰ صفر کیلومتر با کارت طلایی یکساله ۲۶۳ ...
بازار فکر نکنم اینطور بمونه ...
بفروشه واسه داداشم میخریمچطور میشه؟
از بازار همین حدود میشه بخری. تو دیوار که هست بنگاه چرا؟بفروشه واسه داداشم میخریم
اینا میرن بنگاه ، بنگاه هم خیلی رقم رو پایین میگه دو سه تومن بالاتر حاظر به فروش میشن..
+ بازار اینطور که مشخصه همه چی گرونتر میشه ..
از بازار همین حدود میشه بخری. تو دیوار که هست بنگاه چرا؟
فعلا به دلار بستگی داره. اگه بره بالا ماشینم میره بالا دوباره کارخونه افزایش میده. به نظرم تا عید دیگه کارخونه مجوز افزایش نگیره. بازار الان خیلی حساس شده. کوچکترن خبری همه چیزو بهم میریزه. امیدوارم اینطور نشه
والا من دل و زدم به دریا و میخوام ریسک کنم یکم صبر کنم.۲۶۰ تومن تو حسابت باشه و ماشین نگیری ،دو حالت داره ماشینا ده بیست تومن میریزه و بابت این کاهش خوشحال میشی ، ماشینا گرون میشه طبق معمول و با پولت میتونی یه پراید بگیری ...
بنزین گرون بشه که میشه کارخونه هم گرون میکنه ...
والا من دل و زدم به دریا و میخوام ریسک کنم یکم صبر کنم.
یا پولم میشه هیچ یا به قول شما بازار یکم بریزه بتونم چیز بهتری بخرم.
دارم فروش فوری هم میزنم.
دیگه خودتو شانس.
ممنون برای راهنمایی.حواست باشه یا سایپا بزن یا ایرانخودرو اینا قبل قرعه کشی فیلتر میکنن کاربرایی که تو هر دو خودروساز مینویسن رو !
دوره قبل ایرانخودرو قرعه کشی سایپا چند روز فاصله داشت اما کلی کد قرعه کشی رو به بهونه ثبت نام همزمان در دو خودرو ساز حذف کردن
قرعه کشی ایرانخودرو رو میتونی زنده از رو سایتشون و اگر نبود از تو کانال آپاراتشون ببینی
ممنون برای راهنمایی.
الان من جفتش ثبت نام کردم. ولی خب نتیجه سایپا قرار بود امروز بیاد. خیلی جالبه هنوز ندادن. نمیدونم چه کنم. ثب نام ایران خودرو تازه شروع شد امروز.
این که تداخل نداره؟
اومده؟؟؟سوال خودمم هست ، سایپا که نتایج اومده !
آره واقعا شانسه.این قرعه کشی ها خودتی و شانست
بنظر من یک ماشین بخر و وقتی اسمت در اومد حتی کمی زیر قیمت هم بفروشی بازم به سودته
دل رو بزن به دریا
آره واقعا شانسه.
دوستان لطفا پیشنهاد بدین تا ۲۵۰ تومن چی بگیرم از بازار؟
نظر خودم پارس سال.
لطفا هرکس نظری داره بگه که جمع بندی کنم.
همه که میگن ۲۰۶ بازارش عالیه.من خودم ۲۰۶ دارم بازارش خیلی بده البته تیپ ۵
بنظر من پارس انتخاب بهتریه تیپ دو رو نمیدونم چطوره
اومده؟؟؟
ممنون. فعلا این هیچ.صفحه اول رو یک نگاه بنداز نتایج فروش فوق العاده رو گذاشتن
"اعلام شده است ، منتخبین محترم در اسرع وقت نسبت به پرداخت وجه اقدام نمایند."