• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سلام لطفا میشه دلایل تون رو بگین، من رفتم سپرده روزشمار بذارم 18%، برگه ای که چاپ کردن بهم دادن روش نوشته صندوق؛ منم چیزی نگفتم، ازون موقع هم یک مقدار پول ریختن پرسیدم گفتن بخاطر خرید و فروش اینا ارزشش بالاتر میره پول همون ، سود نیست
می دونین صندوق تضمین سپرده هست یا نه؟
کجا باز کردی

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان عزیز اگر کسی اطلاع دقیق از قوامین داره که خودش حساب باز کرده با سود بالا لطفا اطلاع رسانی کنید

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
کسی از سود یکساله و روزشمار دی و بانک شهر و تجارت خبر نداره ؟

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
اقا برای مبلغ حدود ۸۰ میلیون تومان الان بیشترین سود را کدوم بانک(فقط بانک و نه موسسه و ...) میده؟ میخوام روزشمار باشه و بشه بهش مبلغی را اضافه و کم کرد و صندوق هم نباشه چون به غیر از شفاف نبودنشون به گردش حساب احتیاج دارم.
یه سوال دیگه... بین اینده و گردشگری کدوم یکی مطمئن ترند؟
با یکی از کارمند های بانک که صحبت کردم گفت به دلیل اینکه اخر سال بانک ها میخوان پول جذب کنن ممکنه نرخ سود را بالا ببرند.
در رابطه با حساب های بانک مسکن که سود ۱۱ درصد و امتیاز اوراق تعلق میگیره و گویا نرخ سودش الان حدود ۲۷ درصد میشه هم کسی اطلاعاتی داره؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سلام دوستان
اقا برای مبلغ حدود ۸۰ میلیون تومان الان بیشترین سود را کدوم بانک(فقط بانک و نه موسسه و ...) میده؟ میخوام روزشمار باشه و بشه بهش مبلغی را اضافه و کم کرد و صندوق هم نباشه چون به غیر از شفاف نبودنشون به گردش حساب احتیاج دارم.
با یکی از کارمند های بانک که صحبت کردم گفت به دلیل اینکه اخر سال بانک ها میخوان پول جذب کنن ممکنه نرخ سود را بالا ببرند.
در رابطه با حساب های بانک مسکن که سود ۱۱ درصد و امتیاز اوراق تعلق میگیره و گویا نرخ سودش الان حدود ۲۷ درصد میشه هم کسی اطلاعاتی داره؟

سلام گردشگری میدونم با ۱۰ میلیون ۱۸/۵ درصد میده روزشمار اینده هم اطلاع ندارم،

Sent from my iPhone using Tapatalk

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوستان
گردشگری بهتره

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوستان
جریان بانک مسکن چیه

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
بانک مسکن ۱۱درصد بود شده ۹درصد اوراق همه این طورنیست که هرماه به شما تعلق بگیر ۵تا حساب روانتخاب می کنن که بیشترین موجودی روداره برا اون حساب میاد خوب تواین جریان معلوم دیگه ریس شعبه به چندتا دوست واشنا خبرمیده که اقای x حسابش ۵۰تا هست توتا اخرماه بکنش ۶۰تا اوراق میرسه به اون حساب بالاتر واولویت دارتر میشه ولی حداکثر تا ۶ماه هم برای حساب پایین تر از اولویت اوراق میاد ولی چه فایده که به جا ماه اول ماه ۶ اومده

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
اصلا ارزش نداره مگر کسی اشنا دداشته باشه تومسکن ومثل بورس کارش ول کنه همش بره اخرماه تو بانک امار بگیره
من چندماه اینحساب باز کردم دیدم فایده نداره تازه الان که شده ۹درصد

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
اصلا ارزش نداره مگر کسی اشنا دداشته باشه تومسکن ومثل بورس کارش ول کنه همش بره اخرماه تو بانک امار بگیره
من چندماه اینحساب باز کردم دیدم فایده نداره تازه الان که شده ۹درصد

بعد از شش ماه حتما اوراق تعلق میگیره؟
اگر به دید شش ماهه ببینیم، در بدترین حالت بعد از شش ماه چقدر اوراق میدند؟
اون اوراق را چقدر میخرند؟

Sent from my HTC One E9PLUS dual sim using Tapatalk

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
مطمعنی ؟ واسه 50 میلیون
امروز بانک قوامین رد میشدم سوال کردم گفتند بله بالای 50میلیون 22درصد داریم
یک نوع حساب روزشمار هم داشتند کف2میلیون 10درصد اگر بالای 20میلیون بره 18درصد

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
الان بهترین جا برای گرفتن سود بانک آینده بیست درصد سود سالیانه اتونو هموون اول میده و میتونید سودشم بریزید تو روزشمارتون و حساب کنید 24 درصد سود مرکبتون به نفعتونه .

• Like
Reactions: Eh3

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی میدونه بانک قوامین ساتنا داره؟ تو موبایل بانکش فقط انتقال پایا هست

leily_17

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
82
بانک کوثر 19%

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
از دی و بانک شهر هم لطفا سوال کنید

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
الان بهترین جا برای گرفتن سود بانک آینده بیست درصد سود سالیانه اتونو هموون اول میده و میتونید سودشم بریزید تو روزشمارتون و حساب کنید 24 درصد سود مرکبتون به نفعتونه .
برای چه مبلغی ؟
سود سالیانه ای که میده چند درصده ؟

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
امروز بانک قوامین رد میشدم سوال کردم گفتند بله بالای 50میلیون 22درصد داریم
یک نوع حساب روزشمار هم داشتند کف2میلیون 10درصد اگر بالای 20میلیون بره 18درصد
مطمنی 22 میده ، من دو ما پیش حساب 18 درصدی رو باز کردم ولی 1 ساله رو که پرسیدم گفت بالای 50 ت 20 درصده؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوست درمورد بانک اینده وقوامین که نوشتید مطمن هستید البته من خودم هم سوال می کنم به بقیه دوستا خبرمی دهم

بالا