شما گفتید 27 دی واریز میشه.یعنی یه روز زودتر سودو ریختن؟خب سود ما هم 23% واریز شد
با تشکر از بانک آینده!! البته فعلا
دوستان من اولین پستم توی این تاپیکه
الان بهترین بانک که ۱،۵ میلیارد ۳ ساله بزارم کدومه و چقد سود میده
میخوام بزارم بانک حوصله دردسر و دویدن و استرس ندارمبا این مبلغ خرید املاک 100%
نه اشتباه کردم 26 م ریختن و می ریختن.
یعنی 25 م 12 شب
من فکر کردم 26 م 12 شب میریختن که میشه 27 م
دوستان یکی واقعا منا راهنمایی کنه 120 میل دارم به نظرتون پولم الان تو بانک کوثر 24 درصد میگیرم ماهی 2500 سودش بزارم باشه یا برم ملک بخرم کودومش به نظرتون سودش بهتره ؟؟؟ 120 1اپارتمان میدن 70 متری
فعلا بانک بهترهدوستان یکی واقعا منا راهنمایی کنه 120 میل دارم به نظرتون پولم الان تو بانک کوثر 24 درصد میگیرم ماهی 2500 سودش بزارم باشه یا برم ملک بخرم کودومش به نظرتون سودش بهتره ؟؟؟ 120 1اپارتمان میدن 70 متری
اگر کسی جواب این سوال پرسید از بانک سپه لطفا اینجا بگهبانک سپه یکساله 22 % کف موجودی 2 میلیون (طرح یاس)
هنوز حساب باز میکنند؟
متشکر دوست عزیز والا جای رشد که نداره 1جا ثابته فقط رو این حساب میگم که کلا قیمت خونه بره بالا اونطرف سال ....ضمن اینکه بانکا را هم کلا میخان سوداشا کم کننبستگی داره عزیز....اگه ملک جایی باشه که رشدش بالا باشه خب بعد از چند مدت ارزش ملکت میره بالا اصل پولت زیاد میشه...از اونور گر جای خوبی باشه میتونی اجاره بدی هر ماه یه پولی هم گیرت بیاد...
در غیر این صورت همون بانک و ماهی 2500 رو بچسب!!
تایید نمیشه. الان برای من واریز کردند ۱۰درصدبانک آینده سود حساب داداشم که حتی زیر ۱ میلیون هست ( ۶۰۰ هزار تومن ) واریز کرد اونم ۲۳ درصد واریز شده ، ظاهرا این کف مبلغ ۳ تومن یا ۱ تومن سرکاریه برای بستن دهن بانک مرکزی یا فقط تو یه سری شعبه ها داره اجرا میشه
سلام دوستان برای ۲۰ میلیون تومن پول که بتونم برداشت و واریز هم داشته باشم کدوم بانک یا موسسه خوبه؟
موسسه کوثر چطوره؟
ماجرای عجیب بانک آینده:
بانک اومده هر کسی که زیر 3 تومن پول داشته در تاریخ 6 دی سودشو کرده 10 درصد و هر کسی اون موقع بالای 3 تومن داشته همون 23 درصد مونده
من زنگ زدم به شماره زیر و شکایتم رو ثبت کردم که چرا اطلاع رسانی نکردند و نتیجه اش رو گفتن بعدا بهم خبر میدن(هر چند که میدونم خبر نمیدن) کد پیگیری هم میدن
لطفا سایر دوستان هم زنگ بزنن و شکایتشون رو ثبت کنن شاید مسئولین بانک آینده متوجه بشن که اشتباه از اونها بوده که اطلاع رسانی نکردن
02127663200