برای سپرده ارزی کوتاه مدت بانک ملت باید یه حساب باز کنیم تا سود واریز بشه.بانک میگه باید برای این حساب حداقل 50 دلار موجودی داشته باشید.
بانکهای دیگر هم همین شرایط را دارند؟
سال 91 کارت ارزی از موسسه توسعه داشتم که اعتبارش تموم شد و وقتی رفتم باقیمانده کارتم را بگیرم چون با ارز فیزیکی کارت را افتتاح کرده بودم تونستم وجه نقد بگیرم.این سه نفر که شما ازشون نقل قول کردید حسابشان را با ارز شخصی باز کرده بودند یا رفته بودن معادل ریالی را به بانک پرداخت کرده بودند و حساب ارزی باز کردن؟من از سه نفر مجزا شنيدم كه در زمان برداشت از حساب ارزي بانك طرف حسابشون بازي درآورده و بهانه آوردن كه اسكناس نداريم و بايد معادل رياليشو بگيرن و البته به نرخ رسمي اعلامي از سوي بانك مركزي(الان حدود ٢٧٠٠ تومنه)!
در اواخر سال ٩٠ هم كه بازار تركيد كه خودتون مثلا در لينك زير ميتونيد بخونيد كه بانك ها چطور مشتريان رو پيچوندند:
http://www.etedaal.ir/fa/text/21837/تخلفات-بانکها-موحب-بیاعتمادی-مردم-میشود
بنظرم اصلا روش قابل اعتمادي نيست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه سپره داشتن به نام ربیع که 22 درصد بود سالیانه.هر موقعی هم میشد برداشت کرد.ولی اول دی که بانک رفتم همه برگه هاشو از در و دیوار کنده بود. گویا اونم کنسل شدهآيا هنوز اون حساب سپرده ٢٢ درصد ساليانه رو كه بعد از يك ماه ميشه هروقت ميشد پول رو بدون جريمه برداشت رو باز مي كنن؟ ممنون ميشم اگر دوستان كسي آمار داره اطلاع بده
قبلی ها 23 درصد جدید 10 درصد البته گفتن که بزودی امکان داره کف مبلغ برای دادن سود 23 درصدی برای همان حسابهای قدیمی هم تعیین کنند.بانک آینده حسابای روز شماری که قبلا با سود 23 درصد باز شده بودن رو تبدیل کرده به 10 درصد یا همون 23 درصده؟
sp
ممنونقبلی ها 23 درصد جدید 10 درصد البته گفتن که بزودی امکان داره سقف مبلغ برای دادن سود 23 درصدی برای همان حسابهای قدیمی هم تعیین کنند.
کف مبلغ شرمنده اشتباه شد داداشممنون
پ.ن:
سقف یا کف؟
sp
کسی اطلاع نداره؟سلام کسی اطلاع داره موسسه آرمان به حساب های یکساله چقدر سود میده و آیا مبلغ سپرده هم در مقدار سود موثره؟
اصلا مجوز نداره که بخوان باطلش کنناین آینده قضیه بانک بودن یا نبودنش بالاخره چی شد؟
یادمه مدتی گفتن بانک هست بعد باز مجوزش رو میخاستن لغو کنن تا جایی که یادمه اما پیگیر اخبارش نبودم که بالاخره چی شد.
اصلا مجوز نداره که بخوان باطلش کنن
میخواد تازه مجوز بگیره
ثامن چی ؟ ثامن الحجج یا ثامن الائمه؟بر اساس پرسش دیروز از بانک آینده در صورتی که مبلغ شما بالای 10 میلیون باشه سپزده یکساله باز میکنن با سود 27 و کوتاه مدت 23
موسسه نور یکساله 27 و کوتاه مدت با سود 21 درصد
موسسه ثامن یکساله 27 و کوتاه مدت 18
موسسه کوثر گفتند هنوز بخشنامه سود های جدید به ما نرسیده اما سپرده طلایی کوتاه مدت 24.5 درصد باز میکنند و یکساله 25
باقی موسسات رو وقت نشد برم اینها تقریبا در دوتا خیابان بغل هم بودند و پرسیدم.
سلام.بر اساس پرسش دیروز از بانک آینده در صورتی که مبلغ شما بالای 10 میلیون باشه سپزده یکساله باز میکنن با سود 27 و کوتاه مدت 23
موسسه نور یکساله 27 و کوتاه مدت با سود 21 درصد
موسسه ثامن یکساله 27 و کوتاه مدت 18
موسسه کوثر گفتند هنوز بخشنامه سود های جدید به ما نرسیده اما سپرده طلایی کوتاه مدت 24.5 درصد باز میکنند و یکساله 25
باقی موسسات رو وقت نشد برم اینها تقریبا در دوتا خیابان بغل هم بودند و پرسیدم.