• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
ما دونوع حساب داریم. کوتاه مدت و بلند مدت. جفتشون سودشون روزشماره(یعنی تا هر موقع که خواستی پول برداری یا حسابو ببندی برا اون مقدار پولت یا تا اون زمان سودش حساب میشه)
کوتاه مدت قابلیت واریز و برداشت داره و بهش کارت عضو شتاب وصل میشه
بلند مدتها که بهشون سپرده هم میگن. زمان دارن مثلا 6 ماهه 9ماهه 1ساله و...>>>اینا قابلیت واریز و برداشت ندارن یعنی اگه بخای زودتر از موعد مقرر برداری. سود تو قرارداد بهت تعلق نمیگیره و جریمه میخوری(البته جدیدا یه سری بانکها برای سپرده های بلند مدتشون قابلیت برداشت بدون جریمه رو لحاظ کردن)
یه سوال داشتم ممنون میشم حتما راهنماییم کنیم
برای 10 میلیون تومن چجوری سپرده ای و کدوم بانک بهتره
میخوام هم سودش بالاباشه
هم اینکه بتونم هر وقت خواستم از حساب پول برداشت کنم یا پول بریزم و مثلا از اون روز سود 12 میلیون حساب بشه (کم و زیادش کنم با کارت...)

همچین چیزی هست؟
بهش چی میگن؟ روز شمار؟
بعد روز شمار کوتاه مدت بلند مدت چه فرقی باهم دارن

اگر بانک خوبی با این شرایط هم میشناسید معرفی کنید همین امروز فردا میخوام بزارم
میتونم به این پول چند ماه دست نزنم اگر پیشنهاد بهتری برای سپرده های اینجوری هم هست بگید

یه دنیا ممنون
با این شرایط که هی میخاین واریز و برداشت کنین باید حساب کوتاه مدت باز کنین. که الآن اکثر بانکها 10% هستن
حالا دوستان انشاالله بهتر کمکتون کنند

mohamad_kh69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23

Rezanol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ما دونوع حساب داریم. کوتاه مدت و بلند مدت. جفتشون سودشون روزشماره(یعنی تا هر موقع که خواستی پول برداری یا حسابو ببندی برا اون مقدار پولت یا تا اون زمان سودش حساب میشه)
کوتاه مدت قابلیت واریز و برداشت داره و بهش کارت عضو شتاب وصل میشه
بلند مدتها که بهشون سپرده هم میگن. زمان دارن مثلا 6 ماهه 9ماهه 1ساله و...>>>اینا قابلیت واریز و برداشت ندارن یعنی اگه بخای زودتر از موعد مقرر برداری. سود تو قرارداد بهت تعلق نمیگیره و جریمه میخوری(البته جدیدا یه سری بانکها برای سپرده های بلند مدتشون قابلیت برداشت بدون جریمه رو لحاظ کردن)

با این شرایط که هی میخاین واریز و برداشت کنین باید حساب کوتاه مدت باز کنین. که الآن اکثر بانکها 10% هستن
حالا دوستان انشاالله بهتر کمکتون کنند

خیلی ممنون
یه سوال روز شما بلند مدت میشه وسطش مثلا بریم بانک مبلغش رو افزایش بدیم یا کم کنیم؟
برا بلند مدت ده میلیون کدوم بانک سود بیشتر میده الان
بعد اینایی که میگن 27 درصد و اینا چه نوع سپرده ای هست

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان من پنجشنبه یه مبلغی رو از کارت ملیم به کارت صادرات با خودپرداز صادرات انتقال زدم خطا داد با نک ملی هم یه پیام داد در مورد همون خطا یعنی اس ام اس منظورم یکی دیگه هم داد که پول کم شده و انتقال داده شده الان چک کردم دیدم پول به حساب مقصد نرفته
72 ساعت کاری شده ولی برگشت نخورده برگشتی ها هم به حساب ملی برامون اس ام اس میده با اینکه نه
چجوریه؟
کسی تا حالا کارش با 29911حل شده یا نه؟

