• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
ثامن الحجج و اینده رو ازکجا اوردی،،اسم این دوتارونبرد..هرچند مجوز ندارن
اتفاقا گفت ثامن الئمه و ثامن الحجج و نور .... و در آخر هم اسم بانک آینده گفت

مجری اقای حیدری

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
سلام.
من امروز ١٠/١٠ عسگريه سپرده يكساله باز كردم ٢٥ درصد. معاون شعبه تريپش اينجوري بود كه اگر همين الان باز كني ٢٥ درصد ولي ممكنه تا ظهر يا فردا سيستم نپذيره و در ادامه گفت: براي يه نفر پيش از شما اومديم باز كنيم سيستم اول نپذيرفت، چندبار سعي كرديم تا سپرده ٢٥درصد افتتاح شد :general404: منم اينجوري بودم كه بله روراستيتون تو حلقم!! :general208:
خلاصه جالب بود اول خيلي مودب و نگران كه آي بودو بودو ، آخرش كه بايد امضا ميزد پاي سند خيلي جدي و عبوس.
حالا سوال: در قرارداد هيچ جا سود ٢٥درصد قيد نشده. يعني اون قسمت خاليه.... ممكنه با نوسانات تغيير كنه ؟! من يه همچين حسي دارم :general505:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام.
من امروز ١٠/١٠ عسگريه سپرده يكساله باز كردم ٢٥ درصد. معاون شعبه تريپش اينجوري بود كه اگر همين الان باز كني ٢٥ درصد ولي ممكنه تا ظهر يا فردا سيستم نپذيره و در ادامه گفت: براي يه نفر پيش از شما اومديم باز كنيم سيستم اول نپذيرفت، چندبار سعي كرديم تا سپرده ٢٥درصد افتتاح شد :general404: منم اينجوري بودم كه بله روراستيتون تو حلقم!! :general208:
خلاصه جالب بود اول خيلي مودب و نگران كه آي بودو بودو ، آخرش كه بايد امضا ميزد پاي سند خيلي جدي و عبوس.
حالا سوال: در قرارداد هيچ جا سود ٢٥درصد قيد نشده. يعني اون قسمت خاليه.... ممكنه با نوسانات تغيير كنه ؟! من يه همچين حسي دارم :general505:
اگه زودتر از یکسال موجودیت رو کم و زیاد کنی چقدر جریمه داره؟

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
دانلود با حجم 1 مگا بایت کلیپ برنامه پایش در مورد موسسات غیر مجاز ثامن الحجج و ثامن و.... همچنین بانک آینده
http://uploadboy.com/ms779eoubyk4.html
حیدری؟؟!! مناظره ی در مورد افزایش قیمت بلیط قطار و چینش رو دیدین؟ 4تا از 6تا طرفدار افزایش، یک نفر بیطرف و یک نفر بیشتر به خاطر مسائل سیاسی مخالف بود و تماشاگران همه رجایی و از دست زدنشون معلوم بود طرفدار افزایش. کار به جایی رسید که می گفتند، چون هنوز مسافر استقبال میکنه، پس باید باز هم گرون ترش کنیم. اصلآ از وقتی پایش اومده، تغییر مثبتی در اقتصاد دیدین؟ توی پایش با کمال بی ادبی مجری دومش مردم را مثل بچه ای فرض کرد که فقط دنبال شوکولاتند و لفظ شوکولات را دقیقآ به کار برد. گرون کردن نون رو به صلاح مردم و دفاع از کشاورزان می دونست(انگار کشاورزه نمیخاد بعدآ بره بازار خرید) و .......... گرون کردن بنزین و برق رو کاری عادی و پارسال حیدری می گفت اینا به اندازه ی گرونی پارسال دلار باید گرون بشن. مالیات قبل از این برنامه 5 درصد بود و الان سال دیگه میشه 10 درصد و این برنامه داره تبلیغش میکنه و ............ دفاع از تولید کننده؟؟؟! یک نفر مونتاژکننده رو به عنوان تولیدکننده ی موبایل اورد، ولی خودش اعتراف کرد که تکنولوژیشو اون هم مال نسل قبل رو از چین خریده و طرحش، سی پی یوشو.... همه ...... ........ مونتاژکننده ها با کمال پررویی به عنوان تولیدکننده معرفی میشن، انگار یکی هستند. مثلآ جنسی 10 تومنه، ایرانیه مونتاژشو با کیفیت خیلی کم تر 40 تومن میده، بعدش حیدری خان میگه باید مالیات از خارجیشو زیاد کنید تا قیمتش از ایرانیه بیشتر بشه و مردم بیان مثلآ ایرانی شو بخرند...
کاری کردن که متأسفانه بعضی موقع ها آرزو می کنم با این کارها دیگه مشابه مثلآ ایرانی تولید نشه، حتمآ مثلا فندک 3-4 تومنی رو این نابغه ها اگه بسازنش ، می کننش 30 تومن، فلش 16 گیگ 300 تومن و......

