بورس رو والا توکل نمی کنم واردش بشم وضعیت ناجور میشه پوله
مسکن دو سال هست راکد بوده؛ و از اونور یک سرمایه گذاری تقریبا بدون ریسک،یعنی سپرده بانکی،سود بالا و معقولی داره
طی این دو سال هرکس نقدینگیش رو در مسکن گذاشته ضرر کرده و هرکس در بانک برده سود کرده؛
حتی افراد با نقدینگی کم هم سود کمی کرده اند؛
بعید هست با نقدینگی کمی که طبقه متوسط و طبقه کارگر داره،مسکن رونق بگیره؛
بزارین پولدار ها املاک گران رو بسن هم بچرخونند؛اصلا املاک با قیمت پایین رو هم بخرند و احتکاز کنند؛کسی که لازم داشت اگز پول داشت،الان که کف قیمت هست میخرید،الان پول نداری،تورمی هم بزه بالا باز نداره
هرچقدر هم دلال های بخوان رونق.بدن بهش و تورمی بالا ببرند،اگر مردم وارد این این دلال بازی ها نشن،نه مسکن رونق میگیره نه تورم؛
مسکن باید در یک اقتصاد سالم از ابزار سرمایه خارج بشه و به کالای مصرفی.تبدیل بشه؛
Sent from my E5823 using Tapatalk
بعد مردم با این همه اجاره بهای بالا و رهن که هر سال 10 تا 20 درصد به اجاره بها اضافه میشه باید چی کار کنند ؟! در چادر زندگی کنند ؟
مردم یکسری امیدها دارند ولی در مورد مسکن عملی نمیشه حالا نیمه اول و دوم امسال این موضوع مشخص میشه ولی به نظر خودم در سال آینده به شدت گران میشه
البته باید همیشه خونه یا زمینی رو خرید که با ارزش باشه کمی زرنگ باشید سود کلانی می کنید
خیلی ها همین اشتباه رو در نیمه دوم سال 94 انجام دادند و املاک خودشون رو با 10 الی 15 درصد زیر قیمت دادند و الان که دوباره خرید داره شروع میشه و سود بانکی پایین اومده پشیمون شدند
کافیه باز هم سود بانکی پایین بیاد , پول نه به سمت بورس میره و نه به سمت تولید به دلیل م ا ف ی ا بازی و سود یک سری افراد خاص ( اخبار رو که دنبال می کنید که برخی میلیاردها پولشون رو بیرون کشیدن و در قسمت های خوب تهران ملک خریدند و موجب 8% رشد قیمت شدند ! )
اصلا ارزش نداره پول رو برای 16 الی 18% بخوابونی بانک ! این قضیه از سال های دور در کشورمون ایران وجود داشته و همیشه ادامه پیدا می کنه ! در حال حاضر قشری که نیاز به ملک دارند همه جا پخش کردند ملک نخرید نمیدونم 30% ارزون شده و از این حرفا اون سری هم که مالک هستند که کلا زیر بار نمیرن ( اونایی هم که در زمان راکد بودن فروختند نیازمند بودند و اجبار داشتند )
البته این تاپیک به این موضوع ربط نداره و از بحث خارج نشیم و در کل بحث چرتی هم هست چون نه این گروه زیر بار میره و نه اون گروه باید صبور بود تا ببینیم مردم تا چقدر دیگه می تونند فشار سنگین اجاره بها رو تحمل کنند
بلاخره هر لیوانی که از آب پر بشه سر ریز می کنه !!
البته در مورد سود هم من فکر می کنم طرح دولت عملی نمیشه و مجبور میشن دوباره سود رو بالا ببرند! بعد از 12 ماه مشخص میشه