A2D3D
Registered User
- نوشتهها
- 858
- لایکها
- 617
پارس tu5 سفیدآره واقعا شانسه.
دوستان لطفا پیشنهاد بدین تا ۲۵۰ تومن چی بگیرم از بازار؟
نظر خودم پارس سال.
لطفا هرکس نظری داره بگه که جمع بندی کنم.
پارس tu5 سفیدآره واقعا شانسه.
دوستان لطفا پیشنهاد بدین تا ۲۵۰ تومن چی بگیرم از بازار؟
نظر خودم پارس سال.
لطفا هرکس نظری داره بگه که جمع بندی کنم.
ممنون. مدل پایین مگه بگیرم حدود ۹۶. اگه تمیز گیر بیاد عالیه.پارس tu5 سفید
ما که میذاریم قیمت بازار کسی زنگ نمیزنه همه زیر قیمت میخانهمه که میگن ۲۰۶ بازارش عالیه.
تیپ دو خیلی ضعیفه.
پارس سال به نظرم بهترین گزینست.
حیف موتورش قدیمیه.
عجبما که میذاریم قیمت بازار کسی زنگ نمیزنه همه زیر قیمت میخان
با سلام نظرتون در مورد 206Sd تیپ 5میخواستم بدونم ؟ ارزش خرید داره؟پارس tu5 سفید
والا من زیاد تجربه تخصصی ندارمبا سلام نظرتون در مورد 206Sd تیپ 5میخواستم بدونم ؟ ارزش خرید داره؟
باید اول مشخص کنی استفادت چیه،اگه مجردی ۲۰۷ بخر مدل ۹۶,۹۷با سلام نظرتون در مورد 206Sd تیپ 5میخواستم بدونم ؟ ارزش خرید داره؟
کاملا کار درست کردیبا راهنمایی دوستان از خرید X22 منصرف شدم
بین برلیانس H330 و دنا کدوم به نظرتون بهتر هستن
صندوق عقب برام مهمهباید اول مشخص کنی استفادت چیه،اگه مجردی ۲۰۷ بخر مدل ۹۶,۹۷
اگه مناهل هستی هم پرشیا هم اس دی گزینه خوبیه،من خودم پرشیا دوس ندارم،یکم زبلیه
ولی اس دی یکم شخصیتی تره
تا جایی که من میدونم: برگه کمپانی میبری ایرانخودرومن یه 206 سال 96 قسطی از ایران خودرو خریدم. قسطاش تموم شده. الان تو برگه سبز ماشین زده ماشین در رهن است.
الان میخام ماشین رو فک رهن کنم. این برگه سبز رو باطل می کنند یه برگه سبز جدید میدن؟ یا داخل همون توضیحات میدن؟ چون میخام ماشینو بفروشم عجله دارم. نکنه یهو میگن برگه سبز جدید رو سه هفته دیگه میفرستیم با پست.
الان 206 مدل 96 با 65000 کارکرد رو چند بفروشم خوبه
مرسی از جوابتتا جایی که من میدونم: برگه کمپانی میبری ایرانخودرو
برگه کمپانی جدید بهت میدن که نوشته فک رهن شد. حدود یک هفته طول میکشه بسته به شانس. بعدش خریدار با اون برگه کمپانی میره تعویض پلاک. دیگه خود تعویض پلاک براش نامه رفته و برگه سبز به خریدار میده که داخلش نوشته سند آزاده.
والا منم 96 یه سمند صفر داشتم. برگه کمپانی گرفتم که زده بود آزاد شده و وکالتی دیگه فروحتم. برای شما هم همینه برین تعویض پلاک مشکلی نیست قطعا. اونجا برگه کمپانی چک میکنن و برگه سبز جدید با فک رهن میاد. اگه باز شک دارین نهایتش یه سر برین یکی از نمایندگی ها سر راه.مرسی از جوابت
برگه کمپانی رو دوسال پیش گرفتم و توش قید شده که سند از رهن دراومده. واسه برگه سبز منظورمه. چون تو سایت میزنم هم چنان میزنه ماشین قابل معامله نیست.
برگ سبز نیازهمرسی از جوابت
برگه کمپانی رو دوسال پیش گرفتم و توش قید شده که سند از رهن دراومده. واسه برگه سبز منظورمه. چون تو سایت میزنم هم چنان میزنه ماشین قابل معامله نیست.
چرا نسبت به 206 تیپ 5 اروزن تره انقد؟حتی از تیپ 2 هم کمی ارزون تره.داستان چیه؟دوستان راناپلاس چطور ماشینی هست؟ مدل 99 یا 1400 حدود 240 گیر میاد.
طرفداراش نسبت به بقیه tu5 کمتره همین،البته میگن یکم زودتر لش میشهچرا نسبت به 206 تیپ 5 اروزن تره انقد؟حتی از تیپ 2 هم کمی ارزون تره.داستان چیه؟
چرا نسبت به 206 تیپ 5 اروزن تره انقد؟حتی از تیپ 2 هم کمی ارزون تره.داستان چیه؟
رانا قبلا تولید میشد مشکل گیربکس داشت و اعتماد بازار رو از دست داد ، الان گیربکس شش سرعته روش انداختن و امکانات اضافه کردن هنوز جا نیوفتاده
البته دوستانی رانا داشتن و ازش تعریف میکردن اگر اشتباه نکنم بنچ مارکر داشته
@Benchmarker