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
حیدری؟؟!! مناظره ی در مورد افزایش قیمت بلیط قطار و چینش رو دیدین؟ 4تا از 6تا طرفدار افزایش، یک نفر بیطرف و یک نفر بیشتر به خاطر مسائل سیاسی مخالف بود و تماشاگران همه رجایی و از دست زدنشون معلوم بود طرفدار افزایش. کار به جایی رسید که می گفتند، چون هنوز مسافر استقبال میکنه، پس باید باز هم گرون ترش کنیم. اصلآ از وقتی پایش اومده، تغییر مثبتی در اقتصاد دیدین؟ توی پایش با کمال بی ادبی مجری دومش مردم را مثل بچه ای فرض کرد که فقط دنبال شوکولاتند و لفظ شوکولات را دقیقآ به کار برد. گرون کردن نون رو به صلاح مردم و دفاع از کشاورزان می دونست(انگار کشاورزه نمیخاد بعدآ بره بازار خرید) و .......... گرون کردن بنزین و برق رو کاری عادی و پارسال حیدری می گفت اینا به اندازه ی گرونی پارسال دلار باید گرون بشن. مالیات قبل از این برنامه 5 درصد بود و الان سال دیگه میشه 10 درصد و این برنامه داره تبلیغش میکنه و ............ دفاع از تولید کننده؟؟؟! یک نفر مونتاژکننده رو به عنوان تولیدکننده ی موبایل اورد، ولی خودش اعتراف کرد که تکنولوژیشو اون هم مال نسل قبل رو از چین خریده و طرحش، سی پی یوشو.... همه ...... ........ مونتاژکننده ها با کمال پررویی به عنوان تولیدکننده معرفی میشن، انگار یکی هستند. مثلآ جنسی 10 تومنه، ایرانیه مونتاژشو با کیفیت خیلی کم تر 40 تومن میده، بعدش حیدری خان میگه باید مالیات از خارجیشو زیاد کنید تا قیمتش از ایرانیه بیشتر بشه و مردم بیان مثلآ ایرانی شو بخرند...
کاری کردن که بعضی موقع آرزو می کنم با این کارها دیگه مشابه مثلآ ایرانی تولید نشه، حتمآ مثلا فندک 3-4 تومنی رو این نابغه ها اگه بسازنش ، می کننش 30 تومن، فلش 16 گیگ 300 تومن و......
سواد مجری یک برنامه که سهله حتی به داشتن دانش واقعی در مدیریت هر قسمت هم اهمیت نمیدهند فقط لفظ دکتر و مهندس کافیه برای انجام کارها؟ آیا هر کسی دکتر و مهندس شد واقعا سواد رشته خودش رو داره؟ آیا هر کسی دکتر بود در زمینه ای که درس خونده تازه اگر با چونه زدن مدرک نگرفته باشه حتی میتونه در مورد رشته و تخصص خودش نظر بده؟ یا در همه امور؟ حتی اگر تصمیم اشتباه باشه؟
کلا همین بوده و هست همیشه.... وگرنه چطور بانک قوامین هنوز هم 27 درصد سود میده کافیه یک آشنایی یا بگی 100 میل به بالا دارم اما اگه همین 27 درصد رو موسسه ثامن یا نور یا آینده بدهند مجرم هستند!!
وضع همینه ..... هیچ کسی حق انتقاد و استدلال نداشته و نخواهد داشت و همه چیز دست کسانی هست که برای ما تصمیم میگیرند و بجای ما هم حرف میزنند حتی مجری صداو سیما.

Last edited:

Rezanol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بنظرتون تا کی این جو سخت گیری بانک مرکزی برای سود سپرده ادامه خواهد داشت

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
این حیدری را من ندیدم هیچ کس قبول داشته باشه جز احمد ی ن ز اد.
حتی روحانی حاضر به مصاحبه باهاش نشد در اولین مصاحبه تلویزیونیش. خیلی آدم تنگ نظر و ...
در ضمن بانک مرکزی 99 درصد هیچ کارست. اصلا نگران نباشید. فقط هدف بانک مرکزی تقویت و جلوگیری از ورشکستی علنی بانکهای دولتیه (ور شکسته هستند ولی نمی خوان علنی باشه)
وقتی بانکهای دولتی مثلا 22 درصد می دهند ، بانکهای خصوصی باید 24 درصد و موسسات باید 27 درصد به بالا بدهند تا کسی در آنها سپرده گذاری کند. این یک اصل بدیهی است چون ریسک سرمایه گذاری بالاتری دارند.
و به هیچ وجه دستوری نیست این اصل.
بانک مرکزی فقط می خواهد بگوید من هم هستم وگرنه خودش می دونه کسی حسابش نمی کنه. حتی بانک مرکزی نمی تونه ارزش پول ملی که مهمترین وظیفش در همه کشورهاست را حفظ بکنه چه برسه به خط و نشون کشیدن برای بانکها ، موسسات و مردم!
و این اخبار هم بیشتر ناشی از بانکهای دولتیه که انحصار ایجاد کنند برای بقای خودشون

