یا حسین....تاریخ:1395/02/11 ساعت:13:25
سپرده گذاران موسسه مالی و اعتباری کاسپین در مشهد تجمع کردند.
به گزارش پایگاه خبری عصر هشتم، سپرده گذاران سه تعاونی بدرتوس،الزهرا و پیوند بیش از یکسال است که همچنان منتظر دریافت وجه خود هستند.این سه تعاونی با نظر بانک مرکزی در موسسه اعتباری کاسپین ادغام شده اند و قرار بود پس از انتقال دارایی و بدهی این سه تعاونی به کاسپین، وجه سپرده گذاران پرداخت شود، اما هنوز این موضوع با گذشت بیش از یکسال عملی نشده است.
تجمع امروز سپرده گذاران موسسه آرمان ایارنیان(کاسپین) در مقابل شعبه مرکزی موسسه در خیابان سجاد مشهد برگزار شد.
منم 11 فروردین گذاشتم. امروز بایستی سود واریز میشد ولی خبری نیست!!یا حسین....
اقا من 30 فروردین تو تهران تو شعبه ارمان امید جلین تهران 30 تومن پول گزاشتم کسی میدونه تکلیفش چیه؟
ایا اون از این تعاونی هایی که نام برده شده جداست؟
اعصابم داره بهم میریزه...
اگر کسی اطلاعی داره یا تو ارمان امید جلین که شده کاسپین حسابی داره ممنون میشم راهنمایی کنه...
امید جلین مطمئنه.نگران نباش.اون سه تا فرق دارن.یا حسین....
اقا من 30 فروردین تو تهران تو شعبه ارمان امید جلین تهران 30 تومن پول گزاشتم کسی میدونه تکلیفش چیه؟
ایا اون از این تعاونی هایی که نام برده شده جداست؟
اعصابم داره بهم میریزه...
اگر کسی اطلاعی داره یا تو ارمان امید جلین که شده کاسپین حسابی داره ممنون میشم راهنمایی کنه...
کسی اگه میدونه جواب بده پول زیادی گذاشتم تو حساب بدبخت میشمدوستان کسی میدونه تکلیف کوتاه مدت 22 درصدی قوامین چی شده؟؟
قوامین که رسما بانک هست جای نگرانی نداره کوتاه مدت اگر سه ماهه هست مهلتش تموم شده باشه حساب اتوماتیک احیانا به روز شمار ده درصد تبدیل میشه اگر سررسید حسابتون تموم شده تشریف ببیرید شعبهکسی اگه میدونه جواب بده پول زیادی گذاشتم تو حساب بدبخت میشم
بحث اعتماد نیست که نگرانیم از اون باشه بحثم اینه که پول زیادی برای سود 22 درصد اونجا گذاشتم و اگه سود تبدیل به 10 درصد بشه ضرر بزرگی برای من محسوب میشه خواستم از دوستانی که اطلاع دارن به منم اطلاع بدن ممنون میشم چون خودم اکثر روزا کلاس دارم و وقت نمیکنم به شعبه مراجعه کنمقوامین که رسما بانک هست جای نگرانی نداره کوتاه مدت اگر سه ماهه هست مهلتش تموم شده باشه حساب اتوماتیک احیانا به روز شمار ده درصد تبدیل میشه اگر سررسید حسابتون تموم شده تشریف ببیرید شعبه
اوه اوه چه شود!!گل بود به سبزه نیز آراسته شد
سرکشی دولت به حسابهای بانکی آغاز شد/ متن ابلاغیه سازمان مالیاتی
اینا قرار نبود با کاسپین ادغام بشن بود؟تاریخ:1395/02/11 ساعت:13:25
به گزارش پایگاه خبری عصر هشتم، سپرده گذاران سه تعاونی بدرتوس،الزهرا و پیوند بیش از یکسال است که همچنان منتظر دریافت وجه خود هستند.این سه تعاونی با نظر بانک مرکزی در موسسه اعتباری کاسپین ادغام شده اند و قرار بود پس از انتقال دارایی و بدهی این سه تعاونی به کاسپین، وجه سپرده گذاران پرداخت شود، اما هنوز این موضوع با گذشت بیش از یکسال عملی نشده است.
تجمع امروز سپرده گذاران موسسه آرمان ایارنیان(کاسپین) در مقابل شعبه مرکزی موسسه در خیابان سجاد مشهد برگزار شد.
در باره این موسسه اطلاعات خاصی ندارم هموطن.اینا قرار نبود با کاسپین ادغام بشن بود؟
ماهم پول گذاشتیم نمیدونیم فرشتگان چقدر اطمینان داره؟
یعنی ممکنه براش مشکلی پیش بیاد؟
سوال به اینا سودشونو هم نمیدند یا سود میدند فقط اصل پولو نمیدند؟
شما خودتون پول نذاشتین فرشتگان یا جلین؟اونی که باید مالیات میداد تو اینها سالها نداد,و خیانت به کشور کرد و ثروت اندوزی,و یکی از علل پولهای با آورده و اختلاف طبقاتی شدید همینبوده و هست,;hvd fi sdhsj , n,gj knhaji f
در باره این موسسه اطلاعات خاصی ندارم هموطن.
خیر,قصدم از زدن اون پست,نگرانی دوستان سپرده گزار تو این موسسه نبود,بلکه اطلاع به سایر هموطنان بود,حتما بعضی از دوستان اطلاعات جامعی در این باره دارن که بیان میکنن,ظاهرا این کاسپین از تعاونیهای متعدد تشکیل شده که بعضیشون تو مشهد یک سالی میشه مردم رو سر کار گزاشتند و پولشونو ندادن,حال باید دید بانک مرکزی با سختگیریهای خاص خودش,چطور مجوز به اینا داده,تاکید میکنم اطلاعاتم محدود در این زمینه وممکنه توام با اشتباه باشه,سایر دوستان بهتر میدونن.شما خودتون پول نذاشتین فرشتگان یا جلین؟