• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

esfahanweb

Registered User
تاریخ عضویت
6 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,068
لایک‌ها
97
محل سکونت
Esfahan
گل بود به سبزه نیز آراسته شد
سرکشی دولت به حساب‌های بانکی آغاز شد/ متن ابلاغیه سازمان مالیاتی

رئیس کل سازمان امور مالیاتی دستورالعمل نحوه سرکشی ماموران مالیاتی به حساب‌های بانکی را با عنوان «رسیدگی به تراکنش‌های بانکی مشکوک» برای اجرا ابلاغ کرد.


به گزارش خبرنگار مهر، سید کامل تقوی نژاد رئیس کل سازمان امور مالیاتی دستورالعمل نحوه بررسی و رسیدگی به تراکنش‌های بانکی مشکوک از طرف این سازمان را در چهارم اردیبهشت ماه جاری ابلاغ کرده، ضمن اینکه مسئولیت اجرای این دستورالعمل بر عهده ادارات کل امور مالیاتی گذاشته شده است.

در این دستورالعمل آمده است: «نظر به سوالات مطروحه در خصوص نحوه عمل در مورد اطلاعات تراکنش های بانکی واصله و به منظور وحدت رویه اجرایی، مقرر می دارد ادارات کل امور مالیاتی در اسرع وقت به شرح زیر اقدام نمایند:

در هر اداره کل متناسب با حجم اطلاعات دریافتی، یک یا چند گروه رسیدگی ویژه زیر نظر یکی از روسای امور مالیاتی که در امر حسابرسی مالیاتی دارای تبحر، دانش و تجربه کافی باشد، تشکیل شده و مشخصات مامورین مالیاتی مذکور به همراه رونوشتی از احکام صادراه برای ایشان به دفتر فنی و حسابرسی اعلام شود. رسیدگی به اطلاعات تراکنش های بانکی واصله به ترتیبی که در این دستورالعمل تعیین می شود، در اجرای ماده ۲۹ آئین نامه اجرایی ماده ۲۱۹ قانون مالیات های مستقیم، توسط گروه یا گروه های رسیدگی مذکور صورت خواهد پذیرفت.

ادارات کل امور مالیاتی پس از دریافت اطلاعات تراکنش های بانکی موظفند اطلاعات دریافتی را به صورت متمرکز به ادارت اطلاعات و خدمات مالیاتی ارسال و ادارات مذکور با توجه به شرح وظایف ابلاغ شده به قید فوریت به شرح زیر اقدام نمایند:

۱ ـ چنانچه تراکنش های بانکی واصله، متعلق به اشخاص حقوقی و یا اشخاص حقیقی که دارای یک پرونده در **** مالیاتی هستند، باشد، بلافاصله و حداکثر ظرف مدت ۵ روز کاری پس از دریافت اطلاعات تراکنش های بانکی، حسب دستور مدیر کل امور مالیاتی، می بایستی این اطلاعات در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار گیرد.

۲ ـ چنانچه تراکنش های بانکی واصله، متعلق به اشخاص حقوقی و یا اشخاص حقیقی که دارای یک پرونده در **** مالیاتی می باشد، حداکثر ظرف مدت دو هفته پس از دریافت اطلاعات تراکنش های بانکی، با دعوت کتبی از صاحب یا صاحبان حساب، ضمن اخذ توضیحات کتبی ایشان در ارتباط با تراکنش های بانکی واصله و ارتباط آنها با هر یک از پرونده های مالیاتی وی، نسبت به انجام تحقیقات لازم اقدام و با تنظیم فرم شماره یک پیوست که به امضای طرفین رسیده باشد، حسب دستور مدیر کل امور مالیاتی می بایستی این اطلاعات در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار گیرد. چنانچه در اجرای این بند مودی از امضای فرم شماره یک استنکاف نود، یا حداکثر ظرف مدت پنج روز از تاریخ ابلاغ دعوت نامه، به اداره امور مالیاتی مراجعه ننمود و یا به هر دلیلی امکان دسترسی به مودی فراهم نشد، مراتب در متن فرم شماره یک قید و به امضای مامور یا مامورین مالیاتی ذیربط خواهد رسید. سپس پرونده متشکله به ضمیمه اطلاعات تراکنش های بانکی واصله، حسب دستور مدیر کل امور مالیاتی در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار گیرد.