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان بانک گردشگری اعتبار داره؟ سود 22% روزشمار میده واسه سپرده های بالا.
درمورد اون قضیه سپردن 30 تومن و 20 تومن وام و اینا.. من خودم نظرم اصلا مساعد نیست فقط نمیتونم قانعش کنم با عدد و ارقام! اونم البته استدلالش اینه که من نمیتونم خودم پس انداز کنم واسه این اینکارو می کنم ولی به نظر من خیلی بچگانس که بخاطر اینکه خودت نمیتونی خودتو کنترل کنی بخوای پای بانک رو بکشی وسط که کلی ازت سود بگیره.

u3f_uah2006

Registered User
لایک‌ها
22
من بعد از کلی تحقیق متوجه شدم موسسه توسعه حساب یک ساله 26 درصد باز میکنه .با اینکه میدونم مجوز داره ولی بازم میترسم.من با بانک مرکزی تماس گرفتم گفت تضمین میکنیم ولی رو هوا و شفاهی گفت.دوستان راهنمایی کنن چه تضمینی هست که پس فردا مجوزشو باطل نکنن و پولمون بره رو هوا

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من بعد از کلی تحقیق متوجه شدم موسسه توسعه حساب یک ساله 26 درصد باز میکنه .با اینکه میدونم مجوز داره ولی بازم میترسم.من با بانک مرکزی تماس گرفتم گفت تضمین میکنیم ولی رو هوا و شفاهی گفت.دوستان راهنمایی کنن چه تضمینی هست که پس فردا مجوزشو باطل نکنن و پولمون بره رو هوا
ملت توی نور و ثامن و بدون مجوزهایی که از بیخ و بن مجوز ندارن پولهای کلانی میذارن شما که میخوای توی مجوز دارش بذاری پس خیالت راحت باشه بانک مرکزی الکی مجوز نمیده حتما میدونه اون موسسه چقدر منابع داره برای مجوز گرفتن 3هزار میلیارد باید موسسه به بانک مرکزی پرداخت کنه برای ودیعه تا صدور مجوز انجام بگیره

Last edited:

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
بانک آینده فعلن نمیتونه افتتاح حساب کنه + موسسات

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان بانک گردشگری اعتبار داره؟ سود 22% روزشمار میده واسه سپرده های بالا.
درمورد اون قضیه سپردن 30 تومن و 20 تومن وام و اینا.. من خودم نظرم اصلا مساعد نیست فقط نمیتونم قانعش کنم با عدد و ارقام! اونم البته استدلالش اینه که من نمیتونم خودم پس انداز کنم واسه این اینکارو می کنم ولی به نظر من خیلی بچگانس که بخاطر اینکه خودت نمیتونی خودتو کنترل کنی بخوای پای بانک رو بکشی وسط که کلی ازت سود بگیره.
من حدود یه یکسالی میشه که روزشمار 22% دارم توی گردشگری. نگران اعتبار و ایناش نباش وقتی مجوز داره دیگه اوکی. اینترنت بانکشم خیلی خوبه، دقیقا ( بدون هیچ تفاوتی به جز رنگ صفحه ) مثل اینترنت بانک پاسارگاد هست. یه خوبی هم کارتش داره ( واسه من چندین بار اتفاق افتاده ) وقتایی که با کارت بانکای دیگه نمیتونی خرید کنی کارت گردشگری عین بنز کار میکنه، حتی بین ساعت 11:30 تا 12 شب! نمیدونم داستانش چیه.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بانک آینده فعلن نمیتونه افتتاح حساب کنه + موسسات
مثل اینکه جدی گرفتی قضیه را ، یا ...؟
دیروز پنجشنبه دو تا از آشنایانم ، در موسسات ثامن الحجج و آرمان حساب جدید باز کردند. شعبات و کارمندانشون مهمترین کارشون باز کردن حساب جدیده. بانک آینده که هر وقت می روم 70 نفر جلوی من تو نوبتند. تقریبا شده بانک ملی سابق از لحاظ شلوغی در شعباتی که من می روم.
البته بانک مهر اقتصاد هم مجوز نداره و هنوز برخلاف بانک آینده به شتاب هم وصل نیست که اونم حتی معتبر تر از بانک مرکزیه

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دیروز پنجشنبه دو تا از آشنایانم ، در موسسات ثامن الحجج و آرمان حساب جدید باز کردند. شعبات و کارمندانشون مهمترین کارشون باز کردن حساب جدیده. بانک آینده که هر وقت می روم 70 نفر جلوی من تو نوبتند. تقریبا شده بانک ملی سابق از لحاظ شلوغی در شعباتی که من می روم.
البته بانک مهر اقتصاد هم مجوز نداره و هنوز برخلاف بانک آینده به شتاب هم وصل نیست که اونم حتی معتبر تر از بانک مرکزیه
نظرتون درباره اعتبار بانک آینده چیه؟پشتش به جایی گرمه؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

دوست عزیز لطفن این شوخی رو جای دیگه با کسی نکنید
بانک آینده شلوغ تر از بانک ملی ؟
شاید این اجتماع بدین خاطر بوده که داشتن حساباشونو میبستن
من هر شعبه بانک آینده تقریبا فقط 1-2 مشتری دیدم

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خوب اگه حساب باز كردند چرا نرخ سودهاي روزشمار را نميگي؟

بالا