• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
دوستان راناپلاس چطور ماشینی هست؟ مدل 99 یا 1400 حدود 240 گیر میاد.
موتور tu5 هم داره.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
من دارم
نسبت به ماشین های داخلی خوبه
جمع و جوره
فقط دنده یکم اذیت میکرد اوایل (مثلا وقتی روی ۲ میذاری انگار خلاصه! حالت قرار گیریش خوب نیست)

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
چرا نسبت به 206 تیپ 5 اروزن تره انقد؟حتی از تیپ 2 هم کمی ارزون تره.داستان چیه؟
یکم میترسن مثل مدل قبل کیفیت کم باشه. ولی کسایی که خریدن حسابی راضی بودن. فکر کنم به زودی قیمتش نزدیک اس دی برسه.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
رانا قبلا تولید میشد مشکل گیربکس داشت و اعتماد بازار رو از دست داد ، الان گیربکس شش سرعته روش انداختن و امکانات اضافه کردن هنوز جا نیوفتاده

البته دوستانی رانا داشتن و ازش تعریف میکردن اگر اشتباه نکنم بنچ مارکر داشته

@Benchmarker
این 6 سرعت مال مدل پانورماست. مدل پلاس همون 5 دندست.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
من دارم
نسبت به ماشین های داخلی خوبه
جمع و جوره
فقط دنده یکم اذیت میکرد اوایل (مثلا وقتی روی ۲ میذاری انگار خلاصه! حالت قرار گیریش خوب نیست)
به نظرتون ارزش خرید داره؟
داخلش چطوره؟ کیفیتی؟
ایراد خاصی ندیدین به جز همون دنده؟اون احتمالا مشکل مونتاژ باشه.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
داخلش چطوره؟ کیفیتی؟
قیافش به قیمتش نمیخوره
من شخصا ۲۴۰ داشته باشم پارس میخرم

danyalbmw

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان راناپلاس چطور ماشینی هست؟ مدل 99 یا 1400 حدود 240 گیر میاد.
موتور tu5 هم داره.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
رانا پلاس دیلایت داره اگر اشتباه نکنم کمی ظاهر ماشین ارتقاع پیدا کرده کماکان کولر ماشین دستی هست و تهویه دیجیتال نداره
موتور tu5 هم که جا افتاده بازار هست کم خرج و کم آزار
ماشین خوبیه صرفا به خاطر رانا بودنش بازار فروش خیلی عالی نداره، پیشنهاد میشه انتخاب اول 206 تیپ 5 انتخاب بعدی پارس tu5 تهیه کنید
اگر هم بودجه داشته باشید که ماشین بهتر بگیرید که چه بهتر

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
داخلش چطوره؟ کیفیتی؟
رانا من دارم مدل 93 هست در زیر کلاً معایب و مزایایی که در طی دو سال دیدم رو می نویسم خدمتتون بتونه در تصمیم شما رو یاری کنه، البته ماشینی که من خریدم در حد بود تا الان 59000 تا کارکردش هست و احتمالاً بیشتر به این دلیل است که هیچ مشکلی برنخوردم.

از مزایاش اینه که خودروی سبک و تیزی هست و برخوردار از موتور tu5 در عین پرقدرتی، کم مصرف تر، کم خرج تر و بروزتری هست، دارای چراغ های پرنور و خوب و مه شکن

از معایبش اینه که بدنه اش خیلی ضعیفه داخلش هم کلاً پلاستیکه! قسمت صندلی های عقب تاریکه، سپرهای جلو و عقب کیفیتش ضعیفه، در بازار خواهانش کمه یکم بدفروش هست و بدلیل طراحی بومی همیشه ارزان تر از خودرهای مشابهش با پژو بوده

اکنون که رانا+ ارائه میشه بنده تفاوت چندانی در طراحی یا موتور و غیره ندیدم باشه، تا جایی که می دونم تنها پشت صفحه کیلومتر عوض شده و همچنین چراغ های عقب رو مشابه چراغ های 207 طراحی کردند و به طور کلی تفاوت چندانی با رانا معمولی نداره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
رانا من دارم مدل 93 هست در زیر کلاً معایب و مزایایی که در طی دو سال دیدم رو می نویسم خدمتتون بتونه در تصمیم شما رو یاری کنه، البته ماشینی که من خریدم در حد بود تا الان 59000 تا کارکردش هست و احتمالاً بیشتر به این دلیل است که هیچ مشکلی برنخوردم.