۳-چنانچه تراکنش‌های بانکی واصله، متعلق به اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد پرونده در **** مالیاتی کشور باشد، حداکثر ظرف مدت دو هفته پس از دریافت اطلاعات تراکنش‌های بانکی، نسبت به انجام تحقیقات لازم و با دعوت صاحب یا صاحبان حساب نسبت به تعیین موضوع فعالیت ایشان و تکمیل فرم شماره دو پیوست اقدام و مطابق دستورالعمل‌های مربوط نسبت به ثبت‌نام و تشکیل پرونده برای اشخاص مذکور حسب مورد اقدام شود. سپس اطلاعات تراکنش‌های بانکی واصله، طبق دستور مدیرکل امور مالیاتی در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار گیرد.

در صورتی که این اشخاص در پاسخ به دعوت کتبی به عمل آمده از طرف ادارات اطلاعات و خدمات مالیاتی از مراجعه حضوری یا ارسال پاسخ کتبی ظرف مدت پنج روز کاری خودداری نمایند، ادارات مذکور مکلفند با جمع‌آوری اطلاعات لازم و تنظیم فرم شماره دو پیوست، بدواً نسبت به ثبت‌نام و تشکیل پرونده در منبع موضوع فصل ششم از باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم برای این قبیل اشخاص اقدام نموده و سپس حسب دستور مدیرکل امور مالیاتی اطلاعات تراکنش‌های بانکی را در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار دهند. چنانچه در بررسی‌های تکمیلی گروه رسیدگی کننده مشخص شود که تراکنش‌های بانکی واصله مرتبط با فعالیت‌های اقتصادی صاحب حساب بوده است، می‌بایستی منبع تشکیل پرونده متناسب با اطلاعات تکمیلی به دست آمده، اصلاح شود.

۴-چنانچه تراکنش‌های بانکی واصله، متعلق به شخص حقیقی باشد که خود عضو هیات مدیره، مدیرعامل یا کارمند شخص دیگری بوده، حداکثر ظرف مدت دو هفته پس از دریافت اطلاعات تراکنش‌های بانکی، ضمن دعوت کتبی از صاحب حساب و اخذ توضیحات کتبی وی در خصوص ماهیت تراکنش‌های بانکی واصله، چنانچه حسب اظهارات مکتوب صاحب حساب، تراکنش‌های بانکی واصله مرتبط با فعالیت‌های شخص دیگری باشد و این موضوع مورد تایید کتبی و رسمی شخص مذکور نیز قرار گیرد، با تنظیم فرم شماره یک پیوست که به امضای طرفین رسیده است، اطلاعات تراکنش‌های بانکی واصله حسب دستور مدیرکل امور مالیاتی در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار خواهد گرفت و یا به اداره کل امور مالیاتی ذیصلاح حسب مورد جهت اقدام مقتضی، ارجاع شود. در صورتی که شخص ثالث مذکور ادعای صاحب حساب مبنی بر ارتباط تراکنش‌های بانکی با فعالیت خویش را تایید ننماید و یا اساسا تراکنش‌های بانکی واصله، با توجه به اظهارات مکتوب صاحب حساب به خود شخص حقیقی تعلق داشته باشد، مطابق بندهای ۱، ۲ و ۳ فوق الذکر حسب مورد اقدام مقتضی به عمل آید.

۵-از آنجایی که تراکنش‌های بانکی واصله می‌تواند نتیجه معاملات و عملیات مشکوک به پولشویی باشد، بنابراین رعایت مفاد دستورالعمل کشف معاملات و عملیات مشکوک و اعلام محرمانه گزارش به مرجع ذیربط حسب مورد الزامی خواهد بود.