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
با سلام خدمت دوستان عزیزم.
یه سوال دارم،داداش من یه حرکتی میخواد بزنه که 30تومن پولشو بزاره بانک 20تومن وام برداره با سود30% باهاش ماشین بخره بره سرکار(به ماشین وابستگی شدید داره شغلش)سپرده 30تومنش تا پایان 3 سال وام بلوکه و غیرقابل برداشته سود22درصد هم تعلق میگیره بهش.
حالا به نظرتون این کار به صرفه هست یا خیر؟
اگه داداش شما یه کمی فکر میکرد هرگز این کارو نمیکرد دوست من. ایشون وقتی 30 تومن داره میتونه با 20 تومنش یه ماشین بخره، دیگه وام گرفتن و سود الکی به بانک دادن یعنی چی!! همون قسظی که میخواد بده به بانک رو، هر ماه واریز کنه به یه حسابی، 20 تومنش جمع میشه. 8% سود زوری واسه چی به بانک بده؟!! وقتی خودش اون پول رو داره! این طرح یه کلاه برداری تمام عیار است دوست من. اگه قانع نشدی یا سوالی داری حتما بگو.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سلام و عرض ادب
ایا در سپرده کوتاه مدت بانک اینده و کلا همه بانکها روز افتتاح حساب هم حساب میشه یا کلا ماهه اول 29 روز محاسبه میشود؟این روند برای بلند مدتی ها هم صدق میکند؟تشکر
كلا براي سپرده هاي سرمايه گذاري چه كوتاه چه بلند مدت،برمبناي حداقل مانده حساب در روز براي محاسبه سود در نظر ميگيرند،و چون روز اول حداقل0 بوده پس محاسبه نميشه

Rezanol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوستان
بنظرتون برای سپرده بلند مدت روز شمار الان کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
كلا براي سپرده هاي سرمايه گذاري چه كوتاه چه بلند مدت،برمبناي حداقل مانده حساب در روز براي محاسبه سود در نظر ميگيرند،و چون روز اول حداقل0 بوده پس محاسبه نميشه
حداقل مانده تا پایان روز محاسبه میشه، فرض کنید 7:30 صبح از طریق شعبه یا 5 صبح از اینترنت بانک حساب چند میلیونی افتتاح کنید و سود بهش تعلق نگیره؟!

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
دوستان یکسری شعب بانک ملت از امروز به مدت محدود دوباره دارند حساب 22 درصد روزشمار رو با بلوک شدن ده میلیون تومان باز میکنند . حضوری سوال کنید بگین حساب فراز می خوام باز کنم . من امروز مشهد این حساب رو باز کردم واسه مواقعی که پول بیکار دارم .

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
با سلام خدمت دوستان عزیزم.
یه سوال دارم،داداش من یه حرکتی میخواد بزنه که 30تومن پولشو بزاره بانک 20تومن وام برداره با سود30% باهاش ماشین بخره بره سرکار(به ماشین وابستگی شدید داره شغلش)سپرده 30تومنش تا پایان 3 سال وام بلوکه و غیرقابل برداشته سود22درصد هم تعلق میگیره بهش.
حالا به نظرتون این کار به صرفه هست یا خیر؟

حودت چی فکر میکنی ؟ :general210:

u3f_uah2006

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان راهنمایی کنین 65 تومن سرمایرو کجا بند کنیم مطمین و پر سود باشه

u3f_uah2006

Registered User
لایک‌ها
22
فعلا موسسه اعتباری توسعه که مجوز بانک مرکزی هم داره حسابی باز میکنه که 26 درصد سود قابل برداشت ماهانه میده

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
اصل مطلب این خبر که جای دیگری ست :rolleyes:

علاوه بر آن این نهادها موظفند از افتتاح هرگونه حساب سپرده جدید (اعم از قرض‌الحسنه یا سرمایه‌گذاری) براي مشتريان خودداري نموده و تا پایان فرآیند ساماندهی نیز انجام هرگونه تبلیغات در رسانه های عمومی توسط موسسات صدرالذکر ممنوع می‌باشد .