از مزایاش اینه که خودروی سبک و تیزی هست و برخوردار از موتور tu5 در عین پرقدرتی، کم مصرف تر، کم خرج تر و بروزتری هست، دارای چراغ های پرنور و خوب و مه شکن

از معایبش اینه که بدنه اش خیلی ضعیفه داخلش هم کلاً پلاستیکه! قسمت صندلی های عقب تاریکه، سپرهای جلو و عقب کیفیتش ضعیفه، در بازار خواهانش کمه یکم بدفروش هست و بدلیل طراحی بومی همیشه ارزان تر از خودرهای مشابهش با پژو بوده

اکنون که رانا+ ارائه میشه بنده تفاوت چندانی در طراحی یا موتور و غیره ندیدم باشه، تا جایی که می دونم تنها پشت صفحه کیلومتر عوض شده و همچنین چراغ های عقب رو مشابه چراغ های 207 طراحی کردند و به طور کلی تفاوت چندانی با رانا معمولی نداره

ممنون ازت ، یه سوال این گیربکس ماشین که میگن داستانش چیه ؟ شما شنیدید یا دیدید که ماشین به مشکل بخوره ؟

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
رانا پلاس دیلایت داره اگر اشتباه نکنم کمی ظاهر ماشین ارتقاع پیدا کرده کماکان کولر ماشین دستی هست و تهویه دیجیتال نداره
موتور tu5 هم که جا افتاده بازار هست کم خرج و کم آزار
ماشین خوبیه صرفا به خاطر رانا بودنش بازار فروش خیلی عالی نداره، پیشنهاد میشه انتخاب اول 206 تیپ 5 انتخاب بعدی پارس tu5 تهیه کنید
اگر هم بودجه داشته باشید که ماشین بهتر بگیرید که چه بهتر
ممنون بیخیالش شدم. به نظرم ارزش نداره با این شرایط

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701

ممنون برای توضیحات عالی.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
به صرفه ترین ماشین سورن پلاس هست.حتی اگر از بازار آزاد بخرید.
داشبورد و اتاق اوکی.موتوری پرشتاب و قوی و مصرف سوخت و فرمان نرم.
صفرش کارخونه ۲۴۰. بازار ۳۰۰
از slx و پارس تیو۵ هم ارزون تره.

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

danyalbmw

Registered User
لایک‌ها
170
به صرفه ترین ماشین سورن پلاس هست.حتی اگر از بازار آزاد بخرید.
داشبورد و اتاق اوکی.موتوری پرشتاب و قوی و مصرف سوخت و فرمان نرم.
صفرش کارخونه ۲۴۰. بازار ۳۰۰
از slx و پارس تیو۵ هم ارزون تره.

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
سورن پلاس ظاهرا بروز تر شده ی سمنده و خوب طبق تجربه تقریبا تمام پروژه های بروز شده سمند از جمله LX و سورن و بعد هم SE و اینا به مرور زمان به خاطره ها سپرده میشن و صرفا تغییرات ظاهری نمیتونه نظر مشتری رو برای بازه ی طولانیی تغییر بده
ضمن اینکه طراحی داشبورد واقعا قدیمی هستش و حتی زحمت اضافه کردن یک مانیتور یا حداقل دیجیتال کردن پنل کولر رو به خودشون ندادن!

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سورن پلاس ظاهرا بروز تر شده ی سمنده و خوب طبق تجربه تقریبا تمام پروژه های بروز شده سمند از جمله LX و سورن و بعد هم SE و اینا به مرور زمان به خاطره ها سپرده میشن و صرفا تغییرات ظاهری نمیتونه نظر مشتری رو برای بازه ی طولانیی تغییر بده
ضمن اینکه طراحی داشبورد واقعا قدیمی هستش و حتی زحمت اضافه کردن یک مانیتور یا حداقل دیجیتال کردن پنل کولر رو به خودشون ندادن!
تا وقتی مردم برای خریدشون صف میکشن و هرچی دوست دارن قیمت گذاری می کنن، چرا باید بروز بشن؟!

danyalbmw

Registered User
لایک‌ها
170
تا وقتی مردم برای خریدشون صف میکشن و هرچی دوست دارن قیمت گذاری می کنن، چرا باید بروز بشن؟!
فرمایش شما که 100% متین، منظور من بیشتر این بود نسبت به رقبایی که در کشور داره و از همون کارخونه تولید میشن حرف زیادی برای گفتن نداره

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
مردم صف میکشن چون انتخابای دیگه ای ندارن چون مجبورن چون انحصاره و هزاران چون دیگه که مردم رو مجبور به خرید آشغال های داخلی میکنه البته اکثرا هم برای دلالی هستش

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
آخه دیجیتالی کردن کولر به چه درد می خوره چیزی بگید که کاراییش متفاوت تر باشه

بالا