نحوه رسیدگی و تعیین درآمد مشمول مالیات نسبت به تراکنش‌های بانکی واصله

گروه رسیدگی ویژه پس از دریافت حکم رسیدگی، پرونده و اطلاعات تراکنش‌های بانکی را از واحد ذیربط تحویل و حسب مقررات مواد ۹۵، ۹۷ و ۲۲۹ قانون مالیات‌های مستقیم نسبت به بررسی اسناد و مدارک و حسب مورد دعوت از مؤدی جهت ارائه اسناد و مدارک و تهیه صورتمجلس ارائه اسناد و مدارک اقدام نموده و موارد زیر را در بررسی اسناد، مدارک، قرائن و شواهد مد نظر قرار دهد:

۱ ـ تراکنش‌هایی که مؤید گردش وجوه بین حساب‌های مختلف بانکی یک مؤدی می‌باشند به عنوان درآمد منظور نخواهند شد.

۲ ـ مبالغ واریزی به حساب مؤدی که مربوط به دریافت وام و تسهیلات می‌باشد، ماهیتاً به عنوان درآمد تلقی نشده و می‌بایست برابر مقررات مربوط آثار مالیاتی آنها مورد رسیدگی قرار گیرد.

۳ ـ وجوه دریافتی بابت تسویه تمام یا بخشی از وجوه پرداختی قبلی به سایر اشخاص، ماهیتاً به عنوان درآمد تلقی نشده و می‌بایست برابر مقررات مربوط آثار مالیاتی آنها مورد رسیدگی قرار گیرد.

۴ ـ در صورتی که مؤدی دارای درآمدهایی از جمله دریافت حقوق، درآمد اجاره و یا سایر منابع باشد، این موارد می‌بایست حسب مقررات و در چارچوب منبع درآمدی مربوط، بررسی شود.

۵ ـ چنانچه مؤدی به یکی از فعالیت‌های موضوع ماده ۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم اشتغال داشته باشد، وجوه واریزی مرتبط با درآمدهای ناشی از فعالیت‌های مذکور، از سایر مبالغ واریزی تفکیک و مطابق مقررات موضوعه اقدام شود.

۶ ـ چنانچه وجوه واریزی به حساب اشخاص، بنابر اظهارات مکتوب صاحب حساب ناشی از دریافت سهم‌الارث، نذر، وقف و حبس باشد، برابر مقررات مربوط مورد بررسی قرار گیرد.

۷ ـ وجوه واریزی که مالیات آنها بر اساس مقررات قانون مالیات‌های مستقیم به صورت نرخ مقطوع از جمله فروش سهام و یا فروش املاک دریافت می‌شود، جداگانه مورد بررسی و حسب مقررات موضوعه اقدام شود.

۸ ـ چنانچه وجوه واریزی از مصادیق غیرمشمول مالیات و با درآمدهای معاف از پرداخت مالیات باشد، با رعایت مقررات در محاسبات منظور نخواهد شد.

۹ ـ چنانچه بر اساس بررسی‌های به عمل آمده توسط گروه‌ رسیدگی‌کننده، به صورت مستند یا مستدل مشخص شود که وجوه واریزی به حساب‌های اشخاص ناشی از فعالیت‌های اقتصادی صاحب حساب می‌باشد که قبلاً در محاسبه مالیات آنها به نحوی منظور نشده باشد، مطابق مقررات موضوعه نسبت به مطالبه مالیات اقدام مقتضی به عمل آید.