بدیهی است چنانچه نهادهای پولی مزبور بر خلاف ضوابط و مقررات موجود اقدام به افتتاح حساب سپرده جديد، انجام تبلیغات يا پرداخت سود علي الحساب سپرده هاي سرمايه‌گزاري مدت دار بيش از ميزان تعيين شده طي بخشنامه شماره ۲۶۰۲۴۳/۹۳ مورخ ۲۹/۰۹/۱۳۹۳ بانک مرکزي نمایند، این بانک حسب وظایف قانونی خود ضمن جلوگیری از پرداخت سود به حسابهای سرمایه‌گذاری افتتاح شده و برخورد قانونی با این نهاد متخلف، روند صدور مجوز نهاد مزبور را مورد تجدید نظر قرار داده و مراحل طی شده قبلی را کان‌لم‌یکن می کند.

به هرحال کلیه سپردهای جدیدی که بعد از تاریخ فوق الاشعار در این موسسات ایجاد می شود باطل بوده و در صورت بروز هر گونه مشکلی مورد تایید مرجع نظارتی نیست.

شايان ذکر است موسسات فوق الذکر بايد اين اطلاعيه را به عنوان ابلاغ رسمي بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران تلقي نمايند.

u3f_uah2006

Registered User
لایک‌ها
22
اصل مطلب این خبر که جای دیگری ست :rolleyes:

علاوه بر آن این نهادها موظفند از افتتاح هرگونه حساب سپرده جدید (اعم از قرض‌الحسنه یا سرمایه‌گذاری) براي مشتريان خودداري نموده و تا پایان فرآیند ساماندهی نیز انجام هرگونه تبلیغات در رسانه های عمومی توسط موسسات صدرالذکر ممنوع می‌باشد .

بدیهی است چنانچه نهادهای پولی مزبور بر خلاف ضوابط و مقررات موجود اقدام به افتتاح حساب سپرده جديد، انجام تبلیغات يا پرداخت سود علي الحساب سپرده هاي سرمايه‌گزاري مدت دار بيش از ميزان تعيين شده طي بخشنامه شماره ۲۶۰۲۴۳/۹۳ مورخ ۲۹/۰۹/۱۳۹۳ بانک مرکزي نمایند، این بانک حسب وظایف قانونی خود ضمن جلوگیری از پرداخت سود به حسابهای سرمایه‌گذاری افتتاح شده و برخورد قانونی با این نهاد متخلف، روند صدور مجوز نهاد مزبور را مورد تجدید نظر قرار داده و مراحل طی شده قبلی را کان‌لم‌یکن می کند.

به هرحال کلیه سپردهای جدیدی که بعد از تاریخ فوق الاشعار در این موسسات ایجاد می شود باطل بوده و در صورت بروز هر گونه مشکلی مورد تایید مرجع نظارتی نیست.

شايان ذکر است موسسات فوق الذکر بايد اين اطلاعيه را به عنوان ابلاغ رسمي بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران تلقي نمايند.
دست پیش میگیرن که پس نیفتن.حجت رو تموم میکنه که پس فردا مردم یقه بانک مرکزی رو نگیرن.مجوز میدن بعدم میگن ما گفتیم مجوزشو باطل میکنیم

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
اگه بتونم با سند خونم 35تومن وام بگیرم, به نظرتون درسته بزارمش بانک و سودشو بریزم واسه قسط وام, که تا 10سال دیگه 35 تومن بمونه واسه خودم؟؟

u3f_uah2006

Registered User
لایک‌ها
22
اگه بتونم با سند خونم 35تومن وام بگیرم, به نظرتون درسته بزارمش بانک و سودشو بریزم واسه قسط وام, که تا 10سال دیگه 35 تومن بمونه واسه خودم؟؟
مطمین باش سود وام بیشتر از سودای بانکه حتی موسسه ها.هیچ وقت بانک سرش کلاه نمیره

