آرمان وحدت یا کاسپین؟؟؟موسسه آرمان روز شمار 18 درصد و 5 ساله 31 درصد میده
توسعه تعاون هم کرده 20تاييد ميشه،شده ٢٠
من ١ خرداد ميرم ميبندم حسابم رو و توي توسعه تعاون ميذارم
همون آرمان که شده کاسپین... مگه آرمان وحدتم داریم؟!آرمان وحدت یا کاسپین؟؟؟
جفتش یکیه... همون کاسپین ولی این شعبش هنوز اسمش عوض نشده بود که من رفتمآرمان یا کاسپین ؟
البته گویا فرشتگان شده کاسپین ، مابقی تحت عنوان همون آرمان فعالیت می کننجفتش یکیه... همون کاسپین ولی این شعبش هنوز اسمش عوض نشده بود که من رفتم
البته گویا فرشتگان شده کاسپین ، مابقی تحت عنوان همون آرمان فعالیت می کنن
جفتش یکیه... همون کاسپین ولی این شعبش هنوز اسمش عوض نشده بود که من رفتم
به متن خبر بانک مرکزی توجه کنید،همون آرمان که شده کاسپین... مگه آرمان وحدتم داریم؟!
نه عزیز وحدت آرمان هست که کاسپین نشده و فعلا مجوز نداره. البته فرمایش شما هم صحیحه که اونایی هم که کاسپین شدند که دوستمون بالا ذکر گردند فعلا تابلو عوض نکردندهمون آرمان که شده کاسپین... مگه آرمان وحدتم داریم؟!
آرمان فردوسی یا فرشتگان؟موسسه آرمان روز شمار 18 درصد و 5 ساله 31 درصد میده
فردوسی ....آرمان فردوسی یا فرشتگان؟
مگر 5 ساله جایی باز میکنند؟ اجازه ندارند که
مگر قرار نیست مابقی اون شعبه هایی که اسم آرمان روشون هست به کاسپین تغییر کنن ؟ یعنی شعب دیگه مجوز ندارن و قرار نیست بگیرن یا قراره بگیرن و تبدیل به کاسپین بشن ؟جریان از چه قراره؟به متن خبر بانک مرکزی توجه کنید،
وحدت و البرز که تهران شعبه زیاد دارن و تابلو آرمان دارن،کاسپین نیستن.
"
به گزارش روابط عمومي بانک مرکزي، موسسه اعتباري کاسپین ميتواند بر اساس اساسنامه مصوب خود و در چارچوب قانون پولي و بانکي کشور، قانون عمليات بانکي بدونربا، مصوبات شوراي پول و اعتبار، دستورالعملها و بخشنامههاي صادره از سوي بانک مرکزي و ساير قوانين و مقررات ذيربط، به عمليات مجاز بانکي مبادرت کند.
این موسسه اعتباری در حال حاضر به عنوان پنجمين موسسه اعتباري غيربانکي مجاز شناخته ميشود، مقرر است داراييها و بدهيهاي قابل تجميع شرکتهاي تعاوني اعتبار «فرشتگان»، «الزهراء مشهد»، «حسنات اصفهان»، «دامداران و کشاورزان کرمانشاه»، «بدرتوس مشهد»، «پيوند»، «اميد جلين گرگان» و «عام کشاورزان مازندران» را که تا به حال تحت عنوان آرمان ايرانيان فعاليت ميکردند طبق روش مشخص به حساب هاي خود انتقال دهد."
خوتون بید بپرسید به ما هم خبر بدید... تلفنی جواب درستی نمیدنکاسپین یا همون فرشتگان سابق که جنت آباد جنوبی هم شعبه داره حساب پنج ساله دارند؟
شما خودتون جدیدا بانک دی حساب باز کردید؟فکر می کنم بانک دی 18 درصد با کف 1 میلیون و مهر اقتصاد 18 درصد با کف 100 هزار تومان میدن
این چیزا رو تو سایت نمیزنن که.شما خودتون جدیدا بانک دی حساب باز کردید؟
کسی حساب جدید در بانک دی باز کرده؟ کوتاه مدتش 18 درصده؟؟؟ (سایتش که هیچی نزده)
من این حساب رو دارم بعید میدونم جریمه داشته باشه یادمه فقط گفت اگر ماه اول ببندی حساب رو سود نمیگیری نهایتا اگر جریمه دا شت دو تومن رو بذار بمونه و حساب رو نبند الان حیفه این حساب جایی دیگه 20 درصد باز نمیکننمن سال گذشته شهریور یک حساب قوامین 20 درصدی با کف 2 میلیون باز کرده بودم . حساب یکساله 4 بود .
کسی اطلاع داره اگه الان که ماه گذشته و یکسال نشده بخوام حسابم رو ببندم جریمه میشم ؟