۱۰ ـ چنانچه بر اساس اظهارات صریح و مکتوب مؤدی، در قبال وجوه واریزی به حساب‌های بانک وی، ما‌به‌ازایی اعم از کالا یا خدمات توسط مؤدی ارائه نشده و یا در آینده ارائه نشود و یا وجوه واریزی ناشی از معاملات محاباتی بوده و یا بر اساس اسناد و مدارک به دست آمده و تحقیقات صورت گرفته، منشأ وجوه واریزی مشخص نشود، این امر مؤید وجود درآمد اتفاقی برای مؤدی بوده و حسب مقررات فصل ششم از باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم مشمول مالیات خواهد بود. در اجرای این بند دریافت وجوهی که ناشی از جبران خسارت بوده مشمول مالیات درآمد اتفاقی نخواهد شد. وجوه دریافتی ناشی از خسارت حسب مورد می‌بایستی بر اساس منشأ خسارت مورد رسیدگی و اقدام مقتضی قرار گیرد. در اجرای این بند، مأموران مالیاتی ذیربط می‌بایستی در چارچوب دستورالعمل کشف معاملات و عملیات مشکوک و نحوه گزارش‌دهی به مراجع ذیصلاح، اقدام مقتضی را به عمل آورند.

۱۱ ـ با ملحوظ نظر داشتن موارد فوق، سایر وجوه دریافتی مؤدی را با فعالیت شغلی اعلامی توسط وی مورد مطابقت قرار داده و در صورتی که مودی دارای چند واحد شغلی است با در نظر گرفتن اسناد و مدارک مثبته و واقعیت امر، وجوه واریزی به فعالیت های مختلف مودی تخصیص یافته و درآمد مشمول مالیات و مالیات متعلق به آن فعالیت ها برابر مقررات محاسبه و مطالبه شود. بدیهی است آن قسمت از وجوه دریافتی مودی که پیش از این به عنوان درآمد توسط مودی ابراز و یا توسط اداره امور مالیاتی به عنوان درآمد شناسایی و مالیات مرتبط با آن مطالبه شده است، مجدداً مورد محاسبه و مطالبه مالیات قرار نخواهد گرفت.

۱۲ ـ بدیهی است ماموران مالیاتی رسیدگی کننده به اطلاعات تراکنش های بانکی واصله، علاوه بر رسیدگی در چارچوب قانون مالیات های مستقیم و مطالبه مالیات متعلقه، موظفند با رعایت فراخوان های ثبت نام در **** مالیات بر ارزش افزوده و در چارچوب قانون مالیات بر ارزش افزوده، رسیدگی های لازم را به عمل آورده و حسب مورد برابر مقررات نسبت به مطالبه مالیات و عوارض متعلقه نیز اقدام نمایند.

مسئولیت حسن اجرای این دستورالعمل بر عهده مدیران کل امور مالیاتی خواهد بود.»




 

کوروش94

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2016
نوشته‌ها
216
لایک‌ها
409
همونطور که در خبر بالا هست,نرخ سود رو قصد دارن کاهش بدن,اما نه به صورت ضربتی ,بلکه در گذر زمان,و نوشته منابع بانکها با کاهش ناگهانی ضربه میبینن,واونچه که الان میشه استنباط کرد ,منظور از کاهش سود,بالا نرفتن سود های قبلی و کاهش در حسابهای جدید است,که خود نوعی کاهش نسبی تلقی میشود,اما شیب آرام است.
 

کوروش94

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2016
نوشته‌ها
216
لایک‌ها
409
بایددید در عمل چه اتفاقی می افتد,بخشی از این خبر , مربوط به فرار مالیاتی افراد و ورود پول مالیات به حساب شخص است,بایددید مراجع رسمی چه واکنشی نشان میدهند,اونچه که الان داریم,حسابهای قبلی همون سودهای قبلی ونهایت دو در صد کاهش وحسابهای جدید ۱۸ است,بقیش گمانه زنی هست.

























[/SPOILER]
[/QUOTE]
 

android6

Registered User
تاریخ عضویت
20 فوریه 2016
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
77
سن
30
دوستان کسی میدونه تکلیف کوتاه مدت 22 درصدی قوامین چی شده؟؟
 

Rain-boy

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2013
نوشته‌ها
1,774
لایک‌ها
451
محل سکونت
طهــــــــــــــــــــــــران
تاریخ:1395/02/11 ساعت:13:25

سپرده گذاران موسسه مالی و اعتباری کاسپین در مشهد تجمع کردند.

sdsad.png

سپرده گذاران موسسه مالی و اعتباری کاسپین در مشهد تجمع کردند.

