aminkhan2013
Registered User
- نوشتهها
- 1,396
- لایکها
- 799
چقدر ميده؟كوتاه مدت يا يكساله؟فکر میکنم بانک شهر از همه جا بیشتر باشه
چقدر ميده؟كوتاه مدت يا يكساله؟فکر میکنم بانک شهر از همه جا بیشتر باشه
ولی من چند روز پیش کوثر پرسیدم گفت ۱۰ درصده کوتاه مدتش.کف حساب داره؟بر اساس پرسش دیروز از بانک آینده در صورتی که مبلغ شما بالای 10 میلیون باشه سپزده یکساله باز میکنن با سود 27 و کوتاه مدت 23
موسسه نور یکساله 27 و کوتاه مدت با سود 21 درصد
موسسه ثامن یکساله 27 و کوتاه مدت 18
موسسه کوثر گفتند هنوز بخشنامه سود های جدید به ما نرسیده اما سپرده طلایی کوتاه مدت 24.5 درصد باز میکنند و یکساله 25
باقی موسسات رو وقت نشد برم اینها تقریبا در دوتا خیابان بغل هم بودند و پرسیدم.
بر اساس پرسش دیروز از بانک آینده در صورتی که مبلغ شما بالای 10 میلیون باشه سپزده یکساله باز میکنن با سود 27 و کوتاه مدت 23
موسسه کوثر گفتند هنوز بخشنامه سود های جدید به ما نرسیده اما سپرده طلایی کوتاه مدت 24.5 درصد باز میکنند و یکساله 25
ولی من همین الان با کوثر تماس گرفتم گفتند سپرده ی کلید طلایی باز نمیکنند و سپرده های طلایی قبلی تمدید شده تا یکسال دیگه.
شما کدوم شعبه پرسیدید؟ شاید من تلفنی پرسیدم درست جواب نداده یا شعبه با شعبه فرق میکنه؟
بله دقیقا همین طور هست که شما میگی آرش جان.داداش دیگه باز نمیکنند سپرده 24 درصدی . اون دوستمون نمیدونم کدوم شعبه اش رفته .
ثامن پرسیدم 27 درصد برای مبلغ صد میلیون و زیر صد میلیون26 درصد ثامن الحجج رو من نپرسیدمثامن چی ؟ ثامن الحجج یا ثامن الائمه؟
شیراز رفتم شعبه و آدرس رو خواستین پیغام خصوصی کنمبله دقیقا همین طور هست که شما میگی آرش جان.
به خاطر حرف ایشون من الان کلی وقت و هزینه کردم رفتم کوثر و اومدم که البته مقصرش خودم هستم.
لطفا ایشون اگه پیام منو می بینن بگن کدوم شعبه رفتن.
شیراز پرسیدم شعبه رو خواستین اعلام میکنمممنون از اطلاع رسونیتون دوست عزیز.
ولی من همین الان با کوثر تماس گرفتم گفتند سپرده ی کلید طلایی باز نمیکنند و سپرده های طلایی قبلی تمدید شده تا یکسال دیگه.
شما کدوم شعبه پرسیدید؟ شاید من تلفنی پرسیدم درست جواب نداده یا شعبه با شعبه فرق میکنه؟
ثامن و نور حداقل موجودی ندارند؟ من قبلا در ثامن 25 درصدی یکساله باز کردم و حداقل موجودی نداشت. این 27 درصدی که پرسدید حداقل داره؟
مخلص دوستان
ممنون از اطلاع رسونیتون دوست عزیز.
ثامن و نور حداقل موجودی ندارند؟ من قبلا در ثامن 25 درصدی یکساله باز کردم و حداقل موجودی نداشت. این 27 درصدی که پرسدید حداقل داره؟
مخلص دوستان
مجوز داره ؟سلام
موسسه مالی اعتباری آرمان پرسیدم سود روز شمارش گفت 24 درصده با کف 50 هزارتومن
ندارهمجوز داره ؟
بر اساس پرسش دیروز از بانک آینده در صورتی که مبلغ شما بالای 10 میلیون باشه سپزده یکساله باز میکنن با سود 27 و کوتاه مدت 23
دوستان دست پدرم 100 میلیون امانت پول هست نهایت 20 روز اینایی دستش هست
حساب 24 درصد روز شمار کوثر هم داره ، بزاره اونجا مشکلی پیش نمیاد که؟