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
مطمین باش سود وام بیشتر از سودای بانکه حتی موسسه ها.هیچ وقت بانک سرش کلاه نمیره
الان قسطای وام 35میلیونی بانک مسکن حدود 550تومن در ماهه و سود 35 تومن سپرده 1ساله بانک ملی حدود 650تومنه!! اگه اینطور باشه نظرتون چیه؟؟

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
اگه داداش شما یه کمی فکر میکرد هرگز این کارو نمیکرد دوست من. ایشون وقتی 30 تومن داره میتونه با 20 تومنش یه ماشین بخره، دیگه وام گرفتن و سود الکی به بانک دادن یعنی چی!! همون قسظی که میخواد بده به بانک رو، هر ماه واریز کنه به یه حسابی، 20 تومنش جمع میشه. 8% سود زوری واسه چی به بانک بده؟!! وقتی خودش اون پول رو داره! این طرح یه کلاه برداری تمام عیار است دوست من. اگه قانع نشدی یا سوالی داری حتما بگو.

من قصد دفاع از این طرح که توی بانک های مختلف زیاد شده رو ندارم ولی شما سود 22 درصدی روی سپرده رو حساب نکردی . مثلا در مورد سوالی که ایشون پرسیدن اگر سپرده ی سه ساله با سود 22 درصد باز کنید به عنوان وثیقه وام مبلغ سود ماهیانه اش میشه حدود 550 هزار تومن . مبلغ قسط وام بیست میلیونی با سود 30 درصد میشه حدود 850 هزار تومن . پس اگر از سود پول برای پرداخت قسط استفاده کنه هر ماه باید 300 هزار تومن قسط بپردازه . اگر بقول شما مبلغ پرداختی در طول سه سال یعنی 300 هزار تومن رو بصورت ماهیانه در سپرده کوتاه مدت با سود ده درصد پس انداز بکنه در پایان سه سال میشه حدود 12.5 میلیون تومان
اگر ایشون بیست میلیونش رو بره ماشین بگیره و ده میلیونش رو بره حساب سه ساله باز کنه با سود 22 درصد ، سه سال دیگه ده میلیونش میشه 16.6 میلیون تومن و با مجموع اون 12.5 میلیون پس انداز اقساطش (با احتساب سود) همش روی هم میشه 29.1 میلیون تومن . یعنی بازم در صورت گرفتن وام روی سپرده ظاهرا 900 هزار تومن سود کردید .
ببینید اونطور که شما گفتید این یک کلاهبرداریه اینطور نیست ولی مطلب اینجاست که واقعا سودش اونقدری نیست که بخوای تمام پولت رو یکجا بند کنی که به هیچیش دست رسی نداشته باشی .
ولی اگر مثل من ولخرج باشی و نتونی جلوی خودت رو بگیری که هیچی از پس اندازت رو خرج نکنی و تا اجباری مثل وام روی سرت نباشه بطور پیوسته پس انداز نمیکنی (واقعیت اینه که خیلیا اینطورن) این نوع وام نه تنها مضر نیست بلکه خیلی مفید هم هست چون تحت هیچ شرایطی نمیتونی پولت رو برداری تا وام تسویه بشه و مثل یک پس انداز اجباری هست . ولی اگر جز افرادی هستی (مثلا بازاری هستی) که ممکنه به این پول نیاز پیدا کنی همون بیست تومن رو بردار و ده تومنش رو بزار سپرده که هر وقت خواستی و خیلی نیاز پیدا کردی برداری.
واقعا هیچکدومش تفاوت ریالی زیادی نداره نه این کلاهبرداریه نه اون روش سود داره . به شخصیتت ؛ نیازهات ، اعتبار موسسه ای که میخوای سرمایتو بزاری توش نگاه کن و تصمیم بگیر .

u3f_uah2006

Registered User
لایک‌ها
22
الان قسطای وام 35میلیونی بانک مسکن حدود 550تومن در ماهه و سود 35 تومن سپرده 1ساله بانک ملی حدود 650تومنه!! اگه اینطور باشه نظرتون چیه؟؟
اگه بانک مسکن به همین راحتی و بدون سپرده 35 تومن میده با درصد پایین حتما وام رو بگیر

بالا