به گزارش پایگاه خبری عصر هشتم، سپرده گذاران سه تعاونی بدرتوس،الزهرا و پیوند بیش از یکسال است که همچنان منتظر دریافت وجه خود هستند.این سه تعاونی با نظر بانک مرکزی در موسسه اعتباری کاسپین ادغام شده اند و قرار بود پس از انتقال دارایی و بدهی این سه تعاونی به کاسپین، وجه سپرده گذاران پرداخت شود، اما هنوز این موضوع با گذشت بیش از یکسال عملی نشده است.
تجمع امروز سپرده گذاران موسسه آرمان ایارنیان(کاسپین) در مقابل شعبه مرکزی موسسه در خیابان سجاد مشهد برگزار شد.
یا حسین....
اقا من 30 فروردین تو تهران تو شعبه ارمان امید جلین تهران 30 تومن پول گزاشتم کسی میدونه تکلیفش چیه؟
ایا اون از این تعاونی هایی که نام برده شده جداست؟

اعصابم داره بهم میریزه...
اگر کسی اطلاعی داره یا تو ارمان امید جلین که شده کاسپین حسابی داره ممنون میشم راهنمایی کنه...
 

amir_tf

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 مارس 2016
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
17
سن
38
یا حسین....
اقا من 30 فروردین تو تهران تو شعبه ارمان امید جلین تهران 30 تومن پول گزاشتم کسی میدونه تکلیفش چیه؟
ایا اون از این تعاونی هایی که نام برده شده جداست؟
اعصابم داره بهم میریزه...
اگر کسی اطلاعی داره یا تو ارمان امید جلین که شده کاسپین حسابی داره ممنون میشم راهنمایی کنه...
منم 11 فروردین گذاشتم. امروز بایستی سود واریز میشد ولی خبری نیست!!
 

amirbarca

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2007
نوشته‌ها
255
لایک‌ها
97
یا حسین....
اقا من 30 فروردین تو تهران تو شعبه ارمان امید جلین تهران 30 تومن پول گزاشتم کسی میدونه تکلیفش چیه؟
ایا اون از این تعاونی هایی که نام برده شده جداست؟
اعصابم داره بهم میریزه...
اگر کسی اطلاعی داره یا تو ارمان امید جلین که شده کاسپین حسابی داره ممنون میشم راهنمایی کنه...
امید جلین مطمئنه.نگران نباش.اون سه تا فرق دارن.
 

shagerd1

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2014
نوشته‌ها
166
لایک‌ها
228
سن
46
صندوق ها رو امروز از اکثر بانک ها پرسیدم یا جمع شده یا باز نمیکنند یا میگن سودا از چند روز دیگه میشه 18 صندوق هم 18!!

فقط صندوق بانک آینده 23 درصد.

پارسیان از چند روز آینده بجای لوتوس صندوق پیروزان 22 درصد.
 

hamidirche

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 آپریل 2013
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
36
کسی اگه میدونه جواب بده پول زیادی گذاشتم تو حساب بدبخت میشم
قوامین که رسما بانک هست جای نگرانی نداره کوتاه مدت اگر سه ماهه هست مهلتش تموم شده باشه حساب اتوماتیک احیانا به روز شمار ده درصد تبدیل میشه اگر سررسید حسابتون تموم شده تشریف ببیرید شعبه
 

