فرشتگاندوستان لطفا راهنمایی کنید مبلغ بالای ۵۰ تومن رو یکساله توی چه موسسه یا بانکی بذارم برای بیشترین سود ؟
تلفن به شعبه الان چند درصد حساب کردن؟
کمترین مبلغ در یک ماه اخیر؟
از چندم سودشون رو کم کردن
شاید بعدا اضافه شو بریزن.
الان زنگ زدم پرسیدم گفتن تغییر نکرده
برای بالای ده ملیون
کف 23 قدیم و باقی حساب ها برای دریافت سود قبلی
شدهده ملیون تومان قبل از عید اطلاع رسانی کردم
حساب از ده ملیون کم شه خودبخود میشه ده درصد
روزشمار دی با 1ملیون مسدودی 18سلام من 20 تومن میخوام بزارم بانک .یک ساله بیشترین سود ماهانه کجا میدن؟
طرحی هم هست بشه فرض این 20 یک ساله خوابوند به این اصل پول دست نزد ولی روز شما واریز برداشت کرد و سود گرفت ؟
اگه نیست روز شمار بیشترین سود کجا میدن؟
سلام دوستان
من حساب آينده 23 درصد سود ميگرفتم
الان پيامك اومد و حدود 300 هزار تومان كمتر به حسابم سود ريخته بودن نسبت به ماه هاي قبل !!
جريان چيه ؟!
معلوم بود که آینده هم می خواد سود ها شو کم کنه! بالاخره کار خودشو کرد!
فکر می کنم میزان سودش را تا مقداری پایین آورده که به قابلیت رقابتیش با بانکهای دیگه لطمه نخوره؛ حدس من 21 درصد هست. اگه بیشتر از این سوداش را کم کرده باشه خیلی از سپرده گذارهاش را از دست میده! چون اولا اغلب حسابهاش کوتاه مدته و ثانیاً جاهایی که سود 20 تا 22 میدن کم نیستن.
شما اگه مقدار سود ماههای قبلی تون را مشخص کنین میشه فهمید 23 درصد را چند درصد کرده
به 10 درصد کاهش داده ( 23 درصد برای حساب های طرح بهار بود که داره به تدریج این حساب هارو به 10 درصد تبدیل میکنه ) با مراجعه به شعبه راحت میتونید بپرسید حسابتون الان چند درصدی مونده که یا همون 23 درصد میمونه یا تو همون طرح کاهش مشمول شما هم شده که 10 درصد میشه که برای منم همینطور شد