hamidirche

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 آپریل 2013
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
36
امروز حضورا رفتم موسسه فردوسی شعبه جنت آباد جنوبی اول اینکه تابلو موسسه آرمان بود خود موسسه فرشتگان بود ولی قرار بود کاسپین بشه رو در و دیوار شعبه هم پیام تبریک بابت مجوز کاسپین از بانک مرکزی بود.... حساب ها دقیقا طبق مصوبه بانک مرکزی بود فقط یک نوع حساب داشت 28 درصد سود میداد یک ساله بود کف حساب پنجاه میلیون تومان پرداخت سود هم ماه به ماه با دفترچه ... اصل پول رو تا یک سال نمیتونید دست بزنید نه واریز و نه برداشت حساب نداره فقط ماه به ماه سودش رو میگیرید ... فقط نکاتی که وجود داره من پرسیدم قرارداد حساب با نام کاسپین بسته میشه گفت نه با نام فرشتگان کفتم شما که کاسپین شدید چرا با نام اون قرارداد حساب نمیبندید گفت سیستم کامپیوترمون به روز نیست و اگر بعدا با نام کاسپین براتون حساب باز کنیم احتمالا 28 درصد نیست:general611: در ضمن به شتاب وصل نیست .... جوابش توجیه پذیر نبود باید با نام کاسپین حساب باز میکرد در ضمن بانک ملت دقیقا همین طرح رو داره نه خود پول رو باید دست بزنی و نه اصلش رو 19.5 درصد بعد یک سال سود میده .... خیلی تفاوت بین اونها هست شما جای من باشید به فرشتگان اعتماد میکنید،؟؟؟
 

android6

Registered User
تاریخ عضویت
20 فوریه 2016
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
77
سن
30
قوامین که رسما بانک هست جای نگرانی نداره کوتاه مدت اگر سه ماهه هست مهلتش تموم شده باشه حساب اتوماتیک احیانا به روز شمار ده درصد تبدیل میشه اگر سررسید حسابتون تموم شده تشریف ببیرید شعبه
بحث اعتماد نیست که نگرانیم از اون باشه بحثم اینه که پول زیادی برای سود 22 درصد اونجا گذاشتم و اگه سود تبدیل به 10 درصد بشه ضرر بزرگی برای من محسوب میشه خواستم از دوستانی که اطلاع دارن به منم اطلاع بدن ممنون میشم چون خودم اکثر روزا کلاس دارم و وقت نمیکنم به شعبه مراجعه کنم
 

e h s a n

Registered User
تاریخ عضویت
16 می 2009
نوشته‌ها
1,041
لایک‌ها
702
اوه اوه چه شود!!
بساط تمام شرکت های 2 دفتری بسته خواهد شد!
توضیح خلاصه اینکه 90% تجار اکثر تراکنش های مالیشون رو کتمان میکنند مالیات ندند با این روش که البته خیلی دیر هم داره اجرایی میشه کارشناس بفهمه ایشون تراکنیش گرفته و مرتبط با فعالیت شرکتیش هست = به فنا میره :D

توضیح بیشتر:
چنانچه تراکنش‌های بانکی واصله، متعلق به شخص حقیقی باشد که خود عضو هیات مدیره، مدیرعامل یا کارمند شخص دیگری بوده، حداکثر ظرف مدت دو هفته پس از دریافت اطلاعات تراکنش‌های بانکی، ضمن دعوت کتبی از صاحب حساب و اخذ توضیحات کتبی وی در خصوص ماهیت تراکنش‌های بانکی واصله، چنانچه حسب اظهارات مکتوب صاحب حساب، تراکنش‌های بانکی واصله مرتبط با فعالیت‌های شخص دیگری باشد و این موضوع مورد تایید کتبی و رسمی شخص مذکور نیز قرار گیرد، با تنظیم فرم شماره یک پیوست که به امضای طرفین رسیده است، اطلاعات تراکنش‌های بانکی واصله حسب دستور مدیرکل امور مالیاتی در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار خواهد گرفت و یا به اداره کل امور مالیاتی ذیصلاح حسب مورد جهت اقدام مقتضی، ارجاع شود. در صورتی که شخص ثالث مذکور ادعای صاحب حساب مبنی بر ارتباط تراکنش‌های بانکی با فعالیت خویش را تایید ننماید و یا اساسا تراکنش‌های بانکی واصله، با توجه به اظهارات مکتوب صاحب حساب به خود شخص حقیقی تعلق داشته باشد، مطابق بندهای ۱، ۲ و ۳ فوق الذکر حسب مورد اقدام مقتضی به عمل آید.
 

rozz

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2012
نوشته‌ها
680
لایک‌ها
239
تاریخ:1395/02/11 ساعت:13:25

سپرده گذاران موسسه مالی و اعتباری کاسپین در مشهد تجمع کردند.

sdsad.png

سپرده گذاران موسسه مالی و اعتباری کاسپین در مشهد تجمع کردند.

به گزارش پایگاه خبری عصر هشتم، سپرده گذاران سه تعاونی بدرتوس،الزهرا و پیوند بیش از یکسال است که همچنان منتظر دریافت وجه خود هستند.این سه تعاونی با نظر بانک مرکزی در موسسه اعتباری کاسپین ادغام شده اند و قرار بود پس از انتقال دارایی و بدهی این سه تعاونی به کاسپین، وجه سپرده گذاران پرداخت شود، اما هنوز این موضوع با گذشت بیش از یکسال عملی نشده است.
تجمع امروز سپرده گذاران موسسه آرمان ایارنیان(کاسپین) در مقابل شعبه مرکزی موسسه در خیابان سجاد مشهد برگزار شد.
اینا قرار نبود با کاسپین ادغام بشن بود؟
ماهم پول گذاشتیم نمیدونیم فرشتگان چقدر اطمینان داره؟
یعنی ممکنه براش مشکلی پیش بیاد؟

سوال به اینا سودشونو هم نمیدند یا سود میدند فقط اصل پولو نمیدند؟
 
Last edited:

کوروش94

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2016
نوشته‌ها
216
لایک‌ها
409
اونی که باید مالیات میداد تو اینها سالها نداد,و خیانت به کشور کرد و ثروت اندوزی,و یکی از علل پولهای با آورده و اختلاف طبقاتی شدید همینبوده و هست,;hvd fi sdhsj , n,gj knhaji f
اینا قرار نبود با کاسپین ادغام بشن بود؟
ماهم پول گذاشتیم نمیدونیم فرشتگان چقدر اطمینان داره؟
یعنی ممکنه براش مشکلی پیش بیاد؟

سوال به اینا سودشونو هم نمیدند یا سود میدند فقط اصل پولو نمیدند؟
در باره این موسسه اطلاعات خاصی ندارم هموطن.
 

rozz

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2012
نوشته‌ها
680
لایک‌ها
239
اونی که باید مالیات میداد تو اینها سالها نداد,و خیانت به کشور کرد و ثروت اندوزی,و یکی از علل پولهای با آورده و اختلاف طبقاتی شدید همینبوده و هست,;hvd fi sdhsj , n,gj knhaji f

در باره این موسسه اطلاعات خاصی ندارم هموطن.
شما خودتون پول نذاشتین فرشتگان یا جلین؟
 

کوروش94

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2016
نوشته‌ها
216
لایک‌ها
409
شما خودتون پول نذاشتین فرشتگان یا جلین؟
خیر,قصدم از زدن اون پست,نگرانی دوستان سپرده گزار تو این موسسه نبود,بلکه اطلاع به سایر هموطنان بود,حتما بعضی از دوستان اطلاعات جامعی در این باره دارن که بیان میکنن,ظاهرا این کاسپین از تعاونیهای متعدد تشکیل شده که بعضیشون تو مشهد یک سالی میشه مردم رو سر کار گزاشتند و پولشونو ندادن,حال باید دید بانک مرکزی با سختگیریهای خاص خودش,چطور مجوز به اینا داده,تاکید میکنم اطلاعاتم محدود در این زمینه وممکنه توام با اشتباه باشه,سایر دوستان بهتر میدونن.
 

azita57

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
109
یعنی به سودهایی که ما میگیرم هم مالیات تعلق میگیره؟
 
بالا